-
Niko mou epeidh den katalava akrivws to post sou,mporoun na ginoun kai ta 2,oikonomikoi agwnes apo pleuras ekptwsewn kai horhgiwn alla kai varvatoi apo pleuras eidikwn,opws amfikleia kymh tripolh klp!
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
[
Πάντως είμαστε λίγοι 1,3 ετσι? ..an sou pw tous xronous mou sta Megara tha katalaveis oti kapoia 1.6 mporeite na ta stnagwnisteite aneta!
ton asa1 ton grapsate?(yposxomai molis ftiaxtei to computer na allaxw ola ta greeklish posts mou! )
Από χρόνους... άλλο τίποτε...
Το πρόβλημα μου δεν είναι να κάνω τους υπερχρόνους, δε με νοιάζει πια αυτό... αυτό δεν με απασχολεί, το έχω λιώσει αρκετά το δόλιο το 205... Είναι να τρέξω!!!
και το μοτεράκι μου είναι τελείως νορμάλ και ...το έχω ψιλοβαρεθεί, άσε που θέλω το 1.6 16V για να ασχοληθώ κιόλας...
Αλλα περί ορέξεως... -
Το πρόβλημα μου δεν είναι να κάνω τους υπερχρόνους... Είναι να τρέξω!!!
ΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το πρόβλημα μου δεν είναι να κάνω τους υπερχρόνους... Είναι να τρέξω!!!ΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
+οο
-
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ..........
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΑΛΛΑ .... ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ....
ΤΟ ΑΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ ... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ -
mias kai parathrw oti yparxei pollh enothta eidika meta thn prwth synanthsh,endiafereste na kanoume allh mia synathsh mesa sthn evdomada apla me thn proypothesh na mporoun perissoteroi h estw osoi den hrthan sthn prohgoumenh???
Ti lete??? e?!!
-
ειχαμε πει οτι η επομενη συναντηση θα γινοταν στο psclub?ισχυει αυτο?αν ναι ,τοτε ο sidobre θα μας πει το ποτε...
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Niko mou epeidh den katalava akrivws to post sou,mporoun na ginoun kai ta 2,oikonomikoi agwnes apo pleuras ekptwsewn kai horhgiwn alla kai varvatoi apo pleuras eidikwn,opws amfikleia kymh tripolh klp!Λευτέρη εννοώ ότι αν θέλουμε να κανουμε οικονομικούς άγωνες -για τους οποίους προσφέρονται αρκετά τα αυτοκίνητα αυτά, μια κςαι μπορουν να δώσουν ευχαρίστηση σε όποιο σταδιο εξέλιξης και να είναι- τότε θα πρέπει να κινηθούμε προς τα εκεί, διατηρώντας το κοστος χαμηλό (το κοστος δεν ανεβαίνει κατα την γνώμη μου τόσο απο τα ανταλλακτικά, αλλά κυρίως απο την εξέλιξη των αυτοκινήτων).
Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βαρβάτο πρωτάθλημα, με δυνατάκαι πολύ καλά αυτοκίνητα, που θα έχουν αξιώσεις και στην γενική πάλι γίνεται, αλλά τότε λειτουργουμε εις βάρος του χαμηλού κοστους.Ελπίζω να έγινα πιο ξεκάθαρος τώρα Λευτέρη
-
Επειδή δε μπαίνω συχνά, σε ποιον να στείλω το κινητό/σταθερό μου να με ενημερώσει για την επόμενη συνάντηση?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης mikeV έγραψε:
Επειδή δε μπαίνω συχνά, σε ποιον να στείλω το κινητό/σταθερό μου να με ενημερώσει για την επόμενη συνάντηση?Ευχαριστώ.
ΣΤΟΝ PASSAT1.8T ,ειναι ο υπευθυνος.....
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Niko mou epeidh den katalava akrivws to post sou,mporoun na ginoun kai ta 2,oikonomikoi agwnes apo pleuras ekptwsewn kai horhgiwn alla kai varvatoi apo pleuras eidikwn,opws amfikleia kymh tripolh klp!
Λευτέρη εννοώ ότι αν θέλουμε να κανουμε οικονομικούς άγωνες -για τους οποίους προσφέρονται αρκετά τα αυτοκίνητα αυτά, μια κςαι μπορουν να δώσουν ευχαρίστηση σε όποιο σταδιο εξέλιξης και να είναι- τότε θα πρέπει να κινηθούμε προς τα εκεί, διατηρώντας το κοστος χαμηλό (το κοστος δεν ανεβαίνει κατα την γνώμη μου τόσο απο τα ανταλλακτικά, αλλά κυρίως απο την εξέλιξη των αυτοκινήτων).
Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βαρβάτο πρωτάθλημα, με δυνατάκαι πολύ καλά αυτοκίνητα, που θα έχουν αξιώσεις και στην γενική πάλι γίνεται, αλλά τότε λειτουργουμε εις βάρος του χαμηλού κοστους.Ελπίζω να έγινα πιο ξεκάθαρος τώρα Λευτέρη
Ayto Niko moy exartatai kathara apo emas afou oi kanonismoi einai eleytheroi opote o kathenas ftiaxnei oti thelei!
-
Αισίως φθάσαμε τους 15
fotis-84 ------- Peugeot 205 GTI 1.6 ---------- Ε/10
passat1.8t ---- Renault Super 5 GT 16V ----- E/11
kpsig ---------- Peugeot 205 Rallye 1.6 16V ---- E/9
van ------------ Peugeot 205 1.6 16V ---------- E/9
stamelos ------ Citroen AX Sport 1.6 16V ---- E/10
maleleni ------ Citroen AX Sport --------------- E/9
Takinennn --- Peugeot 205 GTI 1.9 ---------- Ε/11
MAX106R16V Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
timkoul ------- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
Lef205 -------- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V A/6
Sidobre ------- Peugeot 106 Rallye 1.3 ------ E/9
Nikos_BugsR --- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
SAXOstudent --- Citroen Saxo 1.6 16V
asa1
mikeV --------- Peugeot 106 Rallye ---------- N/2Αν υπολογίσεις και 4-5 σίγουρους από PSClub + 106SportClub μαζεύονται 20 αυτοκίνητα.
Αϊ να δούμ' -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Λευτέρη εννοώ ότι αν θέλουμε να κανουμε οικονομικούς άγωνες -για τους οποίους προσφέρονται αρκετά τα αυτοκίνητα αυτά, μια κςαι μπορουν να δώσουν ευχαρίστηση σε όποιο σταδιο εξέλιξης και να είναι- τότε θα πρέπει να κινηθούμε προς τα εκεί, διατηρώντας το κοστος χαμηλό (το κοστος δεν ανεβαίνει κατα την γνώμη μου τόσο απο τα ανταλλακτικά, αλλά κυρίως απο την εξέλιξη των αυτοκινήτων).
Ayto Niko moy exartatai kathara apo emas afou oi kanonismoi einai eleytheroi opote o kathenas ftiaxnei oti thelei!
Αυτό ακριβώς λέω βρε Λευτέρη..
Τι χαρακτήρα θα θέλαμε να πάρει (?) -
Να ρωτησω κατι? Θα ειναι σαν cup? Γιατι με την αναμπουμπουλα που εχει δημιουργηθει στους ελληνικους αγωνες...χλωμα τα πραγματα. Θα ειναι ξεχωριστοι αγωνες με διοργανωτη εσας? Τι αγωνες θα περιλαμβανει? Καπου διαβασα πως θα εχει και ραλλυ/σπριντ. Τα θεματα ασφαλειας που εχουν προκυψει, αποχες κτλ?
Επισης θα μπορει καποιος να τρεξει καποιους αγωνες και οχι ολους?
Ισως καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση. Λευτερη/Νικο αν θυμηθειτε παρτε με κανενα τηλεφωνο -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Να ρωτησω κατι? Θα ειναι σαν cup?ναι ,θα ειναι ενα κλειστο γαλλικο cup το οποιο θα διοργανωθει απο εμας τους ιδιους αλλα με εκπροσωπηση ενος νομικου ή φυσικου προσωπου και θα συμμετεχει σε επισημους αγωνες ραλλυ ,ραλλυ σπριντ ,αναβασεων ,ταχυτητας..
Γιατι με την αναμπουμπουλα που εχει δημιουργηθει στους ελληνικους αγωνες...χλωμα τα πραγματα.
αν δεν αλλαξει κατι ...τοτε δεν θα γινει τιποτα απο τα παραπανω...απλα γινεται μια προεργασια-προετοιμασια για την περιπτωση που ξεκινησουν
κανονικα οι αγωνες και παλι...Θα ειναι ξεχωριστοι αγωνες με διοργανωτη εσας? Τι αγωνες θα περιλαμβανει? Καπου διαβασα πως θα εχει και ραλλυ/σπριντ.
απαντησα παραπανω...
Τα θεματα ασφαλειας που εχουν προκυψει, αποχες κτλ?
αν δεν αλλαξει κατι ...ειπαμε οτι δεν γινεται ..παρ'ολα αυτα ομως εχουμε αναφερει οτι στις προυποθεσεις δημιουργιας αυτου του cup ειναι και η υπαρξη ασφαλιστηριου συμβολαιου που αφορα αποκλειστικα και μονο τα αυτοκινητα του cup..
Επισης θα μπορει καποιος να τρεξει καποιους αγωνες και οχι ολους?
κατα πασα πιθανοτητα θα περιλαμβανει 8 αγωνες (2 αναβασεις ,2 ραλλυ σπριντ ,2-3 πιστες ,1 παραλληλοδρομιο)
απο αυτους τους αγωνες πρεπει να κανεις τουλαχιστον 6....(οποιους εσυ επιλεξεις) -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Ισως καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση. Λευτερη/Νικο αν θυμηθειτε παρτε με κανενα τηλεφωνο
George, θα σε ενημερώσω και προσωπικά.
Yπάρχει πλεόν ενημερωση και στη δική μας σελίδα/forum.
Θα ενημερώσω και όσα από τα υπόλοιπα αγωνιστικά παιδιά δεν γνωρίζουν -
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
κατα πασα πιθανοτητα θα περιλαμβανει 8 αγωνες (2 αναβασεις ,2 ραλλυ σπριντ ,2-3 πιστες ,1 παραλληλοδρομιο)
απο αυτους τους αγωνες πρεπει να κανεις τουλαχιστον 6....(οποιους εσυ επιλεξεις)Χμμμμ.... φανταζομαι οτι εννοεις οτι θα προσμετρησεις τα 6 καλυτερα σου αποτελεσματα. Οχι οτι πρεπει υποχρεωτικα να κανεις 6 αγωνες τουλαχιστον (γιατι αλλιως χανεις ... τι ? ). Καποιος μπορει να κανει 3-4. Γιατι οχι ?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
απο αυτους τους αγωνες πρεπει να κανεις τουλαχιστον 6....(οποιους εσυ επιλεξεις)Χμμμμ.... φανταζομαι οτι εννοεις οτι θα προσμετρησεις τα 6 καλυτερα σου αποτελεσματα. Οχι οτι πρεπει υποχρεωτικα να κανεις 6 αγωνες τουλαχιστον (γιατι αλλιως χανεις ... τι ? ). Καποιος μπορει να κανει 3-4. Γιατι οχι ?
για να αποφυγουμε τους αλεξιπτωτιστες...που θα ερθουν ...θα παρουν ...και θα εξαφανιστουν...
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
για να αποφυγουμε τους αλεξιπτωτιστες...που θα ερθουν ...θα παρουν ...και θα εξαφανιστουν...
So what.... ?
-
αυτος ειναι ο σκοπος? να παρουμε πραγματα (λαστιχα ,ανταλλακτικα και γενικα πραγματα απο χορηγιες που θα προκυψουν) και να εξαφανιστουμε? αυτο θελουμε να αποφυγουμε....
γιάυτο και στο cup θα συμμετεχουν ατομα τα οποια ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)