-
Ουάου!!! (που θα έλεγε και η κόρη μου)
Έχουμε ήδη δύο (2) Αιτήσεις:
- fotis-84
- passat1.8t
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ε Ε Ε Ε !!!!
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νάσο, πούλα το ταπεράκι και αγόρασε καμιά 10αρία 205
-
υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο το PSCLUB!
-
Ο λόγος που χαίρομαι είναι επειδή δεν αντέχω τα 'δε γίνεται τίποτα' (= 'αυτό που θέλω να γίνει δε γίνεται με κάποιο μαγικό τρόπο από μόνο του και εγώ να μην ασχοληθώ και δεν της κόβει της ηλίθιας της ΕΘΕΑ και της ηλίθιας της Peugeot (αυτό που στην Ελλάδα λέμε γενικά 'το κράτος' ) να το κάνουν αυτές') και προτιμώ το να γίνεται κάτι, ιδίως τόσο απλό όσο να οργανωθούν 10 άνθρωποι με ένα κοινό ενδιαφέρον και να υποβάλλουν μια απλή πρόταση όπου δει (στο 'κράτος' )
Πολύ σωστά τα είπε ο malsot, αν το έκαναν οι της Α/0 γιατί όχι και τα παιδιά με τα 205/ΑΧ ?
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο το PSCLUB!Έτσιιιιιιι!!
(ΠΜ ΔΕΝ βλέπω... )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:lol:Ο λόγος που χαίρομαι είναι επειδή δεν αντέχω τα 'δε γίνεται τίποτα' (= 'αυτό που θέλω να γίνει δε γίνεται με κάποιο μαγικό τρόπο από μόνο του και εγώ να μην ασχοληθώ και δεν της κόβει της ηλίθιας της ΕΘΕΑ και της ηλίθιας της Peugeot (αυτό που στην Ελλάδα λέμε γενικά 'το κράτος' ) να το κάνουν αυτές') και προτιμώ το να γίνεται κάτι, ιδίως τόσο απλό όσο να οργανωθούν 10 άνθρωποι με ένα κοινό ενδιαφέρον και να υποβάλλουν μια απλή πρόταση όπου δει (στο 'κράτος' )
Πολύ σωστά τα είπε ο malsot, αν το έκαναν οι της Α/0 γιατί όχι και τα παιδιά με τα 205/ΑΧ ?
+oo
Γι'αυτό είπα να πάρω την μπάλα στην αρχή και βλέπουμε... αλλά αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να δώσω πάσα και προς το παρόν μόνο τον Φώτη βλέπω 'περίπτερο' στη μικρή περιοχή του αντιπάλου
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ρε παιδια εδω που τα λεμε ... μηπως να πουλαγα και εγω το 106 ... για ενα 205 ?...
Με βαλατε στην μπριζα ... -
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
Ρε παιδια εδω που τα λεμε ... μηπως να πουλαγα και εγω το 106 ... για ενα 205 ?...
Με βαλατε στην μπριζα ...Εννοείς για δύο 205 και να σου μείνουν και ρέστα
-
-
Διεστραμμένο αρκετά το βλέπω !!
-
Μια και ειπαμε για 205 maxoi.... Του σπαρταλη τι εγινε? Ποιος το εχει?
-
ειναι σε καλα χερια......
-
Το κραταvε σαν κειμηλειο η εχouv καποιες βλεπψεις...
-
βλεψεις ..και καλες μαλιστα!!
-
-
-
εγω ειμαι μεσα στο αμαξι ,δεν βλεπεις καλα μου φαινεται!
-
Τρεις οι αιτήσεις
- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
Έλα πάρε, πάρε, πάρε !!!!!
Έλα τώρα που γυρίζει !!!!! -
Αντε, πάρτε και μια 4η! Δηλωση βέβαια...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)