-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η αποχή γίνετε με δόλο, δλδ αν κάποιος τρέξει 2 αγώνες ίσα για αν πάρει τις εκπτώσεις και την κοπανήσει πληρώνει πέναλτι, (και πολύ σωστά) αν κάποιος κάνει 2 αγώνες και το κάνει το αμάξι τροπέτο?
Επίσης είναι υποχρεωτικοί και οι 6 αγώνες?
Τέλος αυτό που μάλλον δεν διατυπώθηκε καλά, ή δεν το κατάλαβα, οι συμμετέχοντες, θα δίνουν υπογεγραμμένη λευκή επιταγή ή γραμμάτιο?
Αν το κανει το αυτοκινητο τροπετο ειναι υποχρεωμενος να το φτιαξει και ισως να του επιτραπει να μην τρεξει στον επομενο αγωνα απο αυτον που το εκανε τροπετο.Και πριν σου φανει τραβηγμενο, να σου πω πως αυτο ισχυει σε αλλα καπ που γινονται στη χωρα μας
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η αποχή γίνετε με δόλο, δλδ αν κάποιος τρέξει 2 αγώνες ίσα για αν πάρει τις εκπτώσεις και την κοπανήσει πληρώνει πέναλτι, (και πολύ σωστά) αν κάποιος κάνει 2 αγώνες και το κάνει το αμάξι τροπέτο?
Τέλος αυτό που μάλλον δεν διατυπώθηκε καλά, ή δεν το κατάλαβα, οι συμμετέχοντες, θα δίνουν υπογεγραμμένη λευκή επιταγή ή γραμμάτιο?
Αν το κανει το αυτοκινητο τροπετο ειναι υποχρεωμενος να το φτιαξει και ισως να του επιτραπει να μην τρεξει στον επομενο αγωνα απο αυτον που το εκανε τροπετο.Και πριν σου φανει τραβηγμενο, να σου πω πως αυτο ισχυει σε αλλα καπ που γινονται στη χωρα μας
NAI OK, και αν εγώ βγω και το διαλύσω και μαζί με αυτό και τα πόδια μου στον πρώτο αγώνα, θα πληρώνω ρήτρες για τους επόμενους...
Απαράδεκτη η ρήτρα έτσι χωρίς παραρτήματα.
Επίσης, ποιος θα είναι ο μηχανικός κοινής αποδοχής? Ποιοι θα τον αποδεχτούν? Μήπως θα πρέπει να γίνει επιλογή μεταξύ τριών τεσσάρων?
Πόσα θα παίρνει και από ποιούς?
Συγγνώμη, αλλά αν δεν τα βάλετε κάτω ώστε να ξεκαθαριστεί και κάθε λεπτομέρεια, στο μέσον της χρονιάς θα πλακωνώμαστε...
Επίσης, ποιος διαχειρίζεται τα θέματα επιστολών κλπ? Τα κείμενα πρότασης προς χορηγούς; Εγώ δεν τολμώ να ρωτήσω/προσεγγίσω κανέναν αν δεν υπάρχει κάτι πραγματικά... concrete and justified.
Και επίσης, χωρίς παρεξήγηση, μη νομίζετε ότι τους ξέρετε όλους... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κατατοπιστικότατος!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η αποχή γίνετε με δόλο, δλδ αν κάποιος τρέξει 2 αγώνες ίσα για αν πάρει τις εκπτώσεις και την κοπανήσει πληρώνει πέναλτι, (και πολύ σωστά) αν κάποιος κάνει 2 αγώνες και το κάνει το αμάξι τροπέτο?
NAI OK, και αν εγώ βγω και το διαλύσω και μαζί με αυτό και τα πόδια μου στον πρώτο αγώνα, θα πληρώνω ρήτρες για τους επόμενους...
Απαράδεκτη η ρήτρα έτσι χωρίς παραρτήματα.
Επίσης, ποιος θα είναι ο μηχανικός κοινής αποδοχής? Ποιοι θα τον αποδεχτούν? Μήπως θα πρέπει να γίνει επιλογή μεταξύ τριών τεσσάρων?
Πόσα θα παίρνει και από ποιούς?
Συγγνώμη, αλλά αν δεν τα βάλετε κάτω ώστε να ξεκαθαριστεί και κάθε λεπτομέρεια, στο μέσον της χρονιάς θα πλακωνώμαστε...
Επίσης, ποιος διαχειρίζεται τα θέματα επιστολών κλπ? Τα κείμενα πρότασης προς χορηγούς; Εγώ δεν τολμώ να ρωτήσω/προσεγγίσω κανέναν αν δεν υπάρχει κάτι πραγματικά... concrete and justified.
Και επίσης, χωρίς παρεξήγηση, μη νομίζετε ότι τους ξέρετε όλους...Εννοειται πως θα βγουν σαφεις κανονισμοι τους οποιους θα διαβασουμε πριν υπογραψουμε και αν εχουμε ενστασεις θα τις συζητησουμε ακριβως για να αποφυγουμε διαξιφισμους!
Την οργανωση εχει αναλαβει το psclub & corsaclub αρα αυτοι θα προτεινουν μηχανικο τον οποιον θα επιλεξουμε εμεις, το ιδιο ισχυει και με τους χορηγους, αν εχεις κατι υποψην σου καλο ειναι να το προτεινεις στον διοργανωτη ωστε αυτος να κανει την προταση γιατι οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι . . .
Προσωπικα . . . δεν ξερω κανεναν!ΥΓ (για το πμ που μου εστειλες οταν γυρισεις επικοινωνισε μαζι μου!)
-
να σημειωσω οτι επικοινωνισε μαζι μου ο mike v, ηταν θετικος και ειπαμε να βρεθουμε μεχρι τελος της εβδομαδας να βρεθουμε.
Το πρωι θα προσπαθησω να επικοινωνισω με την maleleni που ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον να δω αν ισχυει ακομη. -
OK, όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό να το συζητήσουμε. Το θέμα είναι λεπτό, βεβαίως.
-
Βρε Λευτέρη εγώ καταλαβαίνω ότι σε όλα τα καπ παίζουν ρήτρες κλπ, αλλά αν κάνω το αμάξι τροπέτο και θέλει άλαγμα η καρότσα, δλδ 6-7κ € και σίγουρα αρκετό καιρό για να γίνει αυτή η δουλειά δεν φτάνει η 'άδεια' ενός αγώνα.
Τέλος πάντων οι κανόνες είναι κανόνες σε όποιον αρέσουν παίρνει μέρος σε όποιον δεν αρέσουν παίρνει τον πούλο, δεν ωφελούν οι γκρίνιες!
Μια άλλη ερώτηση, αν εγώ θέλω να πάρω μέρος στο καπ, αλλά δεν θέλω εκπτώσεις απο τους χορηγούς, γίνετε? Φυσικά αν γίνετε αυτό απο τη στιγμή που δεν θα πάρω εκπτώσεις, δεν θα έχω και ρήτρα. Απλά θεωρώ αδιανόητο να δώσω ανοιχτή επιταγή σε κάποιον, ακόμη και σε συγγενή, σίγουρα πολλοί θα θεωρήσετε ότι είμαι υπερβολικός, αλλά λευκή επιταγή......
Λευτέρη, για να μην τα λέμε απο εδώ που είναι κοματάκι δύσκολο, κανόνησε να πιούμε καφέ!
-
[quote='ratanplan']Βρε Λευτέρη εγώ καταλαβαίνω ότι σε όλα τα καπ παίζουν ρήτρες κλπ, αλλά αν κάνω το αμάξι τροπέτο και θέλει άλαγμα η καρότσα, δλδ 6-7κ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέλος πάντων οι κανόνες είναι κανόνες σε όποιον αρέσουν παίρνει μέρος σε όποιον δεν αρέσουν παίρνει τον πούλο, δεν ωφελούν οι γκρίνιες!
Αλλου ναι, εδω οχι.
Αν δεν σου (σας) αρεσει το συζηταμε με τον οργανωτη.
(ο οποιος να υπενθυμησω οτι δεν ειμαι εγω οποτε τσακιστε στις ερωτησεις τους Dimos & Sidobre! ) -
Καφε θα πιουμε στα Μεγαρα 31/12, σωστα Lef ?
-
[quote='ratanplan']Βρε Λευτέρη εγώ καταλαβαίνω ότι σε όλα τα καπ παίζουν ρήτρες κλπ, αλλά αν κάνω το αμάξι τροπέτο και θέλει άλαγμα η καρότσα, δλδ 6-7κ € και σίγουρα αρκετό καιρό για να γίνει αυτή η δουλειά δεν φτάνει η 'άδεια' ενός αγώνα.
Μια άλλη ερώτηση, αν εγώ θέλω να πάρω μέρος στο καπ, αλλά δεν θέλω εκπτώσεις απο τους χορηγούς, γίνετε? Φυσικά αν γίνετε αυτό απο τη στιγμή που δεν θα πάρω εκπτώσεις, δεν θα έχω και ρήτρα. Απλά θεωρώ αδιανόητο να δώσω ανοιχτή επιταγή σε κάποιον, ακόμη και σε συγγενή, σίγουρα πολλοί θα θεωρήσετε ότι είμαι υπερβολικός, αλλά λευκή επιταγή......
quote]
Βρε παιδια ,ποιος μιλησε για λευκη επιταγη??Για ανοιχτη ημερομηνια ειπαμε.[quote]Η δεσμευση θα ειναι με μια επιταγη η γραμματιο ,που θα αναφερεται στο συμβολαιο,με ανοιχτη ημερομηνια και θα γινει απαιτητη,[color=darkred]συμφωνα με το σχετικο ορο του συμβολαιου αν διαπιστωθει δολος η δολια αποχη κτλ[/color].
[quote]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
dimos
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Καφε θα πιουμε στα Μεγαρα 31/12, σωστα Lef ?Mεθαυριο?
Οχι αυριο? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Καφε θα πιουμε στα Μεγαρα 31/12, σωστα Lef ?
Mεθαυριο?
Οχι αυριο?Αυριο αυριο. Κανονιζω το θεμα με τους δισκους σημερα και παμε αυριο...
-
Υπάρχει κάτι νεότερο ?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Υπάρχει κάτι νεότερο ?Ναι
προσπαθώ να φτιάξω το 205 -
Αυτά είναι νέα !
-
Εντός εβδομάδος κλείνω από μετάδοση και θέλω να κάνω ενισχύσεις στο
cage για να είμαι πανέτοιμος για το cup.
Έχουμε κανέναν δικό μας να μου προτείνεται? -
γιωργο,ατομο στην κρητη ψαχνεις ή στην αθηνα? ? ?
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
γιωργο,ατομο στην κρητη ψαχνεις ή στην αθηνα? ? ?Αθήνα κυρίως...
Κρήτη πάνω κάτω ξέρω τι παίζει... -
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
γιωργο,ατομο στην κρητη ψαχνεις ή στην αθηνα? ? ?
Αθήνα κυρίως...
Κρήτη πάνω κάτω ξέρω τι παίζει...καποιον εχω στα υποψην μου...!
-
κυριοι διοργανωτες που ειστε?
αλλα ξερω ...το καλο πραμα αργει να γινει....
FRENCH MAKERS CUP (FMC)