-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σε κάθε αγώνα, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι από 20 έως 25 αυτοκίνητα και η έγκριση των συμμετεχόντων θα είναι στην κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής του FrenchCup με κριτήριο την μικρότερη προηγούμενη εμπλοκή στους αγώνες αυτοκινήτου.
Πρωτα απ'ολα εχασες , πρεπει να εισαι ο 26ος ....Στα βασικα κριτηρια πρεπει να ειναι 1ον ... να μην εχεις κανει κατω απο 1.14.00 στην πιστα των Μεγαρων ..2ον να μην εχεις ερθει πανω απο 7ος κλασης στην αναβαση Δημητσανας , 3ον ουτε 2ος στο σπριντ Αμφικλειας , και 4ο να μην εχεις δυνατοτερο 106 απο 125 αλογα και ελαφρυτερο απο 1000 κιλα .
οπως καταλαβαινεις ... δεν μας κανεις .... θελουμε καλυτερους
Χρίστο, κάθε ένας έχει το δικαίωμα να θέσει τους κανόνες που θέλει για τους αγώνες που θα οργανώσει.
Γιατί δεν μένεις στο ότι κάτι πάει να γίνει και θέτεις θέματα που δεν υπάρχουν?
Ακόμα και αυτά που λες να ισχύουν, τι έγινε?
Αν είναι έτσι οι κανόνες, καλώς θα έχουν.Πρέπει ντε και καλά να μπορουν να συμμετάσχουν όλοι?:iconcool:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Πρέπει ντε και καλά να μπορουν να συμμετάσχουν όλοι?:iconcool:Oxi βεβαια ....γιαυτο και ελεγα οτι αν θα πρεπει να γινει κατι οργανωμενο , αυτο θα ειναι για ενα ειδικα νεων που θα ηθελαν να τρεξουν μεσα στους κανονικους αγωνες με ορισμενα αβανταζ και ενιαιων αναλωσιμων ! αλλα δεν μπορει να γινουν αγωνες συμφωνα με τα μετρα των αυτοκινητων ορισμενων !
Ειναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν να ελεγχθουν (για να τρεχουν ισοτιμα) αυτοκινητα ανομια , με κανονισμους φτιαγμενους απο ανθρωπους χωρις καμια πειρα στα θεματα αγωνων και στην Ελληνικη νοοτροπια ....
Σε επιπεδο οργανωσεων παρεας κλαμπ , ολα γινοντε , και ειναι ευκολο γιατι προεχει το κεφι η πλακα , η παρεα .
Σε επιπεδο αγωνιστικο τα πραγματα αλλαζουν τελειως , το θεμα γινεται ακρως ανταγωνιστικο και εγωιστικο (το συμαντικωτερο) , και δεν ειναι δυνατον να παραμεινουν οι ενδιαφερομενοι απραγοι στην ιδεα οτι με την αφελεια γινοντε θυματα των συναθλητων τους .Δεν ειμαι κακοπροαιρετος Kouk σε καμια προσπαθεια σωστα οργανωμενου θεσμου , εστω κι αν δεν ειναι του γουστου μου ......... αυτο που με ενοχλει ειναι το αρπακολατζιδικο βουρ α ου το καναμε το γ@###νο και μετα διαλυουν τα παντα , γιατι δεν υπαρχουν βασεις που εχουν προμελετηθει .
Να σου θυμησω οτι ο ωραιοτερος θεσμος που εχει γινει περιπου τετοιου ειδους , ηταν το ΕΚΚΑ TROFFEO και κρατησε τεσσερα χρονια επιτυχημενα και με πολυ ευτυχισμενους τους οδηγους του .Αλλα εγινε απο ανθρωπους που ειχαν γνωση και απο αγωνες βαθια , και απ'την νοοτροπια των ΕΛΛΗΝΩΝ αγωνιζομενων
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Εγώ πάλι λέω 'Κυριακή κοντή γιορτή' και είναι κρίμα να πνίξουμε το θέμα στα σχόλια παραφιλολογίας.Ο πλήρης Κανονισμός του French Cup θα ανακοινωθεί μετά την Κυριακή 16/3.
Εκεί Δημήτρη θα σου λυθούν πολλές απορίες... το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Bugs.Ο αγώνας της Κυριακής είναι 'πιλοτικός-φιλικός' κάτι σαν beta test που λένε και οι κομπιουτεράδες. Αν έχετε κέφι να τρέξετε (και καλύπτετε τα θέματα ασφάλειας και ΔΤΤ) δηλώστε συμμετοχή και θα τρέξετε. Πολλοί περιορισμοί του French Cup δεν θα ισχύσουν στον συγκεκριμένο αγώνα.
εχω κανει δωδεκα γυρους στα μεγαρα με φιλους.
Ξερω πως ειναι.
Το ερωτημα μου θα απαντηθει?
δεν ζηταω τον πληρη κανονισμο,τρεχω ή οχι και ποιοι δεν τρεχουν συμφωνα με αυτο που γραφτηκε?
ευχαριστω.υγ .θα μπορουσα να μην ξαναρωτησω 3η φορα,και να μην φαινομαι κακος-'προκλητικος'
ισως θα ηταν καλυτερα -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Oxi βεβαια ....γιαυτο και ελεγα οτι αν θα πρεπει να γινει κατι οργανωμενο , αυτο θα ειναι για ενα ειδικα νεων που θα ηθελαν να τρεξουν μεσα στους κανονικους αγωνες με ορισμενα αβανταζ και ενιαιων αναλωσιμων ! αλλα δεν μπορει να γινουν αγωνες συμφωνα με τα μετρα των αυτοκινητων ορισμενων !
Ειναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν να ελεγχθουν (για να τρεχουν ισοτιμα) αυτοκινητα ανομια , με κανονισμους φτιαγμενους απο ανθρωπους χωρις καμια πειρα στα θεματα αγωνων και στην Ελληνικη νοοτροπια ....
απολύτως σύμφωνος με τον κ.Χρήστο.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
...
Το ερωτημα μου θα απαντηθει?
δεν ζηταω τον πληρη κανονισμο,τρεχω ή οχι και ποιοι δεν τρεχουν συμφωνα με αυτο που γραφτηκε?
ευχαριστω.υγ .θα μπορουσα να μην ξαναρωτησω 3η φορα,και να μην φαινομαι κακος-'προκλητικος'
ισως θα ηταν καλυτεραΔημήτρη, είσαι και μεγάλο παιδί και έξυπνο.
Όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους, και την ώρα τους -είτε σου αρέσει είτε όχι- δεν θα την καθορίσεις εσύ...
Λίγη υπομονή δεν έβλαψε ποτέΥΓ Ούτε φαίνεσαι, ούτε είσαι κακός
-
Synh8ws sto ekswteriko, osoi einai sthn organwtikh epitroph den trexoyn gia na einai pio amerolhptoi... Eseis eiste oloi agwnizomenoi toy FMC.
Oso gia toy kanonismoys me kalypse plhrws o Nikos kai na soy dosw ena akoma paradeigma.... Mporei kapoios na exei lefta kai na ferei ena F2000 spec... Ayto einai adiko gia ton neo poy prospa8ei na treksei me ta antallaktika ths EE....
-
μου εσταλει πμ για διευκρινηση.Ευχαριστω
μπορει να τα πουμε στην πιστα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Synh8ws sto ekswteriko, osoi einai sthn organwtikh epitroph den trexoyn gia na einai pio amerolhptoi... Eseis eiste oloi agwnizomenoi toy FMC.Oso gia toy kanonismoys me kalypse plhrws o Nikos kai na soy dosw ena akoma paradeigma.... Mporei kapoios na exei lefta kai na ferei ena F2000 spec... Ayto einai adiko gia ton neo poy prospa8ei na treksei me ta antallaktika ths EE....
Εμένα δεν με νοιάζει. Θα έχω ένα 205 20 ετών ΕΕ 10 με 8βάλβιδο μοτέρ και άγιος ο θεός. Και ας είμαι και τελευταίος και ας με περνάνε και άλλοι με καλύτερα ή χειρότερα αμάξια.
Βέβαια δεν είμαι νέος
Από ότι κατάλαβες οι περισσότεροι δε νοιαζόμαστε για τη θέση. Να Διασκεδάσουμε κυρίως θέλουμε. Αν είμαι ο μοναδικός που το βλέπω έτσι (που δεν είμαι) πάλι καλά θα είναι. -
Η απορια η δικη μου ομως ειναι αλλη. Ποιος ο λογος να γινει ξεχωριστος αγωνας, εφοσον ολα τα αυτοκινητα που συμμετειχαν, μπορουσαν να τρεξουν στην Sport, και εφοσον δεν υπηρχε καποιος κοινος παρανομαστης που να οριζει το FMC σαν ξεχωριστη κατηγορια απο τις υπολοιπες?
Αν πχ υπηρχε ενας κοινος χορηγος, αν υπηρχε ενα ενιαιο λαστιχο (που αυτο απο μονο του δεν αρκει, αλλα λεμε τωρα)...
Και απο την αλλη, εγω εχω αυτοκινητο μισοτελειωμενο και θελω 3 χιλιαρικα για να το τελειωσω. Αν πω οτι θα το τρεξω στο FMC, αυτα τα 3 χιλιαρικα, γινονται αυτοματως 2, ή παραμενουν 3? Απευθυνεται δηλαδη σε ανθρωπους που δεν τρεχουν γιατι δεν βγαινουν, ή σε ανθρωπους που ηδη τρεχουν αλλα θελουν να τρεξουν πιο 'μαντρωμενα'? Ή σε αυτους που θα ετρεχαν 3 αγωνες το χρονο αλλα τωρα με το FMC θα μπορουν να τρεξουν 5? -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Η απορια η δικη μου ομως ειναι αλλη. Ποιος ο λογος να γινει ξεχωριστος αγωνας, εφοσον ολα τα αυτοκινητα που συμμετειχαν, μπορουσαν να τρεξουν στην Sport, και εφοσον δεν υπηρχε καποιος κοινος παρανομαστης που να οριζει το FMC σαν ξεχωριστη κατηγορια απο τις υπολοιπες?Timo ayto akribws rwtame kai pio prin apo toses selides alla apanthsh kammia....
-
ΟΚ, απλως εγω δεν εχω μονο αυτη την απορια (και στο κατω κατω, δεν με νοιαζει η συγκεκριμενη κιολας, μη σου πω οτι ΑΝ ετρεχα, θα με βολευε... ). Εχω και τις αλλες....
-
Τελικα λογος υπαρξης υπαρχει?106 και saxo που δεν τρεχουν στη σπορ..
-
Εγω μεχρι τωρα δεν εχω καταλαβει το παραμικρο απο αυτο που ισχυει επι του παροντος οσον αφορα τη συγκεκριμενη κατηγορια. Απο οσο θυμαμαι, οταν πρωτοσυναντηθηκαμε και συζητησαμε για τη συγκεκριμενη κατηγορια, ειμαστε αλλοι ανθρωποι απο αυτους που βλεπω να τρεχουν τωρα εκει, ειπαμε αλλα πραγματα απο αυτα που βλεπω να εφαρμοζονται και γενικως απο αλλου ξεκινησε, αλλου βρισκεται και δεν εχω την παραμικρη ιδεα που θα καταληξει. Μπορει να βολευει καποιους (οχι κακοπροαιρετα, πχ μπορεις να τρεξεις 2 αγωνες την ιδια μερα αν εχεις τα μεσα και την ορεξη, δεν ειναι κακο), απλως δεν εχω καταλαβει τιποτα μεχρι τωρα...
-
Eπισης εχω να πω συγχαρητηρια στα παληκαρια για τον ρατσισμο που δειχνουν στο φορουμ τους..Συγχαρητηρια....
-
Τι εννοεις?
-
Oτι στο θεμα για τον αγωνα στο Τατοι καποιος αναφερει σωστα κατι για Αλβανους κριτες και μετα εχουμε ενα ''εξυπνο'' γαιτανακι.Προσωπικα μου φανηκε πολυ ασχημο..
-
Αλβανούς κριτές? Πού βρέθηκαν αυτοί?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)