-
Ο χρήστης van έγραψε:
Κυριοι, Ξεφυγατε!!!!!!!
Και να ρωτήσω κατι?
Ολοι εσεις που εχετε αυτοκινητα, σχεδόν ετοιμα, Γαλλικα-Αγγλικα-Ιταλικα-Κινεζικα κτλπ, Γιατι δεν τρεχετε μεχρι τωρα με αυτα?!Τι θα σας κανει να τρεξετε σε αυτο το CUP?H παρέα.
Το μικρότερο κόστος λόγω μαζικών-καθορισμένων αγορών.
Τίποτε άλλο εμένα. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κυριοι, Ξεφυγατε!!!!!!!
Και να ρωτήσω κατι?
Ολοι εσεις που εχετε αυτοκινητα, σχεδόν ετοιμα, Γαλλικα-Αγγλικα-Ιταλικα-Κινεζικα κτλπ, Γιατι δεν τρεχετε μεχρι τωρα με αυτα?!Τι θα σας κανει να τρεξετε σε αυτο το CUP?H παρέα.
Τίποτε άλλο εμένα.ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ kpsig , Ο van ΡΩΤΑΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 205 Η ΑΧ .
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 205 Η ΑΧ , ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κυριοι, Ξεφυγατε!!!!!!!
Και να ρωτήσω κατι?
Τίποτε άλλο εμένα.ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ kpsig , Ο van ΡΩΤΑΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 205 Η ΑΧ .
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 205 Η ΑΧ , ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ .Εμείς πάντως πάμε για FRENCH CUP
Όλοι οι υπόλοιποι -εσχάτως προκύψαντες- με όχι Γαλλικά αυτοκίνητα ας φτιάξουν Cup και ας τρέξουν.
Θα χαρώ απίστευτα αν συμβεί κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Κυριοι, Ξεφυγατε!!!!!!!
Και να ρωτήσω κατι?
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 205 Η ΑΧ , ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ .Εμείς πάντως πάμε για FRENCH CUP
Όλοι οι υπόλοιποι -εσχάτως προκύψαντες- με όχι Γαλλικά αυτοκίνητα ας φτιάξουν Cup και ας τρέξουν.
Θα χαρώ απίστευτα αν συμβεί κάτι τέτοιο.Πάντως, όταν είπα να βρεθούμε στα Μέγαρα ούτε φωνή.
ΟΚ. αναμένω το track day!! -
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ????????
Καλό και αυτό...
Αφού δεν είδα καμία θετική απάντηση όταν ρώτησα, αποφάσισα να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι... -
ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ CUP
ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΕΙΧΑΝ HOMOLOGATION ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 2007.(PEUGEOT -RENAULT-CITROEN)
*ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΕΤΑΛΟΥΔΑ INJECTION
*ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΧ.ΩΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΒΑΛΒΙΔΕΣ
*ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΙΤΡΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛ@...
*ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ 13:1
*ΜΕΧΡΙ 2000cc ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 1400 TURBO(ΠΟΛ. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ χ1.4)
*ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΧΡΙ 6 ΣΧΕΣΕΙς + ΟΠΙΣΘΕΝ(ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ Η)
*ΒΑΡΗ ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ(ΕΩς 1150, ΕΩς 1400, ΕΩς 1600, ΕΩΣ 1800, ΕΩς 2000 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 8 ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΒΑΛΒΙΔΕΣ)
*ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕΧΡΙ 15inces Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15inces ΜΕ ΕΧΤΡΑ ΒΑΡΟΣ(100ΚΙΛΑ).ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 17 inces.
*ΒΑΡΗ
8V
ΜΕΧΡΙ 1150 650
1400 710
1600 780
1800 860
2000 880
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8V
ΜΕΧΡΙ 1150 700
1400 790
1600 880
1800 920
2000 1080*ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 1400
ΜΕΧΡΙ 1600
ΜΕΧΡΙ 2000*ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙς ΦΡΕΝΩΝ...!
*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
-
Είναι προφανές ότι ξεφεύγουμε από την 'μόνο group E' σκέψη.
Θα συμφωνήσω με την πρόταση όμως, γιατί η αλλαγή αυτή συνεπάγεται πολύ περισσότερους συμμετέχοντες, άρα και ευκολότερη εξεύρεση και -γιατί όχι- προσέλκυση χορηγών.Μόνο μια απορία εδώ:
Ο χρήστης van έγραψε:
...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ..., ΣΩΛΗΝΩΣΕΙς ΦΡΕΝΩΝ...!Γιατί ??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Θα συμφωνήσω με την πρόταση όμως, γιατί η αλλαγή αυτή συνεπάγεται πολύ περισσότερους συμμετέχοντες, άρα και ευκολότερη εξεύρεση και -γιατί όχι- προσέλκυση χορηγών.Μόνο μια απορία εδώ:
...
Διοτι σου θυμιζω οτι σε καποια βασικα θεματα ασφάλειας πρέπει να ακολουθησουμε το βιβλιο της FIA.
Αυτο το αρθρο λιοπόν δεν αφήνει ελεύθερες τις σωληνώσεις, αλλα επιτρέπει μονο εναν τρόπο βελτίωσης.(aeroquip) -
Ο χρήστης van έγραψε:
...
Διοτι σου θυμιζω οτι σε καποια βασικα θεματα ασφάλειας πρέπει να ακολουθησουμε το βιβλιο της FIA.
Αυτο το αρθρο λιοπόν δεν αφήνει ελεύθερες τις σωληνώσεις, αλλα επιτρέπει μονο εναν τρόπο βελτίωσης.(aeroquip)ΟΚ, μαζί σου. Απλά φοβήθηκα μην απαγορεύαμε τα Goodridge σωληνάκια φρένων, που φοράνε σχεδόν όλοι...
-
ΛΕΣ ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΙ ..... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ CUP , ΠOY TA ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ .............
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ...ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ .... AEΡAAAAA
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ CUP
Στο βαθος ακουγεται .... η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει ... γιατιιι ?
-
Συνεχίζουμε...
Αγώνες του FRENCH CUP
α. 3 Αγώνες Ταχύτητας σε πίστα (Road Racing)
β. 2 Αναβάσεις (Hillclimb)
γ. 2 Rally Sprint
δ. 1 Αγώνας Ταχύτητας σε Χωμάτινη πίστα (ναι σωστά... Παραλληλοδρόμιο)Σύνολο Αγώνων 8 από τους οποίους βαθμολογικά θα λαμβάνονται υπόψη οι 6.
Έτσι ο κάθε οδηγός θα μπορεί να φτιάξει το προσωπικό του αγωνιστικό πρόγραμμα (race mix) επιλέγοντας τους αγώνες που εκτιμά ότι του ταιριάζουν καλύτερα.
Όσοι συμμετέχουν σε πάνω από 6 αγώνες, θα μπορούν να επιλέξουν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα που θα προσμετρούν στη βαθμολογία τους.Έχει ήδη βρεθεί το κοινό ελαστικό που θα χρησιμοποιηθεί από τα αυτοκίνητα του Cup, και σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμές
-
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα τα απαγορευονται στον κανονισμο θα επρεπε να ειναι πιο πολλα απο τα επιτρεπονται.. αλλιως φοβαμαι σε 2 χρονια θα γινει οτι γινεται σε ολες τις κατηγοριες. Ο Κυριος Χρηστος ειπε κατι στο τοπικ για τα ιστορικα (που ουτε εκει εδωσε κανεις ιδιαιτερη βαρυτητα) οτι θα επρεπε να επικρντρωθουν στο ευκολα και φτηνα ανταλλακτικα (απο παλιατζηδες). Σκεφτητε τι μπορειτε να βριτε απο αλλα μοντελα του group PSA. Αn parete 2-3 haynes θα δειτε τρελα πραγματα εκει μεσα.. με κοστος ψιχουλα. Στην Αγγλια το να αγορασεις ενα 205 1.9 h ena Ax Gt κοστιζει πολυ λιγα λεφτα. Μαζευτητε και βρητε εναν παλιατζη, να τον εχετε στανταρ, πειτε 3 ατομα απο ενα 205 τι κομματια θελετε και απλα αγοραστε ολο το αυτοκινητο.. Στην Αγγλια τρεχει πολυς κοσμος με πραγματα που παιρνει ακομα και απο scrap yards kai ta kanei rebuild στο σαλονι του
Ελπιζω να μην σας κουρασα. -
Για να λείξει το θεμα με το κοστος...Λοιπον:Οι κατηγορίες Ν και Α είναι σχετικά ακριβές κατηγορίες διοτι:1.Χρειάζονται ομολογκαρισμενα αντ/κα ή γνήσια αντ/κα βελτίωσης.Δηλαδή αν εσύ θέλεις ΦΡΕΝΑ αναγκαστικά καταλήγεις στη ομολογκαρισμενη λυση, η οποία ειναι και πανάκριβη(περιπου 3000 euro για AP Racing 290mmδιαμετρος)Αντίθετα στην δική μας λύση καποιος καταφεύγει σε Brembo 4πιστωνα απο τον παλιατζάκο(απο fiat coupe ή lancia integrale) με 600 και 700 euro.
2.Οτι και να βάλεις στα αυτοκίνητα αυτα δέν εχει και μεγάλο νόημα αφού η αναλογία κιλών ανα ιππο, βγαίνει απο 5.1 εως 5.7 ολες οι κλάσεις μαζί.Γιαυτό λοιπόν πιστεύω οτι αυτό το CUP εχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες ισοδυναμίας απο κάθε αλλη κλάση.Οπως και στη ΓΑΛΛΙΑ...
-
Αρχιζω και τα πέρνω στο Κρανίο... Ολοι εσεις που γράφατε τις απόψεις σας και θέλατε να τρέξετε σε αυτό το CUP που είστε?Ουτε μια αποψη?MALSOT, που είσαι? Οι υπόλοιποι?
-
πραγματι...που ειστε ρε παιδια ,ολοι εσεις που λυσατε να κανουμε το cup?
μπραβο στον passat1.8t ,μπραβο στον van ..οι δυο τους ειναι οι μονοι που βαζουν το μυαλο τους να δουλευει με χιλια προκειμενου να το κανουμε το cup.ενταξει ...το forum δεν ειναι ολος ο κοσμος αλλα αυτοι που εκδηλωσαν ενδιαφερον θα μπορουσαν να συμμετεχουν ενεργα..και οχι απλως να διαβαζουν (αν το κανουν και αυτο).λοιπον το cup εχει ολα τα προσοντα να γινει καλο και ανταγωνιστικο διοτι υπαρχουν καποιοι χορηγοι αλλα και ανθρωποι του χωρου που ενδιαφερονται.. -
Βασίλη όπως σου είπα το αυτοκίνητό μου είναι έτοιμο,δεν θέλει τίποτε και είμαι πρόθυμος για οποιαδήποτε βοήθεια.Από κει και πέρα οι ελευθερίες και οι μη ελευθερίες δεν με πολυ απασχολούν για τον λόγο που γνωρίζεις ότι πέρα από κορωνοπήνιο/μπλοκέ φίλτρο και εξάτμιση και τα 4μπούλωνα άκρα το ΑΧάκι μου είναι νορμάλ.
Παρ'όλα αυτά ο κανονισμός που διατύπωσες με καλύπτει απόλυτα για ναμη σου πω ότι κάτι τέτοιο είχα και γω στο μυαλό μου. Στο κάτω κάτω αν διαφωνούσα θα στο έγραφα. Οπότε συνεχίζω να αναμένω και γω και η οδηγός μου....ΥΓ Αν το δικό σου ΑΧ είχε συνολικά 7500 χλμ θα το χάλαγες;
-
Συμφωνα με τους κανονισμους που προτεινατε, τα 106 rallye ειναι μεσα. Ετσι δεν ειναι, ή κατι καταλαβα λαθος.... ?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Συμφωνα με τους κανονισμους που προτεινατε, τα 106 rallye ειναι μεσα. Ετσι δεν ειναι, ή κατι καταλαβα λαθος.... ?ΟΧΙ , ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Συμφωνα με τους κανονισμους που προτεινατε, τα 106 rallye ειναι μεσα. Ετσι δεν ειναι, ή κατι καταλαβα λαθος.... ?
ΟΧΙ , ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ
Καλα, ετσι κι αλλιως το σκεφτομουνα (=προσπαθω να μαζεψω κανα φραγκο, τι να λεμε δηλαδη....) , δεν ειναι οτι αλλαζει κατι για τα πλανα μου αυτο το cup...
Ισως αν προχωρησει, να ειναι ωραια ομως, ε ?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)