-
με το καλημέρα πάντως, 40 μονάδες τον Ιούλιο
λέτε να 'χουμε εκπλήξεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με το καλημέρα πάντως, 40 μονάδες τον Ιούλιολέτε να 'χουμε εκπλήξεις;
Με τετοια τιμη δεν θα το ελεγα εκπληξη,εκανε το κινεζικο να φαίνεται πανακριβο...
-
Είδα ένα στο Xαλάνδρι μαύρο. Ιδιαίτερα επιβλητικό και μεγάλο αμάξωμα ... και με αρκετά μεγάλο πλάτος ... Δύο επιβάτες μπροστά καθόντουσαν ιδιαίτερα 'αρχοντικά' ...
Τους έβλεπα αφ'υψηλού μέσα από το Pajero οπότε είδα καλά τους χωρους ...Εξωτερικά πάντως δεν μου θύμισε Αμερικάνικο αυτοκίνητο. Πάντως έτσι όπως ήταν, μάυρο και ιδιαίτερα χλιδάτο, δεν μπορώ να πω ότι προσφέρεται για ιδιαίτερες offroad διαδρομές...
Νομίζω ότι είναι κάτι σαν το Suzuki SX4 που είχα δει στη Suzuki Πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία αλλά με το Dodge να είναι μεγαλύτερο και ίσως ποιο επιβλητικό και χλιδάτο ...α! και το σήμα της Dodge ιδιαίτερα 'ψαρωτικό' ...
Με λίγο καλό Marketing και καλό δίκτυο το μοντέλο θα πιάσει πολύ καλά... -
Νομιζω οτι δεν υπαρχει διαθεση να σπρωχτει χρημα για marketing,τουλαχιστον οχι ακομα.Η χαμηλη τιμη ειναι παντα η καλυτερη διαφημιση Δικτυο θα εκμεταλευτει το υπαρχον.
Βεβαια αν ξεσκιστει να πουλαει,θα αλλαξουν ολα.Ο Ελλην παντως πλεον πραγματικα βλεπει τι σημαινει μειωση του εισοδηματος,με τα επιτοκια της Ε.Τ. να οδευουν προς το 4% και νομιζω οτι καπου εδω σταματαει η λυσσα του Ελληνα για το αυτοκινητο και προσεκτικότερη ζυγιση των αναγκων.Το caliber με την χαμηλη τιμη του μπορει να παιξει παιχνιδι και στην νεα εποχη.
-
εγω μαγκες το εχω στη κατοχη μου εδω και 2 μερες, το αμαξι ειναι τρενο, εως τωρα πολυ καλα... οπως ειπα και μερικες μερες πριν, δεν εχει τη τρελη ροπη, αλλα τραβαει αγρια σε ανοιχτο δρομο..
-
αα και οσον αφορα τα δικτυα, ειναι μονο 3 στην ελλαδα, λ. κηφισιας, γλυφαδα και σαλονικα..
θα δουν πως θα πανε οι πωλησεις με το Caliber και το Nitro που θα ερθει, και τοτε ισως δημιουργησουν καινουριες αντιπροσωπειες...
-
Ο χρήστης ovelixxx έγραψε:
αα και οσον αφορα τα δικτυα, ειναι μονο 3 στην ελλαδα, λ. κηφισιας, γλυφαδα και σαλονικα..θα δουν πως θα πανε οι πωλησεις με το Caliber και το Nitro που θα ερθει, και τοτε ισως δημιουργησουν καινουριες αντιπροσωπειες...
καινούριες δεν θα γίνουν, απλώς μπορεί να εκμεταλλευτούν το δίκτυο Citroen/Skoda (και μη ρωτήσει κανείς γιατί)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αα και οσον αφορα τα δικτυα, ειναι μονο 3 στην ελλαδα, λ. κηφισιας, γλυφαδα και σαλονικα..
θα δουν πως θα πανε οι πωλησεις με το Caliber και το Nitro που θα ερθει, και τοτε ισως δημιουργησουν καινουριες αντιπροσωπειες...
καινούριες δεν θα γίνουν, απλώς μπορεί να εκμεταλλευτούν το δίκτυο Citroen/Skoda (και μη ρωτήσει κανείς γιατί)
Γιατί;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατί;
+1
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο Συγγελίδης την πήρε και αυτή?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφού έχει και την Jeep/Chrysler, που θα πήγαινε η Dodge;
-
εγω μαγκες το εχω στη κατοχη μου εδω και 2 μερες, το αμαξι ειναι τρενο, εως τωρα πολυ καλα... οπως ειπα και μερικες μερες πριν, δεν εχει τη τρελη ροπη, αλλα τραβαει αγρια σε ανοιχτο δρομο..Καλοτάξιδος φίλε μου! Πες μας και άλλα πράγματα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
εγω μαγκες το εχω στη κατοχη μου εδω και 2 μερες, το αμαξι ειναι τρενο, εως τωρα πολυ καλα... οπως ειπα και μερικες μερες πριν, δεν εχει τη τρελη ροπη, αλλα τραβαει αγρια σε ανοιχτο δρομο..
Καλοτάξιδος φίλε μου! Πες μας και άλλα πράγματα...
+1
Από άνεση πώς πάει; 'Πλέει' στα πολλά; Δώσε info! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλοτάξιδος φίλε μου! Πες μας και άλλα πράγματα...
+1
Από άνεση πώς πάει; 'Πλέει' στα πολλά; Δώσε info!- 1
Και απο εμένα Καλοτάξιδο ...
-
ευχαριστω πολυ μαγκες.
τι αλλο να γραψω, οχι επειδη το πηρα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. δεν εχω βαλει κωλο κατω, ολο βολταρω.
μεχρι 170 το πηγα, δε 'πλεει' το αυτοκινητο, ειναι πολυ σταθερο και κραταει..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τη πηρε, την ειχε απο παλια.
Πως νομιζεις οτι ολα τα σωματα ασφαλειας και αλλες δημοσιες υπηρεσιες και κοινωφελεις οργανισμοι και ιδρυματα, πριν τρια τεσσερα χρονια γεμισαν Cherokee (εκτος απο τα Citroen και Skoda)?? -
ευχαριστω πολυ μαγκες.τι αλλο να γραψω, οχι επειδη το πηρα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. δεν εχω βαλει κωλο κατω, ολο βολταρω.
μεχρι 170 το πηγα, δε 'πλεει' το αυτοκινητο, ειναι πολυ σταθερο και κραταει..
Μήπως γνωρίζεις ποια χρώματα είναι διαθέσιμα?
-
To είδα χθες σε μαύρο στην Ελευσίνα(είναι κανείς από εδώ;). Αρκετά ωραίο και μεγάλο.
-
Ελευσινα εγω ειμαι...
Χρωματα εχει αρκετα διαθεσιμα, δε τα θυμαμαι. Αλλα ο,τι παραγγελια και να γινει, απο τελη Σεπτεμβρη και μετα..
-
Και εγώ μαύρο είδα σήμερα στο Πανόραμα...αν και λεγόταν 'Dodge Liber', μια που ξεκόλλησαν τα δύο πρώτα γράμματα!!!
Και μετά σου λένε ποιότητα!!!
Dodge Caliber 2006