-
swsta, kai gw eida ena Audi TT xwris profulakthra, ti ilithioi oi Germanoi...
Eisai sovaros???
-
Ρε συ ovelixxx με τα service τι γίνεται;
Κάθε πόσα χλμ λάδια;
Κάθε πόσα χλμ service;
Υπάρχει κανένα ενδεικτικό τιιμολόγιο; -
Ο χρήστης boo έγραψε:
Ρε συ ovelixxx με τα service τι γίνεται;Κάθε πόσα χλμ λάδια;
Κάθε πόσα χλμ service;
Υπάρχει κανένα ενδεικτικό τιιμολόγιο;http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 942#650942
τιμολόγιο πώς να υπάρχει ρε αφού τώρα κυκλοφόρησε...
-
Ο χρήστης ovelixxx έγραψε:
swsta, kai gw eida ena Audi TT xwris profulakthra, ti ilithioi oi Germanoi...Eisai sovaros???
Φυσικά και όχι!!!
-
προσπαθω και ργω πλεον να 'κλεισω' ενα caliber , αλλα , τιποτα .....
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
προσπαθω και ργω πλεον να 'κλεισω' ενα caliber , αλλα , τιποτα .....γιατί?
-
δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα .... αργησα !
-
γεια σας παιδια....απο κερκυρα στελνω...εχω κανει τα πρωτα μου 2500 κλμ με το dodge caliber...το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν εχω συνηθισει το γκαζι και μου σβηνει σε μερικα φαναρια ....χωρεσε ανετα αποσκευες τεσσαρων ατομων(2 γυναικων ) ...
συγχαρητηρια ovelixxx...καλοταξιδο.... -
Καλοτάξιδα τα caliber σας!
Περιμένουμε αναφορές-εντυπώσεις από την συμβίωση!
-
για όποιον ενδιαφέρεται...
-
ειναι παλιο αυτο το τεστ...τελη μαιου ειχε βγει...
-
Ο χρήστης attreidis έγραψε:
ειναι παλιο αυτο το τεστ...τελη μαιου ειχε βγει...ε και?
Ακόμα ένα στις 25/7 από το in.gr
Ωραίο είναι αυτό το κόψιμο πίσω έτσι τι το ήθελαν...
-
650km εχω κανει, και δε το εχω ανοιξει ακομα.. μεσα στη πολη τα πιο πολλα.. Υπομονη μερικες μερες, και θα γραψω αναλυτικα τις πρωτες εντυπωσεις...
Παντως το ξαναλεω, μη περιμενετε ροπες, 0-100, κτλ, το αυτοκινητο ειναι 'ταξιδιαρικο σκυλι', φορτωσε το οσο παει και καταπινει χιλιομετρα...
-
ovelixxx
και όποιος άλλος το πάρει ένα pdf με τις εταιρείες στην αγορά της Αμερικής βάσει της αξιοπιστίας τους. (βλάβες ανα 100 αυτοκίνητα)
31η η Dodge στις 44 αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.
-
ειδα σημερα ενα στη χαλκιδικη...κανει μπαμ οτι δεν ειναι ευρωπαικο αλλα δε σε χαλαει πολυ οπτικα...
μια χαρα μου φανηκε!
-
ovelixx ή attreidis 2 ερωτήσεις (υποθετικά σενάρια ή πραγματικά αν τα ζήσατε) μετά από τόσες μέρες που το έχετε :
- Είσαι στην Εθνική με 2-3 άτομα μέσα και αποσκευές, και αναμμένο το αιρκοντίσιον. Αν θελήσεις να προσπεράσεις νταλίκα με επικαθήμενο είσαι άνετος ή το σκέφτεσαι ; (γίνεται γρήγορα η προσπέραση ή θα είσαι κανένα λεπτό στο αντίθετο ρεύμα).
- Σε πολύωρο ταξίδι ο ήχος του κινητήρα είναι ενοχλητικός ; (με ταχύτητες άνω των 120 ενοείται).
-
η αληθεια ειναι οτι ζοριζεται λιγο για να κανει τετοια προσπεραση που λες... παντως για θορυβο κινητηρα σε καμια περιπτωση...δεν με ενοχλησε καθολου...
-
Εαν γνωριζει καποιος να υαπρχει καπου ετοιμοπαραδοτο η εστω μεταχειρισμενο DODGE CALIBER , θα εκτιμουσα απεριοριστα την βοηθεια του ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ovelixxxκαι όποιος άλλος το πάρει ένα pdf με τις εταιρείες στην αγορά της Αμερικής βάσει της αξιοπιστίας τους. (βλάβες ανα 100 αυτοκίνητα)
31η η Dodge στις 44 αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.
Ναι και απ'οτι βλεπω ειναι σε πολυ καλυτερη θεση απ'οτι πχ Audi, VW, VOLVO, Suzuki kai Saab, αρα ειναι πολυ αξιοπιστα τα DODGE.....
-
BLACKTAN πριν από ένα μήνα είχε ετοιμοπαράδοτα η αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης. Αν δεν βρεις, πολύ απλά πάρε όλα τα τηλέφωνα από αντιπροσωπείες της chrysler σε κάθε νομό και κάπου θα βρεις δε μπορεί!
Dodge Caliber 2006