-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...Βαρώνοι του τζόγου...
Χωρίς να θέλω να πω τπτ παραπάνω από αυτό που λέω, εκτός από **αύξηση του τζίρου των τυχαιρών παιγνίων του ΟΠΑΠ και των καζίνο **εγώ διαφορά δεν είδα. Το ότι σταμάτησαν δυο - τρεις εκατοντάδες Έλληνες μικροαπατεωνίσκοι καφεπώλες κλπ να κερδίζουν (και δυό - τρεις να θησαυρίζουν) είναι σίγουρο, αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι τώρα θησαυρίζουν, από την ίδια αιτία, άλλοι.
Ο Μακης φταει και γιαυτο?? 'Η μηπως οτι δεν υπαρχει κρατος?
Λέω μήπως αυτό ήταν το ζητούμενο, κατάλαβες;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καταρχην, προφανως το θεμα δεν ειναι προσωπικο μαζι σου.
Όλα καλά. Και βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσωπικό. Απλώς έτυχε να είμαι μέσα, είδα το ποστ σου και έγραψα πέντε γραμμές.
Ο δημοσιογραφος ΔΕΝ αποφασιζει την ενοχη καποιου. Εχει καθηκον ομως να παρουσιασει τα στοιχεια και φυσικα να τα σχολιασει. Και αυτο ακριβως εγινε!
Την εκπομπή δεν τη βλέπω. Εχω άλλες πιο παλιά του συγκεκριμένου 'δημοσιογράφου'. Εσυ με το όλο κλίμα που δημιουργείται, νομίζεις ότι δεν αποφασίζει;;
Σπύρο, στις μέρες μας η εικόνα έχει τεράστια δύναμη. Εδώ μιλάμε μπουκαρε ο κόσμος και έπαιρνε ΝΟΥΝΟΥ και μακαρόνια στον 1ο πόλεμο του κόλπου, επειδή 'είπε η τηλεόραση ότι θα γίνει πόλεμος' Τι να λέμε τωρα.[/quote]Κατ'εμε, τα στοιχεια της συγκεκριμενης υποθεσης δειχνουν οτι υπαρχουν παραβασεις (τουλαχιστον ηθικες). Η υποθεση εχει παει ηδη στον εισαγγελεα και πολυ συντομα θα ξερουμε εαν θα ασκηθει και διωξη. Βεβαια το οτι η υποθεση εχει παει στον εισαγγελεα, δειχνει οτι κατι βρωμαει. Αυτο θα το δουμε στη πορεια βεβαια. Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν υπαρχει καμια 'λαμογια' στην υποθεση αυτη? Ρωταω γιατι 'ακουγεσαι' πολυ σιγουρος.
Βλέπεις που ήδη έχεις αποφασίσει;; Μα ηθικές παραβάσεις κάνουμε όλοι μας. Το 99% του ενεργού πληθυσμού. Πρέπει να μας 'εξαγνίσει' όλους ο Τριανταφυλλόπουλος;; Όχι δεν σημαίνει ότι βρωμάει κάτι ντε και καλά. Μπορεί να βρωμάει μπορεί και όχι. Μπορεί να ασκηθεί δίωξη, να το ψάξουν, να μη βρουν τίποτα και να πάει 'αρχείο'. Στο ότι θα το δούμε στην πορεία συμφωνούμε, οπότε είναι αχρείαστο όλο αυτό το show, δεν είναι έτσι;;
Καθόλου σίγουρος δεν είμαι και λυπάμαι αν φάνηκε κάτι τέτοιο.Για ποιο τσιρκο μιλας? Για μια εκπομπη οπου καλεσμενοι λενε τη γνωμη τους για καποια θεματα? Αν αυτο ειναι τσιρκο, οι πληρωμενοι μισθοφοροι δημοσιογραφοι της ΤV & του τυπου τι ειναι??
'Τσίρκο' χαρακτηρίζω αυτού του είδους τις εκομπές. Είναι υποκειμενικό.
Και βέβαια είμαι ο πλέον ακατάλληλος να υπερασπισθώ δημοσιογράφους. Δεν τη γουστάρω τη φάρα τους, έτσι όπως έχουν καταντησει. Βέβαια αυτούς που πραγματικά αξίζουν -γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι και ότι δεν τους ξέρουμε δε σημαίνει και κάτι, απλώς τα σκ*α επιπλέουν και αυτά φαίνονται- δε θα τους δούμε ποτέ 'στο Μάκη'. Υπάρχουν και μερικοί που σέβονται, πάνω από όλα τον εαυτό τους και μια κάποια ιστορία που κουβαλάνε.Το θεμα της οπλοφοριας ειναι ενα ζητημα οντως. Πιστευεις οτι αυτο το προβλημα που σημερα απασχολει την Ελλαδα??
Γιατι δεν ασχολουμαστε με τα στοιχεια και τις αποκαλυψεις (ή 'αποκαλυψεις') που γινονται και μενουμε σε ενα θεμα που ειναι πρακτικα ασημαντο?
Επισης, τα του 'καισαρα' δεν ισχυουν αραγε και για την 'Ε'??? Κανενα σχολιο εδω?[/;quote]Το θέμα δεν είναι αν έχει όπλο . Το θέμα είναι ότι κάποιος που θέλει να καθαρίσει 'την κόπρο του Αυγεία', πρέπει πρωτίστως να μη 'βρωμάει' ο ίδιος. Και με τα δικά μου τα κριτηρια , αυτός ο τύπος βρωμάει περισσότερο και από ασβός.Αλλά και να 'μοσχοβολούσε' πάλι τα ίδια θα έγραφα, δεν είναι θέμα συμψηφισμού.
Χθες μαλιστα στην Ε γραφτηκε το εξης απιστευτο: 'Αλλο ο Καισαρας πλεον και αλλο η γυναικα του...' Αυτη ειναι η νεα τους ηθικη αντιληψη! Με πιανεις?
Δεν τη διάβασα χθες. Είχα πάρει 2-3 να δω τι λένε και τελικα΄δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα, εκτός από τη συνέντευξη του στο 'Βήμα'. Την έχει ανεβάει ο 'lanick73' στο φόρουμ, ρίξε μια ματιά είναι πολύ 'διδακτική'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ήδη εδώ και κάποια χρόνια έχω διαπιστώσει ανακολουθίες στην 'Ε' - με απλά λόγια, την έχω πιάσει αρκετές φορές άλλα να λέει και άλλα να κάνει. Αφήστε που ΔΕΝ μου αρέσουν οι αυτόκλητοι θεματοφύλακες του 'δημοσιογραφικού ήθους', της 'δεοντολογίας' και οι αυτόκλητοι 'προστάτες των κατατρεγμένων'.Έχεις δίκιο.Κάτω από το πέπλο της γενειας της μεταπολίτευσης βγήκαν οι μεγαλυτεροι καρχαρίες!
-
Και να μας πει ο 'ΙΟΣ' της 'Ε' γιατί παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του 'Ουράνιου Τόξου' και μιλά για 'σλαβομακεδονική μειονότητα', τη στιγμή που είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα εφεύρημα του Τίτο και του Βαφειάδη.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προσπαθηστε να κανετε διαχωρισμο των πραγματικων αποδειξεων που στεκουν σε δικαστηριο, και των τηλεοπτικων αποδειξεων.Τον Τριανταφυλλοπουλο ΔΕΝ το ενδιαφερουν οι πραγματικες αποδειξεις...
Αυτος ειναι, πολλες φορες, και ο λογος που οι καταγγελομενοι του Μακη ποτε δεν τιμωρουνται απο τα δικαστηρια.
Α ναι; Να σου φέρω εγώ αποδείξεις για χοντρό πλιάτσικο σε ΑΕΙ, αλλά με τους δράστες να παραμένουν ακόμα ανενόχλητοι, γιατί είχε πέσει γραμμή στη 'δικαιοσύνη' (τρομάρα της) να μην προωθηθούν οι υποθέσεις ώστε να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ...
Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε, όταν το παραδικαστικό κύκλωμα που βγαίνει στη φόρα είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου;
-
Πάντως βλέπω ότι κι εδώ μπόλικο newspeak πέφτει.
-
Παιδια, με τον τροπο που λετε οτι θα επρεπε να συμπεριφερεται ο καθε δημοσιογραφος, δε θα γινοταν καμια αποκαλυψη στην Ελλαδα. Ισως και γιαυτο να μην γινεται, αν και ο κυριωτερος λογος ειναι αλλος.
Αν ηταν να περιμενουμε να βρουμε 'αγιο' δημοσιογραφο για να του επιτρεψουμε να αποκαλυπτει γεγονοτα, τοτε με την ιδια λογικη:
- δε θα επιτρεπαμε σε κανενα δικαστη να μας δικασει γαιτι ολο και κατι παρανομο θα εχει κανει στη ζωη του.
- οι αστυνομικοι δε θα μπορουσαν να μας συλλαβουν για παραβαση του οριου ταχυτητας, γιατι και αυτοι καποια στιγμη με το ιδιωτικο τους αυτοκινητο σιγουρα το εχουν παραβιασει.
- κτλ κτλ κτλ...
Δεν βλεπω να βγαινει καποια ακρη.
Αλλωστε ουτε οι εμπλεκομενοι της Ε δεν εχουν απαντησει ακομη, απλα βριζουν... -
Και να μας πει ο 'ΙΟΣ' της 'Ε' γιατί παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του 'Ουράνιου Τόξου' και μιλά για 'σλαβομακεδονική μειονότητα', τη στιγμή που είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα εφεύρημα του Τίτο και του Βαφειάδη.Mα εσυ εχεις να διαβασεις πανω απο 3 χρονια την εφημεριδα?
Ο 'ΙΟΣ' δεν πηρε το μερος κανενος απ οτι θυμαμαι (πως σου ηρθε τωρα αυτο το θεμα δεν ειναι και φρεσκο-φρεσκο...)τελος παντων το αρθρο ειχε την πλακα του απο την αποψη οτι παρουσιαζε το θεμα απο μια ιντριγκαδορικη οπτικη γωνια για τον μεσο ελληνα αναγνωστη...
Τωρα που σου φανηκε υποκριτικη η σταση της 'Ε' ?Απο παλια λες...και να υποθεσω διαβαζεις 'Καθημερινη' που δεν υποκρινεται αλλα ειναι γνησιο τεκνο του φιλελευθερισμου.(Οχι οτι ειναι κακη εφημεριδα ,ειδικα η οικονομικη αρθρογραφια και το ενθετο για τις τεχνες)
Νομιζω παντως οτι για ενα ανθρωπο που πηγε και φυλακη για την εφημεριδα του , μαλλον τον αδικουμε με χαρακτηρισμους 'αυτεπαγγελτος υπερασπιστης κλπ.'
Υπαρχει ενας σταδιακα εντεινομενος χλευασμος για το θεσμο της δικαιοσυνης ή ειναι η ιδεα μου?(Αφου επεσε και σε ανυποληψια σταδιακα η πολιτικη , η εκκλησια ,η δημοσιογραφια...στο τελος τι να γραψουμε μια χουντα μας σωζει ? βαστα.!
Ειναι λιγο επικινδυνο αυτο που κανεις και δημιουργει ευκολες εντυπωσεις (καλη ωρα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παιδια, με τον τροπο που λετε οτι θα επρεπε να συμπεριφερεται ο καθε δημοσιογραφος, δε θα γινοταν καμια αποκαλυψη στην Ελλαδα. Ισως και γιαυτο να μην γινεται, αν και ο κυριωτερος λογος ειναι αλλος.Αν ηταν να περιμενουμε να βρουμε 'αγιο' δημοσιογραφο για να του επιτρεψουμε να αποκαλυπτει γεγονοτα, τοτε με την ιδια λογικη:
- δε θα επιτρεπαμε σε κανενα δικαστη να μας δικασει γαιτι ολο και κατι παρανομο θα εχει κανει στη ζωη του.
- οι αστυνομικοι δε θα μπορουσαν να μας συλλαβουν για παραβαση του οριου ταχυτητας, γιατι και αυτοι καποια στιγμη με το ιδιωτικο τους αυτοκινητο σιγουρα το εχουν παραβιασει.
- κτλ κτλ κτλ...
Δεν βλεπω να βγαινει καποια ακρη.
Αλλωστε ουτε οι εμπλεκομενοι της Ε δεν εχουν απαντησει ακομη, απλα βριζουν...Άρα;;;;;;;;;;;;; (για το Μάκη συγκεκριμένα)
-
Οχι φίλε μου spiros...
Απλά δεν μπορεί να πατά επί πτωμάτων για να κάνει τις αποκαλύψεις του.
Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει τον κάθε Ασλάνη και να παίρνει συγχωροχάρτι επειδή βγάζει στη φόρα τον κάθε Γιοσάκη.
Δεν μπορεί να θεωρείται δημοσιογράφος αν δεν ακούσει και τις δύο πλευρές και τους δώσει εξίσου χρόνο και δυνατότητα απάντησης (περίπτωση δικηγόρου της Βεντουράκη).
Δεν μπορεί μην υπακούει στη δημοσιογραφική δεοντολογία, που λέει πως αν έχεις δημοσιεύσει κάτι λάθος, πρέπει να επανορθώσεις.
Δεν μπορεί να επικαλείται το δικαίωμα στην πληροφόρηση για να καταπατά δικαιώματα σε προσωπική ζωή και σχετικούς νόμους (BTW τι έχει τελικά πει ο ΑΠ σχετικά ? Διότι το ΣτΕ έχει πει αυτό που λέω)Ο άνθρωπος αυτός κάνει μαχητική έρευνα. Αλλά 'δημοσιογραφία' δεν θα το έλεγα. Διότι η δημοσιογραφία έχει και κανόνες, και ο συγκεκριμένος δεν τους τηρεί και δεν τους θυμάται, παρά μόνο όταν τον βολεύει.
Και ο Woodward έβγαλε το Watergate αλλά μετά από μήνες πραγματικής δημοσιογραφικής έρευνας, όχι επειδή του ήρθε στο χέρι ένα ημερολόγιο ή ένα video.
-
Τον Ασλάνη που εκμεταλλεύεται τη θέση ισχύος που έχει ως εργοδότης για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις, καταστρατηγώντας κάθε έννοια γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού δικαίου...
Μιλήστε επιτέλους κύριοι για τη ρημαδοταμπακιέρα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι φίλε μου spiros...Απλά δεν μπορεί να πατά επί πτωμάτων για να κάνει τις αποκαλύψεις του.
Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει τον κάθε Ασλάνη και να παίρνει συγχωροχάρτι επειδή βγάζει στη φόρα τον κάθε Γιοσάκη.
Δεν μπορεί να θεωρείται δημοσιογράφος αν δεν ακούσει και τις δύο πλευρές και τους δώσει εξίσου χρόνο και δυνατότητα απάντησης (περίπτωση δικηγόρου της Βεντουράκη).
Δεν μπορεί μην υπακούει στη δημοσιογραφική δεοντολογία, που λέει πως αν έχεις δημοσιεύσει κάτι λάθος, πρέπει να επανορθώσεις.
Δεν μπορεί να επικαλείται το δικαίωμα στην πληροφόρηση για να καταπατά δικαιώματα σε προσωπική ζωή και σχετικούς νόμους (BTW τι έχει τελικά πει ο ΑΠ σχετικά ? Διότι το ΣτΕ έχει πει αυτό που λέω)Ο άνθρωπος αυτός κάνει μαχητική έρευνα. Αλλά 'δημοσιογραφία' δεν θα το έλεγα. Διότι η δημοσιογραφία έχει και κανόνες, και ο συγκεκριμένος δεν τους τηρεί και δεν τους θυμάται, παρά μόνο όταν τον βολεύει.
Και ο Woodward έβγαλε το Watergate αλλά μετά από μήνες πραγματικής δημοσιογραφικής έρευνας, όχι επειδή του ήρθε στο χέρι ένα ημερολόγιο ή ένα video.
προφανως δεν μπορει να πατα επι πτωματων. Εαν το κανει ειναι λαθος. Τα λαμογια που ξεσκεπαζει μπορουν μηπως να πατουν επι πτωματων?
στις εκπομπες του δεν εχει αρνηθει ποτε να ακουστει η αλλη αποψη. Συνηθως δε, υπαρχει και αντιλογος μεσα στο στουντιο!
την αποφαση που λες την εχω διαβασει, την εχει διαβασει και ο ιδιος στην εκπομπη του. Αυτη τη στιγμη δεν εχω τον τροπο να την βρω. Υποσχομαι ομως να την ψαξω.
δεν υπαρχει προσωπικη ζωη για τα προσωπα που ειναι δημοσια και υποπιπτουν σε παρανομες πραξεις! Προφανως δεν αναφερομαι στις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος!
Τα δημοσια προσωπα λοιπον που ασκουν εξουσια και διαχειριζονται το χρημα του κοσμου, δεν μπορουν να επικαλεστουν τετοια πραγματα. Πρεπει να ζουν στο φως. Το τι κανουν στο κρεβατι τους δεν μας αφορα, μας αφορουν ομως πραξεις οι οποιες βλαπτουν το κοινο συμφερον. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Τον Ασλάνη που εκμεταλλεύεται τη θέση ισχύος που έχει ως εργοδότης για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις, καταστρατηγώντας κάθε έννοια γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού δικαίου...
Μιλήστε επιτέλους κύριοι για τη ρημαδοταμπακιέρα!
+φωνώ
Μικρή λεπτομέρεια: τα δικαστήρια /φωνούν
-
Τα cooked by Yossakis δικαστήρια εννοείς;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα δημοσια προσωπα λοιπον που ασκουν εξουσια και διαχειριζονται το χρημα του κοσμου, δεν μπορουν να επικαλεστουν τετοια πραγματα. Πρεπει να ζουν στο φως. Το τι κανουν στο κρεβατι τους δεν μας αφορα, μας αφορουν ομως πραξεις οι οποιες βλαπτουν το κοινο συμφερον.Ποιός είναι τέτοια περίπτωση που αναφέρεις ?
Ο Κορκολής και ο Ασλάνης ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα δημοσια προσωπα λοιπον που ασκουν εξουσια και διαχειριζονται το χρημα του κοσμου, δεν μπορουν να επικαλεστουν τετοια πραγματα. Πρεπει να ζουν στο φως. Το τι κανουν στο κρεβατι τους δεν μας αφορα, μας αφορουν ομως πραξεις οι οποιες βλαπτουν το κοινο συμφερον.
Ποιός είναι τέτοια περίπτωση που αναφέρεις ?
Ο Κορκολής και ο Ασλάνης ?Μιλαω γενικα.
Ομως πρακτικα και οι 2 παραπανω εκμεταλλευτηκαν τη θεση τους για προσωπικο οφελος. Οχι? -
Και τι προσωπικό όφελος...
Ο μεν κορκολής μαστούρωνε τα ανήλικα (δεν θα ασχοληθώ τώρα με την ευθύνη που έχουν τα ίδια και οι μανάδες τους, γιατί δεν έχω όρεξη να μπω στο βλακώδες τριπάκι του συμψηφισμού και του 'κατηγορείσθε ότι σας βιάσανε' που επικαλούνται διάφοροι υπάνθρωποι) και τα βιντεοσκοπούσε για να τον καμαρώνουν μετά οι κολλητοί του... Κι όλα αυτά εκμεταλλευόμενος τη θέση του ως προτύπου για τη νεολαία.
Ο ασλάνης... Τα είπα ήδη.
-
1ο nass Εχω ξαναπει οτι εχεις πολυ καλη αισθηση του μετρου και ψυχραιμια!Με καλυψες απολυτα!Ευγε!
2ο Οσοι γουσταραν που εδειξε βιντεακια και διαβασε ημερολογια ειναι στην καλυτερη ματακηδες,στη χειροτερη ανωμαλοι...ΝΤΡΟΠΗ!
-
Αρχικα λιγα περι της υποθεσης:
Να σας πω την αληθεια με ενοχλησε η σταση της Ελευθεροτυπιας. Οχι γιατι εγραψε αυτα που εγραψε για το Μακη. Καλα εκανε και τα εγραψε και οσοι διαμαρτυρονται για το τάιμινγκ ας θυμηθουν οτι δεν το λαβαινουν υποψη τους οταν τον υπερασπιζονται. Αλλα κυριως γιατι δεν ειπε μια κουβεντα για την ουσια της υποθεσης. Και η ουσια ειναι οτι μας φταιει ο γάιδαρος και βαραμε το σαμαρι. Το βρισκω εξαιρετικα φαλλοκρατικο και φασιστικο να κατηγορουμε ενα συζυγο για τις δραστηριοτητες της συζυγου του. Τελεια και παυλα. Και απο την αλλη το βρισκω εξαιρετικα δουλοπρεπες και υποκριτικο να μας φταει καποιος που πηρε ενα εργο με απευθειας αναθεση και να μη μας απασχολη οτι καποιος ΔΙΝΕΙ εργα με απευθειας αναθεση. Τελος το βρισκω εξαιρετικα λαϊκιστικο να ονομαζομε μια γυναικα με το επιθετο του συζυγου της αν η ιδια δεν το εχει επιλεξει.
Και κατι ακομη: Ο ιδιος ο Δημοσιογραφος ηταν φοιτητης, μετα μοντελο, μετα σκιτσογραφος, μετα δημοσιογραφος και τωρα Ο Δημοσιογραφος. Με ποιο δικαιωμα κατηγορει μια γυναικα γιατι αλλαξε πεδιο δραστηριοτητας;Περι Ελευθεροτρυπιδας:
Ο ρολος της εφημεριδας αυτης ειναι σαφης εδω και πολλα χρονια. Τηρει θεση αριστερου ψαλτη προς το ΠΑΣΟΚ για το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα μεταξυ δυο εκλογικων αναμετρησεων. Ετσι κερδιζει την εμπιστοσυνη των ανενταχτων αριστερων, πιθανων ψηφοφορων του ΣΥΝ ή αλλων μικρων σχηματων. Οταν πλησιαζουν ομως οι εκλογες ΜΟΝΙΜΩΣ αλλαζει τροπαρι και παρακαλαει να μην ανεβει στην εξουσια η νουδουλα, πολωνοντας ετσι με τον χειροτερο, αλλα και αποτελεσματικοτερο τροπο τους λάιτ αριστερους. Με μια κουβεντα οι Τεγοπουλος - Φυντανιδης ειναι τα καλυτερα τσομπανοσκυλα στο μαντρωμα των αριστερων προβατων.
Και μονο απ'αυτο φαινεται οτι η γενικοτερη τους σταση-θεση ειναι αρκετα υποπτη εως αμφισβητισιμη και οτιδηποτε και να αποκαλυφτει γι'αυτους τους δυο δεν πρεπει να προξενει καμια εκπληξη. Αλλωστε ειναι χρονια μεσα σε μεγαλα σαλονια και παιχνιδια εξουσιας, για να ειναι αθωες περιστερές.
Εχει ομως αυτο καμια σημασια για καποιον που θελει να διαβασει Βεργόπουλο; Στάθη; Ακομα και τον Ιό;
Πιστευετε οτι οι πιστοι αναγνωστες της Ε δινουν βαση σε οσα λεει ο Ρομπέν; Εδω εγω αρχισα να την αγοραζω καθε μερα!Τωρα για 2 αλλα θεματα που εθεσε ο φιλος skullone:
Έχεις τον Τριανταφυλλόπουλο για τόσο χαζό ώστε να καταστρέψει κάποιον αθώο; Αν το πράξει, έχει τελειώσει η σταδιοδρομία του οριστικά, γιατί θα βρουν αμέσως πάτημα οι - πολυάριθμοι - εχθροί του να τον φάνε λάχανο.Χθες τον εστειλε στα δικαστηρια παντως ο Δωρος Γεωργιαδης, αφου αθωωθηκε παμφηφει.
Και να μας πει ο 'ΙΟΣ' της 'Ε' γιατί παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του 'Ουράνιου Τόξου' και μιλά για 'σλαβομακεδονική μειονότητα', τη στιγμή που είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα εφεύρημα του Τίτο και του Βαφειάδη.
- Ο Ιος ειναι ενα μεροληπτικο και εμπαθες δισελιδο, το οποιο προβαλει τις αποψεις του με μονοπλευρο τροπο. Αλλα σου δινει την ευκαιρια να διαβασεις καποια επιχειρηματα που δε θα τα εβρισκες πουθενα αλλου και βιβλιογραφια που μονο εκει μπορεις να πληροφορηθεις. Δεν ειναι για αποστηθιση, αλλα ειναι απαραιτητο εργαλειο για τη διαμορφωση σφαιρικης αποψης.
- Δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στη Μακεδονια που να αμφισβητει την υπαρξη γηγενων σλαβοφωνων πληθυσμων. Οποιος εχει απορία μπορει να ρωτησει τον Παπαθεμελη να σας πει τι γλωσσα μιλουσαν οι παππουδες του στο σπιτι
-
Λοιπόν, έχει γίνει μύλος το τόπικ, έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα (τι σπάνιο )
Καταρχήν το θέμα ανοίχτηκε με αφορμή και αναφέρθηκε στην υπόθεση Βεντουράκη (ούτε Κορκολή, ούτε Ασλάνη, ούτε κανενός άλλου). Αν δεν μπορούμε να συγκεκριμενοποιήσουμε τη κουβέντα μας είναι αναπόφευκτο να την οδηγήσουμε σε αχρείαστα και άσχετα πλατιάσματα. Π.χ. η φύση της υπόθεσης Βεντουράκη-Φυντανίδη ουδεμία σχέση έχει με τις υποθέσεις Ασλάνη και Κορκοκλή. Η πρώτη αφορά διασπάθιση δημόσιου χρήματος, ενώ οι δυο άλλες αφορούν την προσωπική ζωή των δυο εγκαλούμενων. Προσωπικά ούτε ασχολήθηκα, ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με τις υποθέσεις Ασλάνη και Κορκολή, σε αυτό το τόπικ. Πολύ ευχαρίστως να το κάνω αν χρειαστεί σε άλλο τόπικ.
Ααισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε υπέρμαχος, ούτε πολέμιος κανενός Τριανταφυλλόπουλου, κανενός Φυντανίδη, καμίας Βεντουράκη, κανενός Τεγόπουλου, κανενός Κοντομηνά, καμίας 'Ε' και κανενός 'Θέματος'.
Είμαι διαχρονικός υπέρμαχος πρώτα του δικού μου συμφέροντος και αμέσως μετά του συμφέροντος της κοινωνίας στην οποία ζω. Είμαι επίσης και διαχρονικός πολέμιος όσων με κοροϊδεύουν για να μου τα πάρουν. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι τα χώνω σε οποιονδήποτε θεωρώ υπεύθυνο, ακόμα κι αν αυτός ο οποιοσδήποτε έτυχε κάποια άλλη χρονική στιγμή της εύνοιάς μου ως πολίτη!
Αυτή τη στιγμή αυτός που με κοροϊδεύει είναι το ζεύγος Φυντανίδης-Βεντουράκη και η 'Ε'. Αν θέλετε να μιλήσουμε για άλλες στιγμές και άλλους ή τους ίδιους εμπλεκόμενους, πολύ ευχαρίστως, αρκεί να το κάνουμε εστιασμένα σε αυτές τις χρονικές στιγμές και με τη σειρά.
Στο προκείμενο λοιπόν, αυτή τη στιγμή η 'Ε' και το ζεύγος Φυνατίδη-Βεντουράκη έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνειδησή μου ΗΘΙΚΑ, και το αν θα καταδικαστούν και ποινικά είναι δευτερεύον. Αυτό ούτε με εμποδίζει να συνταχθώ μαζί τους σε κάποια άλλη χρονική στιγμή που θα έχουν δίκιο, ούτε μηδενίζει όσα θετικά έχουν προσφέρει μέχρι τώρα.
Το αυτό ισχύει και για τον ΜΤ και τις εκπομπές του. Άλλοτε κάνει τη δουλειά του σωστα και άλλοτε όχι. Εκτιμώ πως στο συγκεκριμένο θέμα την έκανε επί της ουσίας καλά!
Τέλος, όπως και πολλοί ακόμα περιμένω την επί της ουσίας τοποθέτηση τόσο της 'Ε' όσο και του ζεύγους Φυντανίδη-Βεντουράκη, έτσι ώστε να αποφασίσω αν θα αποκατασταθοπυν ή όχι ηθικά στη συνείδησή μου για το συγκεκριμένο θέμα. Η μέχρι τώρα τακτική του πάντως τους καταδικάζει ακόμα περισσότερο στη δική μου συνείδηση.
ΥΓ. Άσχετο: η τελευταία εφημερίδα που διάβαζα τακτικά ήταν η Μεσημβρινή του Πασσαλάρη (για όσους την έχουν προλάβει)! Έκτοτε δεν ξανα-ασχολήθηκα με τον έντυπο Τύπο... ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!