-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
1ο nass Εχω ξαναπει οτι εχεις πολυ καλη αισθηση του μετρου και ψυχραιμια!Με καλυψες απολυτα!Ευγε!2ο Οσοι γουσταραν που εδειξε βιντεακια και διαβασε ημερολογια ειναι στην καλυτερη ματακηδες,στη χειροτερη ανωμαλοι...ΝΤΡΟΠΗ!
+1
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
[snip] Το βρισκω εξαιρετικα φαλλοκρατικο και φασιστικο να κατηγορουμε ενα συζυγο για τις δραστηριοτητες της συζυγου του. Τελεια και παυλα.
[/snip]Εννοείς δηλαδή ότι ως Βεντουράκη και όχι ως Φυντανίδη πέτυχε τις απευθείας αναθέσεις τόσο του κολυμβητηρίου, όσο και της ανακάινισης του σαλονιού και της βεράντας του ΓΕΕΘΑ;
Έλεος !!!!!!!!!! (το τελεία και πάυλα πολύ μου άρεσε )Και απο την αλλη το βρισκω εξαιρετικα δουλοπρεπες και υποκριτικο να μας φταει καποιος που πηρε ενα εργο με απευθειας αναθεση και να μη μας απασχολη οτι καποιος ΔΙΝΕΙ εργα με απευθειας αναθεση.
Αν εννοείς τον ΜΤ, προφανώς δεν είδες τη χθεσινή του εκπομπή που τα είπε ένα χεράκι ΚΑΙ στον Παπαντωνίου.
Τελος το βρισκω εξαιρετικα λαϊκιστικο να ονομαζομε μια γυναικα με το επιθετο του συζυγου της αν η ιδια δεν το εχει επιλεξει.
Δες παραπάνω!
Και κατι ακομη: Ο ιδιος ο Δημοσιογραφος ηταν φοιτητης, μετα μοντελο, μετα σκιτσογραφος, μετα δημοσιογραφος και τωρα Ο Δημοσιογραφος. Με ποιο δικαιωμα κατηγορει μια γυναικα γιατι αλλαξε πεδιο δραστηριοτητας;
[snip]Με το δικαίωμα του ότι η εν λόγω κυρία όχι μόνο πήρε με απευθείας ανάθεση τουλάχιστον 2 δημόσια έργα, αλλά και στο μέσο της περάτωσης του ενός τουλάχιστον το έργο ανακοστολογήθηκε με υπέρβαση άνω του 50% από την αρχική συμφωνία.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
2ο Οσοι γουσταραν που εδειξε βιντεακια και διαβασε ημερολογια ειναι στην καλυτερη ματακηδες,στη χειροτερη ανωμαλοι...ΝΤΡΟΠΗ!Έχω κι εγώ μια γενίκευση να κάνω, ορμώμενος από το ήθος και το ύφος της παραπάνω, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ασπάζομαι καμία εκ των 2:
'Όσοι νομίζουν πως στην Ελλάδα του 2005 μπορούν με το σεις και με το σας να ξεσκεπάσουν πτυχές της διαπλοκής είναι στην καλύτερη αφελείς, στη χειρότεροι ηλίθιοι... ΩΡΙΜΑΣΤΕ ! ' -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip] Το βρισκω εξαιρετικα φαλλοκρατικο και φασιστικο να κατηγορουμε ενα συζυγο για τις δραστηριοτητες της συζυγου του. Τελεια και παυλα.
[/snip]Εννοείς δηλαδή ότι ως Βεντουράκη και όχι ως Φυντανίδη πέτυχε τις απευθείας αναθέσεις τόσο του κολυμβητηρίου, όσο και της ανακάινισης του σαλονιού και της βεράντας του ΓΕΕΘΑ;
Έλεος !!!!!!!!!! (το τελεία και πάυλα πολύ μου άρεσε )Και απο την αλλη το βρισκω εξαιρετικα δουλοπρεπες και υποκριτικο να μας φταει καποιος που πηρε ενα εργο με απευθειας αναθεση και να μη μας απασχολη οτι καποιος ΔΙΝΕΙ εργα με απευθειας αναθεση.
Αν εννοείς τον ΜΤ, προφανώς δεν είδες τη χθεσινή του εκπομπή που τα είπε ένα χεράκι ΚΑΙ στον Παπαντωνίου.
Τελος το βρισκω εξαιρετικα λαϊκιστικο να ονομαζομε μια γυναικα με το επιθετο του συζυγου της αν η ιδια δεν το εχει επιλεξει.
Δες παραπάνω!
Εννοω οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος και οι Τραγκαουνακηδες προσπαθουσαν να μας πεισουν επι 2ετιας οτι η Κικη Σωτηροπουλου ηταν αδυνατον να μην εχει την παραμικρη συμμετοχη στη 17Ν με τα ιδια περιπου επιχειρηματα για να φανε μεγαλοπρεπεστατη κοκκινη απο ενα δικαστηριο καθε αλλο παρα ευνοϊκο απεναντι της. Οπως σεβεται Ο Δημοσιογραφος τα δικαιωματα του βαφτησιμιου του του Τζενάι, ετσι πρεπει να σεβεται και την προσωπικοτητα καθε εργαζομενης (και μη) γυναικας. Και αν ειναι δυνατον ή δεν ειναι δυνατον, αν μιλανε τα ζευγαρια ή δε μιλανε τα ζευγαρια, ας τα συζητησει με τη Δρουτσα. Η Βεντουρακη ειναι η Βεντουρακη και εχει χαμπεας κορπους. Ειναι πολιτης του ελληνικου κρατους με προσωπικη ευθυνη των πραξεων της. Δεν ειναι ιδιοκτησια του συζυγου της.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εννοω οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος και οι Τραγκαουνακηδες προσπαθουσαν να μας πεισουν επι 2ετιας οτι η Κικη Σωτηροπουλου ηταν αδυνατον να μην εχει την παραμικρη συμμετοχη στη 17Ν με τα ιδια περιπου επιχειρηματα για να φανε μεγαλοπρεπεστατη κοκκινη απο ενα δικαστηριο καθε αλλο παρα ευνοϊκο απεναντι της. Οπως σεβεται Ο Δημοσιογραφος τα δικαιωματα του βαφτησιμιου του του Τζενάι, ετσι πρεπει να σεβεται και την προσωπικοτητα καθε εργαζομενης (και μη) γυναικας. Και αν ειναι δυνατον ή δεν ειναι δυνατον, αν μιλανε τα ζευγαρια ή δε μιλανε τα ζευγαρια, ας τα συζητησει με τη Δρουτσα. Η Βεντουρακη ειναι η Βεντουρακη και εχει χαμπεας κορπους. Ειναι πολιτης του ελληνικου κρατους με προσωπικη ευθυνη των πραξεων της. Δεν ειναι ιδιοκτησια του συζυγου της.Σε ότι αφορά τα bold, μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος για τα άρθρα υποστήριξης της 'E' (ιδίως των Τεγόπουλο και Φυνανίδη, αλλά όχι μόνο) στην προώθηση του νομοσχεδίου του βασικού μέτοχου. Στο εν λόγω νομοσχέδιο οι σύζυγοι (μεταξύ άλλων) έχουν πολύ συγκεκριμένη σημασία και αντιμετώπιση!
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε! (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; )
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Και να μας πει ο 'ΙΟΣ' της 'Ε' γιατί παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του 'Ουράνιου Τόξου' και μιλά για 'σλαβομακεδονική μειονότητα', τη στιγμή που είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα εφεύρημα του Τίτο και του Βαφειάδη.
Mα εσυ εχεις να διαβασεις πανω απο 3 χρονια την εφημεριδα?
Ο 'ΙΟΣ' δεν πηρε το μερος κανενος απ οτι θυμαμαι (πως σου ηρθε τωρα αυτο το θεμα δεν ειναι και φρεσκο-φρεσκο...)τελος παντων το αρθρο ειχε την πλακα του απο την αποψη οτι παρουσιαζε το θεμα απο μια ιντριγκαδορικη οπτικη γωνια για τον μεσο ελληνα αναγνωστη...
Τωρα που σου φανηκε υποκριτικη η σταση της 'Ε' ?Απο παλια λες...και να υποθεσω διαβαζεις 'Καθημερινη' που δεν υποκρινεται αλλα ειναι γνησιο τεκνο του φιλελευθερισμου.(Οχι οτι ειναι κακη εφημεριδα ,ειδικα η οικονομικη αρθρογραφια και το ενθετο για τις τεχνες)
Νομιζω παντως οτι για ενα ανθρωπο που πηγε και φυλακη για την εφημεριδα του , μαλλον τον αδικουμε με χαρακτηρισμους 'αυτεπαγγελτος υπερασπιστης κλπ.'
Υπαρχει ενας σταδιακα εντεινομενος χλευασμος για το θεσμο της δικαιοσυνης ή ειναι η ιδεα μου?(Αφου επεσε και σε ανυποληψια σταδιακα η πολιτικη , η εκκλησια ,η δημοσιογραφια...στο τελος τι να γραψουμε μια χουντα μας σωζει ? βαστα.!
Ειναι λιγο επικινδυνο αυτο που κανεις και δημιουργει ευκολες εντυπωσεις (καλη ωρα)
Πεσ' τα Χρυσόστομε, γιατί θα σκάσω
Επί του θεματος:
-
Τύποις:
Ο Φυντανίδης είναι ηθικά ακάλυπτος κατα την ταπεινη μου αποψη(νομικά είμαι σίγουρος πως είναι ΟΚ) -
Ουσία:
Προκειται για εναν πολεμο (εκδοτικών και αλλων) συμφερόντων τα επεισόδια του οποιου με αφήνουν παντελώς αδιαφορο.
Θυμίζει ξεκαθάρισμα 'οικογενειων' στο Σικαγο σε εποχες ποτοαπαγόρευσης με προφανη στοχο την αναδιανομη της πίτας. Τα μεγαλα αφεντικα δεν κουβαλανε οπλα, ενα πρωτοπαλήκαρο (που σημερα λεγεται Μακης, αυριο Λακης κοκ) αναλαμβανει τη δουλειά και εισπράττει μια γερή αμοιβή... Καμια φορα το πρωτοπαλήκαρο σε εναν οιστρο μεγαλοιδεατισμου στρεφεται εναντιον του μεγαλου αφεντικού (συνηθως τρωει το κεφαλι του). Συχνότερα (κι αν μεινει στο μεταξύ ζωντανό, καθώς πρωτοπαλήκαρα εχουν κι οι άλλοι) γινεται γενικός διευθυντης της 'επιχειρησης', αλλά παραμενει αναλώσιμος γιατί (παντα θα) ειναι γρανάζι της μηχανής κι οχι ο εγκεφαλος...
Τους κανονες εμπλοκης θα τους βρειτε σε οποιοδηποτε μυθιστορημα με τον Φιλιπ Μαρλοου.
Η ελληνικη πραγματικοτητα εχει ιδιαιτεροτητες (οπως καθε κοινωνια), αλλά τα επεισοδια ειναι copyright ή rerun ή οπως θελετε πειτε το, απο αντιστοιχα παλια ξενα σηριαλ, οπως και καθε τι στο μικρο χωριό μας... Κοινως: Αυτο το εργο το εχω ξαναδει, οπως τραγουδα η μεγιστη λαϊκη φωνη Νατασα Θεοδωριδου...
ΥΓ1 Η 'Ε' παραμενει η μονη εφημεριδα (το 'ΠΡΙΝ' συχνα δεν το βρισκω και πιο συχνα δεν ταιριαζει με το lifestyle της γκομενιτσας που κυκλοφορω ) οπου μπορω να διαβασω πεντε σοβαρους ανθρωπους (τον 'Ιο' με τις οποιες εμμονες του, τον Σταθη κλπ.). Τα περι διαπλοκης (της) τα φανταζομαι, αλλά οπως λενε κι οι Αμερικάνοι, it's a f@cked up world...
ΥΓ2 Ο Μ.Τ. ειναι για ζουρλομανδύα! Η ψυχαγωγια που μου προσφερει ομως ειναι απίστευτη, καθώς φαινεται κι ο ιδιος να την ειδε για Πουλιτζερ με τους Χρηστιδηδες και τους καημενους τους Κορκολήδες που 'βγαζει' κατα καιρούς και σολαρει σχεδον σε καθε εκπομπη με απιστευτες ακροβασιες παράγουσες κλαυσιγελο.
(καμια φορά με θυμωνει κιόλας οπως προ εβδομαδων με τον φουκαρα τον Σταθόπουλο του οποιου την επιστημονική αρτιοτητα αμφισβήτησε on camera και σε αντιπαραθεση μαζί του, οξυζενε μειράκιο, κατα δήλωσή της αποφοιτος Νομικής, φιλενάδα της γκόμενας του Μ.Τ. και μελος της 'δημοσιογραφικής' του ομάδας. Της οποίας ομάδας αρχηγός ειναι ο καποιος Σωκ. Γκιολιας, κουμπαρος του Κεντερη και γενικός οφθαλμιατρος ολων μας τοτε που 'πεσανε τα παιδια' σε κατι 'νερα-λαδια' στη Ανω Γλυφάδα... )ΥΓ3 Οπως καποιος συμφορουμιτης προανεφερε ολες αυτες οι ιστοριες/ερευνες/τηλεδικεια κλπ. ειναι για να νομιμοποιουν τα μεγαλα εγκλήματα που παραμενουν νυν και αει και εις τον αιωνα τον απαντα ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ. π.χ.
http://www.enet.gr/online/online_text?d ... d=13956944
(δε θελω σχολια για την πηγή ) -
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν γνωρίζεις, ο Νόμος μιλάει και για συγγενείς; Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τη γνώμη μου, αλλά Νομικά καλύπτονται;
Από άρθρο του Τεγόπουλου στην 'Ε' (που έδειξε χτες ο ΜΤ) και του Φυντανίδη (που έδειξε σε προηγούμενη εκπομπή του ο ΜΤ) ο νόμος φέρεται να περιλαμβάνει συζύγους, τέκνα, εγγόνια, κλπ.
Αν είναι έτσι, υπάρχει ποινικό αδίκημα. Οπότε, θα δούμε την εξέλιξη.
[snip]Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το νομοσχέδιο του βασικού μετόχου έχει απορριφθεί από την ΕΕ και ως εκ τούτου μας άφησε χρόνους.
Το ζήτημα εδώ δεν είναι ποινικό, είναι ηθικό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ότι αφορά τα bold, μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος για τα άρθρα υποστήριξης της 'E' (ιδίως των Τεγόπουλο και Φυνανίδη, αλλά όχι μόνο) στην προώθηση του νομοσχεδίου του βασικού μέτοχου. Στο εν λόγω νομοσχέδιο οι σύζυγοι (μεταξύ άλλων) έχουν πολύ συγκεκριμένη σημασία και αντιμετώπιση!Παρότι τακτικός αναγνώστης της 'Ε', δε συμφωνώ μαζί σου για την 'υποστήριξη' που λες.
Οπως και δε θυμάμαι ειδική αντιμετώπιση των συζύγων και των άλλων 'παρένθετων προσώπων'.
Μπορείς να γίνεις σαφέστερος ?Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Asimov.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρότι τακτικός αναγνώστης της 'Ε', δε συμφωνώ μαζί σου για την 'υποστήριξη' που λες.Δεν υποστήριξε η 'Ε' (και μέσω Τεγόπουλου και μέσω Φυντανίδη) το βασικό μέτοχο;;;;;;;
Οπως και δε θυμάμαι ειδική αντιμετώπιση των συζύγων και των άλλων 'παρένθετων προσώπων'.
Μπορείς να γίνεις σαφέστερος ?Η ειδική αντιμετώπιση είναι πως περιλαμβάνονται στα παρένθετα πρόσωπα (ήταν απάντηση προς τον greo που έγραψε ότι η Βεντουράκη ανεξαρτοποιείται από το σύζυγό της).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παρότι τακτικός αναγνώστης της 'Ε', δε συμφωνώ μαζί σου για την 'υποστήριξη' που λες.
Δεν υποστήριξε η 'Ε' (και μέσω Τεγόπουλου και μέσω Φυντανίδη) το βασικό μέτοχο;;;;;;;
Αν εννοείς πως ήταν υπερ ενός συστήματος που δεν θα επέτρεπε σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ να παίρνουν δουλειές του Δημοσίου, ναι. Δηλαδή επί της αρχής.
Ωστόσο τους συγκεκριμένους νόμους και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους αντιμετώπισε πολύ επικριτικά (πχ. ως προς τη συμβατότητά τους με το Κοινοτικό Δίκαιο).Οπως και δε θυμάμαι ειδική αντιμετώπιση των συζύγων και των άλλων 'παρένθετων προσώπων'.
Μπορείς να γίνεις σαφέστερος ?Η ειδική αντιμετώπιση είναι πως περιλαμβάνονται στα παρένθετα πρόσωπα (ήταν απάντηση προς τον greo που έγραψε ότι η Βεντουράκη ανεξαρτοποιείται από το σύζυγό της).
Α, ΟΚ, με την έννοια πως ΔΕΝ υπάρχει ειδική αντιμετώπιση (δηλ. είτε είσαι σύζυγος είτε είσαι αδελφός, δεν μπορείς να έχεις μετοχές κτλ. κτλ.).
Διότι έτσι που το είχες γράψει φαινόταν σα να είχαν άλλη αντιμετώπιση οι σύζυγοι από τα υπόλοιπα 'παρένθετα πρόσωπα'.Ωστόσο εφόσον η Βεντουράκη έχει εδώ και πολλά χρόνια αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα (και εγώ έχω στο σπίτι μου αντικείμενα αγορασμένα από τα μαγαζιά της), νομίζω δεν είναι σωστή η σύνδεσή της με το σύζυγό της με λογική 'ε, αφού είναι η 'Φυντανίδαινα' '
Αλλο δηλ. ο κάθε υιός Κόκκαλης ή Μπόμπολας και άλλο αυτό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν εννοείς πως ήταν υπερ ενός συστήματος που δεν θα επέτρεπε σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ να παίρνουν δουλειές του Δημοσίου, ναι. Δηλαδή επί της αρχής.
Ωστόσο τους συγκεκριμένους νόμους και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους αντιμετώπισε πολύ επικριτικά (πχ. ως προς τη συμβατότητά τους με το Κοινοτικό Δίκαιο).Μόνο ο ΜΤ έβγαλε στον αέρα 2 (ή 3 δεν θυμάμαι ακριβώς) άρθρα της 'Ε', ένα του Τεγόπουλου κι ένα του Φυντανίδη σίγουρα, που δεν περιορίζονταν μονάχα στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ αλλά και στα περένθετα πρόσωπα!
[snip]
Ωστόσο εφόσον η Βεντουράκη έχει εδώ και πολλά χρόνια αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα (και εγώ έχω στο σπίτι μου αντικείμενα αγορασμένα από τα μαγαζιά της), νομίζω δεν είναι σωστή η σύνδεσή της με το σύζυγό της με λογική 'ε, αφού είναι η 'Φυντανίδαινα' 'Αλλο δηλ. ο κάθε υιός Κόκκαλης ή Μπόμπολας και άλλο αυτό.
Έχεις βαλθεί να με σκάσεις nass? Τα πράγματα που πήρες από τη Βεντουράκη έχουν καμία σχέση με διασπάθιση δημόσιου χρήματος??????????????? Ή μήπως διαχειρίζεσαι εσύ χρήματα του ελληνικού λαού και ανέθεσες στη Βεντουράκη να σου ανκιαινίσει το σαλόνι και τη βεράντα;
Μπορούμε να μείνουμε επί της ουσίας και να μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση; -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν μιλάμε γενικά ή αν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκποπή του ΜΤ.
Φυσικά και μιλάμε γενικά, γιατί εάν τα δούμε αποσπασματικά όλα θα μοιάζουν αγγελικά πλασμένα
Το 'γενικά' δυστυχώς έχει πεθάνει προ πολλού στη χώρα μας. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε αποσπασματικά, ευελπιστώντας ότι κάποτε μπορεί και να διορθωθεί και το 'γενικά'.
Ειλικρινά απορώ γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει το ποιόν του ΜΤ
Γιατί τα όπλα από μόνα τους δεν σκοτώνουν παρά μόνο όταν κάποιος τραβήξει τη σκανδάλη!
Το θέμα είναι το γιατί και πως αποφασίζει κάποιος, να τραβήξει(αποκαλύψει) ή να μην την τραβήξει(αποσιωπήσει)Δες παραπάνω (και παρακάτω ). Αν με απατάει η γυναίκα μου δεν θα ψάξω να βρω τα κίνητρα αυτού που μου έδωσε τις φωτογραφίες της. Δεν με ενδιαφέρουν.
Θα μου επιτρέψεις ελπίζω να χρησιμοποιήσω ένα ακραίο (πλην σχετικότατο) παράδειγμα: σου δίνει κάποιος ένα μάτσο φωτογραφίες, σφραγισμένες και υπογεγραμμένες (έχει σημασία αυτό) από το επίσημο κράτος (πες ότι υπήρχε ανάλογη κρατική υπηρεσία)) με τη γυναίκα σου να σε απατάει. Τι οφείλεις να εξετάσεις πρώτα, την αλήθεια της φωτογραφίας ή την αξιοπιστία του τύπου;
Και τα δύο!(Όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη)
Όχι στο ίδιο επίπεδο, Ούτε ταυτόχρονα IMHO.
Εννοώ τη τηλεόραση δυστυχώς, καθώς ότι 'παίζεται' εκεί θεωρείται από τον κοσμάκι αναμφισβήτητο γεγονός
Αυτό είναι γεγονός. Αν και το παρόν thread (ως δείγμα) κρατά ολοζώντανη την ελπίδα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περι Ελευθεροτρυπιδας:
Ο ρολος της εφημεριδας αυτης ειναι σαφης εδω και πολλα χρονια. Τηρει θεση αριστερου ψαλτη προς το ΠΑΣΟΚ για το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα μεταξυ δυο εκλογικων αναμετρησεων. Ετσι κερδιζει την εμπιστοσυνη των ανενταχτων αριστερων, πιθανων ψηφοφορων του ΣΥΝ ή αλλων μικρων σχηματων. Οταν πλησιαζουν ομως οι εκλογες ΜΟΝΙΜΩΣ αλλαζει τροπαρι και παρακαλαει να μην ανεβει στην εξουσια η νουδουλα, πολωνοντας ετσι με τον χειροτερο, αλλα και αποτελεσματικοτερο τροπο τους λάιτ αριστερους. Με μια κουβεντα οι Τεγοπουλος - Φυντανιδης ειναι τα καλυτερα τσομπανοσκυλα στο μαντρωμα των αριστερων προβατων.
Και μονο απ'αυτο φαινεται οτι η γενικοτερη τους σταση-θεση ειναι αρκετα υποπτη εως αμφισβητισιμη και οτιδηποτε και να αποκαλυφτει γι'αυτους τους δυο δεν πρεπει να προξενει καμια εκπληξη. Αλλωστε ειναι χρονια μεσα σε μεγαλα σαλονια και παιχνιδια εξουσιας, για να ειναι αθωες περιστερές.
Εχει ομως αυτο καμια σημασια για καποιον που θελει να διαβασει Βεργόπουλο; Στάθη; Ακομα και τον Ιό;
Πιστευετε οτι οι πιστοι αναγνωστες της Ε δινουν βαση σε οσα λεει ο Ρομπέν; Εδω εγω αρχισα να την αγοραζω καθε μερα!Τωρα για 2 αλλα θεματα που εθεσε ο φιλος skullone:
Έχεις τον Τριανταφυλλόπουλο για τόσο χαζό ώστε να καταστρέψει κάποιον αθώο; Αν το πράξει, έχει τελειώσει η σταδιοδρομία του οριστικά, γιατί θα βρουν αμέσως πάτημα οι - πολυάριθμοι - εχθροί του να τον φάνε λάχανο.
Χθες τον εστειλε στα δικαστηρια παντως ο Δωρος Γεωργιαδης, αφου αθωωθηκε παμφηφει.
Και να μας πει ο 'ΙΟΣ' της 'Ε' γιατί παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του 'Ουράνιου Τόξου' και μιλά για 'σλαβομακεδονική μειονότητα', τη στιγμή που είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα εφεύρημα του Τίτο και του Βαφειάδη.
- Ο Ιος ειναι ενα μεροληπτικο και εμπαθες δισελιδο, το οποιο προβαλει τις αποψεις του με μονοπλευρο τροπο. Αλλα σου δινει την ευκαιρια να διαβασεις καποια επιχειρηματα που δε θα τα εβρισκες πουθενα αλλου και βιβλιογραφια που μονο εκει μπορεις να πληροφορηθεις. Δεν ειναι για αποστηθιση, αλλα ειναι απαραιτητο εργαλειο για τη διαμορφωση σφαιρικης αποψης.
- Δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στη Μακεδονια που να αμφισβητει την υπαρξη γηγενων σλαβοφωνων πληθυσμων. Οποιος εχει απορία μπορει να ρωτησει τον Παπαθεμελη να σας πει τι γλωσσα μιλουσαν οι παππουδες του στο σπιτι
Πολύ καλά τα λες!
Εγώ ως αναγνώστης της 'Ε', πάντως, μπορώ να πω ότι έχω επηρεαστεί κάπως από αυτά που αποκαλύφθηκαν. Ποτέ δεν είχα σαν 'Ευαγγέλιο' τα όσα γράφονται στην εφημερίδα (ειδικά μερικά από τα 'πολιτικά παρασκήνια' μου προκαλούν αηδία), αλλά μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα η εμπλοκή της συζήγου του Φυντανίδη στην ανάληψη δημόσιων έργων, μετά από τη στάση της εφημερίδας απέναντι στον 'Βασικό Μέτοχο'....
Όμως, όσο ο γράφει ο Στάθης στην 'Ε', εγώ θα την αγοράζω!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν γνωρίζεις, ο Νόμος μιλάει και για συγγενείς; Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τη γνώμη μου, αλλά Νομικά καλύπτονται;
Από άρθρο του Τεγόπουλου στην 'Ε' (που έδειξε χτες ο ΜΤ) και του Φυντανίδη (που έδειξε σε προηγούμενη εκπομπή του ο ΜΤ) **ο νόμος **φέρεται να περιλαμβάνει συζύγους, τέκνα, εγγόνια, κλπ.
[snip]Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, **το νομοσχέδιο του βασικού μετόχου έχει απορριφθεί από την ΕΕ **και ως εκ τούτου μας άφησε χρόνους.
Με τρέλανες!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από άρθρο του Τεγόπουλου στην 'Ε' (που έδειξε χτες ο ΜΤ) και του Φυντανίδη (που έδειξε σε προηγούμενη εκπομπή του ο ΜΤ) ο νόμος φέρεται να περιλαμβάνει συζύγους, τέκνα, εγγόνια, κλπ.
[snip]Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το νομοσχέδιο του βασικού μετόχου έχει απορριφθεί από την ΕΕ και ως εκ τούτου μας άφησε χρόνους.
Κανεις λαθος .....ο βασικος μετοχος περασε κανονικα με μονη αλλαγη ενω ο αρχικος νομος θεωρουσε αυτοματα παρανομο και απαγορευε να παιρνει δημοσια εργα καποιος ο οποιος εχει και ΜΜΕ και οι συγγενεις του αυτεπαγγελτα, τωρα πρεπει καποιος να στραφει εναντιον του και να το αποδειξει οτι ασκησε αθεμιτη επιρροή.
Αρα οι 'αποδειξεις' του ΜΤ βαση του νομου περι βασικου μετοχου πρεπει να στοιχειοθετησουν ενοχη αν ειναι οπως τα λεει.....
Αλλα το ξαναλεω, δεν τον ενδιαφερει η πραγματικη τιμωρια αλλα το τηλεοπτικο δικαστηριο που στηνει.......
ΥΣ.Γιατι ο ΜΤ δεν εχει ΠΟΤΕ αντιλογο στην εκπομπη του απο τους 'ενοχους' του.....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κανεις λαθος .....ο βασικος μετοχος περασε κανονικα με μονη αλλαγη ενω ο αρχικος νομος θεωρουσε αυτοματα παρανομο και απαγορευε να παιρνει δημοσια εργα καποιος ο οποιος εχει και ΜΜΕ και οι συγγενεις του αυτεπαγγελτα, τωρα πρεπει καποιος να στραφει εναντιον του και να το αποδειξει οτι ασκησε αθεμιτη επιρροή.Είχα την εντύπωση πως το αρχικό νομοσχέδιο απορρίφθηκε εν τω συνόλω του από την ΕΕ, υπέστη σημαντικές τροποποιήσεις και υποβλήθη εκ νέου προκειμένου να πάρει... έγκριση. Απολογούμαι για το μπέρδεμα που ενδεχομένως προκάλεσα.
Έτσι κι αλλιώς όμως, εγώ ουδέποτε μίλησα για ποινικό αδίκημα, αλλά για ζήτημα ήθους (μπορεί οποιοσδήποτε εύκολα να το διαπιστώσει, ανατρέχοντας στο τόπικ). Και καυτηρίασα ιδιαίτερα το γεγονός πως η 'Ε' (Τεγόπουλος, Φυντανίδης, κλπ) υποστήριζαν τον βασικό μέτοχο από πριν ακόμα απορριφθεί από την ΕΕ.
Αρα οι 'αποδειξεις' του ΜΤ βαση του νομου περι βασικου μετοχου πρεπει να στοιχειοθετησουν ενοχη αν ειναι οπως τα λεει.....
Αν στοιχειοθετείται και ποινικό αδίκημα, ακόμα καλύτερα!
Αλλα το ξαναλεω, δεν τον ενδιαφερει η πραγματικη τιμωρια αλλα το τηλεοπτικο δικαστηριο που στηνει.......
Ξαναλέω κι εγώ όμως, πως ως πολίτη σε πρώτο επίπεδο δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα του ΜΤ, αλλά η αλήθεια της συγκεκριμένης αποκάλυψής του.
ΥΣ.Γιατι ο ΜΤ δεν εχει ΠΟΤΕ αντιλογο στην εκπομπη του απο τους 'ενοχους' του.....
Δεν είναι αληθές αυτό. Πολλές φορές έχουν παρέμβει τηλεφωνικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι, ενώ λιγότερες φορές βρέθηκαν και στο πάνελ. Για τις υπόλοιπες φορές, δυο είναι οι πιθανότερες αιτίες (όχι αλληλοεξαιρούμενες απαραίτητα): μια ότι δεν συνέφερε τον ΜΤ και μια ότι τους ζητήθηκε να παραστούν αλλά αρνήθηκαν.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προσπαθηστε να κανετε διαχωρισμο των πραγματικων αποδειξεων που στεκουν σε δικαστηριο, και των τηλεοπτικων αποδειξεων.Τον Τριανταφυλλοπουλο ΔΕΝ το ενδιαφερουν οι πραγματικες αποδειξεις...
Αυτος ειναι, πολλες φορες, και ο λογος που οι καταγγελομενοι του Μακη ποτε δεν τιμωρουνται απο τα δικαστηρια.
Μια κοινωνία όμως δεν την ενδιαφέρουν τα ποινικά αδικήματα μονάχα, αλλά και τα ηθικά ατοπήματα. Τις περισσότερες δε φορές ισοβαρώς!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Προσπαθηστε να κανετε διαχωρισμο των πραγματικων αποδειξεων που στεκουν σε δικαστηριο, και των τηλεοπτικων αποδειξεων.
Τον Τριανταφυλλοπουλο ΔΕΝ το ενδιαφερουν οι πραγματικες αποδειξεις...
Αυτος ειναι, πολλες φορες, και ο λογος που οι καταγγελομενοι του Μακη ποτε δεν τιμωρουνται απο τα δικαστηρια.
Μια κοινωνία όμως δεν την ενδιαφέρουν τα ποινικά αδικήματα μονάχα, αλλά και τα ηθικά ατοπήματα. Τις περισσότερες δε φορές ισοβαρώς!
Σωστα, σαν γενικη τοποθετηση.
Στην προκειμενη περιπτωση το πραγμα ειναι παραμυθι......
Εκατσα την Κυριακη απο περιεργια να δω την εκπομπη του.Μιλαμε το απολυτο παραμυθι, εδειχνε βιντεο επι μια ωρα, τοσο ειδα , τα οποια δεν ελεγαν τιποτα, απλα αφηνε υπονοουμενα εναντιον της γυναικας του Φυντανιδη και ζητουσε να παρει θεση ο ιδιος, γιατι πραγμα να παρει θεση??
Γιατι μια Ολλανδικη εταιρεια συμμετειχε σε διαγωνισμο για διαφορα εργα και της οποιας υπαλληλος ειναι η γυναικα του διευθυντη της Ελευθεροτυπιας???Αυτος ειναι ο λογος που επιτιθεται στην εφημεριδα που τολμησε να εκφρασει αποψη για τα τηλεδικια.
Δεν μου πειθουν για την σοβαροτητα τους αυτα τα πραγματα.....
-
Ένα λεπτό! Αρκετά με τις κουτοπονηριές του ασλάνη! Κρύβεται πίσω από την ομοφυλοφιλία του για να κερδίσει τη συμπόνια μας και να πάρει συγχωροχάρτι! Στα μάτια μου, δεν είναι καθόλου λιγότερο εκμεταλλευτής από την Coca-Cola Κεντρικής Αμερικής (θυμάστε που έβαζε μπράβους να σκοτώνουν συνδικαλιστές και εργάτες που διαμαρτύρονταν). Από τη μια έλεγε στους ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ του (γιατί το μοντέλο υφιστάμενος είναι και ο μόδιστρος είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ) 'ή μου κάθεσαι ή δεν ξαναδουλεύεις σ'αυτόν το χώρο' κι απ'την άλλη έχει το θράσος (αυτός και οι συνήγοροί του) να μιλάνε για... 'προσωπική ζωή' και 'δημοκρατία';
Ε όχι!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...Από τη μια έλεγε στους ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ του (γιατί το μοντέλο υφιστάμενος είναι και ο μόδιστρος είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ) 'ή μου κάθεσαι ή δεν ξαναδουλεύεις σ'αυτόν το χώρο' ...Κάποτε μου είπαν **ακριβώς **το ίδιο, skullone.
Και σήμερα λένε (περίπου) το ίδιο γιατροί και δικηγόροι στις κοπελιές που προσλαμβάνουν, δημοσιογράφοι στα υποψήφια μέλη της ομάδας τους,...
Αλλά (φαίνεται ότι) η γκλαμουριά είναι ωραία ...
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!