-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και ο Κουρής αλήτης είναι όπως και (σχεδόν) όλοι στο συνάφι των δημοσιογράφων.
Πραγματικά ποιος είναι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ο τιμητής της ηθικής τάξης...?
Για να μας πει τι σπούδασε και που υπηρέτησε τη πατρίδα του?
Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική όμως, όπως λέει, παίθανε η τότε κοπέλα του και δε μπόρεσε να ξαναπατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και έτσι παράτησε την Ιατρική. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη σχολή αυτή, άλλαξε μερικά πανεπιστήμια και σχολές της Ιταλίας, όπως και πολλοί άλλοι αιώνιοι φοιτητές και τελικά δεν πήρε ποτέ και κανένα πτυχίο. Αφού ήρθε στην Ελλάδα δούλεψε ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα 'ποντίκι' (και από ότι λένε πολύ καλός) και ξεκίνησε τα υπόλοιπα...
Όσο για στρατό πήρε τρελόχαρτο μαζί με τον Πανούση(πασίγνωστη ιστορία).
Αυτή είναι η ηθική τάξη που υπερασπίζεται ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος?
Η μήπως το ότι παντρεύτηκε μία γυναίκα στην ηλικία του γιου του?Απλά δε τρώμε κουτόχορτο...
Δεκτα αυτα που λες για το Μακη, αλλα δεν αλλαζουν σε ΤΙΠΟΤΕ αυτα που αποκαλυπτει.
Νομιζω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, περισσοτερη σημασια εχε αυτα που λεει παρα το ποιος ειναι.
Εαν με το εργο του ξεσκεπαζονται απατεωνες και λοιπα λαμογια που λυμαινονται τον τοπο, προσωπικα ελαχιστα με ενδιαφερει εαν πηρε Ι5, αν και φυσικα ειναι κατακριτεο.
Aπλά απαιτώ όταν καταγγέλεις τα στραβά και ανάποδα, είτε αυτά είναι νομικής φύσεως είτε ηθικής τάξεως, πρέπει πρώτα ο ίδιος να είσαι σωστός σε όλα σου
Άσε που ο τύπος δεν καταγγέλει απλά αλλά,δικάζει.
-
Πάντως πέρα από την πλάκα, συνήθως τέτοιοι τύποι είναι αναλώσιμοι. Τους χρησιμοποιούν και όταν πάρουν ότι έχουν να πάρουν τους πετάνε σα στιμμένη λεμονόκουπα.
Θυμόσαστε την υπόθεση με τη ντόπα;; Και οι πέτρες ξέρουν ότι η ντόπα , βγαίνει από τα αυτιά στους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό, ειδικά σε τέτοια αθλήματα(δύναμης και έκρηξης) και όμως τα μάζεψε, προφανώς με 'άνωθεν' εντολή.Στη συνέντευξη που δίνει σήμερα στο Ευαγγελάτο (βρηκε ο γύφτος τη γενιά του ) ρίχνει κάτι δίχτυα, να είναι έτοιμος, μπας και ....χρειαστεί καμιά άνωθεν προστασία.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οπότε πιθανόν να έχω ένα δίκιο, λέγοντας ότι ο τύπος έχει τρελαθεί από τη δημοσιότητα και βρίσκεται ένα βήμα, πριν να τον μαζέψει ο μπόγιαςΠαίζει.
Παίζει όμως και να αστειευόταν...
Από αυτά που είδα, σίγουρα δεν αστειευόταν!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Πραγματικά ποιος είναι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ο τιμητής της ηθικής τάξης...?
Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική όμως, όπως λέει, παίθανε η τότε κοπέλα του και δε μπόρεσε να ξαναπατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και έτσι παράτησε την Ιατρική. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη σχολή αυτή, άλλαξε μερικά πανεπιστήμια και σχολές της Ιταλίας, όπως και πολλοί άλλοι αιώνιοι φοιτητές και τελικά δεν πήρε ποτέ και κανένα πτυχίο. Αφού ήρθε στην Ελλάδα δούλεψε ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα 'ποντίκι' (και από ότι λένε πολύ καλός) και ξεκίνησε τα υπόλοιπα...
Η μήπως το ότι παντρεύτηκε μία γυναίκα στην ηλικία του γιου του?Απλά δε τρώμε κουτόχορτο...
Δεκτα αυτα που λες για το Μακη, αλλα δεν αλλαζουν σε ΤΙΠΟΤΕ αυτα που αποκαλυπτει.
Νομιζω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, περισσοτερη σημασια εχε αυτα που λεει παρα το ποιος ειναι.
Εαν με το εργο του ξεσκεπαζονται απατεωνες και λοιπα λαμογια που λυμαινονται τον τοπο, προσωπικα ελαχιστα με ενδιαφερει εαν πηρε Ι5, αν και φυσικα ειναι κατακριτεο.
Aπλά απαιτώ όταν καταγγέλεις τα στραβά και ανάποδα, είτε αυτά είναι νομικής φύσεως είτε ηθικής τάξεως, πρέπει πρώτα ο ίδιος να είσαι σωστός σε όλα σου
Συμφωνω, αλλα επαναλαμβανω, ΔΕΝ αλλαζει κατι αυτο σε σχεση με αυτα που καταγγελει!
-
Εγώ πάντως δεν είδα καμιά 'δίκη'. Τώρα, στην απαίτησή σου... Ε, αν ήταν έτσι, τότε κανένας δεν θα μπορούσε να καταγγείλει τίποτα, γιατί όλοι μας έχουμε κάνει κάποια λαδιά κάπου.
Για παράδειγμα, υιοθετώντας τη λογική αυτής της απαίτησης που έχεις, εγώ δεν θα μπορούσα να καταγγείλω κακοτεχνίες στην άσφαλτο, γιατί θα μου έλεγε ο υπάλληλος της νομαρχίας 'με ποιο θράσος έρχεστε κύριε Τάδε μου και καταγγέλλετε τους δρόμους μας, όταν εσείς την τόσο του τάδε μηνός κατεβαίνατε μαλλιά κουβάρια την Ακρωτηρίου, στο τάδε μάθημα συνεργαστήκατε με τον δείνα συμφοιτητή σας στην τρίτη εργασία του εξαμήνου αν και απαγορευόταν ρητώς οποιαδήποτε συνεργασία και πριν από έξι χρόνια βγήκατε έξω έχοντας ξεχάσει το φερμουάρ του παντελονιού σας ανοιχτό;'.
Αυτό που αξίζει να μας ενδιαφέρει είναι αν η καταγγελία ισχύει και είναι τεκμηριωμένη. Μόνον έτσι μπορούμε να είμαστε δίκαιοι. Από εκεί κι έπειτα, αν είναι λαμόγιο ο Τριανταφυλλόπουλος, θα έρθει και η σειρά του να βγάλει κάποιος κάτι στη φόρα και γι'αυτόν, όπως βγήκε στη φόρα η υπόθεση Φυντανίδη-Βεντουράκη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Συμφωνω, αλλα επαναλαμβανω, ΔΕΝ αλλαζει κατι αυτο σε σχεση με αυτα που καταγγελει!
Το πρόβλημα είναι ότι σε περίπτωση που κάποιος είναι 'αθώος' άντε να βρει το δίκιο του όταν τον έχει κάνει βούκινο Πανελληνίως ο Μάκης
-
Έχεις τον Τριανταφυλλόπουλο για τόσο χαζό ώστε να καταστρέψει κάποιον αθώο; Αν το πράξει, έχει τελειώσει η σταδιοδρομία του οριστικά, γιατί θα βρουν αμέσως πάτημα οι - πολυάριθμοι - εχθροί του να τον φάνε λάχανο.
-
Το πρόβλημα είναι ότι σε περίπτωση που κάποιος είναι 'αθώος' άντε να βρει το δίκιο του όταν τον έχει κάνει βούκινο Πανελληνίως ο Μάκηςεαν συμβει αυτο, τοτε υπαρχει προβλημα. Γιαυτο ο σωστος δημοσιογραφος πρεπει να ειναι απολυτα σιγουρος γιαυτα που λεει και να ειναι απολυτα τεκμηριωμενα.
προφανως γινονται και λαθη, αλλα αυτο δεν σημαινει ουτε οτι δεν κανει σωστα τη δουλεια του (εαν συνεβη λαθος πχ που δεν ηταν στο χερι του), ουτε οτι θα πρεπει να μην ερευνα.
αν ισχυε αυτο το σκεπτικο ισοπεδωνονται τα παντα και αυτο δεν ειναι υπερ κανενος μας.
φοβαμαι οτι μονο στην Ελλαδα ασχολουμαστε με αυτα τα 'διλληματα' ομως, στο εξωτερικο τετοια θεματα εχουν λυθει προ πολλων ετων.
-
'Ο αναμάρτητος το λίθο βαλλέτω'! (ελπίζω να μη το σκότωσα)
Εγώ συνεχίζω να απορώ, αν σας δώσει κάποιος φωτό με τη γυναίκα σας να σας απατάει, θα ερευνήσετε πρώτα το ποιόν του; (Γιατί εγώ το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να ερευνήσω την εγκυρότητα των φωτό. Κι αν δεν είναι φωτομοντάζ τότε ποσώς με ενδιαφέρει ποιος μου τις έδωσε)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Τώρα από'κει και πέρα. Όποιος είναι σε θέση ισχύος όπως λες και χρησιμοποιεί τη δύναμή του αυτή για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, πάντα υπάρχει ένα θύμα πίσω από αυτή την ιστορία, όπου θύμα, φαντάσου ένα ΗΛΙΘΙΟ πλάσμα που δεν ξέρει τί θα πει καταγγελία και είναι άβουλος και ανίκανος ακόμα και να ξεφλουδίσει μια μπανάνα. Όποιος λοιπόν είναι τόσο ηλίθιος, στο 2005, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Δε μου καίγεται καρφί. Ειδικά δε για τον οποιοδήποτε που νομίζει ότι έτσι θα ανέβει, με το να 'κάτσει' σε έναν ανώτερό του. Ό,τι και να'ναι. Δε δίνω δεκάρα.
[snip]Χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνίας, σου εύχομαι να μη βρεθείς ποτέ (ούτε εσύ ούτε κάποιος δικός σου) σε ανάγκη. Γιατί αν τύχει ποτέ (μακριά από μας) μάλλον θα βρεθείς προ μεγάλων εκπλήξεων.
Η ζωή σε οποιαδήποτε κοινωνία (ευτυχώς ή δυστυχώς) δεν είναι τίποτε άλλο από μια συνεχή εναλλαγή συμβιβασμών με την εξουσία (σε οποιαδήποτε μορφή της).
Ρε φίλος συγνώμη κιόλας αλλά που ξέρεις σε τί θέσεις έχω βρεθεί εγώ στη ζωή μου και τί έχω κάνει; Καλό είναι να μη μιλάμε για τον άλλον προσωπικά και να μην υποθέτουμε όταν δεν τον γνωρίζουμε. Μπορεί να'μαι τώρα στο εξοχικό μου στη Τζαμάικα και να γράφω, μπορεί να γράφω και μέσα απ'το δαφνί ή τις φυλακές, και πάλι να μην το ήξερες. Άστο που σου λέω, μην το γυρίζεις στο προσωπικό μέσα σ'ενα φορουμ, δεν έχει νόημα.
Και τί είναι ανάγκη; ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΟ; Θα με τρελάνεις ρε συ;; 'Ήταν σε ανάγκη' και @@ μάντολες. Ήταν σε ανάγκη να γίνει μοντέλο κ να ανέβει στην καριέρα του. ΟΚ έγινε
Ξαναλέω: Καλά να πάθει. Και οποιοσδήποτε από το χώρο αυτό του ατελείωτου ονανισμού. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.
Αυτά φιλικά (btw ελπίζω να κατάλαβες το ύφος που τα λέω, δεν έχω όρεξη για καυγάδες)edit: όσο για την κοινωνία. Όταν δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου και δεν ξέρεις να τα υπερασπιστεις, τότε μόνος σου γίνεσαι κατώτερο κομμάτι της κοινωνίας. Όπως λένε και οι κάγκουρες, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
'Ο αναμάρτητος το λίθο βαλλέτω'! (ελπίζω να μη το σκότωσα)Εγώ συνεχίζω να απορώ, αν σας δώσει κάποιος φωτό με τη γυναίκα σας να σας απατάει, θα ερευνήσετε πρώτα το ποιόν του; (Γιατί εγώ το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να ερευνήσω την εγκυρότητα των φωτό. Κι αν δεν είναι φωτομοντάζ τότε ποσώς με ενδιαφέρει ποιος μου τις έδωσε)
Καλά , μας πρόκοψες τώρα, δεν το συζητάω
Κοίτα. Στις δημοκρατίες υπάρχει διάκριση εξουσιών. Δε μπορεί κάποιος να δικάζει και να καταδικάζει. Εχει στοιχεία. Ωραία. Εγώ δεν είμαι συνήγορος της Φυντανίδαινας. Σε καμια περίπτωση.
Αφού έχει στοιχεία, να πάει σε ένα ανακριτή, σε ένα εισαγγελέα, δε γνωρίζω που ακριβώς πρέπει να πάει. Και να πει : 'ο τάδε, η τάδε, έκαναν αυτό'
Όλο αυτό το show τι εξυπηρετεί;; Ποια είναι η ουσία;; Να πάει ένας που του αξίζει να πάει φυλακή ή να γίνεται 'τζέρτζελο' ;;
Θα διάβασες φαντάζομαι ότι έπιασαν μια τύπισσα στο Ηράκλειο να μπαίνει κάπου (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το που) με μια κρυφή κάμερα. Την έπιασαν και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα.
Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει έτσι και γενικευθεί αυτό;;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, εμένα μου βγάζει μια 'αρρωστια' η όλη αυτή κατάσταση.Τι να πω...δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε φίλος συγνώμη κιόλας αλλά που ξέρεις σε τί θέσεις έχω βρεθεί εγώ στη ζωή μου και τί έχω κάνει; Καλό είναι να μη μιλάμε για τον άλλον προσωπικά και να μην υποθέτουμε όταν δεν τον γνωρίζουμε. Μπορεί να'μαι τώρα στο εξοχικό μου στη Τζαμάικα και να γράφω, μπορεί να γράφω και μέσα απ'το δαφνί ή τις φυλακές, και πάλι να μην το ήξερες. Άστο που σου λέω, μην το γυρίζεις στο προσωπικό μέσα σ'ενα φορουμ, δεν έχει νόημα.Και τί είναι ανάγκη; ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΟ; Θα με τρελάνεις ρε συ;; 'Ήταν σε ανάγκη' και @@ μάντολες. Ήταν σε ανάγκη να γίνει μοντέλο κ να ανέβει στην καριέρα του. ΟΚ έγινε
Ξαναλέω: Καλά να πάθει. Και οποιοσδήποτε από το χώρο αυτό του ατελείωτου ονανισμού. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.
Αυτά φιλικά (btw ελπίζω να κατάλαβες το ύφος που τα λέω, δεν έχω όρεξη για καυγάδες)Είδες κάπου στο ποστ μου να λέω πως ξέρω ή δεν ξέρω την προσωπική σου ζωή; Οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές!
edit: όσο για την κοινωνία. Όταν δεν ξέρεις τα δικαιώματά σου και δεν ξέρεις να τα υπερασπιστεις, τότε μόνος σου γίνεσαι κατώτερο κομμάτι της κοινωνίας. Όπως λένε και οι κάγκουρες, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.
Μάλιστα.
ΥΓ. Όχι, δεν το κατάλαβα το ύφος σου. Κατάλαβα όμως ότι μόνο φιλικό δεν είναι!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είδες κάπου στο ποστ μου να λέω πως ξέρω ή δεν ξέρω την προσωπική σου ζωή;
ΥΓ. Όχι, δεν το κατάλαβα το ύφος σου. Κατάλαβα όμως ότι μόνο φιλικό δεν είναι!
ΟΚ, συγνώμη γι'αυτό... απλά δεν κατάλαβες το ύφος μου.
Αν ήμασταν από κοντά θα το είχες καταλάβει και θα έβλεπες ότι είναι φιλικό... απλά ίσως ο τρόπος γραφής μου έβγαζε κάτι το επιθετικό ενώ δεν το ήθελα. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλά , μας πρόκοψες τώρα, δεν το συζητάωΑπάντηση όμως δεν έδωσες
Κοίτα. Στις δημοκρατίες υπάρχει διάκριση εξουσιών. Δε μπορεί κάποιος να δικάζει και να καταδικάζει. Εχει στοιχεία. Ωραία. Εγώ δεν είμαι συνήγορος της Φυντανίδαινας. Σε καμια περίπτωση.
Αφού έχει στοιχεία, να πάει σε ένα ανακριτή, σε ένα εισαγγελέα, δε γνωρίζω που ακριβώς πρέπει να πάει. Και να πει : 'ο τάδε, η τάδε, έκαναν αυτό'
Όλο αυτό το show τι εξυπηρετεί;; Ποια είναι η ουσία;; Να πάει ένας που του αξίζει να πάει φυλακή ή να γίνεται 'τζέρτζελο' ;;
Θα διάβασες φαντάζομαι ότι έπιασαν μια τύπισσα στο Ηράκλειο να μπαίνει κάπου (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το που) με μια κρυφή κάμερα. Την έπιασαν και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα.
Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει έτσι και γενικευθεί αυτό;;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, εμένα μου βγάζει μια 'αρρωστια' η όλη αυτή κατάσταση.Τι να πω...δεν ξέρω...
Κοίτα, ο δημοσιογράφος υποχρεούται να ενημερώνει τους πολίτες για τις λαμογιές που γίνονται εις βάρος τους και να ελέγχει την εξουσία, τεκμηριώνοντας επαρκώς τις έρευνές του. Αυτό πιστεύω είναι κοινά αποδεκτό και ο ΜΤ το κάνεί. Το κάνει επιλεκτικά, με ιδιοτέλεια, κλπ, κλπ... το κάνει όμως.
Τα υπόλοιπα έπονται.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΟΚ, συγνώμη γι'αυτό... απλά δεν κατάλαβες το ύφος μου.
Αν ήμασταν από κοντά θα το είχες καταλάβει και θα έβλεπες ότι είναι φιλικό... απλά ίσως ο τρόπος γραφής μου έβγαζε κάτι το επιθετικό ενώ δεν το ήθελα.No prob
-
2η εκπομπή Μάκαρου:Για όσους παρακολουθούν την εκπομπή του η εξέλιξή της δεν εξέπληξε κανέναν..το γ@μησε το θέμα και ησύχασε.Από σήμερα στην κόντρα Μάκη-Φυντανίδη μπήκε και ο αείμνηστος Φιντέλ(ο παπαγάλος της Ζούγκλας)...Η Ελευθεροτυπία έκανε την μαλακία να βγάλει μια φωτο του παπαγάλου με σχόλιο''Καλά εσύ έφυγες νωρίς''και ο Μάκαρος μετέτρεψε την εκπομπούλα του σε μνημόσυνο του παπαγάλου.Για γέλια και για κλάματα.Μέχρι και το πάνελ υποχρέωσε ο αθεόφοβος να μιλήσουν για τον παπαγάλο...
Κατά τα άλλα τα νέα στοιχεία που έχει εμπλέκουν την Βεντουράκη να έχει πάρει δημόσια έργα σε συνεργασία ΚΑΙ με τον Κοκκαλίνο,μέσω μιας εταιρείας του Κ@ΛΟΣ η υπόθεση.Υ.Γ:ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Τουρνάς τί έψαχνε στο εκλεκτό Τριανταφυλλοπουλικό πάνελ; Δεν το περίμενα από αυτόν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κοίτα, ο δημοσιογράφος υποχρεούται να ενημερώνει τους πολίτες για τις λαμογιές που γίνονται εις βάρος τους και να ελέγχει την εξουσία, τεκμηριώνοντας επαρκώς τις έρευνές του....Ας κάνει τότε στην Ελλάδα μια χάρη, ας στείλει τις κάμερές του στις πολεοδομίες, στις νομαρχίες, στους δήμους, ας ελέγξει τις διαδικασίες έκδοσης αδειών (γενικά) ας ελέγξει την κατάληψη στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια,...
Ας ελέγξει, με λίγα λόγια, τη σαπίλα στους μηχανισμούς ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου. Αν αυτοί λειτουργήσουν κάποτε σωστά, θα είναι αδύνατο στην κάθε κυρία του κάθε κυρίου να κάνει αυτά που σήμερα κάνει εύκολα.
Μέχρι τότε, να μου επιτρέψετε να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα όπως ακριβώς τα αντιλαμβάνομαι: Σαν πόλεμο συμφερόντων. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ας κάνει τότε στην Ελλάδα μια χάρη, ας στείλει τις κάμερές του στις πολεοδομίες, στις νομαρχίες, στους δήμους, ας ελέγξει τις διαδικασίες έκδοσης αδειών (γενικά) ας ελέγξει την κατάληψη στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια,...
Ας ελέγξει, με λίγα λόγια, τη σαπίλα στους μηχανισμούς ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου. Αν αυτοί λειτουργήσουν κάποτε σωστά, θα είναι αδύνατο στην κάθε κυρία του κάθε κυρίου να κάνει αυτά που σήμερα κάνει εύκολα.
Μέχρι τότε, να μου επιτρέψετε να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα όπως ακριβώς τα αντιλαμβάνομαι: Σαν πόλεμο συμφερόντων.Από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ, αρκετοί προτιμούν να μη μαθαίνουν καθόλου τα τεκταινόμενα (παρόλο που τους αφορούν ως πολίτες) επειδή η αποκάλυψή τους γίνεται μέσα από πόλεμο συμφερόντων.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
2η εκπομπή Μάκαρου:Για όσους παρακολουθούν την εκπομπή του η εξέλιξή της δεν εξέπληξε κανέναν..το γ@μησε το θέμα και ησύχασε.Από σήμερα στην κόντρα Μάκη-Φυντανίδη μπήκε και ο αείμνηστος Φιντέλ(ο παπαγάλος της Ζούγκλας)...Η Ελευθεροτυπία έκανε την μαλακία να βγάλει μια φωτο του παπαγάλου με σχόλιο''Καλά εσύ έφυγες νωρίς''και ο Μάκαρος μετέτρεψε την εκπομπούλα του σε μνημόσυνο του παπαγάλου.Για γέλια και για κλάματα.Μέχρι και το πάνελ υποχρέωσε ο αθεόφοβος να μιλήσουν για τον παπαγάλο...Αγαπητέ GTI_, ο παπαγάλος ζήτημα να απασχόλησε την εκπομπή 10 λεπτά από τις 3 και πλέον ώρες που διήρκησε. Είναι αυτό που έγραφα παραπάνω πως είναι θέμα δικής μας ιδιοσυγκρασίας/παιδείας/χαρακτήρα/συμφέροντος το τι θα κρατήσουμε και το τι θα πετάξουμε από την πληροφόρηση που μας δίνεται. Όπως επίσης είναι δικό μας θέμα το πώς θα ιεραρχήσουμε τις πληροφορίες αυτές.
Κατά τα άλλα τα νέα στοιχεία που έχει εμπλέκουν την Βεντουράκη να έχει πάρει δημόσια έργα σε συνεργασία ΚΑΙ με τον Κοκκαλίνο,μέσω μιας εταιρείας του Κ@ΛΟΣ η υπόθεση.
Για μένα, το 'κατά τα άλλα' της χτεσινής εκπομπής είναι ο παπαγάλος ενώ η ουσία της είναι αυτή που κατατάσσεις στο δικό σου 'κατά τα άλλα' παραπάνω (η εμπλοκή της Βεντουράκη-Φυντανίδη ακόμα και με εταιρείες του Κόκκαλη, που έβριζε ο Φυντανίδης). Καθώς επίσης και η 7ήμερη αδυναμία της 'Ε' να απαντήσει στο δια ταύτα, αντί να αναλώνεται σε ανούσιο και ακατάσχετο υβρεολόγιο.
-
Πολλοί κατηγορούσατε τον Μάκη για αυτά που λέει, δηλαδή για τον μέγιστο της δημοσιογραφίας Φυντανίδη τι πρέπει να κάνετε. Είναι πράγματα αυτά που λέει η 'Ε'? Καλύτερα να τον βρίζαν στα ίσια. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που έχουν οι δήθεν αριστεροί και σοσιαλιστές τις εποχής μας και κατηγορούν τους άλλους ως φασίστες. Δηλάδή μόνο οι ίδιοι έχουν το δικαίωμα και είναι αριστεροί, οι άλλοι όλοι δεν μπορούν να έχουν την ίδια ιδεολογία? Δηλαδή ο Φυντανίδης είναι ο αριστερός ο τρέντυ ο σώστος και ο τριανταφυλλόπουλος είναι ο φασίστας. Αν έτσι είναι η αριστερή ιδεολογία χαρισμά τους.
Επίσης για τα φρουτάκια που είχε αναφερθεί παραπάνω και λέχθηκε ότι απαγόρευσαν μέχρι και το Age of Empires δεν το βρίσκω παράξενο γιατί το κράτος ζητούσε μια ευκαρία να το κάνει αυτό καθώς ήταν πάγιο έτοιμα του Κόκκαλη ώστε να ανέβει το ποσό που παιζόταν στο στοίχημα και τα συναφή παιχνίδια. Δήτε μόνο πόσο ανέβηκαν τα ποσά που παίζονται στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Επίσης πόσο περισσότεροι πάνε τώρα στα καζίνο να παίξουν. Τότε οι περισσότεροι προτιμούσαν το μαγαζί της γειτονίας τους.
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!