-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως, να τους κατηγορεί ο ΜΤ και για τα έργα που ... παρά λίγο να πάρουν, είναι μόνο για γέλια...
Ηλία δεν είναι καθόλου για γέλια! Ο ανεφάρμοστος νόμος του βασικού μετόχου, τον οποίον υποστήριζε ανοιχτά τόσο η 'Ε', όσο και οι Τεγόπουλος και Φυντανίδης με ενυπόγραφα άρθρα τους, όριζε πως οι εκδότες ΔΕΝ δικαιούνται ούτε να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ σε δημόσιους διαγωνισμούς. Η κα Βεντουράκη συμμετείχε σε παραάνω από έναν, ανεξάρτητα αν τελικά δεν πήρε όλα τα έργα.
Αν γνωρίζεις, ο Νόμος μιλάει και για συγγενείς; Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τη γνώμη μου, αλλά Νομικά καλύπτονται;
-
Χωρίς να θέλω να το τραβήξω άλλο το θέμα.
Λες οτι απο τη στιγμή που τεκμηριώνεις επαρκώς τα γραφόμμενα σου...
καμία διαφωνία σ΄ αυτό ΕΦΟΣΟΝ γίνετε.Το πόστ αφορά εκπομπές του ΜΤ και η εκπομπή του προβάλετε σε ένα κανάλι στο οποίο αντιπρόεδρος έιναι ο ΝΧ.Δεν σε είδα να ενίστασαι όταν γράφονται διάφορα για τον Κοντομηνά ή ακόμα και για τον Φυντανίδη γιατι σου φαίνεται λαϊκισμος το να σχολιάζω τη στάση του αντιπροέδρου του ALPHA
Χαίρομαι που δεν διεκδικέις το αλάθητο και ελπίζω αυτό να πηγάινει και στη φράση σου :αυτό είναι λαϊκισμόςΥ.Γ. για τον Σαββόπουλο συμφωνό και εγώ σε ένα βαθμό οτι δλδ δεν υπαεχει λόγος αναφοράς αλλά σε καμια περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λαϊκισμός.
-
ΑΣ σε βλέπω λίγο εκνευρισμένο.
Δημοσιογραφία είναι η καταγραφή των γεγονότων βεβαίως,αλλά και η κριτική επίσης.
Εκτός αν θέλουμε δημοσιογράφους στο στιλ του Λιάτσου ή και του Χ'νικολάου(πιο παλιά)αλλά και αυτόν τελευταία τον βλέπω αγριεμένο.Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που είναι υπερ της πρακτικής του ΜΤ,αν στη δουλεια σας ερχόταν ένας ρεπόρτερ του ΜΤ ή του άλλου αξιόλογου ¨δημοσιογράφου¨ Ευαγγελάτου και σας βιντεοσκοπούσε κρυφά την ώρα που σερφάρατε στο internet ενω αυτό απαγορεύεται θα ήσασταν υπερ της πρακτικής της κρυφής κάμερας;
Αν την ώρα που απατούσατε τη γυναίκα σας ένας ΜΤ ή ενας ΝΕ σας παρακολουθούσε και σας βιντεοσκοπούσε και πρόβαλε στον αέρα τις πράξεις σας, λέγοντας κοιτάξτε κύριοι τί κάνουν οι παντρεμένοι την σήμερον ήμέρα, τί θα λέγατε;;Πραγματικά περιμένεις απάντηση σε αυτό?ΑΥΤΟ είναι λαικισμός.
-
Ήδη εδώ και κάποια χρόνια έχω διαπιστώσει ανακολουθίες στην 'Ε' - με απλά λόγια, την έχω πιάσει αρκετές φορές άλλα να λέει και άλλα να κάνει. Αφήστε που ΔΕΝ μου αρέσουν οι αυτόκλητοι θεματοφύλακες του 'δημοσιογραφικού ήθους', της 'δεοντολογίας' και οι αυτόκλητοι 'προστάτες των κατατρεγμένων'.
Εντός του κοντινού μου κύκλου, πολλές φορές έχω ασκήσει κριτική στην 'Ε' για συγκεκριμένα πράγματα. Έχω παρατηρήσει σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι τώρα μια φανατική προσήλωση των αναγνωστών της σε ό,τι λέει ο Τεγόπουλος και ο Φυντανίδης, λες και οι κύριοι αυτοί είναι... θεοί ή κάτι τέτοιο. Ώπα ρε παιδιά! Σιγά!
Εμένα ΑΥΤΟ μου φαίνεται ως αποτέλεσμα γκαιμπελικής προπαγάνδας: η τυφλή πίστη σε ό,τι λέει η 'Ε' και το πυρ ομαδόν κατά οιουδήποτε τολμήσει να διαφωνήσει με τον ιδιοκτήτη και τον διευθυντή της.
Συνεπώς, μάλλον την 'Ε' και τους ιθύνοντές της πρέπει να κατηγορήσουμε για υποκρισία.
Αλήθεια, γιατί κανείς από αυτό που εμένα μου μοιάζει σαν στρατός της 'Ε' δεν αναφέρθηκε στο ότι το 'Αντί' είπε για τον Φυντανίδη 'ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ';
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
ΑΣ σε βλέπω λίγο εκνευρισμένο.
Δημοσιογραφία είναι η καταγραφή των γεγονότων βεβαίως,αλλά και η κριτική επίσης.
Εκτός αν θέλουμε δημοσιογράφους στο στιλ του Λιάτσου ή και του Χ'νικολάου(πιο παλιά)αλλά και αυτόν τελευταία τον βλέπω αγριεμένο.Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που είναι υπερ της πρακτικής του ΜΤ,αν στη δουλεια σας ερχόταν ένας ρεπόρτερ του ΜΤ ή του άλλου αξιόλογου ¨δημοσιογράφου¨ Ευαγγελάτου και σας βιντεοσκοπούσε κρυφά την ώρα που σερφάρατε στο internet ενω αυτό απαγορεύεται θα ήσασταν υπερ της πρακτικής της κρυφής κάμερας;
Αν την ώρα που απατούσατε τη γυναίκα σας ένας ΜΤ ή ενας ΝΕ σας παρακολουθούσε και σας βιντεοσκοπούσε και πρόβαλε στον αέρα τις πράξεις σας, λέγοντας κοιτάξτε κύριοι τί κάνουν οι παντρεμένοι την σήμερον ήμέρα, τί θα λέγατε;;Πραγματικά περιμένεις απάντηση σε αυτό?ΑΥΤΟ είναι λαικισμός.
γιατί;;
Δεν μου λες όμως αν η δίκη και η διαπόμπευση είναι δημοσιογραφία
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν γνωρίζεις, ο Νόμος μιλάει και για συγγενείς; Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τη γνώμη μου, αλλά Νομικά καλύπτονται;Από άρθρο του Τεγόπουλου στην 'Ε' (που έδειξε χτες ο ΜΤ) και του Φυντανίδη (που έδειξε σε προηγούμενη εκπομπή του ο ΜΤ) ο νόμος φέρεται να περιλαμβάνει συζύγους, τέκνα, εγγόνια, κλπ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Από το ΒΗΜΑ Για όσους δεν το διάβασαν
ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
....Αρχικά σκεφτήκαμε να παντρευτούμε σε ένα μικρό ξωκλήσι με την Κιμ. Μετά διοργανώνοντας τον γάμο φθάσαμε στις λεπτομέρειες, καταλάβαμε ότι ήταν αδύνατον να παντρευτώ εγώ σε εκκλησάκι στο Σέιχ Σου. Υπολόγισα λοιπόν ότι **το πλήθος **θα είναι πολύ μεγάλο, θα τσαλαπατηθεί κόσμος, θα υποστούν συνέπειες οι γνωστοί μας, συγγενείς μας, οι γονείς......το πλήθος... σαν να λέμε... ο λαουτζίκος;;;;;;;;
Εχω την εντύπωση πως πιανόμαστε από λέξεις..
Από πότε το 'πλήθος' είναι υποτιμητική έκφραση?Και το 'εγώ' δεν νομίζω ότι δείχνει τον εγωκεντρισμό του. -
Από το ΒΗΜΑ Για όσους δεν το διάβασαν
ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
....Αρχικά σκεφτήκαμε να παντρευτούμε σε ένα μικρό ξωκλήσι με την Κιμ. Μετά διοργανώνοντας τον γάμο φθάσαμε στις λεπτομέρειες, καταλάβαμε ότι ήταν αδύνατον να παντρευτώ εγώ σε εκκλησάκι στο Σέιχ Σου. Υπολόγισα λοιπόν ότι **το πλήθος **θα είναι πολύ μεγάλο, θα τσαλαπατηθεί κόσμος, θα υποστούν συνέπειες οι γνωστοί μας, συγγενείς μας, οι γονείς......το πλήθος... σαν να λέμε... ο λαουτζίκος;;;;;;;;
Εχω την εντύπωση πως πιανόμαστε από λέξεις..
Από πότε το 'πλήθος' είναι υποτιμητική έκφραση?Και το 'εγώ' δεν νομίζω ότι δείχνει τον εγωκεντρισμό του.το εγώ δεν δείχνει εγωκεντρισμό, η εκφραση ¨να παντρευτώ εγώ¨ κάτι δείχνει όμως
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Χωρίς να θέλω να το τραβήξω άλλο το θέμα.
Λες οτι απο τη στιγμή που τεκμηριώνεις επαρκώς τα γραφόμμενα σου...
καμία διαφωνία σ΄ αυτό ΕΦΟΣΟΝ γίνετε.Το πόστ αφορά εκπομπές του ΜΤ και η εκπομπή του προβάλετε σε ένα κανάλι στο οποίο αντιπρόεδρος έιναι ο ΝΧ.Αλλάζει κάτι αν η εκπομπή πάει σε άλλο κανάλι; Ή άλλαξε κάτι όταν ήταν σε άλλα κανάλια; Εμάς ως πολίτες μας αφορά ΠΟΥ παίζεται κάθε φορά η εκπομπή ή αν αυτά που πραγματεύεται είναι αληθή;
Δεν σε είδα να ενίστασαι όταν γράφονται διάφορα για τον Κοντομηνά ή ακόμα και για τον Φυντανίδη γιατι σου φαίνεται λαϊκισμος το να σχολιάζω τη στάση του αντιπροέδρου του ALPHA
Το εξήγησα επαρκώς πιστεύω το γιατί (διότι ΔΕΝ εμπλέκονται άμεσα ούτε στη φερόμενη διαπλοκή της 'Ε', ούτε στη κόντρα 'Ε' με 'Το Θέμα'. Εκτός αν υπάρχουν στοιχεία πως οι Χατζινικολάου, Κανέλλη και Σαββόπουλος είναι εκδότες και διεκδίκησαν δημόσια έργα.
Χαίρομαι που δεν διεκδικέις το αλάθητο και ελπίζω αυτό να πηγάινει και στη φράση σου :αυτό είναι λαϊκισμός
Αν έχεις άλλη ερμηνεία της λέξης λαϊκισμός, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω ακόμα και να τη συζητήσω, ακόμα και να την ασπαστώ αν πεισθώ ότι τόσα χρόνια τη γνωρίζω λάθος. Προς το παρόν όμως εμμένω!
Υ.Γ. για τον Σαββόπουλο συμφωνό και εγώ σε ένα βαθμό οτι δλδ δεν υπαεχει λόγος αναφοράς αλλά σε καμια περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λαϊκισμός.
Δεν μπορώ να το εξηγησω καλύτερα (δες και παραπάνω)
-
AΣ είναι λαικισμός γιατί μιλάς για κρεβατοκάμαρα και μοιχεία που δεν είναι ποινικό αδίκημα αφενός,και προσωπικά δεδομένα δεν παραβίασε στην περίπτωση που συζητάμε,αλλά πιάνεις μια ακραία περίπτωση, αφετέρου.
Μάλιστα παίρνεις σαν παράδειγμα σωστής δημοσιογραφίας το δελτίο του ΑΝΤ1,που κάθε μέρα και με κάθε ευκαρία μας δείχνει την φάτσα του Κυριακού.
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Ηθελα να ρωτήσω όλους αυτούς που είναι υπερ της πρακτικής του ΜΤ,αν στη δουλεια σας ερχόταν ένας ρεπόρτερ του ΜΤ ή του άλλου αξιόλογου ¨δημοσιογράφου¨ Ευαγγελάτου και σας βιντεοσκοπούσε κρυφά την ώρα που σερφάρατε στο internet ενω αυτό απαγορεύεται θα ήσασταν υπερ της πρακτικής της κρυφής κάμερας;
Αν την ώρα που απατούσατε τη γυναίκα σας ένας ΜΤ ή ενας ΝΕ σας παρακολουθούσε και σας βιντεοσκοπούσε και πρόβαλε στον αέρα τις πράξεις σας, λέγοντας κοιτάξτε κύριοι τί κάνουν οι παντρεμένοι την σήμερον ήμέρα, τί θα λέγατε;;Εγώ θα σου απαντήσω και μάλιστα θα δαπανήσω ενέργεια και φαιά ουσία για να επιχειρηματολογήσω, χωρίς να καταφύγω σε ειρωνείες.
Λοιπόν, θα πρέπει να ξέρεις ότι ήδη παρακολουθούμεθα ενώ σερφάρουμε στο διαδίκτυο και ΟΧΙ από τον Τριανταφυλλόπουλο. Αυτό το κάνει το Echelon, το κατασκοπευτικό δίκτυο των 'καλών' χωρών ΗΠΑ-Καναδά-Αγγλίας-Αυστραλίας εν ονόματι είτε της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων εταιρειών τους (όπως έγινε κάποτε εις βάρος της Airbus) είτε του 'πολέμου κατά της τρομοκρατίας'. Γίνεται επίσης από προγράμματα spyware (Bonzi Buddy, GATOR και άλλα τέτοια καλά πραγματάκια) που χρησιμοποιούν ανθρωπάρια όπως ο Alan Ralsky και οι λοιποί εν spam αδελφοί του.
Αφού σε ενημέρωσα για το τι συμβαίνει ούτως ή άλλως πίσω από την πλάτη σου, θα σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό:
Θεωρείς τον Τριανταφυλλόπουλο εντελώς χαζό; Το έγραψα και πιο πριν: με τόσους εχθρούς που έχει αυτήν τη στιγμή, το να φακελώσει εσένα ή εμένα ή να παραβιάσει την ασφάλεια του Η/Υ σου θα είναι ό,τι πιο ανόητο θα μπορούσε να κάνει, γιατί τότε θα τον φάνε ζωντανό. Άλλωστε, όπως θα είδες - αν παρακολούθησες με στοιχειώδη έστω προσοχή τις εκπομπές - επικαλείται δημόσια έγγραφα, στα οποία ο καθένας μας έχει νομικά δικαίωμα να έχει πρόσβαση. Το να κατηγορήσουμε λοιπόν τον Τριανταφυλλόπουλο γι'αυτό είναι σα να κατηγορούμε το Spamhaus.org για 'παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας των spammers' επειδή δημοσιεύει αποφάσεις δικαστηρίων για υποθέσεις ναρκωτικών και πορνείας στις οποίες εμπλέκονται οι αρχιspammers, χρησιμοποιώντας ΔΗΜΟΣΙΑ έγγραφα.
Στο δε θέμα της κρυφής κάμερας τώρα... Εγώ ΔΕΝ έχω τέτοιες ευαισθησίες. Η κρυφή κάμερα χρησιμοποιείται μόνον σε περιπτώσεις όπου έχουμε αποδεδειγμένο δημόσιο συμφέρον που ΟΝΤΩΣ υπερτερεί του ιδιωτικού. Δηλαδή κρυφή κάμερα του Τριανταφυλλόπουλου στην κρεβατοκάμαρά σου δεν θα βρεις. Βέβαια, αν πας σε κάποιο 'πονηρό' ξενοδοχείο με την ερωμένη σου, παίζει να σε βιντεοσκοπήσουν εν αγνοία σου και να εμπορευθούν αργότερα τις ταινίες (κι εσύ να μη βγάλεις και φράγκο απ'τα πνευματικά δικαιώματα), αλλά δεν θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος ο δράστης ούτε ο Ευαγγελάτος. Κάποιοι άλλοι θα στην έχουν κάνει τη δουλειά...
Επειδή βλέπω μια παράξενη 'ευαισθησία' υπέρ της 'ιδιωτικής σφαίρας' του εκάστοτε απατεώνα και υποκριτή (διότι ο Φυντανίδης είναι μεγάλος υποκριτής τελικά, όπως και οι light αριστεροί της εφημερίδας του), θα υπενθυμίσω ότι ήταν κάτι δημοσιογράφοι αντίστοιχοι του Τριανταφυλλόπουλου που αποκάλυψαν τα σκάνδαλα του Μπους, το σκάνδαλο Watergate, τα της στοάς Π2 στην Ιταλία, που έβγαλαν απόρρητα έγγραφα από τις τεκτονικές στοές (έγγραφα των οποίων η αποκάλυψη επέσυρε την ποινή του θανάτου για τον τέκτονα που θ'άνοιγε το στοματάκι του) τα οποία αποδείκνυαν την ισραηλινή συνεργασία στην προετοιμασία της 'εθνοσωτηρίου'.
Άσε που ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε σοβαρά θέματα, όσο κι αν η 'Ε' τώρα προσπαθεί να τα μηδενίσει, για να καλύψει τις βρωμιές της:
Παραδικαστικό κύκλωμα
Παράνομες ελληνοποιήσεις
Εμπόριο βρεφών
Μαστρωπεία από αστυνομικούς
Βαρώνοι του τζόγου
Για μένα, αυτά είναι σημαντικά θέματα. Ιδίως το παραδικαστικό.
Δεν έχω καμία ευαισθησία για τον επίορκο δικαστή που, επειδή τ'άρπαξε απ'τον ηγούμενο Μάξιμο (μιλάμε για Λιτόχωρο μεριά) και βρίσκεται και στον σύλλογο φίλων της συγκεκριμένης μονής, κανονίζει με στημένες δίκες να τρώει το μοναστήρι τα χωράφια των κατοίκων. Δεν θα νιώσω ποτέ οίκτο για τον δικαστή που, επειδή δωροδοκήθηκε, λέρωσε το ποινικό μητρώο κάποιου συμπολίτη μου ή του πήρε το σπίτι για να το πάρει κοψοχρονιά κάποιο ανεπάγγελτο λαμόγιο σε στημένο πλειστηριασμό.
-
ας σου απαντήσω skullone αφού δαπάνησες τόση ενέργεια και μου άνοιξες τα μάτια με τις εξαιρετικά απόρρητες πληροφορίες σου .
Η υπόθεση Κορκολή γιατί δεν αναφέρεται στην λίστα με τις μεγάλες αποκαλύψεις του κυριού που μου λές οτι δεν παρακολουθώ με την απαιτούμενη προσοχή τις εκπομπές του.Μπορείς να μου απαντήσεις συνολικά στο πόστ απο το οποίο πήρες ένα μέρος, και να μου πείς αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ για το πώς καταλαβαίνω τη δημοσιογραφία,εσύ ή οι migf1, BASSstarlet που μπορουν να χαρακτηρίζουν κατι ως λαϊκισμό αλλά,μέχρι στιγμής δεν μου απάντησαν γιατί
-
AΣ είναι λαικισμός γιατί μιλάς για κρεβατοκάμαρα και μοιχεία που δεν είναι ποινικό αδίκημα αφενός,και προσωπικά δεδομένα δεν παραβίασε στην περίπτωση που συζητάμε,αλλά πιάνεις μια ακραία περίπτωση, αφετέρου.Μάλιστα παίρνεις σαν παράδειγμα σωστής δημοσιογραφίας το δελτίο του ΑΝΤ1,που κάθε μέρα και με κάθε ευκαρία μας δείχνει την φάτσα του Κυριακού.
λαικισμός όμως δεν είναι και να γενικευεις και να παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου για ίδιο οφελος;
Μίλησα για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και όχι γενικά για τον ΑΝΤ1.
-
Παρόλο που από την αρχή τα έχωσα στο Μάκη σχετικά με το τελευταίο θέμα του πολέμου 'Τεγόπουλου-Τριανταφυλλόπουλου' (γιατί μη γελιέστε πόλεμος εφημερίδαςt/tv είναι), διαβάζοντας την Κυριακάτικη χθες θεωρώ ότι η τακτική της εφημερίδας είναι τουλάχιστον λανθασμένη.
Αν -δικαίως κατ' εμέ- επιλέγει να καταγγείλει το Μάκη σε ηθικό/δεοντολογικό επίπεδο, τότε πρέπει η ίδια να κρατήσει... χαρακτήρα. Οι επιθέσεις και μάλιστα από 'ανεξάρτητα' μονόστηλα εναντίον του Μάκη είναι απαράδεκτες και παντελώς άσχετες με το θέμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι το ότι ενώ ο Μάκης είχε αρχίσει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κατατρέχοντας σε λαϊκισμούς του στυλ 'μου επιτίθενται λέγοντάς με φασίστα επειδή η γυναίκα μου είναι γερμανίδα ', του έδωσαν πλέον το ηθικό πάτημα να τους κοπανίσει αλύπητα. Το λαϊκίστικό του παραλλήρημα χθες το βράδυ σίγουρα έπεισε πολύ κόσμο, αποπροσανατόλισε ακόμη περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι ωφείλεται στην τακτική της Ε να δείξει το δρόμο του λαϊκισμού εν προκειμένω.
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
ας σου απαντήσω skullone αφού δαπάνησες τόση ενέργεια και μου άνοιξες τα μάτια με τις εξαιρετικά απόρρητες πληροφορίες σου .
Η υπόθεση Κορκολή γιατί δεν αναφέρεται στην λίστα με τις μεγάλες αποκαλύψεις του κυριού που μου λές οτι δεν παρακολουθώ με την απαιτούμενη προσοχή τις εκπομπές του.Λοιπόν, στην υπόθεση Κορκολή:
- Η βιντεοκασέτα ήταν μαγνητοσκοπημένη από ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον κορκολή. Την χρησιμοποιούσε δε για να καμαρώνει με τους φίλους του για τα κατορθώματά του. Εδώ ο κορκολής δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα της κοπέλας που μαγνητοσκοπούσε εν αγνοία της;
- Όσο κατάπτυστο κι αν τον θεωρώ για το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται τη θέση του ως 'προτύπου' (να τα βράσω τέτοια πρότυπα) και ως 'σταρ' για να ρίξει ανήλικες, ΔΕΝ σπαταλά δημόσιο χρήμα ούτε δικάζει φουκαράδες.
Δηλαδή, όσο γελοίος κι αν είναι ο κορκολής, σε σχέση με το παραδικαστικό κύκλωμα ή την καλπονοθεία με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, είναι ένας φτωχοδιάβολος.
Στο ζήτημα του λαϊκισμού, ήδη έχεις πάρει νομίζω επαρκείς εξηγήσεις. Από εκεί και πέρα, το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να δαπανήσεις κι εσύ φαιά ουσία για να σκεφθείς μην τυχόν και κάπου κοιτάς το δέντρο και σου ξεφεύγει το δάσος.
-
Δεν με ενοχλουν οι αποκαλυψεις αλλα το ολο σκηνικο που στηνεται μετα . Ολοι κατακεραυνωνουν εναν ανθρωπο ως ενοχο ακομα και αν το δικαιο ισχυριζεται οτι ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως της ενοχης τους απο τα αρμοδια οργανα.Με ενοχλει το σκηνικο του δικαστηριου που στηνεται καθε φορά.Εχεις στοιχεια για καποια ανομη πραξη ;Παρουσιασε τα (για να δρεψεις τους κοπους της ερευνας σου) και μετα καρφι για το εισαγγελεα.Ευτυχως εχω αρκετο καιρο να παρακολουθησω τις 'εκπομπες' αυτες.
Τι γινεται με τον Κουγια;Εκει που τον ειχαν ολοι του κλωτσου και του μπατσου ως γραφικο τωρα τον καλουν ως ειδημονα επι του παραδικαστηκου κυκλωματος;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παρόλο που από την αρχή τα έχωσα στο Μάκη σχετικά με το τελευταίο θέμα του πολέμου 'Τεγόπουλου-Τριανταφυλλόπουλου' (γιατί μη γελιέστε πόλεμος εφημερίδαςt/tv είναι), διαβάζοντας την Κυριακάτικη χθες θεωρώ ότι η τακτική της εφημερίδας είναι τουλάχιστον λανθασμένη.Αν -δικαίως κατ' εμέ- επιλέγει να καταγγείλει το Μάκη σε ηθικό/δεοντολογικό επίπεδο, τότε πρέπει η ίδια να κρατήσει... χαρακτήρα. Οι επιθέσεις και μάλιστα από 'ανεξάρτητα' μονόστηλα εναντίον του Μάκη είναι απαράδεκτες και παντελώς άσχετες με το θέμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι το ότι ενώ ο Μάκης είχε αρχίσει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κατατρέχοντας σε λαϊκισμούς του στυλ 'μου επιτίθενται λέγοντάς με φασίστα επειδή η γυναίκα μου είναι γερμανίδα ', του έδωσαν πλέον το ηθικό πάτημα να τους κοπανίσει αλύπητα. Το λαϊκίστικό του παραλλήρημα χθες το βράδυ σίγουρα έπεισε πολύ κόσμο, αποπροσανατόλισε ακόμη περισσότερο και το χειρότερο είναι ότι ωφείλεται στην τακτική της Ε να δείξει το δρόμο του λαϊκισμού εν προκειμένω.
Εγώ έχω τρία χρόνια να πάρω την 'Ε'. Είχε αρχίσει να μου φαίνεται υποκριτική σε πάρα πολλά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν θα νιώσω ποτέ οίκτο για τον δικαστή που, επειδή δωροδοκήθηκε, λέρωσε το ποινικό μητρώο κάποιου συμπολίτη μου ή του πήρε το σπίτι για να το πάρει κοψοχρονιά κάποιο ανεπάγγελτο λαμόγιο σε στημένο πλειστηριασμό.Δεν νομιζω να κατηγορουν τους δικαστες οτι εκλειναν μεσα αθωους. Μαλλον το αντιθετο, οτι δηλαδη αφηναν ελευθερους ή μειωναν τις ποινες σε κατηγορουμενους για οικονομικα εγκληματα.
-
Εδώ ρε παιδία γίνεται πανικός, κουτσοί στραβοί έχουν μπει και κλέβουν τα λεφτά του κόσμου και εσείς μου λέτε αν οι Ιταλοί μας λένε φασίστες. Εδω και τόσα χρόνια πληρώνουμε για την ολυμπιάδα και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε για τα επόμενα χρόνια. Καταλαβάινετε με αυτές τις δήθεν ελευθερίες που έχουμε φτάσει. Το καταλαβάινετε ότι μας πηγαίνουμε προς το παράδειγμα της Αργεντινής με όλα αυτά που συμβαίνουν? Ποιά ελευθερία νομίζεται ότι έχουμε με όλους αυτούς να μας κατευθύνουν? Μήπως πρέπει όλοι εμείς να τους ξεσκεπάσουμε με κάθε τίμημα και όχι να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά? Υποστηρίζεται τον Φυντανίδη και τον Τεγόπουλο που δεν ξέρουν τι έχουν και όμως συνεχίζουν σαν τα κοράκια να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο από έμας τους κοινούς θνητούς?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Δεν θα νιώσω ποτέ οίκτο για τον δικαστή που, επειδή δωροδοκήθηκε, λέρωσε το ποινικό μητρώο κάποιου συμπολίτη μου ή του πήρε το σπίτι για να το πάρει κοψοχρονιά κάποιο ανεπάγγελτο λαμόγιο σε στημένο πλειστηριασμό.
Δεν νομιζω να κατηγορουν τους δικαστες οτι εκλειναν μεσα αθωους. Μαλλον το αντιθετο, οτι δηλαδη αφηναν ελευθερους ή μειωναν τις ποινες σε κατηγορουμενους για οικονομικα εγκληματα.
Έννοια σου και τα κάνανε και τα δυο... Επιδικάζανε παράλογα ποσά (βλέπε υπόθεση Κλοπόνιν), βοηθούσαν μοναστήρια να αρπάζουν χωράφια από αγρότες, βγάζανε απ'τη φυλακή μεγαλεμπόρους ναρκωτικών... ΠΟΛΥ καλά παιδιά, τι να πω.
Και βέβαια, θεωρώ ανόητο να υποστηρίξω τον Τεγόπουλο, τον Φυντανίδη, τον Αλαφούζο, τον Κόκκαλη, τον Κοντομηνά, τον Κουρή ή τον Λαμπράκη - πόσω μάλλον να το πράξω με φανατισμό!!! Ενήλικες είναι όλοι τους, λεφτά έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, νομικά επιτελεία έχουν, διασυνδέσεις με κυβερνητικούς έχουν... Και, βέβαια, για μας τους 'λαουτζίκους' δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή. Γι'αυτό, ας τους αφήσουμε εκεί πέρα. Αν είναι λαμόγια, να αποκαλυφθεί η λαμογιά τους, να τους καμαρώσουμε - ειδικά όσοι είχαν χάψει το παραμύθι πως είναι... θεματοφύλακες του 'ήθους'.
Για το ότι αποκαλύπτονται όσα αποκαλύπτονται και εκτίθενται οι κύριοι αυτοί...
**
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.**
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!