-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...- Ο **Κοντομηνάς **προσπαθεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες....Αααα, μπααα, δεν είναι λες ο Δημοσιογράφος που παλεύει κατά της διαπλοκής;
Κι ο Κοντομηνάς, δεν είναι εκεί ένας πτωχός, που έχασε στο χρηματιστήριο ότι είχε και δεν είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του;
Εγώ δε νομίζω ότι τέτοιο τύποι έχουν ιερό και όσιο, δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε αριστεροδέξιοι.
Συμφωνώ απόλυτα. Τα περί αριστερών του πεποιθήσεων τα έχει δηλώσει ο ίδιος...
-
Σε ποιά χτεσινή εκπομπή αναφέρεστε; (δεν είδα καθόλου τηλεόραση εχτές... πλην του μπάσκετ)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ποιά χτεσινή εκπομπή αναφέρεστε; (δεν είδα καθόλου τηλεόραση εχτές... πλην του μπάσκετ)Δε γνωρίζω για ποια εκπομπή γίνεται λόγος. Δεν το έγραψα εγώ
...- Ο **Κοντομηνάς **προσπαθεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες....
**
Αααα, μπααα, δεν είναι λες ο Δημοσιογράφος που παλεύει κατά της διαπλοκής; **Κι ο Κοντομηνάς, δεν είναι εκεί ένας πτωχός, που έχασε στο χρηματιστήριο ότι είχε και δεν είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του;
Εγώ δε νομίζω ότι τέτοιο τύποι έχουν ιερό και όσιο, δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε αριστεροδέξιοι.
Συμφωνώ απόλυτα. Τα περί αριστερών του πεποιθήσεων τα έχει δηλώσει ο ίδιος...
Εγώ δε λέω τίποτα αυτά που έγραψα τα αντιγράφω περιληπτικά από 'Το Ποντίκι'. Οσο για χρηματιστηρια και τα ρέστα, εκεί κι αν έχω μεσάνυχτα!
-
Η υπόθεση Κοντομηνά/Interamerican πάντως σηκώνει πολύ νερό. Άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς κρατούν αποστάσεις από τον Κοντομηνά ή σε κατ'ιδίαν συζητήσεις λένε πως αυτά που βγάζει ο Κουρής δεν είναι ούτε το 1% των όσων έχουν συμβεί.
Γενικά πάντως, είναι χρήσιμη όλη αυτή η ιστορία με την κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Φυντανίδη, γιατί διαλύει τον μύθο της 'αγωνιστικής' και 'αγνής' Ελευθεροτυπίας και θα υποχρεώσει πολλούς αναγνώστες της να είναι πιο υποψιασμένοι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η υπόθεση Κοντομηνά/Interamerican πάντως σηκώνει πολύ νερό. Άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς κρατούν αποστάσεις από τον Κοντομηνά ή σε κατ'ιδίαν συζητήσεις λένε πως αυτά που βγάζει ο Κουρής δεν είναι ούτε το 1% των όσων έχουν συμβεί.Ο Κουρής ειναι Τριανταφυλλοπουλος νουμερο 2 δηλαδη στυγνος εκβιαστης και ψεύτης, δεν θα τον θεωρούσα καθολου αξιόπιστη πηγή.
-
Ψεύτης - δυστυχώς - δεν είναι ο Κουρής. Απλώς βγάζει ό,τι θέλει, με σκοπό όχι να ενημερώσει, αλλά να εξυπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τις δικές του προσωπικές διαμάχες με άλλους.
Αυτήν την μονομανία που έχει ο Κουρής να χρησιμοποιεί την είδηση ΜΟΝΟΝ ως όπλο κατά άλλων μόνον στον Πρετεντέρη, στον Κακαουνάκη και, σε ελάχιστα μικρότερο βαθμό, στον Κύρτσο την έχω δει ως τώρα.
-
Ο Κουρης για μένα είναι μακράν χειρότερος από τον Τριανταφυλλόπουλο.Από τότε που έβγαλε τις γυμνές φωτογραφίες της ''χοντρής κυρίας''(της Αεροσυνοδού)αφενός για να εκβιάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και αφετέρου για να πουλήσει η φυλλάδα του σφράγισε αυτομάτως την δημοσιογραφική του αυτοβιογραφία.
-
Και μην ξεχνάμε το ΕΜΕΤΙΚΟ υβρεολόγιο κατά του Μάνου Χατζιδάκι (επειδή τράβαγε ζόρι με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και έβαζε και υπότιτλο στη φυλλάδα του 'Η εφημερίδα που γκρέμισε τον καραμανλισμό', βάλθηκε να συκοφαντήσει και να σπιλώσει και τους φίλους του).
Γνωρίζω επίσης και ανθρώπους που είχαν κάποτε εμπορικής φύσεως συναλλαγές μαζί του και μου έχουν πει τα χειρότερα για την 'εντιμότητά' του. Χίλιες φορές ακόμα και ο Κακαουνάκης, παρά ο Κουρής.
-
Στα χαζά-χαζά, αν θες στην Ελλάδα να δεις ειδήσεις στην τηλεόραση, ή κρατική θα δεις ή Μητσικώστα!
-
Και ο Κουρής αλήτης είναι όπως και (σχεδόν) όλοι στο συνάφι των δημοσιογράφων.
Πραγματικά ποιος είναι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ο τιμητής της ηθικής τάξης...?
Για να μας πει τι σπούδασε και που υπηρέτησε τη πατρίδα του?
Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική όμως, όπως λέει, παίθανε η τότε κοπέλα του και δε μπόρεσε να ξαναπατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και έτσι παράτησε την Ιατρική. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη σχολή αυτή, άλλαξε μερικά πανεπιστήμια και σχολές της Ιταλίας, όπως και πολλοί άλλοι αιώνιοι φοιτητές και τελικά δεν πήρε ποτέ και κανένα πτυχίο. Αφού ήρθε στην Ελλάδα δούλεψε ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα 'ποντίκι' (και από ότι λένε πολύ καλός) και ξεκίνησε τα υπόλοιπα...
Όσο για στρατό πήρε τρελόχαρτο μαζί με τον Πανούση(πασίγνωστη ιστορία).
Αυτή είναι η ηθική τάξη που υπερασπίζεται ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος?
Η μήπως το ότι παντρεύτηκε μία γυναίκα στην ηλικία του γιου του?Απλά δε τρώμε κουτόχορτο...
-
Κι ο Σαββόπουλος πήρε τρελόχαρτο, άμα το πάμε έτσι... Και συνεργάστηκε και με την Καλομοίρα... Και έδωσε με την παρουσία του γόητρο στα βραβεία Α(γ)ρίων.
Και το να πάρεις μια γυναίκα πολύ νεώτερή σου (αλλά ενήλικη) διαφέρει από το να μαστουρώσεις ένα 15χρονο κορίτσι (ακόμη κι αν 'τα θέλει', σ'αυτήν την ηλικία δε μιλάμε για 'συναίνεση') και να βιντεοσκοπείς όσα κάνεις στο κρεβάτι μαζί του για να τα βλέπεις μετά με τους κολλητούς σου.
-
Παρόλο που τον Σαββόπουλο τον πάω,είναι κατακριταίος για το τρελόχαρτο
Όσο για καλομοίρες κακομοίρες κ.τ.λ. δεν συνεργάστηκε από ότι ξέρω, απλά την κάλεσε για ένα πάρτι.
Μπορεί να την ήθελε για κλόουν και όχι για τραγουδίστρια -
Εγώ λιγότερο τον κατακρίνω για το μουρλόχαρτο (αν θυμάμαι καλά, ήταν επί 'εθνοσωτηρίου')...
Περισσότερο μου τη σπάει που δέχθηκε να μπει στη φιέστα των βραβείων Α(γ)ρίων λες και τους είχε ανάγκη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ποιά χτεσινή εκπομπή αναφέρεστε; (δεν είδα καθόλου τηλεόραση εχτές... πλην του μπάσκετ)...η προς τιμήν του εκπομπή χθες βράδυ (κοίτα τι έκανες) ...
με τη Σεμίνα Διγενή.
Και χάιδευε την κοιλιά της Κιμούλας (sic) και όλο έλεγε ότι για τη χλιδή στο γάμο δεν ήξερε τπτ, όλα τα κανόνισε ο κουμπάρος και δεν έκαναν το γάμο σε εκκλησία γιατί θα έκλειναν οι δρόμοι από το πλήθος που θα ήθελε να παραστεί,...
Και να φανταστείς ότι παρακολούθησα μόνο σε δυο διαλείμματα για διαφημίσεις που έκανε η ΝΕΤ, από τις 12:30 και μετά... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε ποιά χτεσινή εκπομπή αναφέρεστε; (δεν είδα καθόλου τηλεόραση εχτές... πλην του μπάσκετ)
...η προς τιμήν του εκπομπή χθες βράδυ (κοίτα τι έκανες) ...
με τη Σεμίνα Διγενή.
Και χάιδευε την κοιλιά της Κιμούλας (sic) και όλο έλεγε ότι για τη χλιδή στο γάμο δεν ήξερε τπτ, όλα τα κανόνισε ο κουμπάρος και δεν έκαναν το γάμο σε εκκλησία γιατί **θα έκλειναν οι δρόμοι από το πλήθος που θα ήθελε να παραστεί,...**Και να φανταστείς ότι παρακολούθησα μόνο σε δυο διαλείμματα για διαφημίσεις που έκανε η ΝΕΤ, από τις 12:30 και μετά...
Οπότε πιθανόν να έχω ένα δίκιο, λέγοντας ότι ο τύπος έχει τρελαθεί από τη δημοσιότητα και βρίσκεται ένα βήμα, πριν να τον μαζέψει ο μπόγιας
-
Παίζει όμως και να αστειευόταν...
Πάντως, πλάκα-πλάκα, για πολύ κόσμο είναι κάτι σαν 'αποκούμπι'. Θυμάμαι κάποτε είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει (λίγους μήνες πριν παντρευτεί) σε κάποιο περιοδικό ότι λυπάται γι'αυτόν το ρόλο, γιατί το ότι ο κόσμος καταφεύγει σ'αυτόν σημαίνει ότι δε λειτουργούν σωστά οι θεσμοί και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Και ο Κουρής αλήτης είναι όπως και (σχεδόν) όλοι στο συνάφι των δημοσιογράφων.
Πραγματικά ποιος είναι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ο τιμητής της ηθικής τάξης...?
Για να μας πει τι σπούδασε και που υπηρέτησε τη πατρίδα του?
Πήγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Ιατρική όμως, όπως λέει, παίθανε η τότε κοπέλα του και δε μπόρεσε να ξαναπατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και έτσι παράτησε την Ιατρική. Η αλήθεια είναι ότι όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη σχολή αυτή, άλλαξε μερικά πανεπιστήμια και σχολές της Ιταλίας, όπως και πολλοί άλλοι αιώνιοι φοιτητές και τελικά δεν πήρε ποτέ και κανένα πτυχίο. Αφού ήρθε στην Ελλάδα δούλεψε ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα 'ποντίκι' (και από ότι λένε πολύ καλός) και ξεκίνησε τα υπόλοιπα...
Όσο για στρατό πήρε τρελόχαρτο μαζί με τον Πανούση(πασίγνωστη ιστορία).
Αυτή είναι η ηθική τάξη που υπερασπίζεται ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος?
Η μήπως το ότι παντρεύτηκε μία γυναίκα στην ηλικία του γιου του?Απλά δε τρώμε κουτόχορτο...
Δεκτα αυτα που λες για το Μακη, αλλα δεν αλλαζουν σε ΤΙΠΟΤΕ αυτα που αποκαλυπτει.
Νομιζω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, περισσοτερη σημασια εχε αυτα που λεει παρα το ποιος ειναι.
Εαν με το εργο του ξεσκεπαζονται απατεωνες και λοιπα λαμογια που λυμαινονται τον τοπο, προσωπικα ελαχιστα με ενδιαφερει εαν πηρε Ι5, αν και φυσικα ειναι κατακριτεο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οπότε πιθανόν να έχω ένα δίκιο, λέγοντας ότι ο τύπος έχει τρελαθεί από τη δημοσιότητα και βρίσκεται ένα βήμα, πριν να τον μαζέψει ο μπόγιας
Μην ελπίζεις.Και για τον μπόγια κάποια κασετούλα θα έχει...και τον κρατάει κι αυτόν στο χέρι..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μην ελπίζεις.Και για τον μπόγια κάποια κασετούλα θα έχει...και τον κρατάει κι αυτόν στο χέρι..
καλό!!!
-
Εννοείς εκείνη την κασσέτα που ο μπόγιας με κάτι κολλητούς του κάνανε όργια με μερικά ντόμπερμαν και ο ένας βιντεοσκοπούσε το σκηνικό;
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!