-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και ρωτώ: Νοιώθετε ποτέ ότι το 24-ωρο δεν είναι αρκετό; Ότι θα θέλατε αντί για τα 75 χρόνια life expectancy να έχουμε 750, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, όσο διαρκεί η νιότη μας;Η απάντηση εξαρτάται από το αν είσαι κωπηλάτης σε γαλέρα ή όχι.
Σοβαρά μιλάς, όχι δεν μου αρέσει να έχω 750 χρόνια να καλοπερνάω.
-
βλέποντας τα τελευταία 4 χρόνια να περνάνε χωρίς ουσιαστικά να κάνω κάτι, παρα μόνο δουλειά, με ενοχλεί το γεγονός οτι μπορεί να ξυπνήσω μια μέρα στα 70 μου και να σκεφτώ οτι έπρεπε τότε στα 33 μου να μην κοίταζα τόσο πολύ την καριέρα μου, αλλά θα έπρεπε να κοιτάζω την πάρτη μου...με ενοχλεί που ξυπνάω κάθε μέρα και ενώ βάζω ένα πρόγραμμα για το τί θα κάνω μέσα στην ημέρα, αναλώνομαι στο να κάνω οτιδήποτε άλλο, γιατι οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί, οι απαιτήσεις μεγάλες και όπως λέει ο Νάσος το 24ωρο δεν είναι αρκετό...απο την άλλη με ενοχλεί που βλέπω συγγενείς ηλικιωμένους γύρω μου να λαχταράνε ένα εγγονάκι απο τα παιδιά τους για να 'ξανανιώσουν' και να βρούν ένα νόημα στην ουσιαστικά άνοστη καθημερινότητα τους...δεν ξέρω επειδή έχω μάθει σε τρελλούς ρυθμούς η σκέψη οτι μια μέρα θα σταματήσω αποτόμα απο όλα αυτά με φοβίζει...ελπίζω λοιπόν να καταφέρω να έχω καλά γερατιά, να είμαι δυναμική και δραστήρια μέχρι την τελευταία μου ανάσα και να είμαι πάντα τριγυρισμένη απο αγαπημένα πρόσωπα...
-
Εγω απο την αλλη ειμαι αρχι τεμπελης και προσπαθω να λουφαρω οσο το δυνατο περισσοτερο στη δουλεια μου ενω οι αλλοι τρεχουν σα παλαβοι...
Εναγωνιως περιμενω ποτε θα παρω συνταξη αλλα με νοιαζει και να κανω παιδια και εγγονια γιατι αλλιως εισαι ρεμαλι και ρεμπεσκες...Ουτως η αλλως εχω ζησει πολυ εντονη ζωη κ τα εχω κανει ολα...Το μονο που δε μπορω να θεραπευσω ειναι η λατρεια μου για τις γυναικες...Ειλικρινα δε μπορω να μεινω πιστος σε καμμια και με οποια μου κουνησει την ουρα της τρεχω....
Ελπιζω να μην καταληξω στα γεραματα π4^$ογερος... Αυτο φοβαμαι... -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ελπιζω να μην καταληξω στα γεραματα π4^$ογερος... Αυτο φοβαμαι...απο τα λεγόμενα σου και μόνο...μπορείς και επισήμως να αυτοαποκαλείσε πορνόγερος απο τώρα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ελπιζω να μην καταληξω στα γεραματα π4^$ογερος... Αυτο φοβαμαι...
απο τα λεγόμενα σου και μόνο...μπορείς και επισήμως να αυτοαποκαλείσε πορνόγερος απο τώρα
Hey i am just 31...
-
απο τα λεγόμενα σου και μόνο...μπορείς και επισήμως να αυτοαποκαλείσε πορνόγερος απο τώρα
Hey i am just 31...
ε..κοντά είσαι...
[πλάκα κάνω]...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τα γηρατειά είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στη ζωή του ανθρώπου.Ζεις με τις αναμνήσεις του παρελθόντος,γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να ονειρεύεσαι το μέλλον και** απλά υπάρχεις**.Απλά υπάρχεις **άμα έχεις διαλέξει **απλά να υπάρχεις... η ζωή δεν τελειώνει με τη σύνταξη...
-
ρισπεκτ στον ραντομ
το έχω σκεφτεί ελάχιστα..
αλλά είμαι τόσο κουρασμένος στο μυαλό απ'αυτά που έχω ζήσει (όχι ότι ήταν πολλά, εγώ ήμουν φλώρος κ βλάκας και δε μπορούσα να χειριστώ τις καταστάσεις) οπότε κατά μία έννοια είμαι γέροντας (στο μυαλό κ ψυχικά.. έχω και καμιά δεκαριά ασπρες τρίχες πριν κλείσω τα 25..)
πολλές φορές κάθομαι και αναπολώ τις ωραίες στιγμές που πέρασαν ανεπιστρεπτί και περιμένω την άφεση αμαρτιών ξερω'γω, ή κάτι άλλο ποιητικό που δεν έχω την έμπνευση να γράψω γιατί είναι 9 το πρωί και είμαι με την τσίμπλα στο μάτι και ακούω στο ράδιο σελίν ντιόν.. (άσχετο, σόρυ)
Γενικά πάντως ρε παιδί μου η ανασφάλειά μου είναι μη γίνω ανήμπορος.. να μη μπορώ να περπατήσω, να τρέξω, να κάνω μπάνιο μόνος μου.. κοκ
θα επανέλθω δριμύτερος και αυτο είναι απειλη -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρισπεκτ στον ραντομτο έχω σκεφτεί ελάχιστα..
αλλά είμαι τόσο κουρασμένος στο μυαλό απ'αυτά που έχω ζήσει (όχι ότι ήταν πολλά, εγώ ήμουν φλώρος κ βλάκας και δε μπορούσα να χειριστώ τις καταστάσεις) οπότε κατά μία έννοια είμαι γέροντας (στο μυαλό κ ψυχικά.. έχω και καμιά δεκαριά ασπρες τρίχες πριν κλείσω τα 25..)
πολλές φορές κάθομαι και αναπολώ τις ωραίες στιγμές που πέρασαν ανεπιστρεπτί και περιμένω την άφεση αμαρτιών ξερω'γω, ή κάτι άλλο ποιητικό που δεν έχω την έμπνευση να γράψω γιατί είναι 9 το πρωί και είμαι με την τσίμπλα στο μάτι και ακούω στο ράδιο σελίν ντιόν.. (άσχετο, σόρυ)
Γενικά πάντως ρε παιδί μου η ανασφάλειά μου είναι μη γίνω ανήμπορος.. να μη μπορώ να περπατήσω, να τρέξω, να κάνω μπάνιο μόνος μου.. κοκ
θα επανέλθω δριμύτερος και αυτο είναι απειλη -
Hey i am just 31...
Just?? με το ενα πόδι στον τάφο δηλαδη!!
-
δεν με απασχολουν ακομα , ειμαι πολυ νεος για να κατανοησω ποσο δυσκολο ειναι και τι κοπο θελει για να βγω απο το σπιτι μου και να παω 1 τετραγωνο παραπερα
εχω δηλωσει οτι στα 60 θα αρχισω να καπνιζω πιπα και θα αφησω γενι!
Γηρατειά: Πόσοι και πόσο τα φοβόμαστε;