-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Πηλιο παντως δεν ειχατε πολυ ορεξη......
Ορεξη ειχαμε οι Nass,Κοuk,Βασιλης κ εγω (τυχαια σειρα τα ονοματα)
Ρε!
Αφου εγω κάνω δίαιτα!!!
Τωρα ισως εκεινο το ΣΚ ομως τσιμπησαμε αρκετα
Επισης ξεχασα να βαλω στα παραπανω ονοματα και τον φιλτατο Chrmes -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;άστα, εγώ οδηγούσα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο Πηλιο παντως δεν ειχατε πολυ ορεξη......
Ορεξη ειχαμε οι Nass,Κοuk,Βασιλης κ εγω (τυχαια σειρα τα ονοματα)
Ρε!
Αφου εγω κάνω δίαιτα!!!
Τωρα ισως εκεινο το ΣΚ ομως τσιμπησαμε αρκετα
Επισης ξεχασα να βαλω στα παραπανω ονοματα και τον φιλτατο ChrmesΣωστά!Ξεχάσαμε τον Μαέστρο!!!
-
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ρε παλιομπιπμπίπ!!!Καλά, εγώ κόλλησα κάπου το πρωϊ και έφτασα στην πίστα στις 13:30
Εσείς χάθηκε ο κόσμος να έρθετε να μου μιλήσετε... ή αν είχατε ήδη φύγει για φαγητό δεν μπορούσατε να με πάρετε ένα τηλέφωνο?? (η τελευταία ερώτηση είναι για τον Κούκ...)
Πάντως το R5 το έλειωσα!! Έφυγα κατά τις 17:30 ξεθεωμένος αλλά με ένα απίστευτο χαμόγελο. (Είχα και δύο ωραιότατες εξόδους στην Κ6 με ΠΟΛΛΑ, γιατί η γραμμή ήταν λερωμένη με πέτρες και χώμα και μου γύριζε πολύ απότομα στα φρένα ).
Ελπίζω στο επόμενο να μη με άφησετε πάλι μόνο κι'έρημο
Χίλια συγγνώμη και από μένα. Δεν ήξερα ότι ήσουν δικός μας. Ήμουν με το μαύρο ΜΧ και κάθισα μπόλικο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είχαμε όμως μαζί μας και τις κυρίες του forum ... που κρύωναν .. και μας ζόριζαν να πάμε για φαγητό επιτέλους
Εμεις φταιγαμε??
Αφου ειχε -10 εκει περα!!
Πάντως ένα ΜΧ5 δεν έκλεισε ποτέ την οροφή του και κανείς δεν παραπονέθηκε. Εμ αφού είχαμε από πίσω τη φουφού με τα λάστιχα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
O dimsabas λέτε να γυρνάει ακόμα ??
Πάντως πρέπει να έκανε τα περισσότερα χλμ. από όλους !!
2.1 χλμ. είναι η πίστα (3 για τον dimsaba ) Χ 100 γύρους ??
γύρω στα 300 χλμ. !!!Χαλαρά!! Σε κάποια στιγμή την ώρα που φεύγαμε, του λέω 'καλά, εσύ θα κάνεις ακόμα;;;' και λέει 'ε, έχω κάνει μόνο 70χλμ πιστάδικα, μέχρι τα 150 που έκανα την άλλη φορά, έχουμε...'
Δυστυχώς μία αποκόλληση πέλματος με περιόρισε στα 122 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Προσωπικό ρεκόρ Μεγάρων παραμένει το 250 .
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πολύ ωραία ήταν σήμερα! Κρίμα που δεν ακολούθησα ύστερα στο φαγητό, την επόμενη φορά θα το προγραμματίσω ώστε να έρθω. Ευχαριστώ πολύ dimsabas και syele για τις βόλτες. Με τον πρώτο ευχαριστήθηκα drift ενώ με τον δεύτερο εντυπωσιάστηκα από το μοτεράκι της corolla ενώ με τα σωστά λάστιχα θα ήταν άριστη! Θέμη με το autobianchi = respect!
Σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστήθηκα πάρα πολύ οδήγηση! Κατάφερα στο τέλος να το πιέσω αρκετά το corsa (για τα δικά μου δεμομένα πάντα ). Ελπίζω να του άρεσε του dimsabas η βόλτα που τον πήγα. Aπ'οτι μου είπαν απέξω είχα πολλούς γύρους μέσα στο 1:23 ενώ έκανα και ένα 1:22:8Μια χαρά ήταν Μιχάλη. Άντε καλοπούλητο τώρα να αποκτήσεις κάνα πισωκίνητο
-
Πραγματικά το καλύτερο trackday που έχω πάει ποτέ μου. Με άρωμα Αγγλίας, από τα 2 Caterhams, το AC Cobra, τις 3 M3 CSL, τις άπειρες 'απλές' Μ3, τις Λίζες (εκ των οποίων και η διάσημη πλέον τουρμπάτη), οι φτερούγες, αλλά και το ξακουστό lift-off oversteer Auto του Θέμη (αφού γυρίζεις έτσι αυτό το μπροστοκίνητο, με το ΜΧ θα μας θάψεις όλους ). Και να μην ξεχάσουμε τη Formula 3, την 911 Turbo Cabrio, το δυνατότερο Mini Cooper S της Ελλάδας (κατά τα λεγόμενα των μελών του Mini Club που ήρθαν λίγο αργότερα), 2-3 Σαξόραλλα που πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα, ένα πισωκίνητο Starlet (άκου Cherry... ) που το παλικάρι το γυρνούσε από την Ελευσίνα...
Ευτυχώς πάντως που οι περισσότεροι ήταν σνομπαρίες, γιατί αλλιώς θα είχαμε κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα. Σκεφτείτε ότι πολλοί πλήρωσαν για να παρατάξουν το αυτοκίνητό τους στο parking και δεν το έβαλαν καθόλου μέσα στην πίστα.
Προς το τέλος παρέλασαν και οι δύο μαύρες Μ3 που ξεσηκώνουν τα πλήθη σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με μπόλικο καμένο λάστιχο... Τι αυτοκίνητο είναι αυτό... Και τι μάστοροι οι οδηγοί του... Τι να σας κάνω που είχατε φύγει για φαγητό;
Υπήρχε και ένα 350Ζ αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα -
Και ασφαλώς να υπερευχαριστήσω τον Theo για την εμπειρία ζωής. Απλά φανταστική η Lotus, πολύ γρήγορη αλλά αυτό που μου έμεινε ήταν ο τρόπος που φρέναρε και που άλλαζε πορεία. Ε, καλά, μου έμειναν και μερικά ακόμα, όπως οι αγκωνιές του Theo σε κάποια κατεβάσματα και οι κραδασμοί του μπλοκέ. Άντε να δούμε πού θα χωράει το παιδικό καθισματάκι. Να την χαίρεσαι Theo και σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υπήρχε και ένα **350Ζ **αλλά δεν έκανε πολλά πράγματαΧρώμα, μοντέλο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Υπήρχε και ένα **350Ζ **αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα
Χρώμα, μοντέλο?
ΧΧΧ-3500, ασημί.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
άστα, εγώ οδηγούσα
βρε σπύρο δεν λέω για την άτυχη σου στiγμή με το fiat, αλλά για τα ακροβατικά κόλπα του γιατρού όταν οδηγούσε εκείνος το fiat...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
Όχι βέβαια (αυτονόητο τό γιατί.... )
Αν με ρωτάς πώς θα ήθελα να του φερθώ,τότε αυτά που είδες,σου λέγω ότι ήταν πολύ λίγα!
Μην 'καρφώνεσαι' Σπυράκο
Στο παιχνίδι είναι όλα... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πολύ το κρύο στα Μέγαρα αλλα η παρέα πάντοτε ευχάριστη και ζεστή...γνώρισα και τις νεαρές Elsag & Funis...άντε κορίτσια να τα λέμε και πιο συχνά...
Να τα λέμε Ρενα μου!!! αλλά υπό πιο ζεστες συνθηκες την άλλη φορα!! Επρεπε να ερθεις μαζι μετα!! Εκει αρχισαμε να μιλαμε, μεχρι εκεινη την ωρα... τουρτουριζαμε!!)
-
Καλα ρε σεις.Ενταξει δεν μπηκα,δεν διαβασα,δεν ηξερα,δεν ηρθα.
Αλλα αυτα τα ριμαδιασμενα τα τηλεφωνα γιατι τα εχετε ????? Αλλα ξεχασα,δεν θελατε να λαμπρυνω με τη παρουσια μου τη συνεστιαση.Μοναχοφαηδες. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα ρε σεις.Ενταξει δεν μπηκα,δεν διαβασα,δεν ηξερα,δεν ηρθα.
Αλλα αυτα τα ριμαδιασμενα τα τηλεφωνα γιατι τα εχετε ????? Αλλα ξεχασα,δεν θελατε να λαμπρυνω με τη παρουσια μου τη συνεστιαση.Μοναχοφαηδες.Είμασταν βέβαιοι ότι θα είχες πάρει τα όρη και τα βουνά!
Ο άλλος ο Πινάτσης που είναι καταχωνιασμένος? Προσπαθεί να συνέλθει από το Αττικό ή προετοιμάζεται ψυχολογικά για το Παλλάδιο?
Αμ ο άλλος? Ο ΑΕ86-και-τα-μυαλά-στα-κάγκελα?Πάει κι αυτός!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να τα λέμε Ρενα μου!!! αλλά υπό πιο ζεστες συνθηκες την άλλη φορα!! Επρεπε να ερθεις μαζι μετα!! Εκει αρχισαμε να μιλαμε, μεχρι εκεινη την ωρα... τουρτουριζαμε!!)
Βέβαια,βέβαια.....τουρτουρίζατε!
Αλλαά....κυρίες!
Όχι και να μπούμε όπου να'ναι για να ζεσταθούμε .....από προεδρική ΒMW και πάνω!Άλλωστε τί στο καλό,το παιδάκι με το μαχαιροπήρουνο το τρώτε ....έπρεπε να το είχα καταλάβει!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Βέβαια,βέβαια.....τουρτουρίζατε!
Αλλαά....κυρίες!
Όχι και να μπούμε όπου να'ναι για να ζεσταθούμε .....από προεδρική ΒMW και πάνω!Άλλωστε τί στο καλό,το παιδάκι με το μαχαιροπήρουνο το τρώτε ....έπρεπε να το είχα καταλάβει!
Μεγάλε γιατρέ!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
O dimsabas λέτε να γυρνάει ακόμα ??
Πάντως πρέπει να έκανε τα περισσότερα χλμ. από όλους !!
2.1 χλμ. είναι η πίστα (3 για τον dimsaba ) Χ 100 γύρους ??
γύρω στα 300 χλμ. !!!Χαλαρά!! Σε κάποια στιγμή την ώρα που φεύγαμε, του λέω 'καλά, εσύ θα κάνεις ακόμα;;;' και λέει 'ε, έχω κάνει μόνο 70χλμ πιστάδικα, μέχρι τα 150 που έκανα την άλλη φορά, έχουμε...'
Δυστυχώς μία αποκόλληση πέλματος με περιόρισε στα 122 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Προσωπικό ρεκόρ Μεγάρων παραμένει το 250 .
Τι λέτε βρε παιδιά?
Πώς τα βγάζετε αυτά τα χιλιόμετρα?
Με πόσα σετ λάστιχα, τακάκια, υγρά, δαγκάνες κλπ???
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!