-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ρε παιδιά, τις Lotus τις ξεχάσαμε; Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο
H λίστα είναι επηρεασμένη απο τα αυτοκίνητα που είδα στην πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα μέχρι Ανάβυσσο σήμερα το απόγευμα. Ξέχασα να βάλω και μιά μαύρη Elise.
Αλλά είπαμε - αυτοκίνητα, όχι κάρτ!
(I am just kidding - just! )
Katalabeno oti skopima den tin ebales.
Den eitheles na adikiseis ta alla 4troxa tis listasBale tin psifo pou erixa stin Boxter parea me Elise tote.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Opoios nomizei oti einai eukolo na pas ta Evo-Scooby sto orio tous den kserei ti tou ginete.Συμφωνώ, αν και εγώ ψήφισα με δεδομένο το ότι μιλάμε για κάποιον που μπορεί να τα πάει όπως τους αξίζουν
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Opoios nomizei oti einai eukolo na pas ta Evo-Scooby sto orio tous den kserei ti tou ginete.
Συμφωνώ, αν και εγώ ψήφισα με δεδομένο το ότι μιλάμε για κάποιον που μπορεί να τα πάει όπως τους αξίζουν
Me too, eipame o ellinas Allonso.
Gia auto psifisa 987s -
Νομίζω με το Evo πηγαίνοντας μια γρήγορη βόλτα μπορείς να κινηθείς ίσως και πάνω από τα απόλυτα όρια κάποιων από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Νομίζω πως ένας καλός οδηγός (όχι αστέρι) θα έφτανε γρηγορότερα με το Evo. Ίσως τον απόλυτο χρόνο με top οδηγό να τον έκανε η M3 CSL (λόγω ημισλίκ από το εργοστάσιο).
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Νομίζω με το Evo πηγαίνοντας μια γρήγορη βόλτα μπορείς να κινηθείς ίσως και πάνω από τα απόλυτα όρια κάποιων από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Νομίζω πως ένας καλός οδηγός (όχι αστέρι) θα έφτανε γρηγορότερα με το Evo. Ίσως τον απόλυτο χρόνο με top οδηγό να τον έκανε η M3 CSL (λόγω ημισλίκ από το εργοστάσιο).μανο δεν ειμαστε πιστα....... τυπικος ελληνικος δρομος ειναι.......
Αν ηταν πιστα θα ελεγα με διαφορα κιολας οτι θα γαζωνε η μπεμπα....... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Νομίζω με το Evo πηγαίνοντας μια γρήγορη βόλτα μπορείς να κινηθείς ίσως και πάνω από τα απόλυτα όρια κάποιων από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Νομίζω πως ένας καλός οδηγός (όχι αστέρι) θα έφτανε γρηγορότερα με το Evo. Ίσως τον απόλυτο χρόνο με top οδηγό να τον έκανε η M3 CSL (λόγω ημισλίκ από το εργοστάσιο).
μανο δεν ειμαστε πιστα....... τυπικος ελληνικος δρομος ειναι.......
Αν ηταν πιστα θα ελεγα με διαφορα κιολας οτι θα γαζωνε η μπεμπα.......Γιάννη, τα ημισλίκ κάνουν τη διαφορά σε σχέση με το πολιτικό λάστιχο, ακόμα και σε γλιστερό οδόστρωμα (όχι βρεγμένο).
Αρκεί να έχουν φτάσει στην σωστή θερμοκρασία.
Έχοντας οδηγήσει 106 φίλου,gr.N, με ημισλίκ, (+LSD), σε έναν από τους πιο γλιστερούς δρόμους της Αθήνας, με τις πιο εφιαλτικές στροφές (Βαρυ la bomba), διαπίστωσα ότι ήταν μακράν σε σχέση με το νορμάλ.Παρατηρώ ότι υπάρχει μία τάση να βάζουν ημισλίκ οι κατασκευαστές σαν πρώτης επιλογής σε αυτοκίνητα επιδόσεων. Π.χ. και το νέο Impreza STi, φοράει ημισλίκ.
-
Κάποιο τετρακίνητο, μάλλον το STI.
To S4 είναι καλοθρεμένο,
η Μ3 χρειάζεται καλά χέρια + άσφαλτο (ίσως να έκοβε αυτή πρώτη το νήμα).Τα υπόλοιπα πισωκίνητα τα απορρίπτω.
-
Μου έχει κολλήσει η Boxster μετά από αυτήν βάζω μια φτερούγα. Και μάλλον το STi και μετά το EVO...
-
Το RS4 γιατί δεν το έβαλες max? Να μην κλέψεις εκκλησία ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το RS4 γιατί δεν το έβαλες max? Να μην κλέψεις εκκλησία ε?Γιατί απλά δε θα είχε κανένα άλλο ελπίδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το RS4 γιατί δεν το έβαλες max? Να μην κλέψεις εκκλησία ε?αφού δεν το είδε στο δρόμο!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί απλά δε θα είχε κανένα άλλο ελπίδα.
Kalo to asteio
-
Kalo to asteio
Ποιό είναι το αστείο ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kalo to asteio
Ποιό είναι το αστείο ;
-
Kalo to asteioμιας και διαβάζεις αγγλικό τύπο, έχεις δει κανένα συγκριτικό RS4-M3;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kalo to asteio
μιας και διαβάζεις αγγλικό τύπο, έχεις δει κανένα συγκριτικό RS4-M3;
Exw dei.
Kai ti me auto?Edw milame gia outright grip kai taxytita se mia diadromi.
Den me endiaferei ti kanei h M3(den psifisa auti alloste).Esy exeis dei ti grip bgazoun ta Boxter - EVO-WRX?
Ti kanoun se dromo me strofes?Exw paixei to proigoumeno RS4 sto Bedford kai den stribei se kleista kommatia me tipota.
Se pista 5+km me eutheia 1+ kai 2 twn sxedon 500 metron H Elise egrafe kalyterous xronous. H Boxter S tha egrafe akoma kalyterous
Malista O odigos tou eitan gamatos kai baretheike me tin ypostrofi tou RS4 an eitheles na to pas me grames kai to pigene me lift off oversteer pantou.
Efyge me allo set pisw lastixa metaOso kalytero kai na einai to kainourgio, sygrinoume ena apo ta kalytera pragmatika sports cars(Boxter S), h 2 apo ta kalytera rally replicas pou exoun bgei pote, me ena katapliktiko men, thobaro de, saloon se dromo me kleistes strofes.
Allo h autobahn kai allo ta limanakia
-
απάντησες μόνος σου, προηγούμενο RS4. Από EVO & STI (το προηγούμενο) έχω εμπειρία κι ευελπιστώ στο μπλε
Μιλάμε επίσης για τυπική ελληνική άσφαλτο
-
Μην μπερδεύεις τα δύο RS4, **δεν **είναι ίδια.
Πιστεύεις δηλαδή ότι το **νέο **RS4 θα έμενε πίσω με κάποιο από τα παραπάνω ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
απάντησες μόνος σου, προηγούμενο RS4. Από EVO & STI (το προηγούμενο) έχω εμπειρία κι ευελπιστώ στο μπλεΜιλάμε επίσης για τυπική ελληνική άσφαλτο
Sou ekana sxolio kai gia to kainourgio.
Ase pou to autocar den to ebgale kai toso gamato.
Akoma ypostrofiko einaiAuti tin elliniki asfalto pou les tin exw odigisei kai egw.
Problima traction den tha eixe h Boxter S (Poso mallon ta EVO-WRX).
Kai opos fantazomai ksereis h tetrakinisi boithaei MONO stin elktiki kai oxi stin pleuriki prosfysiKai pleuriki h Boxter tha bgalei sigoura parapano apo to RS4
-
απάντησες μόνος σου, προηγούμενο RS4. Από EVO & STI (το προηγούμενο) έχω εμπειρία κι ευελπιστώ στο μπλε
Μιλάμε επίσης για τυπική ελληνική άσφαλτο
Sou ekana sxolio kai gia to kainourgio.
Ase pou to autocar den to ebgale kai toso gamato.
Akoma ypostrofiko einaiAuti tin elliniki asfalto pou les tin exw odigisei kai egw.
Problima traction den tha eixe h Boxter S (Poso mallon ta EVO-WRX).
Kai opos fantazomai ksereis h tetrakinisi boithaei MONO stin elktiki kai oxi stin pleuriki prosfysiKai pleuriki h Boxter tha bgalei sigoura parapano apo to RS4
ναι, οκ ξέρεις καλύτερα, το χειρότερο είναι το RS4, χάνει απ' όλα.-
τα evo-auto express έχουν διαφορετική άποψη, αλλά τι να ξέρουν αυτοί
Βάρκιζα competition