-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τελικα θα μου πει κανεις τι εξηγηση εδωσαν στην αυτοματη αναφλεξη? γιατι καποιος ετσι ειπε. οτι λυθηκε αυτο το θεμα.Δέν υπάρχει 'αυτόματη ανάφλεξη' φίλε Μπρούς.Οι μαρτυρίες πού δωθήκανε γιά τα απομεινάρια τών καμμένων πτωμάτων μέ φαινόμενα πολύ υψηλής θερμοκρασίας πού καίει ακόμα καί τα κόκκαλα,δέν εμπεριείχαν ποτέ τό πώς ξεκίνησε η καύση.
Κανένας δηλαδή δέν είχε δεί τό ξεκίνημα τής 'αυτόματης ανάφλεξης',παρά μόνο τα τελικά τής αποτελέσματα.
Τό ότι βρεθήκανε τα οστά τών θυμάτων καμμένα (μετατρέπονται σέ στάχτη΄) οδήγησε κάποιους να θέλουν τήν καύση να ξεκινούσε από τό εσωτερικό τού σώματος.
Εγιναν κάποια πειράματα (πάρα πολλά μάλιστα) γιά να ερευνηθούν όλες οι πιθανές θεωρείες.
Στό τέλος,τυλίχθηκε ένα πτώμα γουρουνιού σέ (νομίζω) μάλλινο ύφασμα,καί τό ανάψανε.
Τό ύφασμα αυτό,μαζί μέ τό λίπος τού σώματος,κρατήσανε τή φωτιά ζωντανή γιά πάνω από δώδεκα ώρες,η θερμοκρασίες που αναπτυχθήκανε ήταν τόσο μεγάλες πού όντως μετέτρεψαν τα οστά σέ στάχτη,καί λιώσανε τα εσωτερικά έπιπλα τού σπιτιού (ακριβής αναπαράσταση ενός περιστατικού 'αυτόματης ανάφλεξης'
Τό συμπέρασμα ήταν ότι,κάτω από τίς συγκεκριμένες συνθήκες έχουμε καύση τού πτώματος μέχρι τού σημείου τής καύσης τών οστών.Αυτό τό πείραμα έχει πραγματοποιηθεί εδώ καί τουλάχιστον δέκα χρόνια,καί μετά από αυτό δέν έχει ξαναακουστεί περίπτωση 'αυτόματης ανάφλεξης'
Επαναλαμβάνω ότι,δέν υπήρχε ούτε μία μαρτυρία γιά τόν πώς ξεκίνησε η φωτιά.
-
Ρε παιδιά, δεν είστε λίγο off topic? Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει θρεντ σχετικά με υπερφυσικό/ανεξηγητο κ.λ.π.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ωραια αυτα που λες χαντερ και δε διαφωνω. υπαρχει κι ενα αλλα ομως...το οποιο αλλα μας λεει αυτο οτι εχουν βρεθει ΑΠΕΙΡΑ πτωματα με τα εξης χαρακτηριστικα: καθησμενα σε μια καρεκλα ή ξαπλωμενα στο κρεβατι ή στο πατωμα ή ή ή και να ειναι ΑΝΕΠΑΦΑ τα επιπλα. κι οχι μονο αυτο, βρηκαν καμμενα κορμια αλλα τις ακρες των ποδιων και των χεριων παλι ΑΝΕΠΑΦΑ. εχουν υπαρξει 'κρουσματα' και στον ελληνικο χωρο. μπορω να σου δωσω και ημερομηνιες ακριβεις.
ειναι και παραμενει 'ανεξηγητο' φιλε χαντερ. και οχι μονο αυτο. συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εγω (που ειναι οντως λιγο παλια) δεν εχουν την παραμικρη ιδεα του τι μπορει να το προκαλει.
Φίλε Μπρούς,τό πείραμα με τό γουρούνι,παρουσίαζε ακριβώς τα άκρα του ανέπαφα,καί ο λόγος είναι ότι τα άκρα του δέν καλυπτότανε με τό ύφασμα-'οπως τα χέρια καί πόδια τών θυμάτων πού ήτανε γυμνά (που λειτουργούσε σάν φυτίλι εμποτισμένο με τό λίπος του σώματος-γουρούνι καί άνθρωπος θεωρούνται ότι έχουν τό ίδιο είδος σώματος...περίπου ),όσο γιά τα έπιπλα πού σού ανέφερα,ήταν ΄σέ μία συγκεκριμένη θέση,όπως ακριβώς ήταν στό πτώμα πού είχε θεωρηθεί ότι κάηκε μέ αυτόματη ανάφλεξη.
Αυτάάάάά!!!!
-
καλα,αυτα γιατι δεν τα γραφετε εκει που ανηκουν?
"Ακραία αρσενικοί εγκέφαλοι", το σύνδρομο Asperger