-
Είχα πάει το αυτοκίνητο μου για πλύσιμο και παρατήρησα ότι όταν βγάλανε τα πατάκια και τα ακουμπήσανε πάνω σε μια μοτοσικλέτα. Λίγο μετά ο συμπαθής αλλοδαπός που είχε την επιμέλεια της διαδικασίας του πλυσίματος, πήρε ένα Karcher και άρχισε να πλένει τα πατάκια πάνω στην μηχανή. Φρίκαρα!
¨Έχοντας στην κατοχή μου ένα superbike και ένα Enduro μηχανάκι, η καρδία μου ράγισε όταν είδα να κακοποιείται ένα δίκυκλο. Έτσι το πλύσιμο μου κόστισε κάτι πάνω από -
Είχα πάει το αυτοκίνητο μου για πλύσιμο και παρατήρησα ότι όταν βγάλανε τα πατάκια και τα ακουμπήσανε πάνω σε μια μοτοσικλέτα. Λίγο μετά ο συμπαθής αλλοδαπός που είχε την επιμέλεια της διαδικασίας του πλυσίματος, πήρε ένα Karcher και άρχισε να πλένει τα πατάκια πάνω στην μηχανή. Φρίκαρα!
¨Έχοντας στην κατοχή μου ένα superbike και ένα Enduro μηχανάκι, η καρδία μου ράγισε όταν είδα να κακοποιείται ένα δίκυκλο. Έτσι το πλύσιμο μου κόστισε κάτι πάνω από -
Καλή επιτυχία! Πάντα είναι ανατριχιαστική η αίσθηση να βάζεις μπρος ένα πανάρχαιο μοτέρ. Ελπίζω και εύχομαι να δουλέψουν και όλα τα υπόλοιπα όπως όταν ήταν ακόμη νέα η γριούλα σου
-
Ο χρήστης kjetilmob έγραψε:
Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει έναν ειδικό στην αναπαλαίωση γηραιών κυριών θα τον παρακαλούσα να με ενημερώσει..
Σε ζηλεύω!
Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια αν και θα έλεγα οτι μάλλον είναι κάτι που θα το κάνεις μόνος σου κυρίως (δε θα εμπιστευόμουν κανέναν 'ειδικό'). Το R25 είναι σχετικά απλό μηχανάκι που με κάποιες απλές μοντίφικες μπορεί να γίνει και λειτουργικότατο. Αλλιώς μπορείς να το επαναφέρεις απολύτως στην αυθεντική του κατάσταση και να χαίρεσαι ενά πραγματικά κλασσικό όχημα με πολλή ιστορία. Θα σου συνηστούσα να απευθυνθείς στις λέσχες φίλων κλασσικής μοτοσυκλέτας για σχετικές πληροφορίες. -
Καλορίζικο!
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
-
αυτο σημαινει ερωτας!!!
αααα, και κατι αλλο:
ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ!
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ! -
Σας ευχαριστώ όλους!
Η γριά είναι σε καλά χέρια, απλά δεν ξέρω ακόμα από πού να αρχίσω. Το Σαββατοκύριακο πάντως θα της κάνω ένα πολύ καλό πλύσιμο για να δω τι υπάρχει κάτω από την σκόνη. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να την επαναφέρω στη αρχική της κατάσταση χρησιμοποιώντας- αν είναι δυνατόν-τα γνήσια ανταλλακτικά
Άκουσα ότι η αντιπροσωπεία έχει ακόμα ανταλλακτικά για αυτό το μοντέλο. Μόλις βρω χρόνο(όπως είπε ο spitfire δεν πρέπει να βιάζεσαι σε αυτά τα πράγματα) θα επισκεφθώ την BMW για να δω αν μπορούν να βοηθήσουν.Και πάλι ευχαριστώ.
-
Στη Γερμανικη BMW υπαρχε τμημα που ασχολειται αποκλιστικα με τα 'παλια'. Το BMW Mobile Tradition.
Νομιζω οτι ασχολουνται και με δικυκλα εκτος απο αυτοκινητα.Παρε γνωμες απο:
-Τους ειδικους στην Ελλαδα, και
-Τους ειδικους απο τα forums του εξωτερικου.Παρε μια ιδεα για ανταλλακτικα:
-Απο Ελληνες εμπορους
-Απο Ελληνες χομπιστες
-Απο ξενα sites (ζητα να σου στελνουν καταλογους)
-Απο το eBayΠαρε μια γευση για τις εργασιες που θα χρειαστουν
-Απο καποιο Owner's Workshop Manual (Haynes κλπ)Βρες:
-Το αυθεντικο βιβλιο των ανταλαλκτικων της για να ψαχνεις του σωστους κωδικους ανταλλακτικων κλπΕπισης κανε τα 3 παρακατω πραγματα:
-Διαβασε οσο περισσοτερο μπορεις σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο!
...
-Διαβασε οσο περισσοτερο μπορεις σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο!
...
...
...
και............
...
Διαβασε οσο περισσοτερο μπορεις σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο!
Ερωτεύτηκα μια εβδομηντάρα... Και μου αρέσει κιόλας!!