-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό είναι ρατσισμός!
Όποτε πάω στον χόντο με αντιμετωπίζουν όπως τις γυναίκες στα συνεργεία.....και αυτη η κρεμα κυριε μου ειναι για τα μάτια,προσοχη,οχι μεσα ή πανω στα ματια,ΓΥΡΩ απο τα ματια,το καταλαβατε ή να το ξαναπω;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτό είναι ρατσισμός!
Όποτε πάω στον χόντο με αντιμετωπίζουν όπως τις γυναίκες στα συνεργεία.....και αυτη η κρεμα κυριε μου ειναι για τα μάτια,προσοχη,οχι μεσα ή πανω στα ματια,ΓΥΡΩ απο τα ματια,το καταλαβατε ή να το ξαναπω;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
....και αυτη η κρεμα κυριε μου ειναι για τα μάτια,προσοχη,οχι μεσα ή πανω στα ματια,ΓΥΡΩ απο τα ματια,το καταλαβατε ή να το ξαναπω;αχ!!! ποσα ξερεις...ποσα ξερεις.... κονσιλερ;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
αν εχει ασφαλιση και πληρωνεται κανονικα (χωρις στοχους κτλ) , ας το δοκιμασειΝαι, ας παει. Τουλαχιστον θα παιρνει τις κρεμες και τα συναφη τσαμπα απο δειγματα η σε καλη τιμη, και η εμπειρια με κοσμο καλο ειναι να υπάρχει.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Άσχετο λίγο, αλλά αυτό που γίνεται στα καλυντικάδικα είναι σπαστικό.
Έχει μέσα διάφορες πωλήτριες όμως η καθεμία δουλεύει προιόντα συγκεκριμένης εταιρίας. Αν πάς να ρωτήσεις για κάτι και είναι προιόν που δέν έχει η συσκεκριμένη, σε κοιτάζει με μισό μάτι και μόνο που δέν σε βρίζει, αντί να σε στείλει στο κατάλληλο σημείο του μαγαζιού.
Αλλιώς θα προσπαθήσει με το ζόρι να σου πασάρει το δικό της προιόν, ασχετα αν ψάχνεις το ίδιο αλλα σε άλλη μάρκα.
Ολα αυτα που λες συμβαινουν μονο σε οσους ανδρες αγοραζουν καλλυντικα
Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ καλλυντικά...
Βέβαια το πιο εξτριμ προϊόν που χρησιμοποιώ είναι ένα άφτερ σεϊβ οπότε δεν είναι να απορεί κανείς...
Παρε μια μασκα προσώπου, κανει θαύματα, ειδικα οτνα ταλαιπωρειται το προσωπο σου απο το λατεξ.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Άσχετο λίγο, αλλά αυτό που γίνεται στα καλυντικάδικα είναι σπαστικό.
Έχει μέσα διάφορες πωλήτριες όμως η καθεμία δουλεύει προιόντα συγκεκριμένης εταιρίας. Αν πάς να ρωτήσεις για κάτι και είναι προιόν που δέν έχει η συσκεκριμένη, σε κοιτάζει με μισό μάτι και μόνο που δέν σε βρίζει, αντί να σε στείλει στο κατάλληλο σημείο του μαγαζιού.
Αλλιώς θα προσπαθήσει με το ζόρι να σου πασάρει το δικό της προιόν, ασχετα αν ψάχνεις το ίδιο αλλα σε άλλη μάρκα.
Ολα αυτα που λες συμβαινουν μονο σε οσους ανδρες αγοραζουν καλλυντικα
Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ καλλυντικά...
Βέβαια το πιο εξτριμ προϊόν που χρησιμοποιώ είναι ένα άφτερ σεϊβ οπότε δεν είναι να απορεί κανείς...
Παρε μια μασκα προσώπου, κανει θαύματα, ειδικα οτνα ταλαιπωρειται το προσωπο σου απο το λατεξ.
Λες να έχει ο ΧόΝΤος;
-
ΧοΝΤος δεν ξερω αν έχει, εχει εδω σε καλες τιμες.
http://www.sovietarmystuff.com/products.php?s_search=gas+mask&category_id=
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΧοΝΤος δεν ξερω αν έχει, εχει εδω σε καλες τιμες.http://www.sovietarmystuff.com/products.php?s_search=gas+mask&category_id=
Θα πεις και άλλα χαριτωμένα; Να ξέρω...
-
Θα πάει μακρία η βαλίτσα; [Mod]
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ίσως πάλι γιατί η ιδιωτική πρωτοβουλία είχε εξαντληθεί στο σύστημα 'μείζον κέρδος με ελάσσονα προσπάθεια' και κάθε επιχείρηση ήταν ΟΚ, εφόσον έτρεφε 2-3 οικογένειες, έχοντας πελάτες τα γύρω οικοδομικά τετράγωνα (άλλωστε ήταν ελέω Θεού εξαιρούμενη από τη φορολογία εισοδήματος).
Στο πρώτο θρόισμα έπεσαν τα φύλλα.
Μου θύμισες mail μεταξύ 2 συνεταίρων, πέφτει από συνεργάτη-πελάτη στο εξωτερικό πρόταση να ανοιχθεί μαγαζί 50/50 σε πολύ ανεπτυγμένη και πλούσια χώρα στο οποίο θα πωλούνται τα προϊόντα που παράγει η επιχείρηση.....το mail προωθείται στον άλλο με την εξής φράση...'τι κάνω με αυτό?'
Η σκέψη του ψάχνω, μελετάω, εξετάζω την βιωσιμότητα, το κόστος/κέρδη κλπ κλπ και μετά κάνω αντιπρόταση ή συμφωνώ και το προχωράω αφού το παρουσιάσω στον συνέταιρο δεν πέρασε καν από το μυαλό άλλωστε θέλει και κόπο, δεν είναι παράγω κάτι πολλαπλασιάζω το κόστος χ3 και το πουλάω κάνοντας έκπτωση 10-20% (για να το παίξω καλός και να κερδίσω την πώληση) αφού έχω συμφωνήσει να μην κοπεί απόδειξη (ελέω μεγάλης!! έκπτωσης)
κι όλα αυτά σε επιχείρηση που φυτοζωεί πλέον και προσπαθεί να κάνει ανοίγματα με εξαγωγές κλπ
Greek επιχειρηματικότητα στα καλύτερα της
Εγγύηση.
Προσθέτω την μοναδική στον κόσμο μεθοδο κοστολόγησης προιόντων/υπηρεσιών και μετέπειτα διαμόρφωσης τιμής πώλησης: 'Τόσα μου λείπουν'. Βγάζει πάντα κερδος, δε χρειάζεται μολυβι και χαρτί. -
Θα δωσει 700 μυρια ο Σαμαρας απο τα δανεικα για εφ απαξ! Τυχερος ο Ντριφτερ δεν θα με ξαναπληρωσει. Αυτες η βλακειες μας εφαγαν. Αλλωστε ολους αυτους που τα λενε αυτα τους θεωρω υποκριτρες και φυσικα κοροιδα που δεχονται με τις ψηφους τους να να τρωει ο ΙΤ σφαλιαρες. Φιλος βιβλιοπωλης το κλεινει το ρημαδι οχι γιατι δεν μπαινουν πελατες αλλα γιατι δουλευει για να πληρωνει φορους και ΦΠΑ. Του ηπιαν το αιμα ψηφισε και ΠΑΣοΚ . Μακαρι να μαζευα ολους τους μισθους των ΔΥ να τους δωσω. Ας προσεχε τι ψηφιζε. Του ειπα να του δωσω τον μισθο μου . Πλακα κανεις' μου λεει.
Οχι του λεω. Και να σου το δωσω θα παει χαμενος του λεω. Δεν φτανει για τιποτα. Αν περιμενεις να τα βρεις ετσι θα περιμενεις πολυ φιλε μου καλε του λεω. Το συστημα που ψηφιζες αυτο σε εθαψε οχι εγω. Σιγουρα οχι εσυ μου λεει. Δεν υπαρχει λογος να ζηταμε ευθυνες απο μας απο την στιγμη που πληρωνουμε και οι δυο φορους και δεν αποφασιζουμε εμεις.
Εδω υπαρχει και ο σημερινος εμφυλιος. -
από τώρα στη σύνταξη κουπέα?
ούτε 50 δεν είσαι -
Και σένα τι σε πειράζει;
Δεν παρήγαγε pluto ο άνθρωπος; -
καλώς τον, κι ότι έλεγα δε θα πεταχτεί
καραβανάς είναι, για πλούτο δεν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι σας πηδάει το γκομενάκια στην αθήνα κι έχετε μείνει με τον πούλο ανα χείρας
-
Ποιός πλούτος? Ειπα να ξετινάξω τον ΙΤ μια και καλή με τους φιλους σας τους πολιτικούς που σας ευχαριστούν με την ψηφο σας (οποιος του Ι τους ψηφισε τελος πάντων). Κατα τα άλλα ελάτε να βρουμε ποσο δουλεύω και τι παίρνω! Ξυπνάτεεεεεεεε!!
Πότε ηρθε σοβαρος αξιολογητής να δει ποσο δουλευει ο καθενας και ποιος βαζει τον ΦΠΑ στην τσέπη?Γκομενάκια? Εεεεεε άλλη κουβέντα παιδί μου αυτή! Πως μπορεις να παραγεις πλουτο με γκομενάκια! Αγιασμός έγιναν όλα!
-
Είναι ανησυχητικό το ότι σας πειράζουν πράγματα όπως οι μισθοί εργαζόμενων στην ΕΡΤ, η σύνταξη κάποιου που δεν είναι 50 κλπ.
Σε λίγο δηλαδή θα διαβάσουμε κανά ποστ κόλαφο για μισθό συνδικαλιστή.Όχι τίποτ' άλλο αλλά μια που σηκώθηκε από τον τάφο ο Κάρολος από την ομιλία Σαχινίδη και βαράει παλαμάκια μη το γυρίσει σε τίποτα καρσιλαμάδες με αυτά που γράφονται για τον παραγόμενο πλούτο εν Ελλάδι από άτομα που δεν ανήκουν στην μπουρζουαζία.
Για τα γκομενάκια που λες τα μισά έχω να φοβάμαι μόνο τον Πετράν που δουλεύει δρομολόγιο Αθήνα.
Ο coupeas είναι κάπου επαρχία αν δεν κάνω λάθος. -
ουτε καν πήρες πρέφα την τρολιά, είδες 50 και πετάχτηκες
άστο να πάει -
Τα έφαγα τα ψωμιά μου ! Αναμνήσεις τωρα! Και ότι λάχει. Οσο για τους μισθούς ισως να ειμαι απο τους λιγους που θελουν να γινει αξιολόγηση και κάθαρση στο Δημόσιο! Το εκκαθαριστικό μου το δινει το κρατος για να το επιστρέψω. Ειτε ξυπνω στις 4 το πρωι και πηγαινω σπιτι στις 8 το βραδυ ειτε καθομαι και πινω καφέ στο Κολωνάκι. Μου κοβει τον μισθό? Ουτε απεργία μπορω να κανω ουτε να μην παω για δουλειά! Προνόμια!
Τι 30 τι 40 τι 50! Τωρα θα φεύγεις υπο όρους μετα τα 15 χρονια !
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ουτε καν πήρες πρέφα την τρολιά, είδες 50 και πετάχτηκες
άστο να πάειΤο αφήνω αλλά υπάρχει λαός που πήρε σύνταξη από τα 35...
Από τις μεγάλες νίκες του εργατικού κινήματος.
-
Πχ Ολυμπιακή ...
Και πολύ καλα έκαναν! Εβρισκαν και τα έκαναν!!!Και μενα σε 9 χρόνια ένα ανηλικο τεκνο (με αποχώρηση μου απο τωρα) θα μου έδινε σύνταξη! Τουλάχιστον να πληρώνω την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ μου. Τωρα θελω αλλα 26 χρόνια εργασίας ... για τον ίδιο σκοπο.
Με 47 χρόνια εργασίας δε το 2038 θα τιναξω τα ταμεία στον αέρα με την σύνταξη μου!!!
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....