-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πόσα τεμάχια?το ακριβές νούμερο θα το ξέρω το βράδυ... με ενδιαφέρει προσφορά
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
στην περίπτωση που εταιρία έχει σε σχέση με το 2009, άνοδο πωλήσεων τουλάχιστον 30%,γιατί ο φτωχός εργοδότης θέλει να κόψει απο όλους τους εργαζόμενους, 24% απο τον μισθό τους??? Για να ξεχρεώσει την καινούργια bmw 7 diesel ,α! και το σκάφος-πλοίο. Α! την πρώτη ύλη την αγοράζει φτηνότερα απο το 2009 Στην περίπτωση αυτή ποιος φταίει,ο εργοδότης,το κράτος,η τρόικα,τα συνδικάτα ή οι εργαζόμενοι???
Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός. Μύωση πωλήσεων έγραψα!. Ενόσω η πρώτη ύλη ανέβηκε.
«Στην περίπτωση αυτή ποιος φταίει, ο εργοδότης, το κράτος, η τρόικα, τα συνδικάτα ή οι εργαζόμενοι???» στην περίπτωση θα έλεγα όλοι!. Με πρωταίτιους το κράτος και τα συνδικάτα.
Α. -
(δεν το πηρα τωρα χαμπαρι, απλα ειναι ενα απο αυτα τα πραγματα που απλα 'γνωριζεις' κ ειναι στο πισω μερος του κεφαλιου σου, μεχρι ξαφνικα να τραβηξεις μια φλασια κ να ερθουν στο μπροστα κ να σε χτυπησουν κατακεφαλα)
Για ασφαλιση των εργαζομενων (κομπλε, δηλαδη ΙΚΑ, βαρεα ενσημα, τα παντα) δινω για καθε υπαλληλο κατα μ.ο 603ε το μηνα.
ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Κ μετα μου λετε για τη μαυρη εργασια που καλπαζει κ για το πως θα την καταπολεμησουν οι αρχες...
*εννοειται επι 14 μηνες = 704ε το μηνα.
-
Κορόιδο, μην πληρώνεις τίποτα, οι Γερμανοί πληρώνουν τις συντάξεις....
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Κορόιδο, μην πληρώνεις τίποτα, οι Γερμανοί πληρώνουν τις συντάξεις....Απο περιέργεια πόσα πληρώνεις το μήνα για ασφάλεια και σύνταξη στην Ελβετία?
Kacey σκάσε και πλήρωνε. Έχουμε σοσιαλισμό εμείς.
-
Τα δικά μου οικονομικά στοιχεία και έξοδα τα έχω δώσει αναλυτικά σ'αυτο το θέμα νομίζω, εγώ δεν κρύβομαι πίσω από ανωνυμίες και γενικόλογα, ψάξε και βρες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κορόιδο, μην πληρώνεις τίποτα, οι Γερμανοί πληρώνουν τις συντάξεις....
Απο περιέργεια πόσα πληρώνεις το μήνα για ασφάλεια και σύνταξη στην Ελβετία?
Kacey σκάσε και πλήρωνε. Έχουμε σοσιαλισμό εμείς.
Νορβηγία Όσλο. Μεγάλο ελληνικό κεφάλι, με βιογραφικό πολλές Α4!. 12000 αντίστοιχα σε ευρώ μεικτά. 6000 στο χέρι.
Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός? Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός.
Α. -
Το μισθολογικο κοστος ειναι η κορυφη του παγοβουνου. Τα προβληματα στις ελληνικες επιχειρησεις ειναι μεγαλυτερα. Πως μπορει να αντεξει μια επιχειρηση το μισθολογικο κοστος οταν ο τζιρος της ειναι μειωμενος κατα πολυ.Απο την αλλη μερια ομως ποιες ηταν οι επιχειρησεις που ηταν σωστες απεναντι στους υπαλληλους τους αλλα,κυριως, απεναντι στους πελατες τους στην προ κρισης εποχη? Το ποσοστο τους ειναι μαλλον μονοψηφιο. Γι αυτο και το λουκετο για πολλες επιχειρησεις ειναι μαλλον αποτελεσμα κακων επιλογων του παρελθοντος που τωρα με την παρατεταμενη οικονομικη κριση. τις εχουν οδηγησει σε αδιεξοδο.
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Απο την αλλη μερια ομως ποιες ηταν οι επιχειρησεις που ηταν σωστες απεναντι στους υπαλληλους τους αλλα,κυριως, απεναντι στους πελατες τους στην προ κρισης εποχη? Το ποσοστο τους ειναι μαλλον μονοψηφιο. Γι αυτο και το λουκετο για πολλες επιχειρησεις ειναι μαλλον αποτελεσμα κακων επιλογων του παρελθοντος που τωρα με την παρατεταμενη οικονομικη κριση. τις εχουν οδηγησει σε αδιεξοδο.Οι επιχειρηματιες κατα την διαρκεια της κρισης συνεχισαν -εως επι το πλειστον- αδιαλειπτως να διατηρουν το προσωπικο τους και την μισθοδοσια τους για οσο αυτο ηταν εφικτο,καποιοι μπηκαν και φυλακη στο τελος για χρεη προς το δημοσιο, ενω τους χρωσταγε το δημοσιο.
Τωρα για την προ κριση εποχη ειναι λιγο πιο συνθετα τα πραγματα,καποιοι (λιγοι) μπαινανε στο χρηματιστηριο,σηκωνανε ενα σκασμο λεφτα ή/και μοιραζανε stock options και δημιουργουσαν πληθωριστικες πιεσεις στις αμοιβες οποιουδηποτε ηξερε να δενει τα κορδονια των παπουτσιων του.
Καποιοι μοιραζανε απασχοληση με ευκολα δανεικα,και στην κριση βρεθηκαν γρήγορα γυμνοι,οι εργαζομενοι ομως πληρωθηκαν.Το ποτε ειναι σωστη μια επιχειρηση απεναντι στους υπαλληλους της ειναι μεγαλη κουβεντα,εχει να κανει και με τις προσδοκιες που δικαιουται κανεις να εχει αναλογα με το που δουλευει (βγαζει κερδη η επιχειρηση;και αν ναι πως τα αξιοποιει;) και τι προσφερει (μπορει καποιος να τον αντικαταστησει σε χρονο dt;φερνει κερδη η δραστηριοτητα του;)
-
Έλληνες θύματα δουλεμπορίου και μαύρης εργασίας από Έλληνα στην Ελβετία!
Όλη η δουλειά ήταν στημένη από έναν Χανιώτη εργολάβο, ο οποίος κατάφερε να πείσει 3-4 συμπατριώτες του, που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες και εδώ αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες, ότι στην Ελβετία θα είχαν καλύτερη τύχη. Σε απόγνωση αυτοί, είπαν το 'ναι' και μετακόμισαν για 5-6 μήνες στην Ελβετία, όπου έζησαν φρικτές στιγμές.
Αναγκάστηκαν να ζήσουν σε υπόγεια-κοινόβια, δεν ήταν δηλωμένοι στις αρμόδιες αρχές ενώ αντί να πληρώνονταν για τη δουλειά τους έπαιρναν ένα μικρό ποσό έναντι, με τη δικαιολογία ότι τα υπόλοιπα χρήματα πήγαιναν για το ενοίκιο. Επακόλουθο ήταν να είναι εγκλωβισμένοι εκεί, χωρίς χρήματα να επιστρέψουν πίσω. -
Δεν είμαι εγώ αν δεν λέει οτι υπέστησαν και σεξουαλική κακοποίηση
Στείλτε κι'αλλους. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Δεν είμαι εγώ αν δεν λέει οτι υπέστησαν και σεξουαλική κακοποίηση
Στείλτε κι'αλλους.Αμα ήξερες τι έφτασε κατά εκεί -ως εργατικό δυναμικό- τελευταία θα γυρνούσες ελλάδα.
-
Γιατί δεν πας εσύ στην Ελβετία να βοηθήσεις και τον Τρύφωνα;
Μην πάει χαμένο τέτοιο μυαλό στην πληροφορική.
-
Άντε να αραιώνουμε, πολλ*ές *μαζευτήκαμε τις μπληροφορικής εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιατί δεν πας εσύ στην Ελβετία να βοηθήσεις και τον Τρύφωνα;Μην πάει χαμένο τέτοιο μυαλό στην πληροφορική.
Δεν ξέρω απο μπετά και τσιμέντα.
-
-
καφετερια στο Γκαζι. Κριμα που δεν συγκρατησα το ονομα...
9 ωρες δουλεια (σερβιτορου), χωρις ενσημα, 35€.
αργησες 10' να πας; 10€ προστιμο
αργησες 20'; 20€ προστιμο
εχει πανω απο 4 γοπες το τασακι; 50€ προστιμοη εφευρητικοτητα του Ελλ επιχειρηματια δεν εχει οριο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...απο σωληνώσεις όμως σκίζεις!XPZb8HoQgH8
Η μεγάλη των ΙΤων σχολή του 4TF είχε και εξειδικευμένο μέλος ακριβώς σε αυτό. True story.
Γελάει ο κόσμος.
εχει πανω απο 4 γοπες το τασακι; 50€ προστιμοη εφευρητικοτητα του Ελλ επιχειρηματια δεν εχει οριο
Πείσε με οτι ο εργαζόμενος που δέχεται τα παραπάνω ΔΕΝ είναι ζωάδι απο τα λίγα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πείσε με οτι ο εργαζόμενος που δέχεται τα παραπάνω ΔΕΝ είναι ζωάδι απο τα λίγα.
δεν εχω καμια αναγκη να σε πεισω. Η εργαζομενη ειναι ανεργη 9 μηνες και πηγε εκει μεχρι να βρει κατι καλυτερο. Θεωρησε δεδομενο οτι ο εργοδοτης εχει ανα πασα στιγμη καμια 50αρια που περιμενουν να παρουν τη θεση της.
υπαρχει τεραστια προσφορα και ελαχιστη ζητηση. Αυτο τα εξηγει ολα.
-
Χώρα σερβιτόρων ΙΤδων....
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....