-
Δεν νομίζω ότι στην (γ)ελλάς αρμόζει ο χαρακτηρισμός 'χώρα'...
Ούτε κάν μπουρδέλο...
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ξερεις τι θα πει πατριδα;Πες μας τι θεωρεις εσυ οτι ειναι πατριδα, για να κανουμε κουβεντα.
Αλλα να θυμασαι, οι υποχρεωσεις δεν εκπληρωνονται/η καθημερινοτητα δεν βγαινει/ η ζωη δεν δια-βιωνεται με αρχαια, πολιτισμο, ενδοξη ιστορια, θυσιες προγονων...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλήθεια έχω τίποτα κοινό με όλους αυτούς τους Τουρκοπόντιους-Γεωργιανούς-Αλβανούς; Καμιά διάθεση ρατσισμού, αλλά σήμερα μπροστά μου στο ταχυδρομείο, ήρθε μια 'ρωσοπόντια' και πήρε σύνταξη. Με μαϊμου ασθένεια.
Και η γιαγιά μου που έπαιρνε 350€ σύνταξη, αυτό το μήνα πήρε 310€. Θα μου πεις με τα 350€ ζούσε; Παπ@ρια.Σε λίγο θα καταλήξουμε ότι φταίνει οι μετανάστες για τα χάλια της χώρας και των κατοίκων της σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αλήθεια έχω τίποτα κοινό με όλους αυτούς τους Τουρκοπόντιους-Γεωργιανούς-Αλβανούς; Καμιά διάθεση ρατσισμού, αλλά σήμερα μπροστά μου στο ταχυδρομείο, ήρθε μια 'ρωσοπόντια' και πήρε σύνταξη. Με μαϊμου ασθένεια.
Και η γιαγιά μου που έπαιρνε 350€ σύνταξη, αυτό το μήνα πήρε 310€. Θα μου πεις με τα 350€ ζούσε; Παπ@ρια.Σε λίγο θα καταλήξουμε ότι φταίνει οι μετανάστες για τα χάλια της χώρας και των κατοίκων της σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
Μα εννοείται πως οι μετανάστες φταίνε...
-Μα κλέβουν τις δουλειές πχ αν θέλω να δουλέψω στο φανάρι στην γειτονιά μου ΔΕΝ μπορώ, υπάρχει μετανάστης!
-Μας βιάζουν τις γυναίκες , ως γνωστόν πριν ούτε βιάζαμε, ούτε δέρναμε τις γυναίκες μας, αυτά μας τα έμαθαν οι μετανάστες!
-Είναι κλέφτες και οι φυλακές είναι γεμάτες με δαύτους! Πριν οι φυλακές ως γνωστόν ήταν άδειες, αφού οι φύλακες έπαιζαν τάβλι όλη μέρα. Οι Έλληνες, δεν κλέβουν, είναι γνωστό τοις πάσι!
-Θα σε σκοτώσουν για ένα πιάτο φαί! Οι Έλληνες θα σκοτώσουν για πολύ περισσότερα, αυτό από μόνο του δείχνει πως είμαστε καλύτερη ράτσα!Και φυσικά οι μετανάστες φταίνε και για την χρεωκοπία της χώρας, αν δεν είχαν έρθει, θα ήμασταν Ελβετία ( ) το λιγότερο και παντού θα έβοσκαν γελάδες, τα ρολόγια θα έκαναν κούκου και στις τράπεζες θα υπήρχε πολύ (και μαύρο που είναι ωραίο...) χρήμα!
Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους!
-
Το οτι οι παρανομοι μεταναστες δημιουργουν 1002 προβληματα σε μια χωρα (κ δεν αναφερομαι σε εγκληματικες συμπεριφορες, αναφερομαι σε αυτους που ηρθαν για να ζησουν καλυτερα), δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις. Το οτι πολλοι νομιμοι μεταναστες χρησιμοποιουν παραθυρακια ή παρανομια για να παιρνουν οσα περισσοτερα απο τη χωρα που τους φιλοξενει αποφευγοντας να προσφερουν αυτα που τους αναλογουν, επισης. Αυτο δεν σημαινει οτι 'αυτοι' φταινε για 'ολα', μην το ξεφτυλιζετε ουτε οι μεν ουτε οι δε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το οτι πολλοι νομιμοι μεταναστες χρησιμοποιουν παραθυρακια ή παρανομια για να παιρνουν οσα περισσοτερα απο τη χωρα που τους φιλοξενει αποφευγοντας να προσφερουν αυτα που τους αναλογουν, επισης.Ενώ όλοι οι ντόπιοι πολίτες είναι συνεπέστατοι και ηθικότατοι, ενώ επίσης και η προσφορά τους είναι τεράστια.
Όπως και πολλούς νόμιμους μετανάστες που τους πηδάει η χώρα, παρ' ολο που αυτοί δεν έχουν κάνει τίποτα παράνομο και έχουν προσφέρει το κατιτίς τους. Ξέρεις πόσα ένσημα μεταναστών έχουν 'φαγωθεί' από το κράτος, επειδή δεν ήταν αρκετά για να δώσουν παροχές (λόγω του ότι ελάχιστοι μετανάστες έχουν πάνω από 18-20 χρόνια δουλιάς στην Ελλάδα και τα ένσημά τους δεν φτάνουν για κάποιου είδους σύνταξη) αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει πρόβλεψη από τον νόμο για την ανταπόδοση αυτών των ενσήμων?? Ξέρεις πόσοι άνεργοι μετανάστες φορολογούνται βάση τεκμηρίων, χωρίς στην ουσία να έχουν πραγματικό εισόδημα, όπως φυσικά και οι ντόπιοι?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Μα κλέβουν τις δουλειές πχ αν θέλω να δουλέψω στο φανάρι στην γειτονιά μου ΔΕΝ μπορώ, υπάρχει μετανάστης!
-Μας βιάζουν τις γυναίκες , ως γνωστόν πριν ούτε βιάζαμε, ούτε δέρναμε τις γυναίκες μας, αυτά μας τα έμαθαν οι μετανάστες!
-Είναι κλέφτες και οι φυλακές είναι γεμάτες με δαύτους! Πριν οι φυλακές ως γνωστόν ήταν άδειες, αφού οι φύλακες έπαιζαν τάβλι όλη μέρα. Οι Έλληνες, δεν κλέβουν, είναι γνωστό τοις πάσι!
-Θα σε σκοτώσουν για ένα πιάτο φαί! Οι Έλληνες θα σκοτώσουν για πολύ περισσότερα, αυτό από μόνο του δείχνει πως είμαστε καλύτερη ράτσα!Και φυσικά οι μετανάστες φταίνε και για την χρεωκοπία της χώρας, αν δεν είχαν έρθει, θα ήμασταν Ελβετία ( ) το λιγότερο και παντού θα έβοσκαν γελάδες, τα ρολόγια θα έκαναν κούκου και στις τράπεζες θα υπήρχε πολύ (και μαύρο που είναι ωραίο...) χρήμα!
Ανοιξε κι εσυ τα δικα σου και τα αυτια σου επισης.
Youtube Video -
10.000 φορές να πούμε τα ίδια, καθένας μένει στα συνθήματα.
Αμφισβητείται ότι το να δεχθεί μια χώρα ατάκτως 10-20% του πληθυσμού της σε μετανάστες δημιουργεί πρόβλημα, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης, κατά την οποία όλοι αυτοί δεν θα ξέρουν πώς να βρουν 10 δραχμές να φάνε λίγο ψωμί.
Δημιουργείται πρόβλημα με τις κοινωνικές παροχές, τις οποίες οι περισσότεροι εξ αυτών, λόγω μαύρης εργασίας και μηδενικής φορολόγησης (πλην κάποιας έμμεσης) δεν καλύπτουν με εισφορές κλπ. Κι αν τύχει και κολλήσουν κάποιοι στο Leroy Merlin 10 ένσημα, οι περισσότεροι δεν... Φταίνε και οι εργοδότες φυσικά, αλλά κι αυτοί δεν φταίνε, αφού το κράτος μπλαμπλαμπλα, βλ. θέματα περί φορολόγησης.
Δημιουργούνται γκέτο. Είχαμε ένα, αυτό των τουρκόγυφτων, και με το ζόρι το παλεύαμε. Τώρα έχουμε κάμποσα σε αρκετές πόλεις. Γκέτο = πρόβλημα, παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Αν δημιουργηθεί γκέτο Ελλήνων άφραγκων και άστεγων στο Μονακό, θα βάλουν αλεξίσφαιρα στις Φεράρι και θα οπλοφορούν άπαντες.
Άλλο το να έχεις 10.000 Πολωνούς ή Ιταλούς και άλλο 100.000 Πακιστανούς και Αφγανούς. Οι Κινέζοι, που έχουν κατακλύσει την Ομόνοια, γιατί δεν ενοχλούν τον κόσμο; Γιατί ντε;
Πάμε πάλι από την αρχή; ΟΟΟΧΙΙΙΙΙ!!!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
10.000 φορές να πούμε τα ίδια,Πάμε πάλι από την αρχή; ΟΟΟΧΙΙΙΙΙ!!!!!!!
πιο πολλές επαναλήψεις και απο το ρετιρε έχουν παίξει αυτά τα θέματα στο φόρουμ.
το deja vu πάει σύννεφο. -
Youtube Videohttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109934&catid=4
-
Δε λέω ότι φταίνε οι μετανάστες για τα χάλια μας. Λέω απλά ότι αυτό το πράγμα δεν είναι η πατρίδα μου.
Ζω σε ένα χωριό 3000 κατοίκων. Τουλάχιστον 500 είναι μετανάστες. Έξω από το δημαρχείο υπάρχει γκέτο τουρκόφωνων. Το καλοκαίρι μετακομίζει στο λιμάνι του, σε κεντρικό σημείο. Φασαρία, τέρμα μουσική, και σκουπίδια. Σήμερα πρέπει να χτίζονται καμιά 30ρια αυθαίρετα και δεν ασχολείται κανείς. Τα μισά μαγαζιά δεν έχουν νόμιμη άδεια. Δεν ασχόλούμαι ούτε εγώ, γιατί αν πεις τίποτα είσαι ρουφιάνος. Σε όσες συναλλαγές έχω κάνει τις τελευταίες ημέρες(πλην s/m) δεν έχω πάρει απόδειξη. Ακούω τα ίδια αυτά άτομα να κράζουν το μπουρδέλο το κράτος, που τους πίνει το αίμα. Που με φορολογική δήλωση σχεδόν στο αφορολλόγητο, έχουν Ε9 βιβλίο και σκάφη και αυτοκίνητα. Που αν θα γίνει έλεγχος στα βιβλία τους θα πέσει ο τενεκές με το λάδι, και όλα καλά. κλπ κλπ κλπ
Ε, αυτό το μπουρδέλο δεν είναι η πατρίδα μου. Επίσης πλην εξαιρέσεων οι μετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν καμιά σχέση με τους μετανάστες στην Γερμανία ή στην Αγγλία π.χ. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Youtube Videohttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109934&catid=4
Βρε συ,δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν Ελληνες εγκληματιες,ασχετα αν ο συγκεκριμενος εχει ψυχολογικα προβληματα.
Και εν πασει περιπτωσει ,ο συγκεκριμενος δεν θα μπει στο σπιτι σου με καλαζνικοφ και να σου βιασει την γυναικα ή τα παιδια.
Τολμας ρε να περπατησεις βολτα απο στεκια αλλαδαπων το βραδυ;
Καλα κανει ο Τρυφωνας και μας τα χωνει. -
Το οτι πολλοι νομιμοι μεταναστες χρησιμοποιουν παραθυρακια ή παρανομια για να παιρνουν οσα περισσοτερα απο τη χωρα που τους φιλοξενει αποφευγοντας να προσφερουν αυτα που τους αναλογουν, επισης.
α) Ενώ όλοι οι ντόπιοι πολίτες είναι συνεπέστατοι και ηθικότατοι, ενώ επίσης και η προσφορά τους είναι τεράστια.
β) Όπως και πολλούς νόμιμους μετανάστες που τους πηδάει η χώρα, παρ' ολο που αυτοί δεν έχουν κάνει τίποτα παράνομο και έχουν προσφέρει το κατιτίς τους. Ξέρεις πόσα ένσημα μεταναστών έχουν 'φαγωθεί' από το κράτος, επειδή δεν ήταν αρκετά για να δώσουν παροχές (λόγω του ότι ελάχιστοι μετανάστες έχουν πάνω από 18-20 χρόνια δουλιάς στην Ελλάδα και τα ένσημά τους δεν φτάνουν για κάποιου είδους σύνταξη) αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει πρόβλεψη από τον νόμο για την ανταπόδοση αυτών των ενσήμων?? Ξέρεις πόσοι άνεργοι μετανάστες φορολογούνται βάση τεκμηρίων, χωρίς στην ουσία να έχουν πραγματικό εισόδημα, όπως φυσικά και οι ντόπιοι?
α) Ο ντοπιος πολιτης μπορει να ειναι απολυτως συνεπης κ νομιμος (λιγοι), αρκετα συνεπης & νομιμος (οι περισσοτεροι), λιγο συνεπης & νομιμος (μερικοι), ή αρχιλαμογιο που γαμει τη χωρα για την παρτη του (ελαχιστοι).
Ο λαθρο/παρανομος μεταναστης, εκ των πραγματων κ εξ ορισμου, ΟΛΑ οσα κανει εδω, θα ειναι παρανομα κ προβληματικα. Δεν γινεται να μην ειναι.
β) οταν μιλας για ενσημα/φορολογηση/τεκμηρια κλπ, εχεις παει στους νομιμους. Εμεις μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μεταναστες, οποτε ολα τα παραπανω που λες στο β ειναι αλλη κουβεντα. Οι παρανομοι θα επρεπε να μαζευτουν κ να επιστραφουν στην πατριδα τους, τελεια κ παυλα. Δεν χωραει αλλη συζητηση εδω.
Απο κει κ περα, αν δεν καταλαβαινεις οτι περα απο οποιοδηποτε επιχειρημα ειτε υπερ ειτε κατα, κ ακομα κ αν ολοι τους ηταν αγγελακια, πολυ απλα ΤΟΣΟΙ ανθρωποι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ σε μια χωρα του μεγεθους της Ελλαδας, κ ΕΙΔΙΚΑ οταν η χωρα εχει σοβαρο προβλημα, ε δεν μπορουμε να συζητησουμε παραπανω. Δεν χωρανε τοσοι ρε μαστορα, τι να κανουμε?
Ξερεις τι θα πει πατριδα;
Πες μας τι θεωρεις εσυ οτι ειναι πατριδα, για να κανουμε κουβεντα.
Αλλα να θυμασαι, οι υποχρεωσεις δεν εκπληρωνονται/η καθημερινοτητα δεν βγαινει/ η ζωη δεν δια-βιωνεται με αρχαια, πολιτισμο, ενδοξη ιστορια, θυσιες προγονων...
-
Βρε συ,δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν Ελληνες εγκληματιες,ασχετα αν ο συγκεκριμενος εχει ψυχολογικα προβληματα.
Και εν πασει περιπτωσει ,ο συγκεκριμενος δεν θα μπει στο σπιτι σου με καλαζνικοφ και να σου βιασει την γυναικα ή τα παιδια.
Καλα κανει ο Τρυφωνας και μας τα χωνει.Αν μη τι άλλο, και εσένα και τον Τρύφωνα, σας διέπει η ευγένεια απέναντι στους συνομιλητές σας.
Τέλος πάντων, ορίστε κι ένα περιστατικό με καλάσνικοφ από Έλληνες:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63585181 -
Δεν το περίμενα πως θα έβρισκε θαυμαστές ο Τρύφωνας...
-
Μα το bonus θα το παίρνουν μόνο με την επίτευξη των στόχων...Οι οποίοι είναι;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καλα κανει ο Τρυφωνας και μας τα χωνει.Αν μη τι άλλο, και εσένα και τον Τρύφωνα, σας διέπει η ευγένεια απέναντι στους συνομιλητές σας.
Τέλος πάντων, ορίστε κι ένα περιστατικό με καλάσνικοφ από Έλληνες:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63585181Ενταξει νικησες.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μα το bonus θα το παίρνουν μόνο με την επίτευξη των στόχων...
Οι οποίοι είναι;
Έχει σημασία?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι αν τύχει και κολλήσουν κάποιοι στο Leroy Merlin 10 ένσημα, οι περισσότεροι δεν...Πως θα σου φαινόταν στην περίπτωση ατόμου με ~2000 ένσημα, τώρα πλέον άνεργος, που είναι λίγα για την οποιαδήποτε σύνταξη αλλά πολλά για να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος αυτός '10 ένσημα στο Leroy Merlin', ο οποίος φορολογείται για τεκμήριο διαμερίσματος χωρίς να έχει πραγματικό εισόδημα (το οποίο αγοράστηκε πριν χρόνια - όσο δούλευε ακόμα - με δάνειο και τις δόσεις πλέον τις πληρώνει ο εργαζόμενος γιος του), το οποίο τεκμήριο-εικονικό εισόδημα δίνει πάτημα στο ΙΚΑ για να τον αφήσει **ανασφάλιστο ** (και καλά ότι έχει εισόδημα - αρχίδια εισόδημα, τεκμήριο είναι) παρ'ολο που ο γιος του τον δηλώνει εδώ και χρόνια ως προστατευόμενο μέλος. Και γαμώ?
β) οταν μιλας για ενσημα/φορολογηση/τεκμηρια κλπ, εχεις παει στους νομιμους. Εμεις μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μεταναστες, οποτε ολα τα παραπανω που λες στο β ειναι αλλη κουβεντα. Οι παρανομοι θα επρεπε να μαζευτουν κ να επιστραφουν στην πατριδα τους, τελεια κ παυλα. Δεν χωραει αλλη συζητηση εδω.
Τότε επί της ουσίας συμφωνούμε.
-
@kacey, Στη Σρι Λανκα μιση σε εκταση με διπλασιο πληθισμο και μετα απο 30 χρονια εμφυλιο εχει νομισμα διπλασιο σε αξια απο οτι ειχε η δραχμη το 2001... γινεται ??? και ομως γινεται.... οι δε δικοι μας ξενοι οτι εβγαζαν νομιμα παρανομα το εστελναν εξω για να αποταμιευσουν... (για δανικα λεφτα δικα μας μιλαμε) που πρεπει εμεις να τα ξοφλησουμε.... win - win case που λενε μερικοι εδω μεσα...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....