-
Ενώ για τους Ελληνες διασκέδαση είναι να να παστωθούν σα σαρδέλες κάτω από ένα μεταλικό υπόστεγο αναπνέοντας (μόνο) καπνό, πετώντας λουλούδια (Θεός σχωρέσ'τους), πληρώνοντας 150
-
Χρήστο, εσύ όταν λες διασκέδαση εννοείς μόνο μπουζούκια?
-
Θεός φυλάξοι!
Αλλά όταν μιλάμε για ελληνική διασκέδαση (δυστυχώς) καταλήξαμε να εννοούμε αυτό το πράμα. -
+1 στoν skye
σχετικό πράγμα η διασκέδαση και ανάλογο του τι γουστάρει και θεωρεί διασκέδαση ο κάθε λαός
απο εκεί και πέρα έχοντας υψηλότερους μισθούς μπορούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής που επιλέγουν (ντίρλα στις μπύρες, ταξίδια κλπ) και να διασκεδάζουν όπως αυτοί θέλουν
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θεός φυλάξοι!
Αλλά όταν μιλάμε για ελληνική διασκέδαση (δυστυχώς) καταλήξαμε να εννοούμε αυτό το πράμα.Χρήστο έγραψα παραπάνω.
Και για μένα ναι, το να έχω 1000 επιλογές (μπουζούκια κλάμπ,ταβερνα, μπαρακι, μπλα μπλα μπλα ) είναι διασκέδαση. Χωρις αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν τα μπουζούκια.Ελα να δεις εδώ που δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό καθημερινή και τις Κυριακές ακόμα και τα καφε είναι κλειστα γιατί όλα τα σουηδακια ειναι χαγκοβεριασμένα από το Σαββατο.
Εχοντας ταξιδέψει στην Ευρώπη βλέπω ότι οι Ελληνες είναι μακράν στο θέμα της διασκέδασης (αλλα δυστυχως μονο αυτό)
.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ελα να δεις εδώ που δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό καθημερινή και τις Κυριακές ακόμα και τα καφε είναι κλειστα γιατί όλα τα σουηδακια ειναι χαγκοβεριασμένα από το Σαββατο.
.....Ξέρω, ξέρω... Μια τζούρα από νυχτερινή Σουηδία έχω πάρει κι εγώ... Ετσι είναι (και χειρότερα κατά UK μεριά)
Εχοντας ταξιδέψει στην Ευρώπη βλέπω ότι οι Ελληνες είναι μακράν στο θέμα της διασκέδασης (αλλα δυστυχως μονο αυτό)
.....Εγώ πάλι την πιο αβίαστη και πηγαία διασκέδαση τη βρήκα σε χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Τσεχία, Ουκρανία). Εκεί είδα κόσμο να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει πραγματικά.
Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πιο 'στημένοι' όταν βγαίνουμε έξω... Πουλ μουρ και καλά -
Πάντως η Αθήνα έχει τη ρημάδα την επιλογή:
- Μπουζούκια, μεγάλες πίστες, κλπ
- Πιο χαλαρά ρεμπετάδικα, ταβερνούλες
- 'μοδάτα' κλαμπ
- Ροκάδικα
- Λάτιν
- Εστιατόρια πάσης φύσης
ΜΙα μπυραρία στην ΑΘήνα είναι εξαιρετικά κοντά στο Γερμανικό στυλ. Αντιθέτως οι ΕΛληνικές ταβέρνες του εξωτερικού είναι παρ' τη μία και χτύπα την άλλη.
Δε θέλω να αναπαράγω το στερεότυπο 'οι ξένοι δεν ξέρουν να γλεντάνε', αλλά μου φαίνεται εντελώς έξω από τη λογική μου το να βγαίνει κάποιος ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ για να μεθύσει.
ΚΙ εγώ έχω μεθύσει αλλά σε βραδιές που πέρναγα καλά, με πολλή μουσική και χορό, όπου το ένα κρασί έφερνε το άλλο, φυσικά χωρίς να είναι τίποτα προσχεδιασμένο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
ΚΙ εγώ έχω μεθύσει αλλά σε βραδιές που πέρναγα καλά, με πολλή μουσική και χορό, όπου το ένα κρασί έφερνε το άλλο, φυσικά χωρίς να είναι τίποτα προσχεδιασμένο.Πού το βλέπεις το κακό να είναι κάτι στην διασκέδαση προσχεδιασμένο?
Εγώ πιστεύω το αντίθετο ... ένα προκαταβολικό δηλαδή σκίτσο της διασκέδασης μπορεί να μας απαλλάξει απο πολλές επικύνδινες παγίδες.
Αυτός που έχει βάλει στόχο να βάλει στον στόμα του αλκοόλ δέν πρόκειται να επιστρέψει σπίτι του στο τέλος οδηγώντας στην εθνική, θα έχει φροντίσει να βάλει κάποιον άλλον στην θέση του οδηγού. -
Ξέχασα και κάτι άλλο.
Πάντως η Αθήνα έχει τη ρημάδα την επιλογή:Δηλαδή η Αθήνα είναι κατάλληλο μέρος για διασκέδαση?
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Ξέχασα και κάτι άλλο.Πάντως η Αθήνα έχει τη ρημάδα την επιλογή:
Δηλαδή η Αθήνα είναι κατάλληλο μέρος για διασκέδαση?
απο τα πλεον καταλληλα αρκει να εχεις λεφτα
γιατι σου φαινεται περιεργο;
τι δεν μπορεις να κανεις στην αθηνα; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι δεν μπορεις να κανεις στην αθηνα;Eντάξει ... προσωπικά γούστα μας εκφράζουμε όλοι
Δημοκρατία έχουμε μπορούμε να τα κάνουμε όλα -
ΚΙ εγώ έχω μεθύσει αλλά σε βραδιές που πέρναγα καλά, με πολλή μουσική και χορό, όπου το ένα κρασί έφερνε το άλλο, φυσικά χωρίς να είναι τίποτα προσχεδιασμένο.
Πού το βλέπεις το κακό να είναι κάτι στην διασκέδαση προσχεδιασμένο?
Εγώ πιστεύω το αντίθετο ... ένα προκαταβολικό δηλαδή σκίτσο της διασκέδασης μπορεί να μας απαλλάξει απο πολλές επικύνδινες παγίδες.
Αυτός που έχει βάλει στόχο να βάλει στον στόμα του αλκοόλ δέν πρόκειται να επιστρέψει σπίτι του στο τέλος οδηγώντας στην εθνική, θα έχει φροντίσει να βάλει κάποιον άλλον στην θέση του οδηγού.ΔΙαφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Το προσχεδιασμένο σπάνια είναι και αυθεντικό.
-
Αλλο εννοει ο fantomas ως προσχεδιασμενο, και αλλο εσεις.
-
Προφανώς αν βγω για γλέντι ξέρω ότι θα πιω. Το αν θα πιώ 1-2 ποτηράκια ή 1 νταμιτζάνα θα εξαρτηθεί από το αν θα περνάω καλά η όχι. Δεν πρόκειται ποτέ να βγω με ΑΠΩΤΕΡΟ σκοπό να μεθύσω ντε και καλά.
-
τι δεν μπορεις να κανεις στην αθηνα;Eντάξει ... προσωπικά γούστα μας εκφράζουμε όλοι
Δημοκρατία έχουμε μπορούμε να τα κάνουμε όλασωστα..
αλλα δεν μας ειπες ποιο μερος θεωρεις εσυ ιδανικο για διασκεδαση (να καταλαβω τα γουστα σου..) -
Προφανώς αν βγω για γλέντι ξέρω ότι θα πιω. Το αν θα πιώ 1-2 ποτηράκια ή 1 νταμιτζάνα θα εξαρτηθεί από το αν θα περνάω καλά η όχι. Δεν πρόκειται ποτέ να βγω με ΑΠΩΤΕΡΟ σκοπό να μεθύσω ντε και καλά.Ωραία ... επειδή λοιπόν πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πιείς λίγο περισσότερο πώς θα γυρίσεις σπίτι σου 3 η ώρα τα μεσάνυχτα όταν δέν λειτουργούν ούτε κάν οι συγκοινωνίες?
Θα οδηγήσεις? :hmmm:σωστα..
αλλα δεν μας ειπες ποιο μερος θεωρεις εσυ ιδανικο για διασκεδαση (να καταλαβω τα γουστα σου..)Τώρα με έπιασες αδιάβαστο
Περίμενε άλλη φορά ... -
Ωραία ... επειδή λοιπόν πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πιείς λίγο περισσότερο πώς θα γυρίσεις σπίτι σου 3 η ώρα τα μεσάνυχτα όταν δέν λειτουργούν ούτε κάν οι συγκοινωνίες?
Θα οδηγήσεις? :hmmm:- πας με παρέα εκ των οποίων ένας ΔΕΝ θα πιει για να οδηγήσει.
- παίρνεις ταξί.
-
Ε, ακριβως αυτο που λες στο 1) ειναι ο 'προσχεδιασμος' που αναφερει ο αλλος. Αμαν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε, ακριβως αυτο που λες στο 1) ειναι ο 'προσχεδιασμος' που αναφερει ο αλλος. Αμαν...γιατί οι αμανέδες; Συζήτηση κάνουμε...
-
imho κουραζετε ενα θεμα που ειναι προφανες τι εννοει ο ενας και τι ο αλλος, και μαλλον συμφωνειτε χωρις να το καταλαβαινετε.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....