-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Eιχα δει ενα ντοκυμαντερ στην τηλεοραση οπου μεταξυ αλλων εδειχνε ενα Γαλλο που ζουσε 20 χρονια στις ΗΠΑ να επιστρεφει στην Γαλλια γιατι του διεγνωσαν καρκινο και το κοστος της θεραπειας ηταν κατι εκατονταδες χιλιαδες δολλαρια.
Γυρισε, πηγε σε νοσοκομειο και οταν ρωτησε για το κοστος, του ειπαν 0.
Απορουσε μαλιστα πως γινοταν να ειναι δωρεαν η θεραπεια αφου δεν ειχε πληρωσει ουτε ενα ευρω σε φορους στην Γαλλια εν αντιθεσει με τις ΗΠΑ.Πως εξηγείτε ομως οτι η θνησιμότητα απο καρκίνο είναι πάνω κάτω η ιδια στη σοσιαλιστική γαλλία και στην νεοφιλελέ Μουρικα που αφήνουν τους πτωχοί να ψοφάνε μια και δεν έχουν να πληρώσουν.
Τι να σου πω, δεν ξερω αλλα αν δεις το βινεακι ισως σου λυθουν καποες αποριες
http://www.upworthy.com/watch-15-magica ... merica?g=3 -
Προφανώς δεν προνόησε να έχει ιδιωτική ασφάλιση στις ΗΠΑ αν και θεωρείται περίπου υποχρεωτικό αν θέλεις να είσαι καλυμένος και του φταίει το Αμερικάνικο σύστημα? τουλάχιστον είναι ποιο δίκαιο προς τους υπόλοιπους, αυτός έκανε την επιλογή του.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Eιχα δει ενα ντοκυμαντερ στην τηλεοραση οπου μεταξυ αλλων εδειχνε ενα Γαλλο που ζουσε 20 χρονια στις ΗΠΑ να επιστρεφει στην Γαλλια γιατι του διεγνωσαν καρκινο και το κοστος της θεραπειας ηταν κατι εκατονταδες χιλιαδες δολλαρια.
Απορουσε μαλιστα πως γινοταν να ειναι δωρεαν η θεραπεια αφου δεν ειχε πληρωσει ουτε ενα ευρω σε φορους στην Γαλλια εν αντιθεσει με τις ΗΠΑ.Πως εξηγείτε ομως οτι η θνησιμότητα απο καρκίνο είναι πάνω κάτω η ιδια στη σοσιαλιστική γαλλία και στην νεοφιλελέ Μουρικα που αφήνουν τους πτωχοί να ψοφάνε μια και δεν έχουν να πληρώσουν.
http://www.upworthy.com/watch-15-magica ... merica?g=3Περιμένεις σοβαρά να βγάλεις συμπέρασμα για μια χώρα απο τα βιντεάκια στα internetzzz. (θα μου πείς αλλοι κάνανε σημαία το deptocracy)
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Προφανώς οι υπόλοιποι Γάλλοι που πλήρωναν τόσα χρόνια φόρους είναι μ@λ@κες, γιατί οκ είναι άρρωστος, είναι κρίμα, να βοηθηθεί, αλλά ολόκληρη θεραπεία δωρεάν χωρίς να έχει πληρώσει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια?Ναι, να τον σώσει δωρεάν επειδή είναι Γάλλος πολίτης και η Πολιτεία των Γάλλων οφείλει να σώσει τον συνάνθρωπο τους που γεννήθηκε στον δικό τους μαχαλά. Κι ας ήταν άστεγος 40 χρόνια, κι ας μην είχε πληρώσει ούτε μισό Φράγκο. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί πάμπλουτοι Γάλλοι που θα πρέπει να πληρώνουν εκατομμύρια € και να καλύπτουν και τα έξοδα των λιγότερο τυχερών συμπολιτών τους! Η ντροπή είναι των Αμερικανών φραγκοφονιάδων, η περηφάνια των Γάλλων ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
ΥΓ: Κι εσύ αν γυρίσεις στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια για θεραπεία (μακριά από σένα - ποτέ να μην σε βρει, αλλά φέρνω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός), θα απαιτήσω να σε θεραπεύσουν δωρεάν, από τους δικούς μου φόρους, και ας μην πλήρωσες εσύ φόρους επί 20 χρόνια στην Ελλάδα!!! Αυτό μας έλειπε τώρα να χάσουμε και την ανθρωπιά μας...
ένα καλό που διάβασα σε άρθρο από ηλεκτρονικό παιχνίδι
Ο νομικός αυτός έχει μεν μια τεράστια εμπειρία αλλά είχε να κάνει με εγκληματίες οπότε λογικό είναι να έβλεπε μόνο τα άσχημα της ανθρώπινης φύσης. Υπάρχουν και ελάχιστοι καλοί άνθρωποι, αυτοί που προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκοτώσουν για παράδειγμα. Τέλος, δεν είναι απάντηση η παιδεία ως αφηρημένη έννοια γιατί αυτή η παιδεία θα μπορούσε να είναι η Ναζιστική παιδεία και δεν νομίζω να την θέλει κανένας μας! Απάντηση είναι η κοινωνία τις ισονομίας των ανθρώπων όπου μια κεντρική επιτροπή θα κατανέμει όσο δικαιότερα γίνεται τους πόρους που διαθέτει η κοινωνία. Δεν μπορείς κύριε επειδή λέγεσαι Bill Gates να κατέχεις όσα οι μισές Αφρικανικές χώρες και να ζεις σαν την Βασίλισσα της Αγγλίας. Φέρτα όλα εδώ να φάνε οι φτωχοί και θα σου βρούμε μια δουλειά ανάλογη των προσόντων σου. Αν είσαι καλός στην δουλειά σου και προσφέρεις στο σύνολο, θα έχεις και προνόμια, ως επιβράβευση και ως κίνητρα για να συνεχίσεις να προσφέρεις. Αλλά δεν θα έχεις περιουσία όσο το ΑΕΠ 3-4 χωρών μαζί κύριος! Δεν είσαι ο Θεός... άλλωστε άθεο είναι το κράτος μας.
-
Στις ΗΠΑ οι περισσότερες ιδιωτικές ασφάλειες, δεν καλύπτουν τα πάντα. Αν πάθεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, θα βάλεις το χέρι στην τσέπη με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Και ο wantone το είπε, αν έχεις λεφτά, όλα καλά, το πρόβλημα το έχουν αυτοί που δεν έχουν.Στ' @@ μας κιόλας, να δουλέψουν να βγάλουν λεφτά, να συμπληρώσω εγώ.
Ο Warren Buffett, γιατί δεν είναι φτωχός, δουλεμένα δεν τα έχει τα λεφτά του;
O πατέρας του δούλευε νυχθημερόν (στο Κογκρέσο), μεροδούλι-μεροφάι για να το σπουδάσει αυτόν και τα αδέρφια του... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.upworthy.com/watch-15-magica ... merica?g=3Περιμένεις σοβαρά να βγάλεις συμπέρασμα για μια χώρα απο τα βιντεάκια στα internetzzz. (θα μου πείς αλλοι κάνανε σημαία το deptocracy)
ενώ εσύ που κάνεις σύγκριση χωρίς να ξέρεις αν ο καρκίνος εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα και τύπο στις 2 διαφορετικές χώρες, το χεις βγάλει το συμπέρασμα
αστέεεεερι μου -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μα και στις ΗΠΑ πληρωνε φορους αλλα οταν αρρωστησε πηρε τα @@ του.
Χιλιες φορες το Γαλλικο παρα το Αμερικανικο αν εισαι αρρωστος και δεν εχεις βαρβατη ιδιωτικη ασφαλιση.
Επειδη κανεις μας δεν ξερει αν , ποτε και απο τι θα αρρωστησει, καλυτερα ενα συστημα που θα σε θεραπευει χωρις να εξεταζει ποιος εισαι και τι δουλεια κανεις και ποσα βγαζεις, παρα αυτο που λεει πως αν εισαι φτωχος η μη προνομιουχος χαθηκες.o συγκεκριμένος που λες ήταν λαθραίος στις ΗΠΑ (είχα δει το σχετικο ντοκιμαντέρ) οπότε μοιραία θα έπαιρνε τα 3 από κει
όπως και να χει ένα σύστημα υγείας τύπου αμερικής είναι κατάπτυστο, κάποια πράγματα πρέπει να παρέχονται αποκλειστικά από το κράτος
είπαμε ωραίος ο καπιταλισμός, αλλά μη το γαμάμε.. δε μπορεί μια εταίρεια που μοιραία πρέπει να κερδοσκοπεί να κρίνει το αν θα ζήσεις ή όχι, αυτό είναι ξεπεσμός του ανθρώπου
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ενώ εσύ που κάνεις σύγκριση χωρίς να ξέρεις αν ο καρκίνος εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα και τύπο στις 2 διαφορετικές χώρες, το χεις βγάλει το συμπέρασμα
αστέεεεερι μουΚαι δεν ειναι μονο αυτο. Νεκρος ειναι και αυτος που μεσα απο θεραπεια εξασφαλισεπαραταση 4-5 χρονια ζωης με αξιοπρεπεια, νεκρος ειναι και ο αλλος που πεθανε στους πονους μετα απο 5 μηνες απο τη διαγνωση του.
1/100 ο πρωτος, 1/100 κ ο δευτερος. Προφανως ολοιδια περιπτωση.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε μπορεί μια εταίρεια που μοιραία πρέπει να κερδοσκοπεί να κρίνει το αν θα ζήσεις ή όχι, αυτό είναι ξεπεσμός του ανθρώπουΟταν όμως το κάνει το κράτος ? (θυμάσαι φαντάζομαι τη συζήτηση για τα πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα και την απόρριψή τους από το Βρετανικό NHS)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς οι υπόλοιποι Γάλλοι που πλήρωναν τόσα χρόνια φόρους είναι μ@λ@κες, γιατί οκ είναι άρρωστος, είναι κρίμα, να βοηθηθεί, αλλά ολόκληρη θεραπεία δωρεάν χωρίς να έχει πληρώσει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια?
Ναι, να τον σώσει δωρεάν επειδή είναι Γάλλος πολίτης και η Πολιτεία των Γάλλων οφείλει να σώσει τον συνάνθρωπο τους που γεννήθηκε στον δικό τους μαχαλά. Κι ας ήταν άστεγος 40 χρόνια, κι ας μην είχε πληρώσει ούτε μισό Φράγκο. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί πάμπλουτοι Γάλλοι που θα πρέπει να πληρώνουν εκατομμύρια € και να καλύπτουν και τα έξοδα των λιγότερο τυχερών συμπολιτών τους! Η ντροπή είναι των Αμερικανών φραγκοφονιάδων, η περηφάνια των Γάλλων ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
ΥΓ: Κι εσύ αν γυρίσεις στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια για θεραπεία (μακριά από σένα - ποτέ να μην σε βρει, αλλά φέρνω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός), θα απαιτήσω να σε θεραπεύσουν δωρεάν, από τους δικούς μου φόρους, και ας μην πλήρωσες εσύ φόρους επί 20 χρόνια στην Ελλάδα!!! Αυτό μας έλειπε τώρα να χάσουμε και την ανθρωπιά μας...
ένα καλό που διάβασα σε άρθρο από ηλεκτρονικό παιχνίδι
Ο νομικός αυτός έχει μεν μια τεράστια εμπειρία αλλά είχε να κάνει με εγκληματίες οπότε λογικό είναι να έβλεπε μόνο τα άσχημα της ανθρώπινης φύσης. Υπάρχουν και ελάχιστοι καλοί άνθρωποι, αυτοί που προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκοτώσουν για παράδειγμα. Τέλος, δεν είναι απάντηση η παιδεία ως αφηρημένη έννοια γιατί αυτή η παιδεία θα μπορούσε να είναι η Ναζιστική παιδεία και δεν νομίζω να την θέλει κανένας μας! Απάντηση είναι η κοινωνία τις ισονομίας των ανθρώπων όπου μια κεντρική επιτροπή θα κατανέμει όσο δικαιότερα γίνεται τους πόρους που διαθέτει η κοινωνία. Δεν μπορείς κύριε επειδή λέγεσαι Bill Gates να κατέχεις όσα οι μισές Αφρικανικές χώρες και να ζεις σαν την Βασίλισσα της Αγγλίας. Φέρτα όλα εδώ να φάνε οι φτωχοί και θα σου βρούμε μια δουλειά ανάλογη των προσόντων σου. Αν είσαι καλός στην δουλειά σου και προσφέρεις στο σύνολο, θα έχεις και προνόμια, ως επιβράβευση και ως κίνητρα για να συνεχίσεις να προσφέρεις. Αλλά δεν θα έχεις περιουσία όσο το ΑΕΠ 3-4 χωρών μαζί κύριος! Δεν είσαι ο Θεός... άλλωστε άθεο είναι το κράτος μας.
Αν ήταν άπορος καλά να κάνανε και να τον περιέθλαπταν οι Γάλλοι, φραγκοφονιάς ήταν μάλλον, καθώς ναι με δεν πλήρωνε ιδ. ασφάλεια στις ΗΠΑ όταν χρειάστηκε όμως να πληρώσει για θεραπεία έτρεξε στην χώρα του, και εκεί αντί να του πουν θα πληρώσεις ανάλογα με τα εισοδήματα σου τα χρόνια που έλειπες τον περιέλθαψαν δωρεάν εις βάρος των υπολοίπων.
Γιατί ο πλούσιος Γάλλος να επιβαρυνθεί με το ζόρι για αυτόν? να επιβαρυνθεί σε ότι του αναλογεί για τους άπορους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αλλά για αυτόν είναι τελείως άδικο.Αρχισαμέεεεεεεεεεεε με τις επιτροπές.....και ποιος θα τις ορίζει τις επιτροπές? και τα μέλη της τι θα είναι θεοί να ορίζουν πόσα θέλω εγώ για να ζήσω? κι αν δηλαδή εγώ βρω πετρέλαιο στο οικόπεδο μου θα πρέπει να κρατάω ένα βαρέλι την ημέρα και τα υπόλοιπα να τα δίνω υπερ πίστεως? Αν μπορώ να δημιουργήσω νόμιμα εισόδημα ίσο με ΑΕΠ χωρών τότε μαγκιά μου, δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι θα τα κάνω και δεν είμαι υποχρεωμένος να τα μοιραστώ, θα πληρώσω ότι αναλογεί σε φόρους και τέλος. Είναι σαν να λες να αλλάξουμε τους νταβατζήδες της βουλής με χειρότερους της επιτροπής
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μα δεν το εβαλα για εμενα, για εσενα το εβαλα
Εχω φιλο στις ΗΠΑ που κοντεψε να πεθανει απο μικροβιο που αρπαξε μετα απο, υποτιθεμενη, εξεταση ρουτινας σε ιδιωτικο νοσοκομειο και τον εσωσε το δημοσιο, γιατι οταν αρχισε να καλπαζει η λοιμωξη προτιμησε να παει στο κοντινοτερο νοσοκομειο. -
Αμα έχει φίλο στις ΗΠΑ τελείωσε. Νόμος τα λόγια σου, ιερό γραπτό τα κείμενά σου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
δε μπορεί μια εταίρεια που μοιραία πρέπει να κερδοσκοπεί να κρίνει το αν θα ζήσεις ή όχι, αυτό είναι ξεπεσμός του ανθρώπου
Οταν όμως το κάνει το κράτος ? (θυμάσαι φαντάζομαι τη συζήτηση για τα πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα και την απόρριψή τους από το Βρετανικό NHS)
Μου επιτρέπεις να σου απαντήσω εγώ που τα έζησα; Χειρότερος ξεπεσμός είναι αυτός που περιέγραψες, ούτε καν αντίστοιχος, γιατί εννοείται το NHS το βάλαμε εκεί για να μας φυλάει! Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους μισώ την Μάργι την οποία θεοποιεί ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα ΧΛ. Δεν θα ξεχάσω την αποστροφή των Άγγλων φίλων μου όταν γίνονταν εκείνα τα γεγονότα με τα picket lines και η Σιδηρά Κυρία διατείνονταν το 'Managerial Prerogative'. Εκείνα μας οδήγησαν εδώ σήμερα (μιλάω πάντα για το UK). Από το πρώτο κράτος προνοίας της δύσης, έφτασε να είναι ένα κατάπτυστο καπιταλιστικό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα. (Καλύτερο πάντως από τα δικά μας ακροδεξιά χάλια)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κοπέλα εργάζεται 7 το απόγευμα με όσο πάει, σε κουζίνα ταβέρνας. Παίρνει 25 Ε τη βραδιά, μαύρα.
Την ίδια κοπέλα σκέπτεται ν΄απασχολήσει φίλος με εμπορικό κατάστημα (από τους λίγους 'καθαρούς', είναι 3η γενιά στη δουλειά) στο εμπορικό 6 ώρες τα πρωϊνά, 8 με 2, κανονική εργασία, με τα ένσημά της, τα δώρα της κ την ασφάλισή της. Κ αναρωτιόταν, σήμερα το πρωί, πόσα λ7 να της δίνει.Ποιο είναι το επιμύθιο σε αυτό;
Εσύ πόσα του είπες;Του είπα να κάνει ό, τι έκανε πάντα: Να δώσει τα στοιχεία στον λογιστή του, ο οποίος θα του πει ποιός είναι ο ελάχιστος μισθός (ή ημερομίσθιο) κ από εκεί κ πέρα ό, τι συμφέρει τον καθένα.
Το επιμύθιο, αν έχουμε ανάγκη ένα, είναι ότι στο ελ και του σήμερα όποιος θέλει να είναι νόμιμος αισθάνεται συχνά ΜΑΛΑΚΑΣ.Οποιος καταλαβε οτιδηποτε απο την ιστορια του Ηλια,να με ενημερωσει και εμενα
Εσύ ούτε χέστρα δική σου δεν μπορείς να βρεις κ παίρνεις δανεικές, θες κ να καταλάβεις;
Βεβαια στην επαρχια ως γνωστον δεν υπαρχουν νομοι
Πλάκα κάνεις, ναι;
....Θεωρώ πως και με αυτά τα λεφτά, την συμφέρει να πάει, μιας και 25€ μαύρα για κουζίνα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Βλέπω πάντως πως η ανάπτυξη έχει έλθει καλπάζοντας, βλέπουμε πως μια κοπέλα έχει ΗΔΗ 2 (ολογράφως: ΔΥΟ) προτάσεις εργασίας.Δεν βλέπω περιθώριο πλάκας, η κοπέλα μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί κ με όσα παίρνει από την κουζίνα + κανα μεροκάματο όπου βρει δεν βγαίνει ούτε για νοίκι κ φαγητό. Δεν συζητάει ν' αφήσει την κουζίνα κ να πάει πωλήτρια, συζητάει να είναι το πρωί πωλήτρια, το βράδυ λαντζέρα. Όσο για τον φίλο, κρατάει ένα κατάστημα με το ζόρι, πλέον, λόγω παράδοσης κ κεκτημένης ταχύτητας. Δεν είναι μακριά η μέρα που θα το κλείσει, αν δεν αλλάξει σύντομα κάτι στον τρόπο που βλέπει ο Ελ ΔΤ τις επιχειρήσεις.
-
Προφανως η πλακα δεν παει στην κατασταση της κοπελας αλλα στην μπουρδολογια της αναπτυξης που ακουμε απο την τβ κ τον Αντωνη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δε μπορεί μια εταίρεια που μοιραία πρέπει να κερδοσκοπεί να κρίνει το αν θα ζήσεις ή όχι, αυτό είναι ξεπεσμός του ανθρώπου
Οταν όμως το κάνει το κράτος ? (θυμάσαι φαντάζομαι τη συζήτηση για τα πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα και την απόρριψή τους από το Βρετανικό NHS)
Μου επιτρέπεις να σου απαντήσω εγώ που τα έζησα; Χειρότερος ξεπεσμός είναι αυτός που περιέγραψες, ούτε καν αντίστοιχος, γιατί εννοείται το NHS το βάλαμε εκεί για να μας φυλάει! Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους μισώ την Μάργι την οποία θεοποιεί ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα ΧΛ. Δεν θα ξεχάσω την αποστροφή των Άγγλων φίλων μου όταν γίνονταν εκείνα τα γεγονότα με τα picket lines και η Σιδηρά Κυρία διατείνονταν το 'Managerial Prerogative'. Εκείνα μας οδήγησαν εδώ σήμερα (μιλάω πάντα για το UK). Από το πρώτο κράτος προνοίας της δύσης, έφτασε να είναι ένα κατάπτυστο καπιταλιστικό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα. (Καλύτερο πάντως από τα δικά μας ακροδεξιά χάλια)
Ομως στα δικά μας 'ακροδεξιά χάλια' (βασικά μπλέκεις οικονομία (καπιταλισμός, φιλελευθερισμός κτλ.) με πολιτική (δεξιά, ακροδεξιά κτλ.) αλλά τέλος πάντων) τα ίδια αυτά πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα γίνονται δεκτά και χορηγούνται στους ασθενείς.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν ήταν άπορος καλά να κάνανε και να τον περιέθλαπταν οι Γάλλοι, φραγκοφονιάς ήταν μάλλον, καθώς ναι με δεν πλήρωνε ιδ. ασφάλεια στις ΗΠΑΓΙΑΤΙ να πληρώνει κάποιος Ιδ. Ασφάλεια; Θα έπρεπε οι φόροι του, ή το γεγονός πως είναι άπορος, να του εξασφαλίζουν καλή ιατρική περίθαλψη. Έτσι γίνεται στις πολιτισμένες χώρες. Με το ζόρι ιδιωτική ασφάλιση για να πλουτίζουν οι κλινικάρχες;
Γιατί ο πλούσιος Γάλλος να επιβαρυνθεί με το ζόρι για αυτόν?
Επειδή είναι το κοινωνικό του καθήκον. Δεν γεννήθηκε στην ζούγκλά αλλά σε μια οργανωμένη κοινωνία. Τα χρήματα του τα οφείλει εν πολλοίς στην υπεραξία της εργασίας των υπαλλήλων του και βασικά χάρη του γίνεται που δεν του γίνεται κατάσχεση.
Αρχισαμέεεεεεεεεεεε με τις επιτροπές.....και ποιος θα τις ορίζει τις επιτροπές?
Οι λαϊκές επιτροπές. Τα έχουμε πει αυτά, διάβασε λίγο Λένιν.
κι αν δηλαδή εγώ βρω πετρέλαιο στο οικόπεδο μου θα πρέπει να κρατάω ένα βαρέλι την ημέρα και τα υπόλοιπα να τα δίνω υπερ πίστεως?
Φυσικά! Τι νομίζεις πως είσαι ρε Ντιμάκο; Ο κτήτωρ της γέας και του υπεδάφους; Πλάκα έχουν ρε οι άνθρωποι που νομίζουν πως αν καρφώσουν την σημαιούλα τους σε ένα κομμάτι χώμα είναι υπεράνω του συνόλου.
δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι θα τα κάνω και δεν είμαι υποχρεωμένος να τα μοιραστώ, θα πληρώσω ότι αναλογεί σε φόρους και τέλος.
Κοίτα αν το θες έτσι, κανένα πρόβλημα. Οι φόροι θα είναι τέτοιοι ούτως ώστε να βγάζεις απλά έναν μισθό για να ζεις άνετα και φυσικά με έλεγχο ώστε οι εργαζόμενοί σου να πληρώνονται ανάλογα και φυσικά να δουλεύουν 8 ώρες το πολύ. Μετά θα παρακαλάς να το πάρει το κράτος και να μην έχεις τις σκοτούρες της διοίκησης στο κεφαλάκι σου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ομως στα δικά μας 'ακροδεξιά χάλια' (βασικά μπλέκεις οικονομία (καπιταλισμός, φιλελευθερισμός κτλ.) με πολιτική (δεξιά, ακροδεξιά κτλ.) αλλά τέλος πάντων) τα ίδια αυτά πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα γίνονται δεκτά και χορηγούνται στους ασθενείς.Στην δική μας περίπτωση (Αντωνάκης και πάσης Ελλάδας που έλεγε και ο Χάρρη Κλυν), ακροδεξιά και νεοφιλελευθερισμός ταυτίζονται. Από εκεί και πέρα μπράβο μας που κρατάμε για λίγο καιρό ακόμα αυτό που κατήργησαν οι νεοφιλελέ του εξωτερικού.Δεν το λέω όμως αυτό πρόοδο της κοινωνίας των ανθρώπων... Το κυριότερο δε; Είμαστε χειρότεροι σε πολλά άλλα!
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:ysterical:Περίμενε βρε ανυπόμονε. Θα γελάσουμε παρέα μετά που θα γράψω για την Βεργίνα Weiss.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....