-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης τουΕίμαι περίεργος να μάθω αν δούλευε μαυρα η κοπέλα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης του
Είμαι περίεργος να μάθω αν δούλευε μαυρα η κοπέλα.
Είναι όντως πολύ σημαντική πληροφορία, την χρειάζεται και ο μπράβος μπας και μειώσει την ποινή του...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Καταρχήν πρέπει να αφεθεί ο μπράβος ελεύθερος και να αποσυρθούν οι κατηγορίες προς αυτον και τον μαγαζατορα αφού όλη η ευθύνη βαραίνει την κοπέλα που δέχτηκε να δουλέψει εξαρχής κατω από αυτές τις συνθήκες.
Α, και στο νεκροτομείο το ταμπελακι στο πόδι του παιδιού να γράφει 'Butthurt.' -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης τουΕμπρός στον δρόμο που χάραξαν τα πρωτοπαλίκαρα της Μανωλάδας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν νομίζω να έγραψε περί του αντιθέτου ο HF
fact is, ότι φυσικά και τα μπανεπιστήμια είναι σαφώς συνδεδεμένα με το να βγάλεις λεφτά, και όλα αυτά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο βέβαια.
Αλλού στα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζουν τα μπανεπιστήμια είναι ο μέσος μισθός των αποφοίτων. Και ναι όσοι πάνε περιμένουν να τα βγάλουν, εξ ου και δανείζονται τα μαλλιοκέφαλά τους (μέχρι και ο ΗΦ είχε μαλλιά όταν πήγε)Ούτε το 'το χρήμα μετράει τις ικανότητές σου στον κόσμο' είναι ελληνική μπούρδα, με διάφορες κοινωνίες να το πιστεύουν πολύ περισσότερο από την ελληνική. Ενώ παράλληλα θέτουν και 'ανώτερους' και 'κατώτερους' τρόπους να βγάζεις χρήμα.
Τέσπα.
Η σαπίλα του καπιταλισμού...
http://www.naftemporiki.gr/story/725979
'Να μαζευτούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, να ενώσουμε τους τζίρους μας, να τους κάνουμε από ένα ωραίο δώρο', που λέει κι ο ποιητής.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εχω τις επομενες ημερες ενα video interview με ενα μεγαλο διεθνες NGO
Θα το κανω απο το σπίτι μου, σημερα με πηρανε απο το IT τους να κανουμε τεστ το video connection , στην πλατφορμα που μου δωσανε και εγκατεστησα (Cisco Jabber)εχω κανει απειρα web conferences στη δουλεια και με video μερικα αλλα ποτε σπιτι, και ποτε για interview & θεση που να με ενδιαφερει πολυ, οπως τωρα. Οποτε το ψαχνω λιγο για ναπροετοιμαστω, και θετω μερικες σκεψεις σε περιπτωση που εχετε κανα σχολιο
-
dress code
Αρχικα ειπα να το παω χαλαραμε πουκαμισακι κτλ αλλα με λιγο διαβασμα στο νετ φαινεται οτι καλυτερα να ντυθω κανονικα σαν να ημουν εκει. Επισης παρολο που θα φαινομαι απο τη μεση και πανω καλο ειναι να φοραω ρουχα και απο κατω γιατι σε κανει πιο confident ασε που μπορει να τυχει και καμια στραβη και να πρεπει να σηκωθεις . Μπας και ειμαι overdressed ? -
Background - φωτισμος
Επαιξα αρκετα μεχρι να βρω ενα καλο σημειο, βασικα προσπαθησα να ειναι κατι απλο πισω, ενας λευκος-κρεμ τοιχος με ενα τραπεζι και μια καρεκλα εμπρος. Φωτισμος απο το παραθυρο στα αριστερα χωρις επιπλεον φωτα αν και θα ηθελα λιγο παραπανω. Makeup κτλ που προτινεται στο νετ για να μην υπαρχουν θαμπαδες δε θα βαλω, ποτε δεν εχω βαλει -
Connection
Για να πετυχω αυτο το background εχω ανεβει στον αλλο οροφο στο σπιτι, οπου wifi εχω μεσω ενος repeater
Δεν εχω παραπονο αλλα μηπως με κρεμασει ? αν κατεβω στον αλλο οροφο δεν μπορω να πετυχω τοσο καθαρο background ομως... -
Ακουστικα or not?
να βαλω headset ή οχι? με το headset ειμαι πολυ πιο comfortable οποιον και να πετυχω απεναντι , αν ο ηχος ερχεται απο τα ηχεια του λαπτοπ και ο αλλος εχει καμια προφορα περιεργη ισως αρχισω να εχω θεματακια... (ελπιζω οτι θα ειναι στα αγγλικα η κουβεντα και οχι στα Γερμανικα....) αλλα στο preview με τα ακουστικα φαινομαι λιγο αστειος... -
και κατι αλλ, φοραω ενα ναρθηκα στο δεξι αγκωνα λογω ατυχηματος με το ποδηλατο. ειμαι στα τελευταια να το βγαλω αλλα καλα θα ηταν να το αφησω λιγες μερες ακομα. Καλυτερα να το βγαλω να μη φαινομαι AMEA (σορρυ , no offense meant) ή δε παιζει ρολο
καμια αλλη εμπειρια θα ηταν ευπροσδεκτη
Στη θέση που είμαι τώρα, το τελευταίο interview ήταν video conference με το εξωτερικό, ήμουν όμως τυχερός γιατί έγινε στα γραφεία της εταιρίας.
-
Dress code. Γενικώς στο εξωτερικό είναι χαλαροί στο ντύσιμό τους, όμως εφόσον υποθέτω ότι είναι middle-management (?) θέση πιστεύω ότι θα πρέπει να ντυθείς με κουστούμι/γραβάτα και εννοείται πάνω/κάτω φουλ ντύσιμο. Συνήθως λένε ότι στο interview ντύνεσαι όπως θα ντυνόσουν και στο γραφείο αλλά εδώ νομίζω ότι πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και σεβασμό στον συνομιλητή.
-
Make-up και τέτοια είναι χαζά. Ο χώρος ακούγεται εντάξει, φρόντισε να μην έχεις κάποιο περίεργο φως που να χαλάει την εικόνα.
-
Εφόσον στο τεστ που έκανες ήταν οκ, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλά κι αν συμβεί κάτι, δε θα επηρεαστεί η τελική απόφαση από το αν σε κρέμασε το wifi.
-
Να βάλεις ναι, ψάξε για ψείρες με μικρόφωνο που να είναι διακριτικές. Καλύτερα με ακουστικά γιατί θα τους ακούς πολύ πιο άνετα και χωρίς πολλές ερωτήσεις λέγοντας τους 'sorry, can you please repeat that' κλπ.
-
Στο call που είχα πάει είχα πάθει μια τρομερή μόλυνση στο μάτι. Επειδή δεν ήθελα να βάλω γυαλιά, έβαλα τους φακούς μου. Οπότε ναι, τον βγάζεις.
Εγώ θα σου έλεγα πέρα από αυτά να προετοιμαστείς για ζόρικο interview, το δικό μου ήταν 2 ώρες. Δεν θα σε ρωτήσουν τι έκανες στη ζωή σου, αλλά νομίζω θα είναι position-specific.
Καλή επιτυχία και όλα θα πάνε καλά.
-
-
Για το 1 Νίκο αν μιλούσαμε για Γαλλία και Αγγλία θα σου έλεγα πως είσαι τελείως λάθος τουλάχιστον για παραδοσιακές εταιρείες του engineering χώρου. Συνέντευξη χωρίς γραβάτα και κουστούμι σε αυτές τις 2 χώρες δεν νοείται. Ακόμα και αν το dress code της εταιρείας είναι πιο χαλαρό, πχ πουκάμισο χωρίς γραβάτα, εκείνη την μέρα αυτοί που θα κάνουν την συνέντευξη θα φοράνε κουστούμι και γραβάτα και φυσικά περιμένουν το ίδιο και απο εσένα.
Για το 5 πιστεύω πως δεν έχει λόγο να βγάλει τον νάρθηκα όπως δεν είχες λόγο να βάλεις εσύ φακούς. Γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου προκαλέσει δυσφορία σε μια συνέντευξη καλό είναι να αποφεύγεται. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να τον ρωτήσουν γιατί έχει το χέρι του σε νάρθηκα. Σιγά την δύσκολη ερώτηση -
Ευχαριστώ για τα σχολια (ολους οσους απαντησανε)
Εχω ενα Jabra headset που το χρησιμοποιω χρονια καθε μερα στη δουλεια και με βολευει πολυ, με αψογη ακουστικη, πολυ βολικα χειριστηρια (Mute κτλ) .. Αυτο το θεωρω βασικο μου εξιπλισμο και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω αλλα δυστυχως ειναι λιγο ογκωδες οποτε απορριπτεται. Θα δοκιμάσω ενα απλο handsfree που εχω στο κινητο, που ειναι πολυ πιο διακριτικό
Ναι περιμενω δυσκολο και μεγαλο interview... εχω περασει και αλλα τετοια και εχω μια σχετικη εμπειρια, ελα ομως που η θεση μαρεσει πολυ και μου ηρθε αποτομο το οτι με καλεσανε για interview , δεν πιστευα οτι ειχα ελπιδες, οποτε ξαφνικα το αγχος ανεβηκε σε μεγαλα επιπεδα (P4 level assignment)
Το καλο ειναι οτι οσον αφορα το αντικειμενο, το ξερω πολυ καλα και με βοηθαει ψυχολογικα. Αλλα επειδη ειναι management θεση συνηθως η συζητηση παει αλλου και μπορουνε να σε ρωτησουνε τα παντα
Τελως παντων, κοντη γιορτη.. (Τριτη πρωι) -
Φαντάζομαι να τύχει το σκηνικό σε κάποιον που μένει με τους γονείς του και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όσο αναλύει το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 5 χρόνια να σκάσει ο τηλεβόας 'Λάκηηηηηηηηη έτοιμο το φαγητό, έλα θα κρυώσει'.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φαντάζομαι να τύχει το σκηνικό σε κάποιον που μένει με τους γονείς του και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όσο αναλύει το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 5 χρόνια να σκάσει ο τηλεβόας 'Λάκηηηηηηηηη έτοιμο το φαγητό, έλα θα κρυώσει'.αα εχω τετοιες ιστοριες πολλες...
να μπαινουνε τα πιτσιρικια μεσα (μπαμπα θελω κακα μου) , να γαυγιζει ο σκυλος του γειτονα κτλ...
αλλα ειναι audio μονο ευτυχως και σε meetings καθημερινα με συνεργατες απο τη δουλεια που τους ξερω οποτε το ριχνουμε στην πλακαγια το συγκεκριμενο εχω λαβει τα μετρα μου.. ωρα που τα παιδια ειναι σχολειο, κλειδαμπαρωμενες πορτες και παραθυρα για μονωση κτλ..
Εξαλλου αν δεν ειχα τη δυνατοτητα για video interview θα μου βρισκανε/πληρωνανε να παω σε χωρο που εχει στη χωρα που ειμαι, το εγραφε αυτο στο email -προσκληση
-
Όλα θα πάνε καλά!
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το 1 Νίκο αν μιλούσαμε για Γαλλία και Αγγλία θα σου έλεγα πως είσαι τελείως λάθος τουλάχιστον για παραδοσιακές εταιρείες του engineering χώρου. Συνέντευξη χωρίς γραβάτα και κουστούμι σε αυτές τις 2 χώρες δεν νοείται. Ακόμα και αν το dress code της εταιρείας είναι πιο χαλαρό, πχ πουκάμισο χωρίς γραβάτα, εκείνη την μέρα αυτοί που θα κάνουν την συνέντευξη θα φοράνε κουστούμι και γραβάτα και φυσικά περιμένουν το ίδιο και απο εσένα.
Για το 5 πιστεύω πως δεν έχει λόγο να βγάλει τον νάρθηκα όπως δεν είχες λόγο να βάλεις εσύ φακούς. Γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου προκαλέσει δυσφορία σε μια συνέντευξη καλό είναι να αποφεύγεται. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να τον ρωτήσουν γιατί έχει το χέρι του σε νάρθηκα. Σιγά την δύσκολη ερώτησηΘανάση, το ίδιο πράγμα δε λέμε για το dress code?
Ότι ακόμα κι αν ντύνονται χαλαρά, αυτός πρέπει να βάλει γραβάτα/κουστούμι.
Στο δικό μου το interview πάντως, εγώ ήμουν κουστουμαρισμένος και οι άλλοι με πουκαμισάκι, χαλαροί όμως δεν ντύθηκα διαφορετικά ακόμα κι αν το dress code της εταιρίας γενικώς είναι business casual.
Εντάξει, εγώ με τους φακούς είχα κι άλλα θέματα (πχ δεν μπορούσα να οδηγήσω με τα γυαλιά). Προσωπικά θα τον έβγαζα, για 2 ώρες δε νομίζω να γινόταν κάτι (όπως και δεν έγινε στη δική μου περίπτωση) και η συνολική εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο. Υπάρχει βεβαίως και ο αντίλογος που λέει ότι με το νάρθηκα, θα ξεκινούσε μια ευχάριστη συζήτηση για το πως συνέβη αυτό και θα ήταν ένα ωραίο ice-breaker. Εκτός αν ο φίλος θέλει να την αποφύγει, οπότε αποφασίζει.
-
Αυστριακοί ειναι , δεν τους εχω για τοσο αυστηρούς αλλα σιγουρα θα φορανε οποτε θα βαλω και εγω
Για το ναρθηκα δεν ξερω, μαλλον θα λυθει πρακτικα το θεμα, αν φοραγα πουκαμισο που αρχικα σκεφτομουνα θα τον αφηνα γιατι μπορω να τον φορεσω απο πανω, με κοστουμι δε νομιζω να γινεται θα φαινεται tragic οποτε μαλλον θα βγει
-
με κοστουμι δε νομιζω να γινεται θα φαινεται tragic οποτε μαλλον θα βγειΑυτό ακριβώς εννοώ ότι η συνολική εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο.
Εύχομαι ό,τι είναι για καλό.
-
Εχω τις επομενες ημερες ενα video interview με ενα μεγαλο διεθνες NGO
Θα το κανω απο το σπίτι μου, σημερα με πηρανε απο το IT τους να κανουμε τεστ το video connection , στην πλατφορμα που μου δωσανε και εγκατεστησα (Cisco Jabber)εχω κανει απειρα web conferences στη δουλεια και με video μερικα αλλα ποτε σπιτι, και ποτε για interview & θεση που να με ενδιαφερει πολυ, οπως τωρα. Οποτε το ψαχνω λιγο για ναπροετοιμαστω, και θετω μερικες σκεψεις σε περιπτωση που εχετε κανα σχολιο
-
dress code
Αρχικα ειπα να το παω χαλαραμε πουκαμισακι κτλ αλλα με λιγο διαβασμα στο νετ φαινεται οτι καλυτερα να ντυθω κανονικα σαν να ημουν εκει. Επισης παρολο που θα φαινομαι απο τη μεση και πανω καλο ειναι να φοραω ρουχα και απο κατω γιατι σε κανει πιο confident ασε που μπορει να τυχει και καμια στραβη και να πρεπει να σηκωθεις . Μπας και ειμαι overdressed ? -
Background - φωτισμος
Επαιξα αρκετα μεχρι να βρω ενα καλο σημειο, βασικα προσπαθησα να ειναι κατι απλο πισω, ενας λευκος-κρεμ τοιχος με ενα τραπεζι και μια καρεκλα εμπρος. Φωτισμος απο το παραθυρο στα αριστερα χωρις επιπλεον φωτα αν και θα ηθελα λιγο παραπανω. Makeup κτλ που προτινεται στο νετ για να μην υπαρχουν θαμπαδες δε θα βαλω, ποτε δεν εχω βαλει -
Connection
Για να πετυχω αυτο το background εχω ανεβει στον αλλο οροφο στο σπιτι, οπου wifi εχω μεσω ενος repeater
Δεν εχω παραπονο αλλα μηπως με κρεμασει ? αν κατεβω στον αλλο οροφο δεν μπορω να πετυχω τοσο καθαρο background ομως... -
Ακουστικα or not?
να βαλω headset ή οχι? με το headset ειμαι πολυ πιο comfortable οποιον και να πετυχω απεναντι , αν ο ηχος ερχεται απο τα ηχεια του λαπτοπ και ο αλλος εχει καμια προφορα περιεργη ισως αρχισω να εχω θεματακια... (ελπιζω οτι θα ειναι στα αγγλικα η κουβεντα και οχι στα Γερμανικα....) αλλα στο preview με τα ακουστικα φαινομαι λιγο αστειος... -
και κατι αλλ, φοραω ενα ναρθηκα στο δεξι αγκωνα λογω ατυχηματος με το ποδηλατο. ειμαι στα τελευταια να το βγαλω αλλα καλα θα ηταν να το αφησω λιγες μερες ακομα. Καλυτερα να το βγαλω να μη φαινομαι AMEA (σορρυ , no offense meant) ή δε παιζει ρολο
καμια αλλη εμπειρια θα ηταν ευπροσδεκτη
-
Φοραμε οτι θα φορουσαμε και στη δουλεια, +1 σκαλοπατι παραπανω. Αν δεν εχεις ακριβη ιδεα τι φορανε εκει, τοτε ο κανονας ειναι 'better to over-dress, than to under-dress'.
-
Καθαρα προσωπικη μου αποψη, καλο φωτισμο στη φατσα σου να εχεις, βαλε και ενα φως εξτρα μην επαφιεσαι στον καιρο, αμα εχει καλο καιρο καλως, το κλεινεις, αν δε εχει και φαινεσαι σκοτεινος θα ψαχνεις εκεινη την ωρα γα λαμπατερ?
Το λευκο κρεμ και μια καρεκλα παραειναι αδειο. Καλυτερα στο κανονικο σπιτι με μια βιβλιοθηκη απο πισω, οχι σαν φτηνοκαναλο με εκπομπη μεντιουμ.
Βασικο, επειδη εχεις παιδακια, οση ωρα/ωρες να διαρκεσει η συνεντευξη, δια ροπαλου τα παιδια στη γιαγια τους/στη γειτονισσα κλπ, μη σκασει κανενα και λεει 'μπαμπα μου πηρε την κουκλα' και αλλα τραγικα την ωρα που συζητας. Κινητο κλειστο, τηλεφωνικη συσκευη κλειστη, τηλεοραση κλειστη κλπ, μιξερ απορροφητηρες καζανακια ηλεκτρικες σκουπες κλειστα. Ισως ειμαι υπερβολικος αλλα νομιζω διακιολογειται. Καλυτερα η καμερα να σε παιρνει απο ελαχστα χαμηλοτερα φαινεσαι πιο επιβλητικος ετσι.
οτι αλλο κανεις για να φαινεσαι ομορφοτερος/καλυτεροςπιο καβλιαρης κλπ, ΚΑΝΕ ΤΟ. βαλε λιγο βαση πως το λενε να μην εχεις θαμπαδες, θα ξερει η συζυγος. -
Οτι και να κανεις, φροντισε να δουλευει, μην κατεβαζουν μπαρμπι η νεραιδα εκεινη την ωρα τα παιδια και σου τρωνε bandwidth ουτε να βλεπει τηλεοραση μεσω ιντερνετ η συζυγος.
-
οτι σε βολευει καλυτερα, και δεν χρειαζεται να το κρυψεις, εκτος αν πια με τ ακουστικα εισαι σαν κλοουν.
-
Προσωπικα, θα σκεφτομουν σαν εργοδοτης ποιο θα ειναι το επομενο ατυχημα που θα παθεις και θα με κρεμασεις αμα σε δω με ναρθηκα. Ξερω, ακουγομαι αρχιδι, αλλα μπορει να ειναι και αυτος, και εσυ δεν το ξερεις.
Οντως θα βοηθουσε να σπασεις τον παγο, ειδικα αν ο αλλος ειναι πχ σκιερ ή ποδηλατης ή Λαππας, πιανεις ψιλοκουβεντα για τουμπες για 2 λεπτα και χαλαρωνουν ολοι, αλλα αμα δεν ειναι αθλητικος και σκεφτεται σαν και εμενα? Better without it.
ΕΔΙΤ διαολε αναφερατε τα περισσοτερα απο αυτα που θεωρουσα εξυπνα, (τα παιδια που διακοπτουν κλπ ) οση ωρα εγραφα
-
-
Αυστριακοί ειναι , δεν τους εχω για τοσο αυστηρούς αλλα σιγουρα θα φορανε οποτε θα βαλω και εγωΓια το ναρθηκα δεν ξερω, μαλλον θα λυθει πρακτικα το θεμα, αν φοραγα πουκαμισο που αρχικα σκεφτομουνα θα τον αφηνα γιατι μπορω να τον φορεσω απο πανω, με κοστουμι δε νομιζω να γινεται θα φαινεται tragic οποτε μαλλον θα βγει
Φρόντισε απλά το χέρι σου να μη σε ενοχλεί. Πχ κάνε ένα τεστ τοποθέτησης των χεριών σου και κινητικότητας τους την μέρα πριν την συνέντευξη.
-
Μην τον τρελάνουμε τον άνθρωπο, το παν είναι να αισθάνεται χαλαρά, εξάλλου θα είναι και στο σπίτι του, καλή η γραβάτα αλλά να μην φορέσει και το γαμπριάτικο κουστούμι.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μην τον τρελάνουμε τον άνθρωπο, το παν είναι να αισθάνεται χαλαρά, εξάλλου θα είναι και στο σπίτι του, καλή η γραβάτα αλλά να μην φορέσει και το γαμπριάτικο κουστούμι.εννοιται να μη γινει κλαρινογαμπρος με μαντηλακι στην τσεπη
εναλλακτικη προταση
να σκασει με κοντη μεταξωτη ρομπα a la Hugh Hefner
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μην τον τρελάνουμε τον άνθρωπο, το παν είναι να αισθάνεται χαλαρά, εξάλλου θα είναι και στο σπίτι του, καλή η γραβάτα αλλά να μην φορέσει και το γαμπριάτικο κουστούμι.E, ναι... σε λίγο θα του πούνε να βάλει και ένα ζεστό αβγό στον πωπό του για να κάθεται πιο όρθιος.
Καταρχήν: Δεν ξέρω τι λένε οι αγαπητοί συνάδελφοι αλλά μου έχει τύχει σε 2 πρόσφατες συνεντεύξεις να στείλουν εισιτήρια για αυθημερόν συνάντηση μπαμ μπαμ να τελειώνει το πράγμα- σιγά το ποσό για αυτούς. Υπό αυτή τη λογική είτε είσαι πολύ νωρίς οπότε μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο είτε η εταιρία δεν είναι και η σούπερ ντούπερ που πιθανώς φαντάζεσαι οπότε και πάλι μην αγχώνεσαι. Ένα σακάκι και μια γραβατούλα, αν έχεις βιβλιοθήκη στήσ'το εκεί, ήμαρτον δηλαδή, ξέρουν πολύ καλά ότι είσαι σπίτι σου και απλά φρόντισε ό,τι φροντίζεις σε μια κανονική συνέντευξη. Σιγά μη γίνεις και ηλεκτρολόγος φωτισμού!
ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ φόρα το νάρθηκά σου αν σε ενοχλεί ακόμα το χέρι και πες απλά ότι είχες ένα ατύχημα χωρίς πολλές πολλές λεπτομέρειες - αν είναι δυνατόν δλδ να θεωρήσουν ότι σπας κάθε μέρα χέρια και για αυτό δεν τους κάνεις... Ίσα Ίσα που δείχνει και επαγγελματισμό ότι ξεπερνάς μικροπροβλήματα υγείας για τη δουλειά σου.
Εγώ σήμερα πήγα με εμφανές κρυολόγημα όπου και τους ζήτησα να κάτσω μακριά για να μην τους κολλήσω (και προσπάθησα,φυσικά, να είμαι όσο λιγότερο σιχαμερός γίνεται). Ο ένας ήταν και αυτός κρυωμένος τελικά με τα μυξομάντηλα στο χέρι (και μου''δωσε και χειραψία )! Αν σκεφτούν Νοεμβρη μήνα ότι θα αρρωσταίνω πολύ και δεν τους κάνω για αυτό τότε μάλλον και εγώ δε θέλω να δουλέψω για αυτούς ούτως ή άλλως.**
Το βασικό είναι ότι το'χεις το θέμα, οπότε μπες στο ψητό και παρ'τους τον αέρα με ουσιαστικά πράγματα** -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εναλλακτικη προταση
να σκασει με κοντη μεταξωτη ρομπα a la Hugh Hefner
να ειναι και καμια γυναικα στο πανελ, να αρχισω να γυαλιζω και το πομολο...
-
Εγώ λέω να μην αναπνέι καν ο άνθρωπος κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αν καταλάβουν ότι θα τους τρώει το οξυγόνο στη δουλειά, θα φάει ακυρο.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....