-
Το μόνο που λείπει είναι το όριο ηλικίας...π.χ. 'μέχρι 30'...να αποτελειωθεί η αγγελία...!!!
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Το μόνο που λείπει είναι το όριο ηλικίας...π.χ. 'μέχρι 30'...να αποτελειωθεί η αγγελία...!!!20 με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες υποχρεωσεις
Τυχον καστράτοι,θα προτιμηθουν. -
Προφανώς και δεν θα προσλάβουν κάποιο που τα ξέρει ολα αυτά αλλα κάποιον που κατέχει αρκετούς τομείς απο αυτά που ζητάνε.
Δεν τη βρίσκω τόσο τραγική την αγγελία. Κάποιος που έχει βγάλει πολυτεχνείο πχ θα έπρεπε να έχει μια αντίληψη του τι γίνεται σ' άυτά τα αντικείμενα. (πέρα απο την εμπειρία που δεν την βλέπω και τόσο απαραίτητη)
-
Δεν ζητάν κάποιον που έχει βγάλει ένα πολυτεχνείο προφανώς
Τα προσόντα μια χαρά είναι για την θέση που ζητάνε, την εργασιακή εμπειρία την γράφεις στα @ σου και αν έχεις τις γνώσεις κάνεις αίτηση.
Επίσης αυτή η θέση στοχεύει και σε έλληνες που βρίσκονται έξω, όχι μόνο στην Ελλάδα -
Πάντως γενικά...οι αγγελίες ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα σε γενικές γραμμές...κατάσταση στην οποία ένας απόφοιτος (φρέσκος στην αγορά) πολυτεχνείου ή γενικότερα πανεπιστημιακής σχολής...αποκλείεται...να 'συμπίπτει' με τα ζητούμενα...
-
Ντριφτη ψηνεσαι;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ζητάν κάποιον που έχει βγάλει ένα πολυτεχνείο προφανώςΕδώ δεν σκίζανε τα καλτσόν τους μπολυτεχνίτες για μΠτυχιο μΠολυτεχνειου= Msc
(αν το πάρεις με τις διδακτικές μονάδες κλπ τόσο βγαίνει νομίζω )
-
Αναφορά Θέσης: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΕΤΟΣ 1
κάτοχος διδακτορικού διπλώματος
Αναφορά Θέσης: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΕΤΟΣ 2:
κάτοχος διδακτορικού διπλώματος ή εναλλακτικά κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με 5ετη ερευνητική εμπειρία
πέραν του τί πτυχιο ζητάνε, αν δεις τα προαπαιτούμενα είναι παραπάνω από εναν απλό απόφοιτο πολυτεχνείου, μην τρελαθούμε τώρα.
To ενδιαφέρον είναι τι μπαγιόκο δίνουν, γιατί για τέτοια θέση κάτω απο 2k καθαρά είναι τρελή ξεφτύλα
@ασιμοφ : δεν έχω τύχη, έκανε apply και για τις τρείς ο hifi
-
Φιλαράκι μου (ετών 46) εργαζόταν σε παρόμοιο πόστο στο γεωδυναμικό ινστιτούτο. Την τελευταία φορά που τον ρώτησα (2012) έπαιρνε 1400euro καθαρά και του χρώσταγαν ένα σωρό λεφτά από ταξίδια που έκανε.
Τελικά ετοίμασε βαλίτσες για ΣΟΥΔΑΝ, σε παρόμοιο πόστο στην έρημο... Πήρε την οικογένεια και έφυγε. -
To ενδιαφέρον είναι τι μπαγιόκο δίνουν, γιατί για τέτοια θέση κάτω απο 2k καθαρά είναι τρελή ξεφτύλαΑπο άλλη θέση (phd Μηχ.Μηχ) σε άλλη εταιρία απο το ίδιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ διάβασα κάτι για 2400 (μικτά καθαρά δεν διευκρίνιζε). Με κάθε επιφύλαξη.
Επίσης δεν νομίζω να πάει κανένας με κανα Msc πχ. σε Embeded και Αισθητήρες που ζητάνε και -αν δεν βρούνε κάποιο καλύτερο- και να μην τον πάρουν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φιλαράκι μου (ετών 46) εργαζόταν σε παρόμοιο πόστο στο γεωδυναμικό ινστιτούτο. Την τελευταία φορά που τον ρώτησα (2012) έπαιρνε 1400euro καθαρά και του χρώσταγαν ένα σωρό λεφτά από ταξίδια που έκανε.
Τελικά ετοίμασε βαλίτσες για ΣΟΥΔΑΝ, σε παρόμοιο πόστο στην έρημο... Πήρε την οικογένεια και έφυγε.Προφανώς, τίποτα δεν είναι εύκολο ή τσάμπα:
WARNING Travel in Sudan outside Khartoum, Omdurman and the Northern State is considered dangerous. Two borderline civil wars continue to see violence, in Southern Sudan and particularly in Darfur. Travel to the Blue Nile and Southern Kordofan states and the Darfur region is extremely dangerous and highly discouraged, including overland travel to/from Chad & South Sudan. Bandits and terrorist groups have targeted foreign visitors for attacks and kidnapping, particularly in the Upper Nile regions and near the Ethiopian border. (Updated July 2012)
ΠΗΓΗ: wikitravel.org
-
Προφανως το πως θα πληρωθει η θεση ειναι και θεμα συγκυριων, και αναγκης για αμεση καλυψη.
Δεν μπορω να γνωριζω σε τι κατασταση ειναι η εταιρια, αλλα πολλες φορες τοσο εξιδεικευμενες θεσεις δεν τις καλυπτουν με ο,τι βρουν επειδη ο καταλληλος δεν εμφανιστηκε.Προφανως, αν εισαι κοντα στα απαιτουμενα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι κανεις αιτηση, αλλωστε τα ορια δεν ειναι ποτε αυστηρα, απλα δινουν μια εικονα.
Τα λεφτα δεν ειναι τπτ τρελο παντως
-
Αν κατάλαβα καλά πλερώνει το ΕΣΠΑ. Και για αυτό που περιγράφει η αγγελία σίγουρα θές κι άλλα άτομα για να το αναπτύξεις.
Τεσπα. Μάλλον θα παίξουν και αλλες παρόμοιες θέσεις με αυτό το πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τελικά ετοίμασε βαλίτσες για ΣΟΥΔΑΝ, σε παρόμοιο πόστο στην έρημο... Πήρε την οικογένεια και έφυγε.Προφανώς, τίποτα δεν είναι εύκολο ή τσάμπα:
WARNING Travel in Sudan outside Khartoum, Omdurman and the Northern State is considered dangerous. Two borderline civil wars continue to see violence, in Southern Sudan and particularly in Darfur. Travel to the Blue Nile and Southern Kordofan states and the Darfur region is extremely dangerous and highly discouraged, including overland travel to/from Chad & South Sudan. Bandits and terrorist groups have targeted foreign visitors for attacks and kidnapping, particularly in the Upper Nile regions and near the Ethiopian border. (Updated July 2012)
ΠΗΓΗ: wikitravel.org
Εμένα πάντως αυτό που μου έχει αναφέρει είναι ότι τον έχει χαλάσει απίστευτα η βαρεμάρα και η τεμπελιά των Σουδανών συναδέλφων του. Όλη τη μέρα είναι ξάπλα με κάτι κελεμπίες και προσπαθούν να αποφύγουν κάθε εργασία. Ειδικά όταν βγαίνουν έξω στην έρημο για μετρήσεις και χαρτογραφήσεις, όπου βρουν σκιά την πέφτουν για ύπνο.
-
Τωρα που το ξαναβλεπω, απ το εξωτερικο δυσκολα να φερουν κοσμο, αφου δεν λογιζονται ως ανεργοι
-
Δεν ζητάν κάποιον που έχει βγάλει ένα πολυτεχνείο προφανώςΤα προσόντα μια χαρά είναι για την θέση που ζητάνε, την εργασιακή εμπειρία την γράφεις στα @ σου και αν έχεις τις γνώσεις κάνεις αίτηση.
Επίσης αυτή η θέση στοχεύει και σε έλληνες που βρίσκονται έξω, όχι μόνο στην ΕλλάδαNαι αλλα πρεπει να εχει και την ιδιοτητα του ανεργου αλλιως δεν εχει επιδοτηση. Δυσκολο καποιος με τετοια προσοντα να ειναι ανεργος στην Ελλαδα, θα ειχε φυγει εξω προ πολλου.
-
Η περίπτωση να είναι αρπαχτή δεν παίζει?
Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με ΕΣΠΑ και δικαιολογητικά αλλά αν η εταιρεία θέλει απλά να συμμετάσχει στο πρόγραμμα καταθέτοντας μια πρόταση σίγουρη αποτυχία σε έναν διαγωνισμό και να καρπωθεί την επιδότηση?Αλλιώς να βρει αυτούς που θέλει και να τους πληρώσει αυτά που πρέπει βάση γνώσεων χλωμό το βλέπω. Θα πρέπει αυτό που θα φτιάξουν, αν τελικά επιλεγεί αν πληρωθεί πολύ γερά από τον ενδιαφερόμενο.
Φυσικά με το τέλος της ιστορία ο υποψήφιος θα βρεθεί άνεργος. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με ΕΣΠΑ και δικαιολογητικά αλλά αν η εταιρεία θέλει απλά να συμμετάσχει στο πρόγραμμα καταθέτοντας μια πρόταση σίγουρη αποτυχία σε έναν διαγωνισμό και να καρπωθεί την επιδότηση?Αλλιώς να βρει αυτούς που θέλει και να τους πληρώσει αυτά που πρέπει βάση γνώσεων χλωμό το βλέπω. Θα πρέπει αυτό που θα φτιάξουν, αν τελικά επιλεγεί αν πληρωθεί πολύ γερά από τον ενδιαφερόμενο.
Φυσικά με το τέλος της ιστορία ο υποψήφιος θα βρεθεί άνεργος.Αμα το καταλαβα καλά το ολο πρόγραμμα είναι λεφτά που παίρνουν οι εταιρίες για κάποια R&D projects που θέλουν να κάνουν. Στη συγκεκριμένη να αναπτύξουν ενα UAV. Πόσο σοβαρές κλπ είναι και τι θα γίνει με τα προϊόντα αυτά στο τέλος δεν ξέρω. Επίσης τι έλεγχος υπάρχει και απο ποιους δεν έχω ιδέα. Και ναι είναι για περιορισμένο χρόνο. Μετά πάλι θα είσαι άνεργος.
Δεν διαφωνώ πάντως οτι η φάση είναι ψιλό της πλάκας με την έννοια οτι οποία σοβαρή εταιρία θα έπρεπε να έχει τμήμα r&d και να απασχολεί τέτοιο κόσμο για τα project της.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φυσικά με το τέλος της ιστορία ο υποψήφιος θα βρεθεί άνεργος.Βαζω στοιχημα οτι ο μισθος που προσφερουν ειναι οτι επιδοτηση παιρνουν ισως και λιγοτερα αν μπορουσαν.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Φυσικά με το τέλος της ιστορία ο υποψήφιος θα βρεθεί άνεργος.Βαζω στοιχημα οτι ο μισθος που προσφερουν ειναι οτι επιδοτηση παιρνουν ισως και λιγοτερα αν μπορουσαν.
Μάλλον η φάση θα είναι υπογράφεις για Χ ποσό και παίρνεις Χ-Ζ% στο χέρι γιατί το έργο είναι πολυδάπανο, έχουμε αυξημένα έξοδα, πρέπει να ρίξουμε την τιμή για να χτυπήσουμε τον ανταγωνισμό κλπ, + ότι άνεργος με τέτοια προσόντα που δεν έχει φύγει ήδη=απεγνωσμένος, άρα θα τους κάτσει.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....