-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν είπα οτι λειτουργεί αποτρεπτικά.
Είπα οτι μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την διαφήμιση (που κατάλαβα ότι εσυ δεν την θεωρούσες τέτοια) και άλλος όχι.δεν αμφιβαλλω οτι μπορει καποιος να ενοχλειται! Απλα εγω οπως ειπα και εξηγησα δεν τη θεωρω διαφημιση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν είπα οτι λειτουργεί αποτρεπτικά.
Είπα οτι μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την διαφήμιση (που κατάλαβα ότι εσυ δεν την θεωρούσες τέτοια) και άλλος όχι.δεν αμφιβαλλω οτι μπορει καποιος να ενοχλειται! Απλα εγω οπως ειπα και εξηγησα δεν τη θεωρω διαφημιση.
Rebadging είναι και είναι εξίσου ενοχλητικό με το Chevrolet Lanos.
-
-
το ειπα βρε οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα στη τιμη!
ομως ειπα οτι δεν ειναι ουτε καγκουρεμενα ουτε και κλειδωμενα πλεον!
-
το ξέρω. ...δεν τους παίρνει πλέον..ειδάλλως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παντως δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι το κ750 θα σβυστει απο το κ800 και αυτο ειναι πολυ καλο για μας τους κατοχους...
περιμενα πιο πολλα απο το κ800...
Ολα ειναι θεμα τιμης αγαπητε... Αν το Κ800 ερχοταν με κανα 320-330 το κ750 θα ηταν part of the history.
Οταν λες πως περιμενες ποιο πολλα απο το Κ800? Οπως? Γιατι εχω την εντονοτατη εντυπωση πως δεν αφησαν και τιποτα... ολα τα βαλανε μεσα αν δεν κανω λαθος.
Παντως για καποιον που εχει το κ750 δεν κρινω σκοπιμονα προχωρησει στο κ800. Waste of money εκτος και αν εχει καποια ειδικη απαιτηση (βλεπε 3G) Απο εκει και περα... καποτε τα αλματα απο γενια σε γενια κινητων ηταν αισθητη. Πλεον εχουμε φτασει σε εποχες 'πληροτητας' χαρακτηριστικων οποτε δυσκολα θα μας κανει κατι εντυπωση.
Εγω παντως απο το κ700, μετεπηδησα στο 800... μια αγορα που με ετσουξε σε σχεση με μια αγορα του 750, αλλα σιγουρα θα κρατησει αρκετα παραπανω (σε σχεση με το 750), αρα και θα αποσβεστει η οποια extra δαπανη.
εφοσον ειχες το 700αρι και τη διαθεση να αγορασεις το 800αρι καλα εκανες...εγω λεω οτι απο αυτα που διαβαζω δε διαπιστωνω και κανα τρελο λογο να γινει αλλαγη με το 750...
μπορει να μου πει καποιος γιατι ενω το w800 εχει χασει σε σχεση με την αρχικη τιμη του πολυ, το 750 διατηρειται πιο καλα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντως δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι το κ750 θα σβυστει απο το κ800 και αυτο ειναι πολυ καλο για μας τους κατοχους...
Ολα ειναι θεμα τιμης αγαπητε... Αν το Κ800 ερχοταν με κανα 320-330 το κ750 θα ηταν part of the history.
Οταν λες πως περιμενες ποιο πολλα απο το Κ800? Οπως? Γιατι εχω την εντονοτατη εντυπωση πως δεν αφησαν και τιποτα... ολα τα βαλανε μεσα αν δεν κανω λαθος.
Παντως για καποιον που εχει το κ750 δεν κρινω σκοπιμονα προχωρησει στο κ800. Waste of money εκτος και αν εχει καποια ειδικη απαιτηση (βλεπε 3G) Απο εκει και περα... καποτε τα αλματα απο γενια σε γενια κινητων ηταν αισθητη. Πλεον εχουμε φτασει σε εποχες 'πληροτητας' χαρακτηριστικων οποτε δυσκολα θα μας κανει κατι εντυπωση.
Εγω παντως απο το κ700, μετεπηδησα στο 800... μια αγορα που με ετσουξε σε σχεση με μια αγορα του 750, αλλα σιγουρα θα κρατησει αρκετα παραπανω (σε σχεση με το 750), αρα και θα αποσβεστει η οποια extra δαπανη.
εφοσον ειχες το 700αρι και τη διαθεση να αγορασεις το 800αρι καλα εκανες...εγω λεω οτι απο αυτα που διαβαζω δε διαπιστωνω και κανα τρελο λογο να γινει αλλαγη με το 750...
μπορει να μου πει καποιος γιατι ενω το w800 εχει χασει σε σχεση με την αρχικη τιμη του πολυ, το 750 διατηρειται πιο καλα?
το W800 δεν πωλείται πλέον εδώ και καιρό. Αντικαταστάτης το W810 αλλά και το W700.
επίσης το K750 έχει χάσει πολύ σε σχέση με την αρχική τιμή του --λογικό--
από τα 382 -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω.... Από γνωστους και ρωτωντας δεξια αριστερα τ' ακουω και 'γω... Μονον για την καμερα και για τον ηχο ξερω στα σιγουρα (καθως και για το οτι οντας στην αγορα κανα χρονο τωρα θα τα 'χει λυσει τα εφηβικα του )Το δοκιμασες το Κ750 και δε σου κανει στο μεγεθος πληκτρολογιου? Γιατι απ' οσο ξερω τα πληκτρα ειναι διαφορετικα απο του Κ700....
(απο το myphone.gr εγω δεν βγαζω ακρη.... ολο πιτσιρικαρια με κατι κουλα ερωτηματα και **κατι επικες διαμαχες που μπροστα τους η Brera vs TT θα ωχριουσε **:lol: )
Ακούτε αδέλφια 4τχοροφορουμίτες,μας τη λέει.
Έτσι θα το αφήσουμε να περάσει αυτό; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα Σπύρο.
Αλλο να πάρω** ΜΩΒ** BMW και αλλο να πάρω BMW βαμμένη στα χρώματα και με το logo π.χ. του Famous Grouse.Σωστά?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν αλλάζει κάτι.
Και τα Hyundai τα φέρνει ο Δάβαρης που έχει και άλλες επιχειρήσεις. Αν έβαζε επάνω διαφήμιση Π.Ρ. Δάβαρης θα το αγόραζες?
δεν εχεις δει Χοντα στο δρομο?
Σπύρο έχουν δίκιο τα παιδιά.
Άλλο το σήμα της εταιρείας κι αλλά το σήμα του αντιπροσώπου.Το σήμα που έχουν τα αυτοκίνητα γενικότερα που εισάγει ο Σαρακάκης έχουν μεν το σήμα επάνω (Δεν το βάζουν με περτσίνια όπως έγραψες) αλλά όταν πας να το πάρεις και ζητήσεις να το βγάλουν το βγάζουν χωρίς κανένα σχόλιο.
Όπως πιστεύω και οι άλλοι αντιπρόσωποι εάν τους ζητήσεις να μην έχουν διαφήμιση επάνω το αυτοκίνητο δε νομίζω να μη το δεχτούν.Εξάλου δε το βάζουν στη θέση του σήματος του αυτοκινήτου αλλά σε άλλη θέση.
Στα κινητά τώρα.
Μη νομίζεις ότι επειδή κάποια μοντέλα της sharp έχουν κάποιο αριθμό πωλήσεων είναι μόνο λόγω της ποιότητάς τους σαν κινητά. Αν δεις με τι τρόπο αγοράζουν κινητά οι περισσότεροι από εμάς, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Μπαίνουν μέσα χωρίς να έχουν ψαχτεί καθόλου, τους προτείνουν οι πωλητές τα δικά τους κινητά (Λογικότατο) και φεύγουν με ένα κινητό που στις περισσότερες των περιπτώσεων έχει 99,99% περισσότερες λειτουργίες από αυτές που μπορούν και θα χρησιμοποιήσουν ποτέ.
Είναι σα κι αυτούς που πληρώνουν για να πάρουν μια μπλούζα π.χ. με διαφήμιση αναψυκτικού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το W800 δεν πωλείται πλέον εδώ και καιρό. Αντικαταστάτης το W810 αλλά και το W700.
από τα 382 -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε διαφωνώ, μόνο που παραβλέπεις το ό,τι στέλνω SMS αρκετά σπάνια, ώστε (α) να μην με απασχολεί η ταχύτητα πληκτρολόγησης (β) να με απασχολεί η αλλαγή της φιλοσοφίας του user input προς τη συσκευή (δηλ. στον Η/Υ να πληκτρολογώ 'σφαίρα' με το πληκτρολόγιο αλλά στο κινητό να πρέπει να κάνω κόλπα με το 'joystick', φαντάσου να μην είχαμε πληκτρολόγιο στους Η/Υ και να είχαμε ένα αντίστοιχο σύστημα και να επιλέγαμε τις λέξεις από μενού...) (γ) να θέλει πολύ χρόνο για να μάθει (διότι με 7-8 μηνύματα το μήνα θα πάρει κανένα χρόνο να μάθει τις δικές μου λέξεις, και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μου έχει σπάσει τα νεύρα)
Θα πάω σήμερα να δοκιμάσω το Κ750 αλλά το βλέπω απίθανο...
Νάσο τελικά αποφάσισες πια συσκευή θα πάρεις;
Α, ναι, έχουμε και αυτό το σήριαλ
6233, νομίζω έχει όλα όσα θέλω (και καλή διάρκεια μπαταρίας, το τσεκάρισα στο myphone.gr) και επιπλέον σωστό πληκτρολόγιο (όχι σαν του Κ700 (= Κ750) που αναγκαζόμουν να πληκτρολογώ με τα νύχια).
Nokia rulezzzΑφού σου αρέσουν τα Nokia τότε μάλλον έκανες καλή επιλογή.
Καλορίζικο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από τα 382 -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε διαφωνώ, μόνο που παραβλέπεις το ό,τι στέλνω SMS αρκετά σπάνια, ώστε (α) να μην με απασχολεί η ταχύτητα πληκτρολόγησης (β) να με απασχολεί η αλλαγή της φιλοσοφίας του user input προς τη συσκευή (δηλ. στον Η/Υ να πληκτρολογώ 'σφαίρα' με το πληκτρολόγιο αλλά στο κινητό να πρέπει να κάνω κόλπα με το 'joystick', φαντάσου να μην είχαμε πληκτρολόγιο στους Η/Υ και να είχαμε ένα αντίστοιχο σύστημα και να επιλέγαμε τις λέξεις από μενού...) (γ) να θέλει πολύ χρόνο για να μάθει (διότι με 7-8 μηνύματα το μήνα θα πάρει κανένα χρόνο να μάθει τις δικές μου λέξεις, και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μου έχει σπάσει τα νεύρα)
Θα πάω σήμερα να δοκιμάσω το Κ750 αλλά το βλέπω απίθανο...
Νάσο τελικά αποφάσισες πια συσκευή θα πάρεις;
Α, ναι, έχουμε και αυτό το σήριαλ
6233, νομίζω έχει όλα όσα θέλω (και καλή διάρκεια μπαταρίας, το τσεκάρισα στο myphone.gr) και επιπλέον σωστό πληκτρολόγιο (όχι σαν του Κ700 (= Κ750) που αναγκαζόμουν να πληκτρολογώ με τα νύχια).
Nokia rulezzzΑφού σου αρέσουν τα Nokia τότε μάλλον έκανες καλή επιλογή.
Καλορίζικο.τι δάχτυλα έχεις ρε nass? Mια χαρά πληκτρολογείς στο 750.
-
Στο 700 πάντως που το είχα ένα μήνα, με παίδευε. Πολύ μικρό-στριμωγμένο πληκτρολόγιο (και το 750 ίδιο μου φάνηκε, τα έβαλα και δίπλα-δίπλα με το 700 και ήταν ίδια).
Τέλος πάντων, με γειά μου το 6233!
-
Μεγιά και μακρυά από Νokia Service...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο 700 πάντως που το είχα ένα μήνα, με παίδευε. Πολύ μικρό-στριμωγμένο πληκτρολόγιο (και το 750 ίδιο μου φάνηκε, τα έβαλα και δίπλα-δίπλα με το 700 και ήταν ίδια).Τέλος πάντων, με γειά μου το 6233!
Μια χαρά κινητό δείχνει Νάσο, και είναι στα πρότυπα του 6310i που είχες συνηθίσει (Series 40 γαρ). Μοναδικό μειονέκτημα που βρίσκω στα specs του είναι η μικρή ενσωματωμένη μνήμη, αλλά εφόσον δεν ασχολείσαι με mp3 κλπ στο κινητό σου, δεν θα σε απασχολήσει ποτέ
-
Ψαχνω για φθηνο πακετο καρτοκινητου το οποιο θα χρησιμοποιηθει ως εξης:
- θα κανει κλησεις προς ολα τα δικτυα (αρα δεν ενδιαφερει πχ το Non stop 500)
- θα στελνει μηνυματα επισης προς ολα τα δικτυα
- δεν ενδιαφερει η χρηση wap/internet, πρεπει να δεχεται MMS ομως (νομιζω οτι πλεον και η Q το υποστηριζει)
ποιο πακετο/εταιρια προτεινετε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ψαχνω για φθηνο πακετο καρτοκινητου το οποιο θα χρησιμοποιηθει ως εξης:- θα κανει κλησεις προς ολα τα δικτυα (αρα δεν ενδιαφερει πχ το Non stop 500)
- δεν ενδιαφερει η χρηση wap/internet, πρεπει να δεχεται MMS ομως (νομιζω οτι πλεον και η Q το υποστηριζει)
Frog mobile [Cosmote] 0,366/λεπτό ομιλίας - 0,068 sms
Q card 0,384/λεπτό ομιλίας - 0,071 sms
Mo Mad [TIM] τα ίδια με Q
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψαχνω για φθηνο πακετο καρτοκινητου το οποιο θα χρησιμοποιηθει ως εξης:
- θα κανει κλησεις προς ολα τα δικτυα (αρα δεν ενδιαφερει πχ το Non stop 500)
frog mobile [Cosmote] 0,366/λεπτό ομιλίας - 0,068 sms
Q card 0,384/λεπτό ομιλίας - 0,071 sms
Mo Mad [TIM] τα ίδια με Qτο 1ο και το 3ο δεν προσφερουν πιο φθηνη επικοινωνια μεταξυ των χρηστων των ιδιων πακετων? Αν συμβαινει αυτο, τοτε μου ειναι αδιαφορο, γιατι προφανως επιβαρυνει το κοστος προς αλλους προορισμους.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]