-
Μόνο για GPS το θέλεις;
Θέλεις να είναι και τηλέφωνο; -
Το έχει πάρει ο ξάδερφος μου, και σαν τηλέφωνο πραγματικά είναι πολύ περίπλοκο...στα 5 λεπτά που το περιεργάστικα τουλάχιστον. Το λέω με το σκεπτικό όταν πας ένα ταξίδι μην κουβαλάς και κινητό και gps, να τα έχεις σε ένα! Αν υπάρχει κάτι καλύτερο ώστε να το έχεις μόνιμα σαν τηλέφωνο!
-
Aυτά που σου έδειξα δεν έχουν τηλέφωνο. Αν θέλεις κάτι που να είναι και τηλέφωνο μαζί η τιμή θα ανέβει κατά 100Ε περίπου. Εκτός αν το πάρεις μεταχειρισμένο ή από κάποιο online shop.
-
Πίσω και σας έφαγα!!!
Από σήμερις και δοκιμαστικά, κυκλοφορώ με Ν91.
Δωράκι του αδερφού μου που έχει βαρεθεί λέει να με βλέπει με το κλασικό κατ' εμέ (παλιατζούρα κατ' εκείνον) 6210 .
Είναι ότι πρέπει για τα κυβικά μου (βαρύ και ογκώδες), μεταλλικό (μ' αρέσει), και γενικώς θα δείξει.
Ελαφρώς μεταχειρισμένο, σε άριστη κατάσταση, το αναβάθμισα και όλα ΟΚ!
Πέρασα και το ολοκαίνουργιο 'Tanguera' σε MP3, να το ακούσω μιας και δεν πρόλαβα στις γιορτές.
Τιμή και δόξα στο 6210 που για 6 τουλάχιστον χρόνια δεν έκανε κιχ. Ούτε μπαταρία δε ζήτησε. Αισθάνομαι κάπως που δεν το έχω μαζί μου σήμερα... -
Με γειές!!!
-
http://www.metacafe.com/watch/357795/sonyericsson/
ισως το ωραιοτερο κινητο που εχω δει....
-
...και να που ανακάλυψα κι εγώ τον τροχό και μπήκα στον κόσμο του Symbian OS
Καμια καλή εφαρμογούλα παίζει;
-
καλως τον κι ας αργησε..!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...και να που ανακάλυψα κι εγώ τον τροχό και μπήκα στον κόσμο του Symbian OSΚαμια καλή εφαρμογούλα παίζει;
googl-άρισε για top ten must have symbian apps...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...και να που ανακάλυψα κι εγώ τον τροχό και μπήκα στον κόσμο του Symbian OSΚαμια καλή εφαρμογούλα παίζει;
ε δεν έχασες και τίποτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαββα σου ξεφουσκωσε η αλυσιδα !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μου το κάνεις λιανά μάστορα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μου το κάνεις λιανά μάστορα?
Πλάκα που 'πήγαινε' στο ' ε δεν έχασες και τίποτα... ' .
Μαλλον χαζη πλακα
-
δεν την κατάλαβα...ακόμα δεν την καταλαβαίνω. Τέσπα.
Γιατί χάνει κάτι συγκλονιστικό? Για μένα τα Win Mobile έχουν περισσότερο 'ψωμί'...αλλά αυτά πάσχουν από άλλα.
-
με τη διαφορά όμως Σάββα οτι πριν ανακαλύψω τον τροχό πήγαινα με τα πόδια (Series40) και όχι με τραίνο (Win Mobile)
-
εμενα παντως η πλακα μου αρεσε..
ειχα να ακουσω κατι τετοιο απο το δημοτικο!!
που το ξεθαψες ρε μπιλ! -
Λοιπόν, τα νεύρα μου...
Έχω ένα Κ750 και προσπαθώ 1 μέρα τώρα να το συνδέσω με τη USB στον υπολογιστή. Το μ@λ@κισμένο το μόνο που κάνει είναι να φορτίζεται... Το έχω συνδέσει δεκάδες φορές και στο pc μου και στο mac της δουλειάς, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με το ίδιο καλώδιο εν τω μεταξύ συνέδεσα και του ξαδερφου μου και της μάνας μου τα Ericsson διαδοχικά, κανένα πρόβλημα... Τι σκ@τ@ μπορεί να φταίει?
-
-
Ούτε καν το βλέπει... απλά το φορτίζει.
Το έχω περάσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή, αλλά και να μην το είχα εγκαταστήσει, δεν υπήρχε λόγος να μην το βλέπει, είναι απλά ένας αφαιρούμενος σκληρός δίσκος, όπως ένα οποιοδήποτε USB stick.
Α! Δοκίμασα και σε άλλο pc και @@...
-
Mηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης του;Δοκιμασε να καθαρισεις τις επαφες της.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]