-
Δεν είναι οτι δεν το χω σκεφτεί φυσικά!! Απλά η συσκευή έχει λίγο τα χάλια της. Εκτός απο μια μπαταρία, θέλει και ενα φρεσκάρισμα γιατι το joystick ειναι νεκρό και δεν ξερω τελικά τι να κανω
-
πάρε ένα SE K750 (από τα best value της αγοράς) στα 200 ευρώ καινούριο
-
elteo, +1...
-
Λετε ε; Δεν θέλω να βγει μουφα ρε γμτ σαν το k700
-
δεν έχει καμία σχέση με το 700.
- πολύ καλή αυτονομία (κρατά χαλαρά 3-4 μέρες με αρκετή χρήση)
- φοβερή κάμερα
- memory slot
-
το Κ750-φτού και βγαίνω είναι εγγύηση, και για παραπάνω από 200 ευρώ που κοστίζει
-
Το 750 εννοάς, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 750 εννοάς, έτσι;τα χει χάσει από τα τόσα κινητά που έχει... ...και μετά έλεγε για μένα.
edit: ξέχασα να πω ...το 9100 επωλήθει. Παραγγέλθηκε ένα Nokia E50.
Aπό την αρχή μου άρεσε αυτό το κινητάκι. Τώρα που βγαίνει με καμερούλα ...θα γίνω κάτοχος ενός από δαύτα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 750 εννοάς, έτσι;
τα χει χάσει από τα τόσα κινητά που έχει... ...και μετά έλεγε για μένα.
edit: ξέχασα να πω ...το 9100 επωλήθει. Παραγγέλθηκε ένα Nokia E50.
Aπό την αρχή μου άρεσε αυτό το κινητάκι. Τώρα που βγαίνει με καμερούλα ...θα γίνω κάτοχος ενός από δαύτα.η αλήθεια είναι ότι παίζει να πάω για 3ο ,
(δε βγαίνει σε λευκό γμτ )αλλά δεν τα χρησιμοποιώ συγχρόνως!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 750 εννοάς, έτσι;ναί το διόρθωσα
-
Έγραψα προχθές για κάτι sms που έρχονται με καθυστέρηση ωρών...
Σήμερα διαπίστωσα πως μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και αυτό τους δίνει σήμα ότι είναι κλειστό. Στην πραγματικότητα είναι μια χαρά ανοιχτό, αλλά ούτε χτυπάει, ούτε τίποτα!
Εϊναι και αυτό πρόβλημα δικτύου ή απλά το 6510 μου έχει γεράσει ανεπανόρθωτα και πρέπει να βγει στην σύνταξη;
-
Το 6510 θέλει αλλαγή. Τα λέει το kid αλλά δεν το ακούς. Καλά να πάθεις.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έγραψα προχθές για κάτι sms που έρχονται με καθυστέρηση ωρών...Σήμερα διαπίστωσα πως μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και αυτό τους δίνει σήμα ότι είναι κλειστό. Στην πραγματικότητα είναι μια χαρά ανοιχτό, αλλά ούτε χτυπάει, ούτε τίποτα!
Εϊναι και αυτό πρόβλημα δικτύου ή απλά το 6510 μου έχει γεράσει ανεπανόρθωτα και πρέπει να βγει στην σύνταξη;
εχεις ιο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σήμερα διαπίστωσα πως μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και αυτό τους δίνει σήμα ότι είναι κλειστό. Στην πραγματικότητα είναι μια χαρά ανοιχτό, αλλά ούτε χτυπάει, ούτε τίποτα!
εχεις ιο.
Λες να κόλλησα τίποτα από τα πολλα προγραμματάκι απου κατεβάσω και χρησιμοποιώ στο windows κινητό μου;
Υπενθυμίζω πως το 6510 είναι αυτό:
Ηλικίας 3,5 ετών, πλέον.
-
charmak66, είχα το ίδιο πρόβλημα με το Τ68i (το αγαπημένο μου κινητό μέχρι σήμερα
)... Η συσκευή έφταιγε δυστυχώς...τα 'χε παίξει... -
εχεις ιο.
Λες να κόλλησα τίποτα από τα πολλα προγραμματάκι απου κατεβάσω και χρησιμοποιώ στο windows κινητό μου;
Ηλικίας 3,5 ετών, πλέον.
τσιμπησες...
-
εχεις ιο.
Ηλικίας 3,5 ετών, πλέον.
Kαλα....
Αντεξε τοσο;;;;;
Εγω σ 3 μηνες ειχα αλλαξει 4..... -
...Ηλικίας 3,5 ετών, πλέον.Πφφφφ.... σιγά! Το προηγούμενο μου (8850) το κράτησα 6 χρόνια, από το 2000 μέχρι πριν λίγους μήνες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Ηλικίας 3,5 ετών, πλέον.
Πφφφφ.... σιγά! Το προηγούμενο μου (8850) το κράτησα 6 χρόνια, από το 2000 μέχρι πριν λίγους μήνες.
Εγω εχω ενα τετοιο απο τα τελη του 99.....
Και ακομα δουλευει..... -
Έγραψα προχθές για κάτι sms που έρχονται με καθυστέρηση ωρών...Σήμερα διαπίστωσα πως μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και αυτό τους δίνει σήμα ότι είναι κλειστό. Στην πραγματικότητα είναι μια χαρά ανοιχτό, αλλά ούτε χτυπάει, ούτε τίποτα!
Tελικά μου ήρθαν χθες ειδοποιήσεις για τις 2 κλήσεις, μερικές ώρες αργότερα.
Επίσης έμαθα πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε άλλο κινητό με δίκτυο Cosmote.
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν φταίει τελικά το δίκτυο ή η συσκευή μου;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]