-
Τι περίπου ψάχνεις;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι περίπου ψάχνεις;δεν ξέρω, μόλις αγόρασα το Κ750 για τις ανάγκες μου,
αλλά 'έσκασε' επιδότηση 350 ευρώ...
αν το ξερα...
-
Τότε σκέψου τι σου λείπει ή τι περίπου θα ήθελες να σου πούμε και τι θα πάρεις...
-
SAMSUNG D830
SONY ERICSSON W810
SONY ERICSSON Z610
SONY ERICSSON M600I (376 -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αντικειμενικά το πιο σκυλί κινητό που έχω χρησιμοποιήσει ειναι ενα Panasonic GD92, το παντοφλέ σκούρο μπλέ κινητό που είχε τότε το τρελό 'feature' να μπορείς να επιλέξεις το φωτισμό της οθόνης ανάμεσα σε 3 χρώματα...Έχει πέσει απο 10 μέτρα, έχει πατηθεί, έχει φάει 2-3 φορές νερό... Η λίστα συνεχίζεται.
Μια φορά θυμάμαι ημουν σε σπίτι μιας φίλης που είχε τοτε το μοντέλο αυτό... Ηταν στο μπαλκόνι και μου πετάει το κινητό φωνάζοντας τη τελευταία στιγμή 'Πιάστο!'... Εγώ στο κόσμο μου και το κινητό περνάει δίπλα μου και στουκάρει στο τοίχο... Παιδιά ξεκόλησε ο σοβάς και έμεινε αποτύπωμα σαν τα κόμικ, το κινητό ούτε γρατζουνιά!
πω ρε
τι μου θυμισες τωρα
το'χε μια πρωην μου αυτο
ωραιες εποχες.. σουζες με παπακια -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αντικειμενικά το πιο σκυλί κινητό που έχω χρησιμοποιήσει ειναι ενα Panasonic GD92, το παντοφλέ σκούρο μπλέ κινητό που είχε τότε το τρελό 'feature' να μπορείς να επιλέξεις το φωτισμό της οθόνης ανάμεσα σε 3 χρώματα...
Έχει πέσει απο 10 μέτρα, έχει πατηθεί, έχει φάει 2-3 φορές νερό... Η λίστα συνεχίζεται.
Μια φορά θυμάμαι ημουν σε σπίτι μιας φίλης που είχε τοτε το μοντέλο αυτό... Ηταν στο μπαλκόνι και μου πετάει το κινητό φωνάζοντας τη τελευταία στιγμή 'Πιάστο!'... Εγώ στο κόσμο μου και το κινητό περνάει δίπλα μου και στουκάρει στο τοίχο... Παιδιά ξεκόλησε ο σοβάς και έμεινε αποτύπωμα σαν τα κόμικ, το κινητό ούτε γρατζουνιά!
πω ρε
τι μου θυμισες τωρα
το'χε μια πρωην μου αυτο
ωραιες εποχες.. σουζες με παπακια -
Ο χρήστης technik έγραψε:
παιδιά, μέχρι 350 ευρώ κινητό τί προτείνετε? (συσκευή)(πρίν 3 βδομάδες αγόρασα το Κ750-πολύ καλό, αλλά θα πάρω κι άλλο)
K800i
-
εχω το 6310i και σκεφτομαι να αγορασω bluetooth hands free.....
ειναι compatible με ολα τα handsfree ή πρεπει να ειναι ενα συγκεκριμενο??
το site της νοκια δινει μονο ενα......προτασεις???
-
Μετά που θα απαντήσετε του Ποπολάρου πείτε μου και εμένα...
Αξίζουν τα 70 παραπάνω ευρώ για το W710 απο το Ζ710;
Θα πάω αύριο αν αγοράσω ένα απο τα δυο αλλά δε ξέρω αν το λογισμικό για walkman και ο βηματομετρητής( ) υπερισχύουν έναντι του πιο ωραίου Ζ. -
Παύλο εάν έχει λογισμικό για walkman ναι πιστεύω ότι αξίζει. Γιατί;
Γιατί αυτό σημαίνει ότι δουλεύει και χωρίς οι λειτουργίες του τηλεφωνου να είναι ΟΝ δηλ δουλεύει μόνο το mp3 player σε flight mode.
Εγώ έχω το W700.
-
Pavlo προσωπικά δεν θα χαράμιζα για το λογισμικό για walkman (αλήθεια, τι παραπάνω έχει από τα κινητά χωρίς τέτοιο λογισμικό?) το design. Και κυρίως δεν θα το πλήρωνα. Εκτός αν έχει τρομερές ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές, κάτι που δεν το νομίζω.
-
πφφφ....βαρέθηκα, τα γράφω στο κενό μου φαίνεται.
εάν θέλει design ας πάρει ένα Μotorola RAZR V3 απλό στα 169 ευρώ να τελειώνει.
-
elteo & Kid αυτά σκέφτομαι και εγώ και δε καταλήγω κάπου...
Θα δω αύριο μάλλον απο κοντά...ευχαριστώ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πφφφ....βαρέθηκα, τα γράφω στο κενό μου φαίνεται.εάν θέλει design ας πάρει ένα Μotorola RAZR V3 απλό στα 169 ευρώ να τελειώνει.
Δεν είπα μόνο design, απλά εν προκειμένω προτιμώ το design από 'το λογισμικό για walkman'.
Αυτό που λες είναι το flight mode, δεν νομίζω ότι είναι το λογισμικό για walkman αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
πφφφ....βαρέθηκα, τα γράφω στο κενό μου φαίνεται.
εάν θέλει design ας πάρει ένα Μotorola RAZR V3 απλό στα 169 ευρώ να τελειώνει.
Δεν είπα μόνο design, απλά εν προκειμένω προτιμώ το design από 'το λογισμικό για walkman'.
Αυτό που λες είναι το flight mode, δεν νομίζω ότι είναι το λογισμικό για walkman αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
...?
εάν δεν είσαι σίγουρος πώς εκφέρεις άποψη?
Είμαι χρήστης αυτού.
-
Για συνεχίστε...
-
τι κάθομαι και ασχολούμαι...εγώ φταίω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:hmmm:τι κάθομαι και ασχολούμαι...εγώ φταίω.
Όχι βρε,μη το παίρνεις έτσι.
Ευχαριστώ και πάλι.Υ.Γ. Στον Ποπολάρο μη ξεχάσετε να απαντήσετε.
-
[quote='v@silis']SAMSUNG D830
SONY ERICSSON W810
SONY ERICSSON Z610
SONY ERICSSON M600I (376 -
[quote='technik'][quote='v@silis']SAMSUNG D830
SONY ERICSSON W810
SONY ERICSSON Z610
SONY ERICSSON M600I (376
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]