-
...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...?γινεται εννοω να εχουν καλυτερο σημα τα βοδαφον απο τα q, οσον αφορα τη δικη μου εμπειρια τουλαχιστον.
-
το κατάλαβα...αναρωτιέμαι πως???
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά 7 χρόνια τώρα ποτέ δεν είχα παράπονο από τη Vodafone.. Τελευταία όμως και έχοντας το hello Moto ( ) τυχαίνει αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο δωμάτιο να μην έχω καθόλου ή ελάχιστο σήμα..Μήπως παίζει ρόλο και η συσκευή; Το λέω γιατί με Nokia πχ πιάνει τέλεια ενώ με το δικό μου..
Πάντως για την Cosmote διαφωνώ...Θεωρώ την tim ΠΟΛΥ καλή.Σάββα έχεις ένα κόλλημα με τον ΟΤΕ ε; -
Κανένα!
Το αποδεικνύω έχοντας Q telecom.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Krusenstern
τι να πω...5 χρόνια δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το σήμα.
ooooooσοι φιλοι μου εχουν q
ποιο πολλα μηνυματα παιρνουν για αναπαντητες κλησεις (παλι καλα που εχει και αυτο) παρα μηνυματα φιλων..Αυτή την εμπειρία είχα κι εγώ, αλλά όχι από έλλειψη σήματος. Ο λόγος είναι μάλλον ο φόρτος του δικτύου της βόδα, που προφανώς αφήνει τους συνδρομητές Q τελευταίους στη λίστα για να εξυπηρετηθούν.
-
τι να πω...ποτέ δεν προσπάθησα 2η φορά να πάρω...premium συνδρομητής επειδή είμαι παλιός?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι να πω...ποτέ δεν προσπάθησα 2η φορά να πάρω...premium συνδρομητής επειδή είμαι παλιός?Μαλλον επειδη εισαι Ολυμπιακος!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι να πω...ποτέ δεν προσπάθησα 2η φορά να πάρω...premium συνδρομητής επειδή είμαι παλιός?
Μαλλον επειδη εισαι Ολυμπιακος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάντως για την Cosmote διαφωνώ...Θεωρώ την tim ΠΟΛΥ καλή.Σάββα έχεις ένα κόλλημα με τον ΟΤΕ ε;
Πολύ καλή η ΤΙΜ και όσο πάει και βελτιώνεται, αλλά ακόμα τη Cosmote δε την απειλεί. Για τη τρίτη της παρέας άς το αφήσουμε καλύτερα.
-
Θέλει κανείς 6680?
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θέλει κανείς 6680?
Έχεις 6680 για πούλημα; Π.μ. please...
-
εδώ και 4 μέρες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι να πω...ποτέ δεν προσπάθησα 2η φορά να πάρω...premium συνδρομητής επειδή είμαι παλιός?ελαχιστες φορες ου χει τυχει και μενα...καλη ειναι η q αλλα απο τη στιγμη που τη πηρε η τιμ τερμα και οι σοβαρες προσφορες...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εδώ και 4 μέρες
Απίστευτο κινητό... Αν είχε και WiFi τοτε αντικειμενικά θα ηταν στο τοπ 3 αυτή τη στιγμή στην αγορά...
-
Krusenstern
...άλλαξες το 6680 με το 6230i?
βαρέθηκες να κουβαλάς παντόφλες μαζί σου ε?
είναι που δεν θα το άλλαζες...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απίστευτο κινητό... Αν είχε και WiFi τοτε αντικειμενικά θα ηταν στο τοπ 3 αυτή τη στιγμή στην αγορά...
Για την τιμη του και καμερα επρεπε να εχει... αλλα τεσπα.... επαγγελματικο το λενε, οποτε εχουν δικαιωμα να ζητησουν τρελα λεφτα και να αφαιρεσουν features.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Krusenstern...άλλαξες το 6680 με το 6230i?
βαρέθηκες να κουβαλάς παντόφλες μαζί σου ε?
είναι που δεν θα το άλλαζες...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να το δώσω
Θα δούμε τι θα πει κι ο Θέμης (silencer51) -
Τι λέει το Ν73? Κρους?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]