-
Με καθε επιφυλαξη(αν ειναι οντως ετσι οι δηλωσεις) τοτε ειναι αλλος ενας 'θρασυς μαλακακος.'
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν μπορει ρε παιδες να εχει κανει τετοια δηλωση αυτος ο Τατσι Μητσι-Χωστα-ΕΛΕΟΣ αν εχει κανει τετοια δηλωση....
Και ποιοι ειναι αυτοι και με ποιο δικαιωμα να κανουν τετοια πραγματα δηλαδη και ως εκπροσωπος των απανταχου Αλβανων στην Ελλαδα μιλαει???
Ξαναγραφω παντως οτι δεν μπορει να εχει κανει τετοια δηλωση...
Παιδια το ακουσα και σε εκπομπη το βαρεμενου,το ειπε ενας καλεσμενος του,τωρα αν λενε μουφες δεν ξερω το εγραψα με καθε επιφυλαξη.Τον συγκεκριμενο αλβανοεκπροσωπο που τον εχω δει πιο παλια σε αλλες εκπομπες ειναι λιγο επιθετικος με τους ελληνες παντως
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Τον συγκεκριμενο αλβανοεκπροσωπο που τον εχω δει πιο παλια σε αλλες εκπομπες ειναι λιγο επιθετικος με τους ελληνες παντωςΜε τον Βορίδη, τον Καρατζαφέρη, τον Πρεκα κλπ. κι εγω επιθετικός θα ήμουν
Μην πω καμια άλλη εκφραση και με πιασει ο κανονισμός
Όσο για τις διάφορες 'εκπομπές' σε παραπέμπω στο σχετικό topic -
Προσοχή με τον Βορίδη. Σε αντίθεση με άλλους της παράταξής του, δεν είναι εριστικός, δεν φωνάζει, δεν φανερώνει τις προθέσεις του (μια πέτρα στον λαιμό και φουντάρισμα στο βόθρο) και χρησιμοποιεί δομημένα επιχειρήματα. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα γιατί ξέρει που να χτυπήσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσοχή με τον Βορίδη. Σε αντίθεση με άλλους της παράταξής του, δεν είναι εριστικός, δεν φωνάζει, δεν φανερώνει τις προθέσεις του (μια πέτρα στον λαιμό και φουντάρισμα στο βόθρο) και χρησιμοποιεί δομημένα επιχειρήματα. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα γιατί ξέρει που να χτυπήσει.σου θυμίζει τίποτα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προσοχή με τον Βορίδη. Σε αντίθεση με άλλους της παράταξής του, δεν είναι εριστικός, δεν φωνάζει, δεν φανερώνει τις προθέσεις του (μια πέτρα στον λαιμό και φουντάρισμα στο βόθρο) και χρησιμοποιεί δομημένα επιχειρήματα. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα γιατί ξέρει που να χτυπήσει.
σου θυμίζει τίποτα?
Χμμμμ καπου παει το μυαλο μας
-
Άλλο δομημένα επιχειρήματα και άλλο αποδομημένες αρλούμπες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εβραίος είναι εθνικότητα, και έχουν επίσημη θρησκεία τον Ιουδαϊσμό.-
Πότε έγινε αυτό; Χαμπάρι δεν έχω πάρει!!!
Εγώ ήξερα πως το 'εβραίος' χαρακτηρίζει θρησκεία.
(btw, αν έγιναν έθνος, ποιο είναι το επίσημο κράτος τους; )Το Ισραήλ!
Χαίρω πολύ ρε παιδιά! Υποτίθεται ότι άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι.
Το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν το κράτος των Ισραηλιτών. Εγώ ρώτησα από πότε το 'εβραίος' χαρακτηρίζει εθνικότητα και όχι θρησκεία.
Όχι. Οι Εβραίοι δεν είχαν κράτος μέχρι μετά τον Β' Π.Π. Χωρίς να είμαι σίγουρος, απέκτησαν κράτος το 1949.
Όμως είχαν αρχίσει να μαζεύονται στην περιοχή πολύ πριν.
Μεγάλο ποσοστό των Ισραηλινών πολιτών νομίζω περίπου 30% δεν είναι Ισραηλίτες (εβραίοι) αλλά είναι Άραβες που μένουν εκεί και έχουν τα κανονικά δικαιώματα Ισραηλινών πολιτών.
Το παράξενο είναι ότι ενώ είναι πολλοί το ποσοστό που παίρνει το κόμμα που τους εκπροσωπεί είναι δυσανάλογο προς τον όγκο τους.
Δηλαδή υπάρχουν Άραβες που ψηφίζουν ακραία κόμματα άκρως σιωνιστικά
Επίσης νομίζω ότι επισήμως υπάρχει άρθρο στο σύνταγμα του Ισραήλ που λέει πως αρχηγός του κράτους είναι ο θεός του οποίου είναι και ο περιούσιος λαός.Ο πρόεδρος της χώρας απλώς εκπροσωπεί την χώρα στους διεθνής οργανισμούς. -
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Δεν μπορει ρε παιδες να εχει κανει τετοια δηλωση αυτος ο Τατσι Μητσι-Χωστα-
ΕΛΕΟΣ αν εχει κανει τετοια δηλωση....
Και ποιοι ειναι αυτοι και με ποιο δικαιωμα να κανουν τετοια πραγματα δηλαδη και ως εκπροσωπος των απανταχου Αλβανων στην Ελλαδα μιλαει???
Ξαναγραφω παντως οτι δεν μπορει να εχει κανει τετοια δηλωση...
Παιδια το ακουσα και σε εκπομπη το βαρεμενου,το ειπε ενας καλεσμενος του,τωρα αν λενε μουφες δεν ξερω το εγραψα με καθε επιφυλαξη.Τον συγκεκριμενο αλβανοεκπροσωπο που τον εχω δει πιο παλια σε αλλες εκπομπες ειναι λιγο επιθετικος με τους ελληνες παντως
Είναι αλήτης και θέλει πολλές μπούφλες που λένε και στο χωριό μου.Αλλά φταίνε αυτοί που τον καλούν και τον βάζουν στο τραπέζι σαν θεσμικό εκπρόσωπο των Αλβανών.
Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά.
Και μπράβο και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια που σηκώθηκε και έφυγε όταν προκλήθηκε από τους Αλβανούς τσάμηδες! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τον συγκεκριμενο αλβανοεκπροσωπο που τον εχω δει πιο παλια σε αλλες εκπομπες ειναι λιγο επιθετικος με τους ελληνες παντως
Με τον Βορίδη, τον Καρατζαφέρη, τον Πρεκα κλπ. κι εγω επιθετικός θα ήμουν
Όσο για τις διάφορες 'εκπομπές' σε παραπέμπω στο σχετικό topicAργησες! Ηθελα να ηξερα που ήσουν 11 σελίδες τωρα! Μπάσκετ έπαιζες;;
Εσύ που αντέχεις και μιλάς κόσμια και μπορείς απευθυνθείς σε αποδεδειγμένα ηλιθίους (χαρά στο κουράγιο σου ) πες σε κείνο το όργιο των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών (που δυστυχώς απο ότι είδα κάπου, θα αναπαραχθεί το είδος του) ότι Σιράκ είναι κεντροδεξιός ο άνθρωπος, από το 'Γκωλλικό' κόμμα και όχι σοσιαλιστής , εντός ή εκτός εισαγωγικών.(όχι δηλαδή ότι αν ήταν κάποιος άλλος θα άλλαζε κάτι)
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, κάποιον που είναι επιφορτισμένος με την ευθύνη της λειτουργίας του φόρουμ.Το εξής:
Τελικά που θα βγει αυτή η κατάσταση;; Κάθε θέμα που ανοίγεται θα μπαίνει το βούρλο και θα το κάνει μπάλαχο;; Μέχρι πόσο θα πάμε έτσι;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aργησες! Ηθελα να ηξερα που ήσουν 11 σελίδες τωρα! Μπάσκετ έπαιζες;;Έχω μπλέξει με την Κοινωνία της Πληροφορίας στη δουλειά και έχω χρόνο 10' ανα ώρα να σχοληθώ με τα εδώ (για τα παρκέ ασ' τα καλύτερα...)!
Ασε που το θέμα μυρίζει μπαρούτι από χιλιόμετρα και δε θα τολμούσα ν' ασχοληθώ σοβαρά...Εσύ που αντέχεις και μιλάς κόσμια και μπορείς απευθυνθείς σε αποδεδειγμένα ηλιθίους (χαρά στο κουράγιο σου ) πες σε κείνο το όργιο των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών (που δυστυχώς απο ότι είδα κάπου, θα αναπαραχθεί το είδος του) ότι Σιράκ είναι κεντροδεξιός ο άνθρωπος, από το 'Γκωλλικό' κόμμα και όχι σοσιαλιστής , εντός ή εκτός εισαγωγικών.(όχι δηλαδή ότι αν ήταν κάποιος άλλος θα άλλαζε κάτι)
Δε με παρακολουθείς... Του το είπα! Οι αντοχές μου ειναι (κι εμένα) περιορισμένες! Απλά νομίζω ότι βρήκα το κόλπο!
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, κάποιον που είναι επιφορτισμένος με την ευθύνη της λειτουργίας του φόρουμ.Το εξής:
Τελικά που θα βγει αυτή η κατάσταση;; Κάθε θέμα που ανοίγεται θα μπαίνει το βούρλο και θα το κάνει μπάλαχο;; Μέχρι πόσο θα πάμε έτσι;
Στο διηνεκές. Δε μ' απασχολεί πάντως. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλο δομημένα επιχειρήματα και άλλο αποδομημένες αρλούμπες.Μπορεις να τις πεις και bullshit!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τον συγκεκριμενο αλβανοεκπροσωπο που τον εχω δει πιο παλια σε αλλες εκπομπες ειναι λιγο επιθετικος με τους ελληνες παντως
Με τον Βορίδη, τον Καρατζαφέρη, τον Πρεκα κλπ. κι εγω επιθετικός θα ήμουν
Όσο για τις διάφορες 'εκπομπές' σε παραπέμπω στο σχετικό topicΚαμια αντιρηση για τις εκπομπες αλλα ο εν λογω παρουσιαστης τουλαχιστον καλει και αντιθετους απο αυτους που αναφερες στην ιδια εκπομπη και ετσι ακουγονται ολες οι αποψεις
-
Εμένα μου την σπάνε κάποιοι που αρνούνται να δουν απέναντί τους/αντιμετωπίσουν άτομα με διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Πχ θυμάμαι που σε μια εκπομπή του Ζούγκλα είχε προσκληθεί ο Πλεύρης. Αντί να τον αντιμετωπίσουν, οι μισοί (εκπρόσωποι ΚΕΕ-ΣΥΝ) απειλούσαν με αποχώρηση. Σιγά ρε, τέτοιες λαμακίες κάνετε και αυτή τη στιγμή ο ΛαΟΣ έχει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, 3,5%, άρα μια εδρούλα στη Βουλή. Στο πρόβλημα δεν ρίχνεις κατάρες, αλλά προτείνεις λύσεις.
Έτσι μάλιστα και σκάσουν πριν τις εκλογές τίποτα ιστορίες σαν αυτές της Γαλλίας, ΧΑΛΑΡΑ θα χτυπήσει διπλάσια νούμερα ο Καρατζαφέρης. Αλλά στο μπλαμπλα είμαστε πρώτοι (φίλοι μας-αδέλφια μετανάστες), στις λύσεις πάσχουμε. -
Το τι ακριβώς εστί 'εβραίος' είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν είναι ξεκαθαρισμένο ούτε ανάμεσα στους ίδιους τους εβραίους (οι οποίοι είναι χωρίσμένο σε διάφορα κινήματα, αντιλήψεις και πρακτικές).
Η ουσία είναι πως για τους περισσότερους η λέξη εβραίος παραπέμπει σε θρησκεία (και όχι σε κράτος). και στη χώρα μας υπάρχουν Έλληνες που στη θρησκεία είναι εβραίοι.
ΥΓ1. Το ότι το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν η χώρα των Ισραηλιτών είναι απόλυτα σωστό, ανεξάρτητα από το πότε ιδρύθηκε το Ισραήλ (το ανέκαθεν σημαίνει από πάντα, και το από πάντα σημαίενι από την ίδρυση της χώρας). Όπως παρατηρήσατε, δεν έγραψα πως το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν το κράτος των εβραίων, αλλά των Ισραηλιτών.
ΥΓ2. Η ταύτιση εβραίος = Ισραηλίτης είναι το ίδιο λανθασμένη με την τάυτιση χριστιανός ορθόδοξος = Έλληνας
-
παδια υπηρχε ενα θρεντ που ασχολουνταν με το ισραηλ,ας το ανεβασει καποιος για να μην μπερδευουμε τα θεματα!
-
Όλους αυτούς τους 'αριστερίζοντες' ποτέ δεν τους είδα να δείξουν έστω και την παραμικρή ευαισθησία για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών που τους ρίχνουν ριπές με τα Καλάσνικοφ στα σπίτια οι Αλβανοί. Έτσι, να αναφέρω ΕΝΑ μόνο παράδειγμα...
Παρά μου λένε (τα ΖΩΑ) για 'σλαβομακεδονική μειονότητα' (το μόρφωμα των 'κυρίων' Τίτο και ΒΑΦΕΙΑΔΗ) κλπ. Ή που βγαίνουν και ωρύονται για τάχαμου καταπίεση των... τσάμηδων.
Πολλά βγήκαν στη φόρα στην εκπομπή της Σταή για την κασκαρίκα που πήγαν να παίξουν οι αλβανοί στον Παπούλια. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και σηκώθηκε κι έφυγε. Ακούς εκεί να τον βάλουν σε ξενοδοχείο που ανήκει σε υψηλά ιστάμενο στέλεχος των 'τσάμηδων'.
Επί τη ευκαιρία, γιατί οι αριστερίζοντες μας πρήζουν για τους 'τσάμηδες'; Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
-
Με δεδομένο ότι ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει κάποιο φύλο που μπορεί να ταυτοποιηθεί ως Εβραϊκό, και με δεδομένη τη διαίρεση των Ισραηλιτών σε 12 φυλές βάσει θρησκευτικών και πολιτικών διαφορών, Εβραίος είναι μάλλον ο Εβραίος στο θρήσκευμα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όλους αυτούς τους 'αριστερίζοντες' ποτέ δεν τους είδα να δείξουν έστω και την παραμικρή ευαισθησία για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών που τους ρίχνουν ριπές με τα Καλάσνικοφ στα σπίτια οι Αλβανοί. Έτσι, να αναφέρω ΕΝΑ μόνο παράδειγμα...Παρά μου λένε (τα ΖΩΑ) για 'σλαβομακεδονική μειονότητα' (το μόρφωμα των 'κυρίων' Τίτο και ΒΑΦΕΙΑΔΗ) κλπ. Ή που βγαίνουν και ωρύονται για τάχαμου καταπίεση των... τσάμηδων.
Πολλά βγήκαν στη φόρα στην εκπομπή της Σταή για την κασκαρίκα που πήγαν να παίξουν οι αλβανοί στον Παπούλια. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και σηκώθηκε κι έφυγε. Ακούς εκεί να τον βάλουν σε ξενοδοχείο που ανήκει σε υψηλά ιστάμενο στέλεχος των 'τσάμηδων'.
Επί τη ευκαιρία, γιατί οι αριστερίζοντες μας πρήζουν για τους 'τσάμηδες'; Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
Σωστος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
I dont know what you mean. Εαν ο Σιρακ και η Γαλλια δεν ειναι ο ορισμος του Σοσιαλισμου, τοτε μιλαμε για διαφορετικα πραγματα.
Τελικά εσεις οι ΗΠΑμερικάνοι έχετε παντελή αγνοια για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη
Μάλλον τα δορυφορικα TV5 που βλεπετε εκει ειναι τα international κι οχι αυτα που βλέπουμε εδώ(Πλακα δεν εχει να λες τα ιδια απο την ανάποδη; )
Εσεις οι Ευρωπαιοι εχετε παντελη αγνοια απο το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στην Ευρωπη
Trust me.
Κι εσείς οι ηπαμερικανοί έχετε παντελή άγνοια του τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαίνει στις ηπα...
Το Παρίσι καίγεται