-
Βρε Γιωργο μου τα 50 ευρω του παράβολου σε πειράξανε;;
Άλλα είναι τα εγκλήματα που συντελλούνται κατα συρροήν εδω και χρόνια!!
Αν κάνεις 6 αγώνες το χρόνο είναι 300Ε. Αυτό είναι ένας αγώνας μειον; Δεν αξίζει η ασφάλεια σου 300Ε το χρόνο;
Σαν σκέψη ήταν σωστή να τονώσουν τις λέσχες για να κάνουν ασφαλέστερους και πιο σωστά διαφημισμένους αγώνες.
Αν κάποιες λέσχες τα έβαλαν στην τσέπη και δεν τα 'γυρισαν' πίσω στους αγωνιζόμενους, είναι ένα θέμα που ελπίζω να το δει η ΕΘΕΑ και ο ΣΟΑΑ και να μην τους ξαναδώσουν αγώνα του χρόνου! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προβολη και επαγγελματική νοοτροπία και όχι αρπαχτες είναι το κλειδί.
Πολύ σωστό, συμφωνούμε απόλυτα!
Πάω στοίχημα όμως πως θα διαφωνήσουμε στο ότι οι λέσχες και η αρχή του σπορ είναι οι τελευταίοι που το πράττουν!!!
Κι αν όντως διαφωνούμε, θα ήθελα να ήξερα τον αντίλογο σε αυτό.Συμφωνούμε!!
Γιαυτό φωνάζω!!! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!! Αν δεν μπορουν να τους πάρουμε απο το χεράκι στράτα-στρατούλα και να τους πάμε εμείς! Αν και τότε δεν ακολουθήσουν ΡΗΞΗ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ!! ΟΧΙ ομως χωρις να έχουμε καταθέσει πρώτα την ΑΠΟΨΗ μας και τις ΛΥΣΕΙΣ που προτείνουμε!
Εσυ σε αυτό Συμφωνείς;;;;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Συμφωνούμε!!
Γιαυτό φωνάζω!!! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!! Αν δεν μπορουν να τους πάρουμε απο το χεράκι στράτα-στρατούλα και να τους πάμε εμείς! Αν και τότε δεν ακολουθήσουν ΡΗΞΗ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ!! ΟΧΙ ομως χωρις να έχουμε καταθέσει πρώτα την ΑΠΟΨΗ μας και τις ΛΥΣΕΙΣ που προτείνουμε!
Θέλεις να πεις δηλαδή πως δεν έχουν γίνει ποτέ προτάσεις και πρέπει να γίνουν τώρα;
Χάνω κάτι;
-
Ειδες εσυ πουθενα πρότασεις για τις αναγνωρίσεις, για την εκμετάλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για την καλύτερη προβολή των αγώνων για την διάρθρωση των κλάσεων στους αγώνες, για τον αριθμό των αγώνων του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, για την αναβάθμιση των ραλι σπριντ, για το πως πρέπει να κατανέμονται τα χρήματα των παραβόλων, για την σωστή γεωγραφική κατανομή των αγώνων, για οικονομική διαφάνεια στα ταμεία της ΕΘΕΑ και των λεσχών; (μπορω να συνεχίσω σου πω πολλά που θέλουν βελτίωση ή ριζική αλλαγή αλλά δεν εχει νόημα)
Παρατηρήσεις και παρανεσεις έχουν γίνει μέσω των εκθέσεων των παρατηρητών, αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για κάποιο από το προαναφερόμενα, πλην της πρότασης Πλατή για τις αναγνωρίσεις, δεν εχω ούτε δει, ούτε ακούσει -
ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 300 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΝΟΣ ΡΑΛΛΥ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βρε Γιωργο μου τα 50 ευρω του παράβολου σε πειράξανε;;
Άλλα είναι τα εγκλήματα που συντελλούνται κατα συρροήν εδω και χρόνια!!
Αν κάνεις 6 αγώνες το χρόνο είναι 300Ε. Αυτό είναι ένας αγώνας μειον; Δεν αξίζει η ασφάλεια σου 300Ε το χρόνο;
Σαν σκέψη ήταν σωστή να τονώσουν τις λέσχες για να κάνουν ασφαλέστερους και πιο σωστά διαφημισμένους αγώνες.
Αν κάποιες λέσχες τα έβαλαν στην τσέπη και δεν τα 'γυρισαν' πίσω στους αγωνιζόμενους, είναι ένα θέμα που ελπίζω να το δει η ΕΘΕΑ και ο ΣΟΑΑ και να μην τους ξαναδώσουν αγώνα του χρόνου!300 ευρώ μου είναι μισό μηνιάτικο (πριν πληρώσω λογ/σμους κλπ), άρα ΠΟΛΥ με έκαψαν...
Επίσης πού στο καλό είδες αύξηση στην ασφάλεια από πέρσι σε φέτος όπου και προστέθηκαν τα 50 ευρώ;;
ΣΑΦΩΣ και αξίζει η ασφάλειά μου, αλλά
α) τα λεφτά που ΗΔΗ δίνω δεν πιάνουν τόπο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα
β) τα έξτρα που έδωσα δεν μου επέστρεψαν πίσω με ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ τρόπο!! Είτε τα δίνω, είτε πριν που δεν τα έδινα ΙΔΙΑ η κατάσταση. Πιθανώς και να ήταν καλύτερα πριν 1-2 χρόνια, αλλά αν μη τι άλλο δε βελτιώθηκε η κατάσταση καθόλου...Η ΕΘΕΑ **αν είδε **(ή μάλλον αν ΘΕΛΕΙ να δει...) το τι έκαναν οι λέσχες με τα επιπλέον χρήματα το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΞΑΝΑ το 50άρικο, μιας και το πείραμα ΑΠΕΤΥΧΕ!
Σκέψου πως σε έναν αγώνα 60 συμμετοχών το επιπλέον είναι 3.000 ευρώ και δεν είδαμε ούτε μια κορδελίτσα παραπάνω... (εξαιρείται το ΕΚΟ)
Υ.Γ. Ο ΣΟΑΑ με τι αρμοδιότητα μπορεί να στερήσει αγώνα από μια λέσχη;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Προβολη και επαγγελματική νοοτροπία και όχι αρπαχτες είναι το κλειδί.
Πολύ σωστό, συμφωνούμε απόλυτα!
Πάω στοίχημα όμως πως θα διαφωνήσουμε στο ότι οι λέσχες και η αρχή του σπορ είναι οι τελευταίοι που το πράττουν!!!
Κι αν όντως διαφωνούμε, θα ήθελα να ήξερα τον αντίλογο σε αυτό.Συμφωνούμε!!
Συμφωνώ, αν και διαφωνώ σε ορισμένα...
α) Η ΕΘΕΑ έχει κάποια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Να νομοθετεί και να αστυνομεύει αυτά που νομοθέτησε. Αυτό ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να το ζητάμε από τον ΣΟΑΑ. ΑΝ σε κάποια θέματα ο ΣΟΑΑ έχει καλώς, αλλά δεν θα πρέπει να τον υποχρεώσουμε να κάνει την δουλειά κάποιου άλλου, τη στιγμή που ο ΣΟΑΑ (σαν μεμονωμένοι αγωνιζόμενοι τα μέλη του) είναι ακριβώς αυτός που στηρίζει οικονομικά την ΕΘΕΑ!!! Δηλαδή σε πληρώνω και θα κάνω τη δουλειά σου;;;β) ΟΤΑΝ κάνει προτάσεις ο ΣΟΑΑ (σε μεμονωμένα κομμάτια όπως είπα, και **όχι **εφ όλης της ύλης, κοινώς να ξαναγράψει το κίτρινο βιβλίο... ) η ΕΘΕΑ να μην ΚΑΝΕΙ πως δεν ακούει, όπως έκανε προ εβδομάδων μόλις με την απάντηση στην ανοιχτή επιστολή...
γ) Αυτά που λες (προτάσεις κλπ, αλλά όπως είπα όχι εφ όλης της ύλης, αλλά μεμονωμένα σε κάθε πρόβλημα που διαπιστώνει, όπου και ΑΥΤΟΣ είναι ο ρόλος του) τα έκανε ο ΣΟΑΑ και ακόμα και στην ανοιχτή επιστολή τον... γείωσε...
Μήπως λοιπόν ΗΡΘΕ η ώρα για την ολομέτωπη ρήξη;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
....Παρατηρήσεις και παρανεσεις έχουν γίνει μέσω των εκθέσεων των παρατηρητών, αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για κάποιο από το προαναφερόμενα, πλην της πρότασης Πλατή για τις αναγνωρίσεις, δεν εχω ούτε δει, ούτε ακούσειΩραία τις βαφτίζουμε 'παρατηρήσεις' 'παραινέσεις' άμα θές 'πατάτες' και 'ντομάτες' ! Έστω! Όπως κάνεις κέφι!
... Εδω δεν έχουν μπει στον κόπο να μου απαντησουν στην προηγούμενη μου ερωτηση....
Το ίδιο και σε μάς Παύλο μου!ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ! **ΜΙΑ **ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΔΥΟ!
Να μην πούμε και εμείς:
Κουραστικό δεν κατάντησε;
Για πές μου γιατί θα έχουμε απάντηση σε 'ολοκληρωμένη πρόταση' ? Γιατί θα είναι 'ολοκληρωμένη' ? Και ποιός το κρίνει τον όρο 'ολοκληρωμένη' και πώς θα εφαρμοστεί?
Οι ντομάτες και οι πατάτες που έχουμε γράψει στην ΕΘΕΑ , είναι οι διορθωτικές κινήσεις για τις πατάτες και τις ντομάτες που αποτελούν το υπάρχον πλαίσιο των αγώνων που έχει θεσπίσει η ΕΘΕΑ! Αν δεν συμφωνούν με αυτές τις 'παρατηρήσεις' 'παραινέσεις' 'πατάτες' 'ντομάτες' δεν οφείλουν να το πούν ? Όχι , θέλουν 'ολοκληρωμένες προτάσεις'! Θέλουν μελιτζάνες τώρα!
Α ρε γιατρέ , για **ΛΟΥΜΠΑ **κάνεις λόγο και σου βγάζω το καπέλλο! Διάνα έπεσες!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ειδες εσυ πουθενα πρότασεις για τις αναγνωρίσεις, για την εκμετάλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για την καλύτερη προβολή των αγώνων για την διάρθρωση των κλάσεων στους αγώνες, για τον αριθμό των αγώνων του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, για την αναβάθμιση των ραλι σπριντ, για το πως πρέπει να κατανέμονται τα χρήματα των παραβόλων, για την σωστή γεωγραφική κατανομή των αγώνων, για οικονομική διαφάνεια στα ταμεία της ΕΘΕΑ και των λεσχών; (μπορω να συνεχίσω σου πω πολλά που θέλουν βελτίωση ή ριζική αλλαγή αλλά δεν εχει νόημα)
Παρατηρήσεις και παρανεσεις έχουν γίνει μέσω των εκθέσεων των παρατηρητών, αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για κάποιο από το προαναφερόμενα, πλην της πρότασης Πλατή για τις αναγνωρίσεις, δεν εχω ούτε δει, ούτε ακούσειΌπως έχω ξαναγράψει, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρόταση για τις αναγνωρίσεις και να γίνει θα πέσει στο κενό, δεδομένης της αποδεδειγμένης αδιαφορίας της ΕΘΕΑ να αστυνομεύσει (φέτος δεν έπιασε ΚΑΝΕΝΑΝ, τη στιγμή που απαγορεύονται τα περάσματα από όποια ειδική ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!!).
ΜΙΑ είναι η μόνη εξαίρεση!
ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!
Με αγωνιστικό στο Μερκούρη κα κάνουμε 10' περισσότερο από όσο τελικώς γράψαμε στον αγώνα! Όπως πριν 20 χρόνια που μας τα διηγείτο ο Στράτης!Είναι αποδεκτή λύση αυτή για το 2005; Σαφώς και ΟΧΙ! Αλλά είναι η ΜΟΝΗ που μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ αστυνόμευση!!
Οπότε επί του θέματος ο ΣΟΑΑ είτε μπορεί να προτείνει αυτό το άθλιο, είτε να χασομερήσει προτείνοντας κάτι που αποδεδειγμένα (πλέον) θα ναυαγήσει, μιας και δεν θα αστυνομευθεί...
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 300 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΝΟΣ ΡΑΛΛΥ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!Κάποια πάνε στην ΕΘΕΑ.
Από όσο έχω καταλάβει 90 η συμμετοχή.
Τι κάνει με αυτά είναι δικό της θέμα.Τα υπόλοιπα είναι έξοδα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αυτό που συμπεραίνω είναι πως:
α) είτε ο υποχρεωτικός και ο προαιρετικός χορηγός τους δίνουν ψίχουλα (δικό ΤΟΥΣ φταίξιμο) οπότε μετά βίας βγάζουν τα έξοδα του αγώνα με το παράβολο και μόνο
β) οι χορηγοί αυτοί τους δίνουν καλά λεφτά, οπότε έχουν τελικώς περίσσευμα που αντί να πάει για αμοιβές επιπλέον κριτών, ασφάλεια, προβολή κλπ πάει για αμοιβές των... εαυτών τους.
-
Άρη, το τι θέλει η ΕΘΕΑ απο τον ΣΟΑΑ δεν το γνωρίζω, όπως και δεν γνωρίζω τι συζητήθηκε στην συνάντηση που είχατε.
Αυτο που εγω λέω είναι τι θέλω, σαν άμεσα εμπλεκόμενος στον χώρο των αγώνων, από το συλογικό όργανο τον οδηγών και απο την διοργανώτρια αρχή!
Μαζί σας είμαι αν δεν το έχεις καταλάβει, και η παραινεσεις μου για ολοκληρωμένη πρόταση για τους ελληνικούς αγώνες προς αυτή την κατεύθυνση είναι!
Συγκέντρωση για τις αναβάσεις κάνατε και βγήκαν σωστές προτάσεις! Η ΕΘΕΑ σας απάντησε; Αν όχι φάουλ!
Κάντε λοιπόν και μια συνάντηση για τα ραλί, καλέστε 15-20 ανθρώπους που σέβεστε την άποψή τους όποια και αν είναι αυτή (όχι ανοιχτη γιατι θα γίνει χάος και όχι δουλεια) βγάλτε ένα κορμό προτάσεων και καταθέστε τον!
Αν σας-μας αγνοήσουν τοτε βάρατε στο ψαχνό και όποιον πάρει ο χάρος!
Διαφωνείς;
-
Παυλο,,
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!!!!
Εχουμε να κανουμε με ενα μονοπωλιακο καθεστως αγορας, απο την στιγμη που δεν υπαρχει η δυνατοτητα ανταγωνιστικης αγορας δεν προκυτε να υπαρξει προωθηση, διαφημιση, προσφορες κα...
Ολοι μας αγοραζουμε απο την Εθεα και μονο απο εκει, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. ειναι ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ!!
Και για να τεκμηριωσω αυτο που λεω για το Ακροπολης οι ανθρωποι τρεχουν και ακολουθουν εντολες και προτασεις, αντιδρασεις απο περασμενες χρονιες και προσπαθουν να βελτιωνονται καθε χρονια. Αυτο συμβαινει γιατι ο συγκεκριμενος αγωνας δεν ειναι μονοπωλιο αλλα ειναι ενα προιον που πρεπει να συναγωνιστει αλλα προιοντα σε πιο αναπτυγμενες αγωνιστικα χωρες.
Ειναι απλα λοιπον τα πραγματα απλα!
τρεχουμε συμμετεχουμε αγοραζουμε ενα μονοπωλιακο προιον ετσι οπως ειναι, γιατι μας αρεσει το σπορ, χωρις να εχουμε την δυνατοτητα να χρησιμοποιησουμε την αγοραστικη μας δυναμη να αλλαξουμε αυτο.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GEORGETABS.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ, κτλ. ?
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ? ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( ΜΕ WRC) KAI ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ?????????????
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ειναι κατι σαν χομπι, εμμισθο βεβαια, ...ΕΜΜΙΣΘΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!
ΕΜΜΙΣΘΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!
ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!
ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
-
ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ?????????????ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ!!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GEORGETABS.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ, κτλ. ?
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ? ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( ΜΕ WRC) KAI ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ?????????????
Παρακαλώ!
Δεν ξέρω αν στα κορυφαία πληρώματα κάνουν προσκλήσεις, αλλά αμφιβάλλω...
Παλιότερα κοιτάζαμε το κίτρινο βιβλίο της ΕΘΕΑ ποιους αγώνες είχε προκυρηγμένους, βλέπαμε ποια λέσχη το διοργανώνει, βλέπαμε τα τηλέφωνα της λέσχης στο ίδιο βιβλίο, και επικοινωνούσαμε μαζί τους για τα περεταίτρω.
Φέτος που το κίτρινο βιβλίο μας τελείωσε κάναμε το ίδιο, αλλά βλέπαμε τους προκυρηγμένους αγώνες από το σάιτ ράλλι.τζιάρ. (μια από τις ανανεωτικές-αποκεντρωτικές κινήσεις της ΕΘΕΑ!! )
Αν προσκαλούν ξένους δεν το ξέρω από πρώτο χέρι. Πάντως πέρσι έλεγα στο αντίστοιχο θέμα πως το ράλι ΕΛΠΑ χάνει όλο και περισσότερους ξένους λόγω ελλιπούς προβολής, και μου απάνταγε ο nass πως στους ξένους ουσιαστικά δε βασίζονται στην προβολή, αλλά τους προσεγγίζουν αλλιώς, συνεπώς κάνουν προσκλήσεις προς τα έξω, αν μη τι άλλο στο ΕΛΠΑ (ΕΚΟ πλέον).
Αν κάνουν και αλλού, και με ποιο κριτήριο προσκαλούν τον Α και όχι τον Β ξένο δεν μπορώ να το ξέρω...
-
Για το San Crispino, αν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε πως λειτουργουν οι λέσχες στην Ιταλία, είχαμε λάβει πρόσκληση από την διοργανωτρια λέσχη εναμιση μήνα πριν τον αγώνα, η οποία προσέφερε δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το πλήρωμα!
-
THANKS AGAIN GEORGETABS.
ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
(ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΟ! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ WRC, N4, S1600, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ή ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ RICHELMI, RECORDATI, κτλ...! -
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο PAVLOS ΕΝΝΟΩ!
-
rallycards, η ΑΛΑ στους 2 τελευταίους της αγώνες (Μαύρο Ρόδο και Αττικό) είχε κάμποσους Ιταλούς στις συμμετοχές.
Φαντάζομαι μετά από πρόσκληση ήρθαν (υποθέτω, δε γνωρίζω, και ούτε ξέρω αν τους έδωσαν κάτι ή όχι).Από οργάνωση;
Από ότι κατάλαβα το Αττικό ήταν από τα μεγαλύτερα οργανωτικά φιάσκα του μιλένιουμ...Οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος πως το κάνουν για να αποφύγουν την οργανωτική ξεφτίλα...
Μάλλον από βόλεμα, αδιαφορία και βαρεμάρα γίνεται.
SOS...ΛΟΥΜΠΑ