Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GEORGETABS.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ, κτλ. ?
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ? ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( ΜΕ WRC) KAI ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ?????????????
Παρακαλώ!
Δεν ξέρω αν στα κορυφαία πληρώματα κάνουν προσκλήσεις, αλλά αμφιβάλλω...
Παλιότερα κοιτάζαμε το κίτρινο βιβλίο της ΕΘΕΑ ποιους αγώνες είχε προκυρηγμένους, βλέπαμε ποια λέσχη το διοργανώνει, βλέπαμε τα τηλέφωνα της λέσχης στο ίδιο βιβλίο, και επικοινωνούσαμε μαζί τους για τα περεταίτρω.
Φέτος που το κίτρινο βιβλίο μας τελείωσε κάναμε το ίδιο, αλλά βλέπαμε τους προκυρηγμένους αγώνες από το σάιτ ράλλι.τζιάρ. (μια από τις ανανεωτικές-αποκεντρωτικές κινήσεις της ΕΘΕΑ!! )
Αν προσκαλούν ξένους δεν το ξέρω από πρώτο χέρι. Πάντως πέρσι έλεγα στο αντίστοιχο θέμα πως το ράλι ΕΛΠΑ χάνει όλο και περισσότερους ξένους λόγω ελλιπούς προβολής, και μου απάνταγε ο nass πως στους ξένους ουσιαστικά δε βασίζονται στην προβολή, αλλά τους προσεγγίζουν αλλιώς, συνεπώς κάνουν προσκλήσεις προς τα έξω, αν μη τι άλλο στο ΕΛΠΑ (ΕΚΟ πλέον).
Αν κάνουν και αλλού, και με ποιο κριτήριο προσκαλούν τον Α και όχι τον Β ξένο δεν μπορώ να το ξέρω...