-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραία, παίδες. Να τα δώσουμε όλα στους Τούρκους... Και το Αιγαίο... Και την υφαλοκρηπίδα... Και το FIR Αθηνών... Τα πάντα.
Για να είμαστε 'ρεαλιστές', να αρέσουμε στους εταίρους μας που κλείνουν πονηρά το μάτι στην Τουρκία, για να αποσπούμε επαίνους για τη 'συνετή και ρεαλιστική μας στάση'.
Είδατε όμως εσείς ποτέ την Τουρκία ή το Ισραήλ να νοιάζονται για το τι λένε οι άλλοι; Αργά, μεθοδικά, με σταθερή αύξηση της επιθετικότητάς τους, με διαρκείς διεκδικήσεις, προχωρούν έναντι όσων θέλουν να είναι 'ρεαλιστές' και 'φιλήσυχοι'.
Το πρόβλημα δεν είναι η εξωτερική πολιτική,αλλά οι τρόποι σου...
Αυτός είμαι και σ'όποιον αρέσω. Άν προτιμάς το μάσημα των λόγων και τις υπεκφυγές, κοίτα πουθενά αλλού, αλλά μάλλον δεν θα σ'αρέσει το περιεχόμενο...
-
Οταν πας με το χερι σα ζήτουλας απλωμένο, δε μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική.
Λεονταρισμούς πίσω από το πληκτρολόγιο , ναι. Ανετότατα.
Οχι όμως εξωτερική πολιτική.Οταν χρωστάς στη μισή υφήλιο και μόλις το 2001 αποπλήρωσες τα δάνεια του Τρικούπη (σύμφωνα με τα λεγόμενα των τότε κυβερνώντων), κάνεις γαργάρα όχι μόνο για τα Ιμια αλλά και για τους S-300 αλλά και για τη ...συνοδεία που σου χαρίζουν οι Τούρκοι στο αεροπλάνο του υπουργού σου της άμυνας (περίπτωση Τσαχατζόπουλου).
Το πολύ πολύ να πεις 'Οι ενέργειες της Τουρκίας δε συνάδουν με την ευρωπαϊκή της προοπτική' (=τους έκανες τα μούτρα κρέας)Τωρα τελευταία οι Αμερικάνοι μας έχουν βάλει 'στα Τρίκαλα στα δυο στενά' . Γεγονότα με Παπούλια, γεγονότα Πατριαρχείου, αδιαλλαξία Σκοπίων για το όνομα. Στο καπάκι θα βγει και καμιά ανακοίνωση του State Department και θα μας λέει ότι παραβιάζουμε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη.
Ετσι είναι τα πράματα ρε 'skullone' και δε χρειάζεται το μπινελίκι.
Κράτα το για τ'αμερικανά να πιάνει και τόπο
Επίσης δε χρειάζεται να πάει ο 'medos' να πει τίποτα στις μανάδες αυτών που έπεσαν στα Ιμια.Ο πατέρας του Βλαχάκου, πενθούσε κανά δίμηνο το παιδί του, στα παράθυρα των καναλιών...Μπορούσε να τον βρει εκεί, να του τα πει. -
Ο χρήστης medos έγραψε:
Εγω λεω παλι καλα που δεν ειναι ΣΑΝ και ΕΣΕΝΑ αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις.
Αυτα να πας να τα πεις στις μανες και στα παιδια αυτων που 'επεσαν' εκεινο το βραδυ. Εκει να σε δω μαγκα
Εκείνο το βράδυ το ελικόπτερο έπεσε λόγω του 'ρεαλισμού' και της ηττοπάθειας της πολιτικής 'ηγεσίας' μας. Και σηκώνει πολλή συζήτηση το αν ΔΕΝ εβλήθη το ελικόπτερο. Θα προτιμούσα πάντως να ήμασταν πιο επιθετικοί τότε, να κλάψουν μερικές μάνες Τούρκων... Να δεις για πότε θα μαζεύονταν οι φίλοι και γείτονες, που κάνουν το λιοντάρι συνέχεια επειδή ΕΜΕΙΣ τους αφήνουμε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οταν πας με το χερι σα ζήτουλας απλωμένο, δε μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική.
Λεονταρισμούς πίσω από το πληκτρολόγιο , ναι. Ανετότατα.
Οχι όμως εξωτερική πολιτική.Οταν χρωστάς στη μισή υφήλιο και μόλις το 2001 αποπλήρωσες τα δάνεια του Τρικούπη (σύμφωνα με τα λεγόμενα των τότε κυβερνώντων), κάνεις γαργάρα όχι μόνο για τα Ιμια αλλά και για τους S-300 αλλά και για τη ...συνοδεία που σου χαρίζουν οι Τούρκοι στο αεροπλάνο του υπουργού σου της άμυνας (περίπτωση Τσαχατζόπουλου).
Το πολύ πολύ να πεις 'Οι ενέργειες της Τουρκίας δε συνάδουν με την ευρωπαϊκή της προοπτική' (=τους έκανες τα μούτρα κρέας)Τωρα τελευταία οι Αμερικάνοι μας έχουν βάλει 'στα Τρίκαλα στα δυο στενά' . Γεγονότα με Παπούλια, γεγονότα Πατριαρχείου, αδιαλλαξία Σκοπίων για το όνομα. Στο καπάκι θα βγει και καμιά ανακοίνωση του State Department και θα μας λέει ότι παραβιάζουμε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη.
Ετσι είναι τα πράματα ρε 'skullone' και δε χρειάζεται το μπινελίκι.
Κράτα το για τ'αμερικανά να πιάνει και τόπο
Επίσης δε χρειάζεται να πάει ο 'medos' να πει τίποτα στις μανάδες αυτών που έπεσαν στα Ιμια.Ο πατέρας του Βλαχάκου, πενθούσε κανά δίμηνο το παιδί του, στα παράθυρα των καναλιών...Μπορούσε να τον βρει εκεί, να του τα πει.Και όταν πετάξαμε στη θάλασσα τους Ιταλούς καταχρεωμένοι ήμασταν και πεινάγαμε. Φερθήκαμε ρεαλιστικά; ΟΧΙ. Αν είχαμε τότε τη λογική του medos, θα είχαμε αποκριθεί θετικά στο αίτημα του Μουσσολίνι. Και τι ήθελε πια κι αυτός ο έρημος; Να περάσουν τα στρατεύματά του απ'τη χώρα μας! Πολλά ζήταγε;
Υ.Γ. Αλήθεια, το 'medos' βγαίνει από το 'Μήδος' και το ρήμα 'μηδίζω'; Γιατί κάτι τέτοιους συνειρμούς μου φέρνει όταν το βλέπω δίπλα σε τέτοιου είδους γραφόμενα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ωραία, παίδες. Να τα δώσουμε όλα στους Τούρκους... Και το Αιγαίο... Και την υφαλοκρηπίδα... Και το FIR Αθηνών... Τα πάντα.
Για να είμαστε 'ρεαλιστές', να αρέσουμε στους εταίρους μας που κλείνουν πονηρά το μάτι στην Τουρκία, για να αποσπούμε επαίνους για τη 'συνετή και ρεαλιστική μας στάση'.
Είδατε όμως εσείς ποτέ την Τουρκία ή το Ισραήλ να νοιάζονται για το τι λένε οι άλλοι; Αργά, μεθοδικά, με σταθερή αύξηση της επιθετικότητάς τους, με διαρκείς διεκδικήσεις, προχωρούν έναντι όσων θέλουν να είναι 'ρεαλιστές' και 'φιλήσυχοι'.
Το πρόβλημα δεν είναι η εξωτερική πολιτική,αλλά οι τρόποι σου...
Αυτός είμαι και σ'όποιον αρέσω. Άν προτιμάς το μάσημα των λόγων και τις υπεκφυγές, κοίτα πουθενά αλλού, αλλά μάλλον δεν θα σ'αρέσει το περιεχόμενο...
Επειδή λοιπόν εδω δεν είσαι στο σπίτι σου, φρόντισε να μην προσβάλεις τους συνομιλητες σου! Εκτός αν θέλεις να σε πλακώσουνε κι εκείνοι στα μπινελίκια επειδή 'ετσι τους αρέσει'!!!!
-
kouk: Να έδειχνες τέτοια ετοιμότητα αντίδρασης και σ'αυτόν που γελάει πίσω απ'την πλάτη σου κοροϊδεύοντας κάθε Έλληνα εδώ μέσα με τις ειρωνείες του και τα χαμογελαστά του emoticons, θα σε παραδεχόμουν.
-
kouk: Να έδειχνες τέτοια ετοιμότητα αντίδρασης και σ'αυτόν που γελάει πίσω απ'την πλάτη σου κοροϊδεύοντας κάθε Έλληνα εδώ μέσα με τις ειρωνείες του και τα χαμογελαστά του emoticons, θα σε παραδεχόμουν.Γαβριήλ Νο 2,σε ελληνική έκδοση!
Ήτοι,'δεν θέλω να καταλάβω'...
-
Αυτό που φαίνεται ότι δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι οι moderators εχουν υποχρέωση να τηρούν τον Κανονισμό!
Οχι να συμπεριφέρονται ανάλογα με το αν συμφωνούν ή όχι με τον χρήστη!Οταν λοιπόν κάποιος σε πει 'ηλίθιο' ή 'τουβλο' ή 'φανατίκλα' ή ότι άλλο του έρθει, είμαστε υποχρεωμένοι να επέμβουμε!
Αλλωστε κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μειώνει κάποιον επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Αυτό είναι φασιστική συμπεριφορά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλωστε κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μειώνει κάποιον επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Αυτό είναι φασιστική συμπεριφορά!Αυτό θυμήσου το την επόμενη φορά που θα δεις τον γαβριήλ να υποτιμά τους συνομιλητές του. Δε μιλώ για μένα (δε ζητώ και δεν περιμένω από κανέναν να μου 'συμπαρασταθεί'), αλλά για τους άλλους που, όπως βλέπω, μια χαρά τους ειρωνεύεται διαρκώς.
-
Τεσπα για να γυρισουμε στο θεμα μας (του τοπικ), αυτο που ειπα εγω που ειναι και αυτο που εννοουσε αυτος ο βουλευτης ειναι οτι πολυ απλα το παιχνιδι με την ονομασια εχει χαθει, οτι κι αν λεμε εμεις και οσο και αν φωναζουμε. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εξω τα Σκοπια τα ξερουν ως Μακεδονια, και οποιος νομιζει κατι διαφορετικο ας παει εξω να δει, απο γνωμη απλου πολιτη μεχρι γεωγραφικους/πολιτικους χαρτες. Η 'μπουρδα' δεν εκρινε το ποσο σοβαρο ειναι το ζητημα (που ειναι), αλλα το οτι ασχολιομαστε ακομα θεωρωντας οτι μπορουμε να αλλαξουμε κατι.
-
Εγώ παιδιά αν ήξερα ότι κινδυνεύει το 'οικόπεδο' μας από τον 'γείτονα' θα σκότωνα δεν θα έλεγα ευχαρίστως, αλλά δεν θα το σκεπτόμουνα καθόλου.
Σε κάποιον που είπε ότι χρωστάμε και δεν πρέπει να μιλάμε, έχω να πω ότι οι Τούρκοι χρωστάνε πολλαπλάσια από εμάς και του φίλους τους του Αμερικάνους του έχουν κακοκαρδίσει με την μη έλευση των Αμρικάνικών στρατευμάτων απο την Τουρκία στον πόλεμο του Ιράκ, αλλά από τσαμπουκά, τσαμπουκά.
Οι Αμερικάνοι επειδή φοβούνται την ανάλειψη της άτυπης ηγεσίας της Ορθοδοξίας από τους Ρώσους παίζουν το χαρτί με τον Πατριάρχη και για αυτό θέλουν να δημιουργήσουν ένα Βατικανό στην Πόλη.
Εν τέλει επειδή ανακάτεψα πολλά πράγματα μου φαίνεται ότι μας λείπει γενικά σαν κοινωνία ο τσαμπουκάς και αυτό έχει αντίκτυπο παντού.
-
Εγώ δεν θα μιλούσα για τσαμπουκά, αλλά για αξιοπρέπεια. Και τον 'ρεαλισμό' εγώ τον λέω χατζηαβατισμό.
-
Εγώ δεν θα μιλούσα για τσαμπουκά, αλλά για αξιοπρέπεια. Και τον 'ρεαλισμό' εγώ τον λέω χατζηαβατισμό.Δυστυχώς ή ευτυχώς η αξιοπρέπεια πρέπει πολλές φορές (σχεδόν πάντα) να υποστηρίζεται με τσαμπουκά.Οι λέξεις ευγένεια και αξιοπρέπεια μπορεί να μοιάζουν συγγενείς στο νόηματους, αλλά δεν είναι πάντα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εν τέλει επειδή ανακάτεψα πολλά πράγματα μου φαίνεται ότι μας λείπει γενικά σαν κοινωνία ο τσαμπουκάς και αυτό έχει αντίκτυπο παντού.[friday afternoon mode on] Ρε άρχοντα, έχουμε 5 threads με 10 σελίδες μπινελίκια το καθένα, κι εσύ μας λές ότι μας λείπει ο τσαμπουκάς!!!! Πού να μας περίσσευε κιόλας!! Κάθε μέρα θα είχαμε και 5 νεκρούς στο φόρουμ!!
Όσο για τις συστάσεις προς συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ όσο αφορά τους τρόπους του, έχω να πω ότι είναι σα να προσπαθείτε να εκπολιτίσετε τον Αλέφαντο: είναι μάταιο και δε θα είχε καθόλου πλάκα. Αν δε σας αρέσουν τα λιπαρά μην τρώτε παντσέτες. Παντσέτες light δε γίνονται, απλά πράγματα.
[friday afternoon mode off] -
Και κάτι ακόμα που μπορεί να το έχετε γράψει παραπάνω και να μην το πρόσεξα.
Ο βουλευτής Γεωργιάδης που είπε αυτά τα πράγματα προέρχεται από το κόμμα 'Φιλελεύθεροι' του Στέφανου Μάνου το οποίο είχε γενικά κάποιες περίεργες τοποθετήσεις για τα εθνικά θέματα.
Αυτοί στο όνομα της ελεύθερης αγοράς είναι ικανοί να πουλήσουν και την Σημαία μας. -
Αυτοί στο όνομα της ελεύθερης αγοράς είναι ικανοί να πουλήσουν και την Σημαία μας.Το έχω προσέξει. Από δαύτους, όλα να τα περιμένει κανείς...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Εν τέλει επειδή ανακάτεψα πολλά πράγματα μου φαίνεται ότι μας λείπει γενικά σαν κοινωνία ο τσαμπουκάς και αυτό έχει αντίκτυπο παντού.
[friday afternoon mode on] Ρε άρχοντα, έχουμε 5 threads με 10 σελίδες μπινελίκια το καθένα, κι εσύ μας λές ότι μας λείπει ο τσαμπουκάς!!!! Πού να μας περίσσευε κιόλας!! Κάθε μέρα θα είχαμε και 5 νεκρούς στο φόρουμ!!
Όσο για τις συστάσεις προς συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ όσο αφορά τους τρόπους του, έχω να πω ότι είναι σα να προσπαθείτε να εκπολιτίσετε τον Αλέφαντο: είναι μάταιο και δε θα είχε καθόλου πλάκα. Αν δε σας αρέσουν τα λιπαρά μην τρώτε παντσέτες. Παντσέτες light δε γίνονται, απλά πράγματα.
[friday afternoon mode off]Ναι αλλά τσαμπουκά από μακριά και εκ του ασφαλούς και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.Στα δύσκολα μας θέλω, όχι στο αν βαράμε τα πλήκτρα με δύναμη
-
Εγώ δεν θα μιλούσα για τσαμπουκά, αλλά για αξιοπρέπεια. Και τον 'ρεαλισμό' εγώ τον λέω χατζηαβατισμό.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η αξιοπρέπεια πρέπει πολλές φορές (σχεδόν πάντα) να υποστηρίζεται με τσαμπουκά.Οι λέξεις ευγένεια και αξιοπρέπεια μπορεί να μοιάζουν συγγενείς στο νόηματους, αλλά δεν είναι πάντα.
Η αξιοπρέπεια ταυτίζεται με τον τσαμπουκά όταν η ευγένεια καταντά οσφυοκαμψία.
-
Εγώ παιδιά αν ήξερα ότι κινδυνεύει το 'οικόπεδο' μας από τον 'γείτονα' θα σκότωνα δεν θα έλεγα ευχαρίστως, αλλά δεν θα το σκεπτόμουνα καθόλου.Σε κάποιον που είπε ότι χρωστάμε και δεν πρέπει να μιλάμε, έχω να πω ότι οι Τούρκοι χρωστάνε πολλαπλάσια από εμάς και του φίλους τους του Αμερικάνους του έχουν κακοκαρδίσει με την μη έλευση των Αμρικάνικών στρατευμάτων απο την Τουρκία στον πόλεμο του Ιράκ, αλλά από τσαμπουκά, τσαμπουκά.
Οι Αμερικάνοι επειδή φοβούνται την ανάλειψη της άτυπης ηγεσίας της Ορθοδοξίας από τους Ρώσους παίζουν το χαρτί με τον Πατριάρχη και για αυτό θέλουν να δημιουργήσουν ένα Βατικανό στην Πόλη.
Είπα ότι χρωστάμε και δε μπορουμε να κάνουμε εξωτερική πολιτική. Εαν εσύ νομίζεις ότι μπορούμε , ευχαρίστως να διαβάσω τις απόψεις σου.
Και βέβαια οι Τούρκοι χρωστάνε και μάλιστα περισσότερα από εμάς.
Μόνο που οι Αμερικάνοι τους Τούρκους έχουν ανάγκη και όχι εσένα (εμάς)
Τους είχαν αναγκη επί ψυχρού πολέμου διότι 'ακούμπούσαν' τη Ρωσία, τους έχουν ανάγκη και τωρα σαν αναχωμα του 'ισλαμικού κινδυνου'.Με το Ιρακ δεν έγινε και τίποτα σοβαρό. Οι Τούρκοι φοβήθηκαν τη δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους και τους έκαναν νερά για λίγο.
Οι Κουρδοι πουλήθηκαν ακόμα μια φορά στους Αμερικάνους και ειδικα εκείνος ο άθλιος ο Ταλαμπανί, πήραν πίσω τις αρχικές τους απαιτήσεις και όλα είναι και όλα είναι μέλι γάλα τωρα.Πάντως μια ένδειξη τσαμουκά είναι και η εξής :
Οποιος θέλει, παίρνει τα υπάρχοντά του, την οικογένειά του , ρευστοποιεί το βιός του και πάει και κάθεται στα Ίμια.
Και αν δε μπορεί να πάει στα Ιμια ας πάει στην Καλόλημνο ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων.
Ας κάνει ότι έκανε και η 'κυρά της Ρω'(=απεριόριστος σεβασμός) . Δε νομίζω να τον εμποδίσει κανείς και θα δώσει και το παράδειγμα σε άλλους να τον ακολουθήσουν.
Μιλάω σοβαρά , δεν κάνω πλάκα και ούτε ειρωνεύομαι.
Αλλά μέχρι να γίνει αυτό καλύτερα να μη πλειοδοτούμε στα forum ποιος είναι πιο Ελληνας από τον άλλον και ποιος τσαμπουκάς και ποιος όχι. -
[friday afternoon mode on] Ρε άρχοντα, έχουμε 5 threads με 10 σελίδες μπινελίκια το καθένα, κι εσύ μας λές ότι μας λείπει ο τσαμπουκάς!!!! Πού να μας περίσσευε κιόλας!! Κάθε μέρα θα είχαμε και 5 νεκρούς στο φόρουμ!!
[friday afternoon mode off]Ναι αλλά τσαμπουκά από μακριά και εκ του ασφαλούς και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.Στα δύσκολα μας θέλω, όχι στο αν βαράμε τα πλήκτρα με δύναμη
Εδώ στα εύκολα και δεν τολμάμε να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε την καθημερινή μας ζωή, γιατί 'ο άλλος έχει περισσότερα μέσα ή προσόντα' ή γιατί 'είμαστε μικροί και μόνοι μας'... Ήμαρτον βρε παιδιά μ'αυτήν την ηττοπάθεια!
Ξέρεις πώς τη βλέπω την ηττοπάθεια; Σαν φτηνιάρικη δικαιολογία για να μην κάνουμε τίποτα και να συνεχίσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας (την οποίαν ΕΜΕΙΣ φτιάξαμε...).
ΜΠΟΥΡΔΕΣ;