Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ παιδιά αν ήξερα ότι κινδυνεύει το 'οικόπεδο' μας από τον 'γείτονα' θα σκότωνα δεν θα έλεγα ευχαρίστως, αλλά δεν θα το σκεπτόμουνα καθόλου.
Σε κάποιον που είπε ότι χρωστάμε και δεν πρέπει να μιλάμε, έχω να πω ότι οι Τούρκοι χρωστάνε πολλαπλάσια από εμάς και του φίλους τους του Αμερικάνους του έχουν κακοκαρδίσει με την μη έλευση των Αμρικάνικών στρατευμάτων απο την Τουρκία στον πόλεμο του Ιράκ, αλλά από τσαμπουκά, τσαμπουκά.
Οι Αμερικάνοι επειδή φοβούνται την ανάλειψη της άτυπης ηγεσίας της Ορθοδοξίας από τους Ρώσους παίζουν το χαρτί με τον Πατριάρχη και για αυτό θέλουν να δημιουργήσουν ένα Βατικανό στην Πόλη.
Εν τέλει επειδή ανακάτεψα πολλά πράγματα μου φαίνεται ότι μας λείπει γενικά σαν κοινωνία ο τσαμπουκάς και αυτό έχει αντίκτυπο παντού.
Είπα ότι χρωστάμε και δε μπορουμε να κάνουμε εξωτερική πολιτική. Εαν εσύ νομίζεις ότι μπορούμε , ευχαρίστως να διαβάσω τις απόψεις σου.
Και βέβαια οι Τούρκοι χρωστάνε και μάλιστα περισσότερα από εμάς.
Μόνο που οι Αμερικάνοι τους Τούρκους έχουν ανάγκη και όχι εσένα (εμάς)
Τους είχαν αναγκη επί ψυχρού πολέμου διότι 'ακούμπούσαν' τη Ρωσία, τους έχουν ανάγκη και τωρα σαν αναχωμα του 'ισλαμικού κινδυνου'.
Με το Ιρακ δεν έγινε και τίποτα σοβαρό. Οι Τούρκοι φοβήθηκαν τη δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους και τους έκαναν νερά για λίγο.
Οι Κουρδοι πουλήθηκαν ακόμα μια φορά στους Αμερικάνους και ειδικα εκείνος ο άθλιος ο Ταλαμπανί, πήραν πίσω τις αρχικές τους απαιτήσεις και όλα είναι και όλα είναι μέλι γάλα τωρα.
Πάντως μια ένδειξη τσαμουκά είναι και η εξής :
Οποιος θέλει, παίρνει τα υπάρχοντά του, την οικογένειά του , ρευστοποιεί το βιός του και πάει και κάθεται στα Ίμια.
Και αν δε μπορεί να πάει στα Ιμια ας πάει στην Καλόλημνο ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων.
Ας κάνει ότι έκανε και η 'κυρά της Ρω'(=απεριόριστος σεβασμός) . Δε νομίζω να τον εμποδίσει κανείς και θα δώσει και το παράδειγμα σε άλλους να τον ακολουθήσουν.
Μιλάω σοβαρά , δεν κάνω πλάκα και ούτε ειρωνεύομαι.
Αλλά μέχρι να γίνει αυτό καλύτερα να μη πλειοδοτούμε στα forum ποιος είναι πιο Ελληνας από τον άλλον και ποιος τσαμπουκάς και ποιος όχι.