-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
σορρυ αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι σου.
εισαι λογιστης...Δεν σου ζήτησα να ασχοληθείς μαζί μου.
Σου ζήτησα αν έχεις κάτι επί της ουσίας να το πεις και να μην αερολογείς.Ο λογιστής στη γλώσσα σου τί σημαίνει;Γιατί με βάση την ερμηνεία που δίνουν τα ελληνικά λεξικά δεν βλέπω να κολλάει και πολύ.
Μπορεί να μην έχω καθαρίσει τουαλέτες στρατοπέδου,να μην έχω γεμίσει/αδειάσει όπλο,να μην έχω πιει φραπόγαλο σε ΚΨΜ(προς το παρόν βέβαια γιατί σύντομα έρχεται και η σειρά μου),έχω παρακολουθήσει όμως μαθήματα πανεπιστημιακά πάνω σε διεθνείς σχέσεις,εξωτερική πολιτική και τα λεγόμενα ορισμένων ''οιονεί φαντάρων'' εδώ μέσα μου ακούγονται το λιγότερο αφελείς.Αν πιστεύετε ότι οι Τούρκοι κάνουν ό,τι κάνουν γιατί είναι μάγκες(ενώ εμείς είμαστε κότες)πρέπει να διαβάσετε λίγο(αρκεί το λίγο)και θα δείτε ότι άλλες οι ''πλάτες ''των Τούρκων και άλλες οι δικές μας.Άλλη η γεωπολιτική δύναμη των Τούρκων και άλλη η δική μας.
Αν αυτά φίλε μου σου φαίνονται λογιστικά πάρε το αυτόματό σου,βάψου στα χρώματα του πολέμου και βάρα στο ψαχνό.
Όταν έπεσαν τα παιδιά με το ελικόπτερο στα Ίμια,μετά από λίγο αυτοί που τους έστειλαν στο θάνατο,ευχαριστούσαν στο ελληνικό κοινοβούλιο..τα αφεντικά τους.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ.Φυσικά όλες αυτές οι ιστορίες που έχουν ορισμένοι να εξιστορούν στα φιλαράκια τους για εκείνες τις κρύες σκοτεινές νύχτες καλές είναι και ενώνουν,αλλά ως εκεί.Η ιστορία για μένα έγραψε ότι εκείνο το βράδυ σκοτώθηκαν από πτώση ελικοπτέρου μάλιστα μερικοί στρατιώτες ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ.Όλα τα άλλα είναι...Τόσα χρόνια αν οι Τούρκοι ήθελαν να εισβάλουν στην Ελλάδα(γιατί να το κάνουν ακόμα δεν έχω καταλάβει,αν θέλει κάποιος φαντάρος βετεράνος μου το εξηγεί)θα το είχαν κάνει..και πολύ ευκολα μάλιστα.Όπως όταν ήθελαν να καταλαβουν την Κύπρο το έκαναν σε μια νύκτα μάλιστα.Τα πράγματα στο διεθνές στερέωμα(ειδικά στην ηπειρωτική ευρώπη)είναι μετρημένα κουκιά.Τα θερμά επεισόδια(γιατί μόνο τέτοια θα έχουμε)εξυπηρετούν τόσο τους Αμερικάνους προμηθευτές όπλων όσο και τις πολιτικές των δύο χωρών(Ελλάδας-Τουρκίας) όταν θέλουν να παραπλανήσουν τους λαούς τους από άλλα πρόμπλεμς.
Αυτή η ιστορία-παραμύθι(περιμένω τον Τούρκο με το δάκτυλο στην σκανδάλη μήπως πατήσει σε έδαφος Ελληνικό είναι πανομοιότυπη με το μικρό παιδί που περιμένει τον Αι-Βασίλη να μπει από την καμινάδα(που δεν έχει).Ωραία ιστορία(ενώνει,συγκινεί κλπ),αλλά παραμυθάκι.Μόνο που στην πρώτη ιστορία την νύφη την πληρώνουν αθώοι φαντάροι που τρώνε χώμα για ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ΓΑΜημένωνκυβερνήσεων.Επειδή ο πατέρας του στρατιώτη που σκοτώθηκε ακόμα ρωτάει το γιατί,όποιος μάγκας(όπως έγραψε κι ο ΜΕΝΤΟΣ)εδώ μέσα έχει τα φρύδια μπορεί να του κάνει μια επίσκεψη και να του εξηγήσει.Συμβουλεύω μόνο να μην πείτε για την πατρίδα...γιατί θα φύγετε απο το παράθυρο.
Φιλικά,ο λογιστής.
-
Θα σου θυμίσω μια φράση: 'ο κόσμος μας έλεγε τρελλούς'. Θυμήσου ποιος την είπε και τι κατάφερε.
-
Γενικά η Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα.Έξαρση Ισλαμισμού, αναζωπύρωση αντάρτικου των Κούρδων, κακή οικονομία, κόντρα πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου, δηλαδή θέλω να πω ότι δεν είναι και τόσο σταθερός συμπαίκτης για τους Αμερικάνους.
-
Βρε GTI...για να μην το κάνει εσυ τι λές ότι είναι?
Μηπως η γνώση ή ο φόβος ότι θα την πατήσει άσχημα?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
κόντρα πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένουΑυτό δεν θα το έδενα κόμπο και θα σου εξηγήσω γιατί: αν όντας σε κόντρα μεταξύ τους δείχνουν τέτοια σύμπνοια σε όλα τα θέματα, φαντάσου τι θα συνέβαινε αν ήταν χέρι-χέρι...
Τρομακτική σκέψη, ε;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα σου θυμίσω μια φράση: 'ο κόσμος μας έλεγε τρελλούς'. Θυμήσου ποιος την είπε και τι κατάφερε.Ωραίος!!
Μόνο που τότε δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Τα είχαμε ήδη χάσει όλα.
Τωρα όμως;; Εύκολο είναι να πας με το blue tooth και το laptoπι;;Επίσης ο ίδιος είχε πει ότι είμαστε που είμαστε λίγοι, δε λέει να βγάζουμε μεταξύ μας τα μάτια μας.
-
Και προφανώς δεν είπε ποτέ να σκύβουμε το κεφάλι... Ούτε υιοθέτησε ποτέ την 'πατερική διδασκαλία' (επίσημο αντιεπαναστατικό κείμενο της Εκκληcίας) που μας έλεγε ότι... 'ο Θεός (!!! !!!) μας έστειλε τους Τούρκους για να μας... καθοδηγούν'.
-
Φίλε μου οι εποχές αλλάζουν,είτε το θέλουμε είτε όχι.Αν οι στρατιώτες αυτοί πέθαιναν το 1940 στην κηδεία τους το επόμενο πρωί θα μαζεύονταν 5 εκατομύρια κόσμου.Μπορείς να θυμηθείς πόσοι πήγαν στις κηδείες των στρατιωτών αυτών τώρα;Μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι+την πολιτειακή κ στρατιωτική ηγεσία(που **έπρεπε **να πάνε ).
Ωραίοι είμαστε στα λόγια όλοι.Και επειδή βλέπω πολλούς ετοιμοπόλεμους που αυτοθεωρούνται ικανοί να σκοτώσουν άνθρωπο..για την πατρίδα ας σφάξουν πρώτα μια κότα να την φάνε την Κυριακή με τους φίλους τους και μετά να μιλήσουν.Και όσοι το έχουν κάνει(στρατιώτες,αστυνομικοι)ρωτήστε τους μετά πώς νιώθουν και αν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια..όταν εμείς οι πολυλογάδες ξενυχτάμε στον Τσαλίκη και την Καλομοίρα,αλλά στα λόγια δηλώνουμε Ελληναράδες. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
σορρυ αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι σου.
εισαι λογιστης...Δεν σου ζήτησα να ασχοληθείς μαζί μου.
Σου ζήτησα αν έχεις κάτι επί της ουσίας να το πεις και να μην αερολογείς.Ο λογιστής στη γλώσσα σου τί σημαίνει;Γιατί με βάση την ερμηνεία που δίνουν τα ελληνικά λεξικά δεν βλέπω να κολλάει και πολύ.
Μπορεί να μην έχω καθαρίσει τουαλέτες στρατοπέδου,να μην έχω γεμίσει/αδειάσει όπλο,να μην έχω πιει φραπόγαλο σε ΚΨΜ(προς το παρόν βέβαια γιατί σύντομα έρχεται και η σειρά μου),έχω παρακολουθήσει όμως μαθήματα πανεπιστημιακά πάνω σε διεθνείς σχέσεις,εξωτερική πολιτική και τα λεγόμενα ορισμένων ''οιονεί φαντάρων'' εδώ μέσα μου ακούγονται το λιγότερο αφελείς.Αν πιστεύετε ότι οι Τούρκοι κάνουν ό,τι κάνουν γιατί είναι μάγκες(ενώ εμείς είμαστε κότες)πρέπει να διαβάσετε λίγο(αρκεί το λίγο)και θα δείτε ότι άλλες οι ''πλάτες ''των Τούρκων και άλλες οι δικές μας.Άλλη η γεωπολιτική δύναμη των Τούρκων και άλλη η δική μας.
Αν αυτά φίλε μου σου φαίνονται λογιστικά πάρε το αυτόματό σου,βάψου στα χρώματα του πολέμου και βάρα στο ψαχνό.
Όταν έπεσαν τα παιδιά με το ελικόπτερο στα Ίμια,μετά από λίγο αυτοί που τους έστειλαν στο θάνατο,ευχαριστούσαν στο ελληνικό κοινοβούλιο..τα αφεντικά τους.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ.Φυσικά όλες αυτές οι ιστορίες που έχουν ορισμένοι να εξιστορούν στα φιλαράκια τους για εκείνες τις κρύες σκοτεινές νύχτες καλές είναι και ενώνουν,αλλά ως εκεί.Η ιστορία για μένα έγραψε ότι εκείνο το βράδυ σκοτώθηκαν από πτώση ελικοπτέρου μάλιστα μερικοί στρατιώτες ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ.Όλα τα άλλα είναι...Τόσα χρόνια αν οι Τούρκοι ήθελαν να εισβάλουν στην Ελλάδα(γιατί να το κάνουν ακόμα δεν έχω καταλάβει,αν θέλει κάποιος φαντάρος βετεράνος μου το εξηγεί)θα το είχαν κάνει..και πολύ ευκολα μάλιστα.Όπως όταν ήθελαν να καταλαβουν την Κύπρο το έκαναν σε μια νύκτα μάλιστα.Τα πράγματα στο διεθνές στερέωμα(ειδικά στην ηπειρωτική ευρώπη)είναι μετρημένα κουκιά.Τα θερμά επεισόδια(γιατί μόνο τέτοια θα έχουμε)εξυπηρετούν τόσο τους Αμερικάνους προμηθευτές όπλων όσο και τις πολιτικές των δύο χωρών(Ελλάδας-Τουρκίας) όταν θέλουν να παραπλανήσουν τους λαούς τους από άλλα πρόμπλεμς.
Αυτή η ιστορία-παραμύθι(περιμένω τον Τούρκο με το δάκτυλο στην σκανδάλη μήπως πατήσει σε έδαφος Ελληνικό είναι πανομοιότυπη με το μικρό παιδί που περιμένει τον Αι-Βασίλη να μπει από την καμινάδα(που δεν έχει).Ωραία ιστορία(ενώνει,συγκινεί κλπ),αλλά παραμυθάκι.Μόνο που στην πρώτη ιστορία την νύφη την πληρώνουν αθώοι φαντάροι που τρώνε χώμα για ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ΓΑΜημένωνκυβερνήσεων.Επειδή ο πατέρας του στρατιώτη που σκοτώθηκε ακόμα ρωτάει το γιατί,όποιος μάγκας(όπως έγραψε κι ο ΜΕΝΤΟΣ)εδώ μέσα έχει τα φρύδια μπορεί να του κάνει μια επίσκεψη και να του εξηγήσει.Συμβουλεύω μόνο να μην πείτε για την πατρίδα...γιατί θα φύγετε απο το παράθυρο.
Φιλικά,ο λογιστής.
Μου επιτρέπεις να σου πω κάτι εγώ που έχω καθαρίσει τουαλέτες;
Λοιπόν θα σου κάνει πολύ καλό να ζήσεις λίγο στον Στρατό όπως έκανε σε όλους μας που περάσαμε από εκεί.Καλό και το πανεπιστήμιο δεν λέω αλλά ο άντρας θα πρέπει να περάσει από τον στρατό για να καταλάβει τι θα πει κοινωνία.Εγώ υπηρέτησα 21 μήνες, τώρα μία βόλτα πάτε.Και κάτι άλλο.Επειδή και είμαι από εκείνους που διαβάζουν και λίγο όπως λες θα σου πω ότι αυτά που λες ότι οι Τούρκοι μπορούσαν να κάνουν περίπατο στην Κύπρο και στην Ελλάδα δεν στέκει καθόλου.
Ειδικά στην Κύπρο που είχαμε εμπλοκή οι ίδιοι οι Τούρκοι λένε ότι φτάσανε ώς εκεί γιατί δεν βρήκαν τίποτα στο δρόμο τους για άλλο λόγο όμως, όχι γιατί ήταν κότες οι φαντάροι, αλλά γιατί κάποια πουλημένα τομάρια είχαν πάρει τους φαντάρους από εκεί που πρέπει να ήταν ή δεν τους άφησαν να πάνε καθόλου.
Όπου υπήρξε εμπλοκή στην Κύπρο οι Τούρκοι φάγανε καλά να μην σου πω τι φάγανε και φωνάζει ο Κούκος. -
Και στην τελική, είναι πιο καλό να πέσεις μαχόμενος υπέρ ελευθερίας, τιμής και αξιοπρέπειας, παρά να ζεις σκλαβωμένος, εξευτελιζόμενος και ανυπόληπτος γιατί ο 'ρεαλισμός' σου υπαγόρευε πως έπρεπε να υπακούσεις στην εντολή 'σκύψε ευλογημένε'.
-
Πριν από λίγα χρόνια είχα διαβάσει μία έρευνα όπου παιδιά μέχρι 20 από όλες τις χώρες της Ε.Ε ερωτούντο αν θα πολεμούσαν για την πατρίδα τους.
Οι Έλληνες θυμάμαι ήταν από τις πρώτες χώρες στα θετικά αποτελέσματα, με πρώτη την Ιρλανδία.Τελευταία ήταν θυμάμαι η Ιταλία. -
Θα θυμάστε τι είχε γίνει μετά την πτώση του Νικόλα Σιαλμά με το F1CG σε εμπλοκή με τούρκο που αφηνιάσανε οι δικοί μας και γεμίσανε τον πάτο του Αιγαίου με τουρκικά μαχητικά...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οι Έλληνες θυμάμαι ήταν από τις πρώτες χώρες στα θετικά αποτελέσματα, με πρώτη την Ιρλανδία.Έχοντας μιλήσει/κάνει παρέα με αρκετούς Ιρλανδούς, τολμώ να πω ότι μοιάζουμε αρκετά σαν λαοί, σε αρκετά θέματα.
-
Και όταν πετάξαμε στη θάλασσα τους Ιταλούς καταχρεωμένοι ήμασταν και πεινάγαμε. Φερθήκαμε ρεαλιστικά; ΟΧΙ. Αν είχαμε τότε τη λογική του medos, θα είχαμε αποκριθεί θετικά στο αίτημα του Μουσσολίνι. Και τι ήθελε πια κι αυτός ο έρημος; Να περάσουν τα στρατεύματά του απ'τη χώρα μας! Πολλά ζήταγε;το ιδιο πραγμα δηλαδη
Υ.Γ. Αλήθεια, το 'medos' βγαίνει από το 'Μήδος' και το ρήμα 'μηδίζω'; Γιατί κάτι τέτοιους συνειρμούς μου φέρνει όταν το βλέπω δίπλα σε τέτοιου είδους γραφόμενα.
Εσενα απο που βγαινει το skullone ? Μηπως απο τα κρανια των νεκρων που πατας στο περασμα σου?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Υ.Γ. Αλήθεια, το 'medos' βγαίνει από το 'Μήδος' και το ρήμα 'μηδίζω'; Γιατί κάτι τέτοιους συνειρμούς μου φέρνει όταν το βλέπω δίπλα σε τέτοιου είδους γραφόμενα.
Εσενα απο που βγαινει το skullone ? Μηπως απο τα κρανια των νεκρων που πατας στο περασμα σου?
Από αυτό: http://www.macrossworld.com/macross/fun ... 00x600.jpg
Δε μας είπες όμως... Με τον ρεαλισμό που σε διακρίνει, μήπως το '40 έπρεπε να είχαμε συμμορφωθεί με τις αξιώσεις του Άξονα; Ισχυρότερος ήταν από εμάς και μην ξεχνάμε ότι οι 'καλοί μας γείτονες' συνεργάστηκαν μια χαρά με τους Ναζί, όπως και οι 'τσάμηδες', ο τρομοκρατικός στρατός ατάκτων Αλβανών των οποίων την εγκληματική δράση σιγόνταραν οι ναζί. Όταν έφυγαν στην Αλβανία φοβούμενοι τις δίκες που θα γίνονταν για τις μαζικές δολοφονίες Ελλήνων, κάποια καλά παιδάκια άρχισαν να εκφράζονται υπέρ τους (το όνομα Μάρκος Βαφειάδης κάτι θα πρέπει να μας λέει).
-
Από αυτό: http://www.macrossworld.com/macross/fun ... 00x600.jpgΔε μας είπες όμως... Με τον ρεαλισμό που σε διακρίνει, μήπως το '40 έπρεπε να είχαμε συμμορφωθεί με τις αξιώσεις του Άξονα; Ισχυρότερος ήταν από εμάς και μην ξεχνάμε ότι οι 'καλοί μας γείτονες' συνεργάστηκαν μια χαρά με τους Ναζί, όπως και οι 'τσάμηδες'.
Οχι δεν επρεπε! Ικανοποιημενος τωρα?
-
Δεν με πείθεις για το 'όχι' σου... Όσα 'ρεαλιστικά' προηγουμένως έγραψες με κάνουν να θεωρώ πως το λες μόνο και μόνο για να φανείς αρεστός.
-
Δεν με πείθεις για το 'όχι' σου... Όσα 'ρεαλιστικά' προηγουμένως έγραψες με κάνουν να θεωρώ πως το λες μόνο και μόνο για να φανείς αρεστός.Σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Δεν με πείθεις για το 'όχι' σου... Όσα 'ρεαλιστικά' προηγουμένως έγραψες με κάνουν να θεωρώ πως το λες μόνο και μόνο για να φανείς αρεστός.
Σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΜΠΟΥΡΔΕΣ;