-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Eξαρτάται από το λόγο που το θες.Από άποψη διαστάσεων και άρα ευελιξίας και ευκολίας στο παρκάρισμα,κατανάλωσης και κόστους συντήρησης υπάρχει αντίκρισμα.Θα μου πείς τα παραπάνω μπορούν να στα προσφέρουν και φθηνότερα μοντέλα(Picanto,Matiz,C1) αλλά εκεί πλέον μπαίνει το θέμα 6 χρόνια εγγύηση Toyota που για πολλούς είναι σημαντικός παράγοντας.με τα ιδια χρηματα βρισκεις μεταχειρισμενο 1,000 αρι γιαρις αυτοματο ενος χρονου το οποιο ειναι far too much better....
-
Σ' αυτό συμφωνώ,το προηγούμενο yaris ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο για τα στοιχεία που περιέγραψα παραπάνω.Αλλά αν ο άλλος δεν θέλει μεταχειρισμένο...
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Θα μου πείς τα παραπάνω μπορούν να στα προσφέρουν και φθηνότερα μοντέλα(Picanto,Matiz,C1) αλλά εκεί πλέον μπαίνει το θέμα 6 χρόνια εγγύηση Toyota που για πολλούς είναι σημαντικός παράγοντας.Στα 'τρίδυμα' το όνομα Toyota και τα έξι χρόνια εγγύηση είναι ο βασικότερος παράγοντας επιλογής.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σημερα εκλεισα το aygo με το σειριακο,αλλα θελει υπομονη γιατι δεν ειχε το χρωμα που ηθελα(ανθρακι) και θα κανει 1 μηνα να ερθει!!!
σορρυ κιολας, αλλα πολλα χρηματα χωρις αντικρισμα......
ο καθενας εχει τη γμωμη του,επειδη ηθελα ενα αμαξι για μεσα στην αθηνα απαραιτητα αυτοματο,αξιοπιστο και οχι αρκετα μεγαλο διαλεξα αυτο.το picanto το ξερω ειναι τελειο για μενα αλλα για την δουλεια που το θελω δεν κανει.οσον αφορα για μεταχειρισμενο δεν το σκεφτηκα καν γιατι με τα ιδια λεφτα πηρα καινουριο και δεν αξιζε για 1000-2000 να παρω μεταχειρισμενο αμαξι!!
ΥΓ popolaros τι αυτοκινητο εχεις?
-
Eγω παντως -για να πω την αμαρτια μου - ακομα τρεχω απο τοτε που ακουσα τις τιμες για το Αυγο (1.0lt 11.300+ !!!!!!) και το Yaris (1.0lt 14650 !!!!) .....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Eγω παντως -για να πω την αμαρτια μου - ακομα τρεχω απο τοτε που ακουσα τις τιμες για το Αυγο (1.0lt 11.300+ !!!!!!) και το Yaris (1.0lt 14650 !!!!) .....προτιμας το yaris δηλαδη?εγω δεν το πηρα λογο οτι ηθελα πιο μικρο απο το yaris ασε που δεν μου αρεσει κιολας!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Eγω παντως -για να πω την αμαρτια μου - ακομα τρεχω απο τοτε που ακουσα τις τιμες για το Αυγο (1.0lt 11.300+ !!!!!!) και το Yaris (1.0lt 14650 !!!!) .....
προτιμας το yaris δηλαδη?εγω δεν το πηρα λογο οτι ηθελα πιο μικρο απο το yaris ασε που δεν μου αρεσει κιολας!!
Πηγαινα να δω το aygo αλλα εριξα και μια ματια στο yaris ...
Aυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι ειναι μαλλον υπερτιμημενα .....
Τελικα πηρα το Picanto και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .... -
ρε παιδιά συγνώμη αλλά η διαφορά με τα άλλα δύο (σιτροέν πεζώ) είναι στόν κινητήρα μόνο οι και στίς ρυθμίσεις της ανάρτησης;
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
ρε παιδιά συγνώμη αλλά η διαφορά με τα άλλα δύο (σιτροέν πεζώ) είναι στόν κινητήρα μόνο οι και στίς ρυθμίσεις της ανάρτησης;Mόνο στο σηματάκι στο τιμόνι. ο κινητήρας είναι ο ίδιος
-
δηλαδή χρησιμοποιύν τον κινητήρα της Τογιότα.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
δηλαδή χρησιμοποιύν τον κινητήρα της Τογιότα.
ΕυχαριστώΒενζίνη... και της PSA για Diesel...
-
Να ρωτησω και εγω κατι.
με το sensodrive kai to αντιστοιχο της τουοτα τι γινεται?
ειναι το ιδιο σειριακο ή η καθε εταιρεια χρησιμοποιει αυτο που εχει εξελιξει... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Να ρωτησω και εγω κατι.
με το sensodrive kai to αντιστοιχο της τουοτα τι γινεται?
ειναι το ιδιο σειριακο ή η καθε εταιρεια χρησιμοποιει αυτο που εχει εξελιξει...Το οχήματα ειναι καρμπόν. ΜΟΝΟ το σηματάκι στο τιμόνι αλλάζει και τα φωτάκια.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ -
TO m-drive tης τουοτα το ειχε και πιο παλια στο κορολλα..,
και το sensodrive sta c2-206 αντιστοιχα...
αρα σιγουρα δεν ειναι ιδια σαζμαν
το θεμα ειναι ποιας απο της δυο επικρατησε και τοποθετειται... -
Στο Aygo είναι της ΤΟΥOTA είναι.
Το 206 έχει κλασικό αυτόματα με μετατροπέα ροπής.
Τα Citroen C2/C3 έχουν το ΑΜΤ (robotised) κιβώτια. -
kapoy μπεδρευτηκαμε.
το αygo einai toyota και χρησιμοποει το σειριακο m-drive που πρωτοπαρουσιαστηκε στη κορολλα πριν 2-3χρονια...το 107-c1 exoyn to sensodrive που χρησιμοποιειται εδω και χρονια στα c2-c3-1007 (oxi sto 206 sosto)
αυτα τα 2 δεν ειναι ta ιδια σαζμαν... το ερωτημα ειναι πιο απο τα δυο χρησιμοποιειται στα aygo-107-c1??????????????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
kapoy μπεδρευτηκαμε.
το αygo einai toyota και χρησιμοποει το σειριακο m-drive που πρωτοπαρουσιαστηκε στη κορολλα πριν 2-3χρονια...το 107-c1 exoyn to sensodrive που χρησιμοποιειται εδω και χρονια στα c2-c3-1007 (oxi sto 206 sosto)
αυτα τα 2 δεν ειναι ta ιδια σαζμαν... το ερωτημα ειναι πιο απο τα δυο χρησιμοποιειται στα aygo-107-c1??????????????????
Στο Αygo το m-drive στα PSA το sensodrive
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
kapoy μπεδρευτηκαμε.
Στο Αygo το m-drive στα PSA το sensodrive
της Τoyota έχουν και τα 3.. ουφ...
-
την ερωτηση τη κανω για τον εξης λογο...
θελει η κοπελα μου να παρει ενα απο τα 3 με το εν λογω σαζμαν.
το θεμα ειναι οτι το M-drive εχει βγαλει αρκετα προβληματα ειδικα ιταλια-γαλλια που ειχε αρκετες πωλησεις στη κορολλα.
ara αν ολα εχουν το μ-drive και βγαλει προβλημα στο πεζο τι κανουμε?
οεο? διοτι α. τουοτα εχει 6χχρονια εγγυηση(αν καλυπτει το αυτοματο δε το ξερω) και
β. ποιος τεχνικος του psa θα ξερει το κιβωτιο της τουοτα???αρα παμε σε τογιοτα αναγκαστικα???????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
την ερωτηση τη κανω για τον εξης λογο...
θελει η κοπελα μου να παρει ενα απο τα 3 με το εν λογω σαζμαν.
το θεμα ειναι οτι το M-drive εχει βγαλει αρκετα προβληματα ειδικα ιταλια-γαλλια που ειχε αρκετες πωλησεις στη κορολλα.
ara αν ολα εχουν το μ-drive και βγαλει προβλημα στο πεζο τι κανουμε?
οεο? διοτι α. τουοτα εχει 6χχρονια εγγυηση(αν καλυπτει το αυτοματο δε το ξερω) και
β. ποιος τεχνικος του psa θα ξερει το κιβωτιο της τουοτα???αρα παμε σε τογιοτα αναγκαστικα???????????
κανείς δεν θα φτιάξει κιβώτιο... θα το πετάξουν και θα βάλουν άλλο.
TOYOTA AYGO