-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις αυτό που γράφει ο άλλος, καφριλάκο, και μην αρχίζεις πάλι το spin (φαίνεται στο μάθανε καλά οι ρεπουμπλικΛάνοι φίλοι σου). Μας τα'χεις κάνει Ζέππελιν πια εδώ μέσα με τις μαλακίες που λες.Rolling on the floor. Just fell off the couch!
-
Για στάσου λιγάκι. Ανέφερες πριν ότι δε μπορούμε να καταλάβουμε τις 'αξίες' επειδή ζούμε στην Ελλάδα.
Εμείς ζητάμε ευγενικά να μας πεις ποιές είναι αυτές, για να πληροφορηθούμε και εμείς που ζούμε στου διαόλου το κέρατο. Άλλωστε είμαι γενικά περίεργος να μάθω μιας και δεν θα μπορούσα να προσδιορίσω 'Ελληνικές', 'Ιταλικές', κλπ αξίες.
-
Πρώτα απ'όλα, τράβα μάθε Ελληνικά. Τέτοια ορθογραφικά λάθη (για να μην πω τίποτα για τους σολοικισμούς σου...) δεν επιτρέπονται σε άτομο που υποτίθεται ότι γεννήθηκε εδώ.Κανεις σαν να αρχισες να διαβαζεις μυνηματα μου χτες. Δεν εχεις καταλαβει οτι Ελληνικη ορθογραφια δεν προκειτε να μαθω ποτε?
Γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το αποδεχθεις?
Relax. It's just spelling.
-
Ιν γκαντ γιου τραστ
ΣΠΗΚ ΓΚΡΗΚ
-
Δεύτερον, βγάλε το κασσετοφωνάκι από μέσα απ'το κρανίο σου και βάλε εγκέφαλο στη θέση του.
Συμφωνα με εσενα, δεν εχω εγκεφαλο. Τι ειναι αυτα που λες?
-
edit [kouk], μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια σε ό,τι αφορά θέματα νοημοσύνης. Το ότι εσύ είσαι ένας edit [kouk], ικανός μόνο να διαστρέφει τα πάντα δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι εδώ μέσα είναι εξίσου ηλίθιοι μ'εσένα.
Ό,τι γράφεις και λες είναι copy/paste της γραμμής του Μπους και των υποστηρικτών του. Όταν αυτές τις μαλακίες τις αναπαράγεις και τις υποστηρίζεις με τόση θέρμη, είναι προφανές ότι τις πιστεύεις. Χαρακτηρίζεις δε αντιαμερικανούς όσους δεν συμμερίζονται αυτές τις 'απόψεις' (ο γιαχβέ να τις κάνει απόψεις...). Τέτοια ανθρωποειδή σαν κι ελόγου σου έχω δει σε αρκετά φόρουμ της αλλοδαπής. Η δε αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνουν (ακόμη και από τους moderators - αχ, τι κάνει η εμπειρία με trolls σαν την αφεντιά σου...) είναι συνήθως πανομοιότυπη με αυτήν που σου παρέχω εγώ. Ενίοτε είναι και πιο σκληρή.
-
Στο άλλο σου ερώτημα πάντως... Στα χέρια μου, θα είχες την τύχη που είχε ο Θερσίτης. Αν δεν τον γνωρίζεις, διάβασε την Ιλιάδα.Ειμαι ανιστορητος. Για πες μου την τυχη του
Και ξανα, αφου μιλας για τα χερια σου, δωσε μου ενα reference. What do you lift these days? Just for kicks and giggles.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για στάσου λιγάκι. Ανέφερες πριν ότι δε μπορούμε να καταλάβουμε τις 'αξίες' επειδή ζούμε στην Ελλάδα.Εμείς ζητάμε ευγενικά να μας πεις ποιές είναι αυτές, για να πληροφορηθούμε και εμείς που ζούμε στου διαόλου το κέρατο. Άλλωστε είμαι γενικά περίεργος να μάθω μιας και δεν θα μπορούσα να προσδιορίσω 'Ελληνικές', 'Ιταλικές', κλπ αξίες.
Η ευγένεια είναι περιττή με edit [kouk].
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για στάσου λιγάκι. Ανέφερες πριν ότι δε μπορούμε να καταλάβουμε τις 'αξίες' επειδή ζούμε στην Ελλάδα.Εμείς ζητάμε ευγενικά να μας πεις ποιές είναι αυτές, για να πληροφορηθούμε και εμείς που ζούμε στου διαόλου το κέρατο. Άλλωστε είμαι γενικά περίεργος να μάθω μιας και δεν θα μπορούσα να προσδιορίσω 'Ελληνικές', 'Ιταλικές', κλπ αξίες.
Hold on a sec. I am almost done with Skullone.
-
Επίσης, edit [kouk], το ότι είσαι troll αποδεικνύεται από το ότι χρησιμοποιείς κάθε μέσο (ακόμη και το γεγονός ότι είσαι edit [kouk]) για να στρέψεις μια συζήτηση εκτός θέματος και να αποτελέσεις ΕΣΥ θέμα συζήτησης, έστω κι αν δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ εδώ μέσα που να σε θεωρεί άξιο λόγου.
Άντε ξεκουβάλα λοιπόν και μην κάνεις σαν τη μούρη σου τις συζητήσεις.
-
Χαρακτηρίζεις δε αντιαμερικανούς όσους δεν συμμερίζονται αυτές τις 'απόψεις' (ο γιαχβέ να τις κάνει απόψεις...).Αυτο ηταν το μονο που ΔΕΝ εκανα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σωστη η παρατηρηση ομως, εννοησα να γραψω 'σταματα να διαβαζεις ΜΟΝΟ BBC'. Thanks.
Πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά πες μας,τι στραβό έχει το BBC κατά τη γνώμη σου; Πέραν του ότι είναι φιλελεύθερο βεβαίως. Είναι αντιαμερικανικό;
Εμεσα ναι. Διοτι ως φιλελευθερο, ειναι τοσο αντι της στρατηγικης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, ειναι τοσο αντι-Bush-administration, ειναι τοσο αντι-πολεμου-του-Ιρακ που θελει να δει τις ΗΠΑ να ΧΑΣΟΥΝ στο Ιρακ, να μην σταθεροποιηθει το Ιρακ, ειναι τοσο pro-ACLU, τοσο pro-AARP, τοσο pro-Cindy-Sheehan, κτλ, κτλ.
Με λίγα λόγια, οι φιλελεύθεροι είναι αντι - Αμερικάνοι;
Let me be the first one to break it to you over there in Europe:
Yes
edit [kouk]
-
Επίσης, edit[kouk], το ότι είσαι troll αποδεικνύεται από το ότι χρησιμοποιείς κάθε μέσο (ακόμη και το γεγονός ότι edit [syele])Αυτες τις μερες ζυγιζω 103 κιλα μεσο ορο (1.80). Ασε πρεπει να χασω τουλαχιστον 15, αλλα βλεπεις η διαιτα ειναι αναλογη των στοχων λογο 'γυμναστικης'. Εσυ ποσα κιλα εισαι?
-
-
Σωστη η παρατηρηση ομως, εννοησα να γραψω 'σταματα να διαβαζεις ΜΟΝΟ BBC'. Thanks.
Πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά πες μας,τι στραβό έχει το BBC κατά τη γνώμη σου; Πέραν του ότι είναι φιλελεύθερο βεβαίως. Είναι αντιαμερικανικό;
Εμεσα ναι. Διοτι ως φιλελευθερο, ειναι τοσο αντι της στρατηγικης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, ειναι τοσο αντι-Bush-administration, ειναι τοσο αντι-πολεμου-του-Ιρακ που θελει να δει τις ΗΠΑ να ΧΑΣΟΥΝ στο Ιρακ, να μην σταθεροποιηθει το Ιρακ, ειναι τοσο pro-ACLU, τοσο pro-AARP, τοσο pro-Cindy-Sheehan, κτλ, κτλ.
Yes
edit[kouk]
Για σενα αυτοι που διαφωνουν με τον Μπους και οι φιλελευθεροι ειναι το ιδιο πραγμα. Τοσο απλοικη ικανοτητα ερμηνειας της πραγματικοτητας εχεις.
-
Επίσης, edit[kouk], το ότι είσαι troll αποδεικνύεται από το ότι χρησιμοποιείς κάθε μέσο (ακόμη και το γεγονός ότι edit [syele])
Αυτες τις μερες ζυγιζω 103 κιλα μεσο ορο (1.80). Ασε πρεπει να χασω τουλαχιστον 15, αλλα βλεπεις η διαιτα ειναι αναλογη των στοχων λογο 'γυμναστικης'. Εσυ ποσα κιλα εισαι?
Είσαι για πολλοστή φορά εκτός θέματος. Έχεις κάτι ουσιώδες να πεις πάνω στο θέμα που άνοιξε ο adis4gr ΧΩΡΙΣ να επαναλαμβάνεις άκριτα τις μαλακίες του Faux News ή μήπως ήρθε η ώρα να παραδεχθείς δημοσίως αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει, δηλαδή ότι είσαι troll;
-
Yes
Yes
edit[kouk]
Για σενα αυτοι που διαφωνουν με τον Μπους και οι φιλελευθεροι ειναι το ιδιο πραγμα. Τοσο απλοικη ικανοτητα ερμηνειας της πραγματικοτητας εχεις.
Χρησιμοποιώ τις ετικέτες που χρησιμοποιείς εσύ και οι ομοϊδεάτες σου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
I know, I know.
OK done with playing around.
Πισω στο θεμα:
ΟΚ ποιοι μπορουν να μου εξηγησουν γιατι ο Λευκος Οικος εχει αποφασισει οτι οι τρομοκρατες, οι της Αλ Καιντα δεν εχουν δικαιωμα των ορων της συμφωνιας της Γενευης? (The Geneva Convention).
-
I know, I know.
Πισω στο θεμα:
ΟΚ ποιοι μπορουν να μου εξηγησουν γιατι ο Λευκος Οικος εχει αποφασισει οτι οι τρομοκρατες, οι της Αλ Καιντα δεν εχουν δικαιωμα των ορων της συμφωνιας της Γενευης? (The Geneva Convention).
Μαλλον, καλυτερα:
Ποιοι νομιζουν οτι κατι τετοιο ειναι οχι σωστο. Και γιατι.
-
I know, I know.
Πισω στο θεμα:
Tο μαχαιρι και το πεπονι;
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ