-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ρε φανταρος εχεις παει?
Οι μειωμενης πνευματικης αντιληψης και τα λαμογια
ειτε υπηρετουν ως Ι4
ειτε βγαινουν Ι5
ειτε τη κοπανανε ως ανυποτακτοι.....Κάποιος πρέπει να φτιάξει θεματική ενότητα με τα πιο εύστοχα quotes του φόρουμ, για να μπουν δημοσιεύσεις σαν κι αυτήν. Έξοχος! Two thumbs up!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στρατιωτης....χμ.... φανταρος εχεις παει γαβριελ?Σιγά μην πήγε...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
@ moderator nassΔε νομιζεις οτι πολυ καλυτερη υπηρεσια θα προσφερες στο φορουμ αν διεγραφες και κανα γελακι ή κανενα LMAO ή τελος παντων να επαιρνες καποιο μετρο ωστε τα θεματα να μη γινονται πουτ@να απο συγκεκριμενους χρηστες καθε φορα????
Δε σου κινησε τη περιεργεια οτι οι προσβλητικες εκφρασεις αναφερονται στη συντριπτικη τους πλειοψηφια σε δυο συγκεκριμενους χρηστες και οτι στις υπολοιπες περιπτωσεις οι παρεξηγησεις λυνονται με την αποδοση εξηγησεων ενω με τους συγκεκριμενους χρηστες δε γινεται αυτο??
Καλες οι προσωπικες σου σχεσεις με εναν απο τους δυο χρηστες αλλα ακομα καλυτερο θα ηταν να μην επηρεαζεσαι απο αυτες.....
Φιλικα
ΓιωργοςΣυμφωνώ κι επαυξάνω.
-
Αν δεν κάνω λάθος, έχει πει ο άνθρωπος ότι έφυγε πριν τα 20 από την Ελλάδα (14 μου φαίνεται, αλλά μπορεί να κάνω λάθος). Επομένως στρατιωτικό δεν έκανε. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς επειδή έφυγε, ίσως οικογενειακώς, από την Ελλάδα και έφτιαξε τη ζωή του αλλού. Όμως το ότι αρνείτο επίμονα ν' απαντήσει σε κάτι απλό, φανερώνει την αμηχανία του, ειδικά όταν μιλάει για πατριωτισμούς και άλλα παρόμοια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, έχει πει ο άνθρωπος -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
στρατιωτης....χμ.... φανταρος εχεις παει γαβριελ?
Σιγά μην πήγε...
Ενώ όλοι οι Έλληνες πολιτικοί και καλλιτέχνες, έ, παιδιά;;;;;;;;;;;
Κι εδώ στο 4τφ, κανένας δε χρησιμοποίησε μέσον για να τη βγάλει ζάχαρη στο στρατό χώνοντας άλλους, έ, παιδιά;;;;;;;;;;;;
-
αλλο αυτο φιλε ililia και αλλο να σε κατηγορει ενας γενιτσαρος οτι δεν σεβεσαι και δεν τιμας τους μισθοφορους της αποικιοκρατιας .
και να θελει να σου κανει και μαθηματα ηθους απο πανω..ακομα ομως και αυτο να βγαλεις απο τη μεση, δεν νομιζω οτι αν πχ ο ρουβας ή ο πως-τον-λενε-τον-μικρο-του-λαζοπουλου (ατιμο αλζχάιμερ)
επιχειρουσαν να διδαξουν για τιμες και στρατους δεν θα τρωγανε το αντιστοιχο κραξιμο,
παρολο που αυτοι και ντιβες ειναι, και στην ελλαδα ζουνε και τυπικα πηγανε και φανταροι... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γιατι ειπε κανεις οτι αυτοι ειναι καλυτεροι απο τη Λουσυ??
Κι εδώ στο 4τφ, κανένας δε χρησιμοποίησε μέσον για να τη βγάλει ζάχαρη στο στρατό χώνοντας άλλους, έ, παιδιά;;;;;;;;;;;;
Toυλαχιστον αυτοι υπηρετησαν.
Κοιτα να δεις ililias:
Αλλο το να μην εχεις υπηρετησει και να κανεις τουμπεκι ψιλοκομμενο κι αλλο να την εχεις κανει Λουης και να πουλας μαθηματα πατριωτισμου.
Πιστευω οτι αντιλαμβανεσαι τη διαφορα.....Και το να μας τη λεει καποιος που δεν εχει ιδεα τι παει να πει στρατος και στρατιωτης, επειδη την εκανε κατσικα, παει πολυ δε νομιζεις??
-
Βαριές κουβέντες φίλε PetRaN * κι εγώ έχω μάθει να τις αποφεύγω.
Δεν πήγε φαντάρος, και;
Γενίτσαρος;;;;;;
Έχεις σκεφτεί πόσοι Έλληνες που βρίσκονται σε θέσεις - κλειδιά (και που τους στηρίζουμε με την ανοχή μας εσύ κι εγώ) θα χαρακτήριζαν τις θέσεις του gavriil1 'μετριοπαθείς';
Να κατηγορήσουμε κάποιον ότι δεν συζητάει, αν εμείς συζητάμε. Αλλιώς ..... θυμάμαι τα παιδιά μου: Το μόνιμο πρόβλημά μας είναι 'ποιός άρχισε πρώτος'.- και KRIEZA
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ναι, αλλά τους μεν ψηφίζει το 80++ % του Ελληνικού λαού, τους δε ακολουθεί το 90++ % της Ελληνικής νεολαίας.
-
εγω απλα θελω να ειναι σαφες οτι οσο τυποι σαν τον gabriel αρεσκονται χαλανε εσκεμμενα μια κουβεντα προσβαλλοντας, τοσο τυποι σαν τον gabriel θα ειναι τα πο***νακια μου.
και δικα μου, και καθενος που σκεφτεται σαν εμενα.
αφου ο γαβρηελ το διασκεδαζει (προφανως) αυτο που κανει, ας διασκεδασουμε κι εμεις μαζι του
και αφου απο κουβεντα δεν περνει, προxωραμε σε stage2δεν αμφιβαλλω οτι οι ανθρωποι που τοποθετουνται σε θεσεις-κλειδια πιθανον να συμφωνουν καπου με τον γαβρηελ,
αλλα τουλαχιστον εκεινοι εχουνε τη στοιχειωδη εξυπναδα να μην κομπαζουνε για τις αποψεις τους αυτες,
και κυριως να μην παιζουνε τοσο απροκαλυπτα με τα νευρα των αλλων.ελαχιστοι πολιτικοι εχουνε εκφρασει δημοσια τετοιες θεσεις, και συνηθως το κανουνε εκτος ελλαδας ή αντε στην καλυτερη αναμεσα σε πολυωρες κουραστικες ομιλιες..(με τροπο δηλαδη )
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ναι, αλλά τους μεν ψηφίζει το 80++ % του Ελληνικού λαού, τους δε ακολουθεί το 90++ % της Ελληνικής νεολαίας.
Ενα λεπτο ililias
Αλλο το να μου αρεσει η σατιρα του Λαζοπουλου ή τα τραγουδια του Ρουβα (λεμε τωρα )κι αλλο τους ακολουθω....
Δηλαδη τι??
Ακουγοντας το Ρουβα σημαινει οτι συμφωνω μαζι του??
Αν ερθει ομως ο καθε Ρουβας ή ο καθε Λαζοπουλος και μου μιλησουν για στρατο και πατριωτισμο θα φανε κραξιμο που μπροστα του το κραξιμο προς τη Λουσυ θα φαινεται ψαλμωδια....Οσο για τους πολιτικους ισχυουν πανω κατω τα ιδια.
Και στο τελος τελος οποιος εχει κριση ας τους κρινει και να τους μαυρισει.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ενα λεπτο ililias
Αλλο το να μου αρεσει η σατιρα του Λαζοπουλου ή τα τραγουδια του Ρουβα (λεμε τωρα )κι αλλο τους ακολουθω....
Δηλαδη τι??
**Ακουγοντας το Ρουβα σημαινει **....καλα, πες μου οτι ακους ρουβα να γελαω απο τωρα μεχρι μεθαυριο
-
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι σωστο αυτο που λες. Που ακριβω διαβασες σε τι ηλικια εφυγε; Νομιζω καπου το εχει πει.
Απο την αλλη μερια τι σχεση εχει το αν καποιος πηγε στον Ελληνικο στρατο αν ειναι η αν δεν ειναι πατριωτης. Εχω διαβαζει το παρακατω θεμα και πιστεψε με εχω αρετους συγγενεις και φιλους και δεν ξερω κανενα που θα πηγαινε στο στρατο εθελοντικα γιατι ειναι 'πατριωτης'. Αν μπορουσαν να τον αποφυγουν θα τον απεφευγαν.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 4%E5%E9%E1
Νικος
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, έχει πει ο άνθρωπος ότι έφυγε πριν τα 20 από την Ελλάδα (14 μου φαίνεται, αλλά μπορεί να κάνω λάθος). Επομένως στρατιωτικό δεν έκανε. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς επειδή έφυγε, ίσως οικογενειακώς, από την Ελλάδα και έφτιαξε τη ζωή του αλλού. Όμως το ότι αρνείτο επίμονα ν' απαντήσει σε κάτι απλό, φανερώνει την αμηχανία του, ειδικά όταν μιλάει για πατριωτισμούς και άλλα παρόμοια. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
**Απο την αλλη μερια τι σχεση εχει το αν καποιος πηγε στον Ελληνικο στρατο αν ειναι η αν δεν ειναι πατριωτης. **
Νικοςκατα τη γνωμη σου φιλε νικο, η συμπεριφορα του γαβρηελ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, κρινεται ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ???
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
**Απο την αλλη μερια τι σχεση εχει το αν καποιος πηγε στον Ελληνικο στρατο αν ειναι η αν δεν ειναι πατριωτης. **
Νικοςκατα τη γνωμη σου φιλε νικο, η συμπεριφορα του γαβρηελ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, κρινεται ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ???
Tα θέματα που έχουμε συζητήσει,τι σχέση ακριβώς έχουν με τον πατριωτισμό;
Πρόκειται για γενικότερες απόψεις περί πολιτικής,ελευθερίας,εξουσίας και ουδεμία σχέση έχουν με την αγάπη του καθενός προς την πατρίδα του...
-
επειδη ο nikos το παει αλλου, για αυτο και ρωτησα.
για το αν ο γαβρηελ εχει αντιληψη ή αν τελος παντων την φανερωνει σε μας,
δεν νομιζω οτι υπαρχει ο παραμικρος λογος να το συζητησουμε.
ο ανθρωπος εχει αποδειξει οτι 'δεν', ειτε ετσι, ειτε γιουβετσι... -
Εχουν ομως να κανουν με το να εισαι τσαμπα μαγκας γιατρε!!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι σωστο αυτο που λες. Που ακριβω διαβασες σε τι ηλικια εφυγε; Νομιζω καπου το εχει πει.Δεν θυμάμαι που, γι'αυτό γράφω ότι μπορεί να κάνω λάθος. Όμως κάποια αναφορά θυμάμαι. Ας πει ο ίδιος.
Η στράτευση είναι υποχρεωτική, η υπεράσπιση των ελληνικών εδαφών σε περίπτωση πολέμου το ίδιο και περισσότερο.
Ο Γαβριήλ, εφόσον έχει διατηρήσει την ελληνική ιθαγένεια και δεν έχει πάει στον στρατό, έχει κηρυχθεί ήδη ανυπότακτος. Ο πατριωτισμός κάποιου δεν εξαντλείται στην καταβολή φόρων και στη συγγραφή μηνυμάτων πατριωτικού περιεχομένου στα διάφορα φόρουμ, είναι έμπρακτος. Βέβαια ο Γαβριήλ μόνο πατριωτισμό για την Ελλάδα δεν δείχνει να έχει, για τις ΗΠΑ ίσως.
Τέλος στο θέμα που παραθέτεις οι περισσότεροι δηλώνουν πρόθυμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, εσύ βγάζεις συμπέρασμα για το αντίθετο; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχουν ομως να κανουν με το να εισαι τσαμπα μαγκας γιατρε!!Δεν θα χρησιμοποιούσα ακριβώς αυτόν τον χαρακτηρισμό,αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως αυτά που έχουν γραφτε,ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα 'πατριωτισμός'.
Ο γαβριήλ δεν μας έκανε μαθήματα πατριωτισμού,αλλά μαθήματα εξωτερικής πολιτικής,δημοκρατικής ευαισθησίας,κοινωνικής αλληλεγγύης,νομικής και ένα σωρά άλλα.Στην φιλοπατρία,πάντως,δεν έφτασε ακόμα...
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ