-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Οι Αμερικανοι δεν ειναι ενας λαος.
Ενας λαος δολοφονων ειναι που στηριξε την αναπτυξη του στα ταπεινοτερα και ελεεινοτερα θεμελια:Τα ρεκορ σπανε το ενα μετα το αλλο κυριες και κυριοι... Συνεχισε...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τα ρεκορ σπανε το ενα μετα το αλλο κυριες και κυριοι... Συνεχισε...
Βεβαιως τα ρεκορ ειναι για να καταρριπτονται
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδια ειναι πολυ φυσικο οι κατοικοι των ηπα να εχουν διαστρεβλωμενη αποψη για τα πραγματα..μονο η αποσταση και η πλυση εγκεφαλου φτανει...μην τους παρεξηγουμε χωρις λογο...Ε βεβαιως. Πως ειναι δυνατον να μην εχουμε διαστρεβλωμενη αποψη για αυτα που ζουμε και για εκει που ζουμε και τι πιο φυσιολογικο απο καποιον εκ του εξωτερικου, π.χ. της Ελλαδος, να μην ξερει την αληθεια και την πραγματικοτητα και να ΜΗΝ ειναι ξεπλυμενος ο εγκεφαλος του?
Παντωνγνωστες ολων και ακομη παρα περα...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
......... να αποκαλεις εμενα ενα τονο ονοματα και επιθετα ειναι ενα, αλλα το να αποκαλεις τα μνηματα του Arlington σπουπιδοτοπο ειναι περα οριου οποιασδηποτε ανθρωπινης αξιας. Εκει μαλιστα που θαφτηκαν ανθρωπου που αν μη τι αλλο βοηθησαν και στην απολευθερωση της Ευρωπης απο τους Ναζι (εκτος των αλλων).
Δεν εισαι ουτε αξιος της προσωπικης μου λυπησης μετα απο το παραπανω. Μεχρι τωρα απλως σε ειχα ως εναν μπερδεμενο νεο (αν και δεν εχω ιδεα ποσο ετων εισαι), αλλα καλο παιδι εν βαθος. Το παραπανω σου ποστ που αλλαξε οτιδηποτε θετικο νομιζα για σενα.
Προς τους μοντ: Θα εγραφα οτι θα περιμενα να το σβησετε, αλλα μετα σκεφτικα οτι ισως πρεπει να μηνει για να βλεπουν ολοι που σε οδηγει το μισος προς εναν λαο. How low, one can go.
Το εχουμε πει ξανα και ξανα. Η καλυτερη απαντηση ειναι η 'μη απαντηση'(παγερη αδιαφορια ειναι ενας σωστος ορισμος). Μιλαω σε οποιον μου μιλαει αλλα επιλεγω σε οποιους απαντω. Το να κερδισουν την προσοχη μου και το σεβασμο μου που απαιτουν με τα επανηλειμενα μπινελικια (ξερεις σαν τα παιδακια που οταν δεν ξερουν πως να κερδισουν την προσοχη αρχιζουν να κλαινε και να φωναζουν) δεν προκειται ποτε να δουλεψει. Λυπαμαι και μετανοιωνω γιατι τους εδωσα την ελαχιστη προσοχη προηγουμενως.
No this was a surprise to me. I thought we completely disagreed with some, but for them to reach the point of calling names towards a cemetery of people/soldiers that died partially for other countries' freedom (like France for example), was beyond my imagination. I have to admit, I was caught off guard (no pun intended).
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τι πιστευω οτι γινεται οτι οταν φτανουν οι εκλογες και τα κομματα εχουν τις συγκεντρωσεις στην Αθηνα 2-3 μερες πριν τις εκλογες ειναι εκει με την μπαντιερα του κομματος που υποστηριζουν για αυτες τις εκλογες. (την μια φορα την πρασινη σημαια την αλλη την μπλε.. χμμ.. λες να υψωσαν και την κοκκινη; Ποιος ξερει. )For that, we (the USA) have paid way too much money and lost way too many lives, for way too many years in the past, to make sure it will not happen. I can't see it happening (of course, I have been totally wrong in the past, so it wont be the first time).
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Και σε αυτό εδώ το σημείο μπορούμε να δούμε ότι τα ανακλαστικά που είχε ο Gavriil στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στο σέβας σε ότι αφορά τα μνήματα του Arlington δείχνουν την προπαγάνδα που έχει φάει στην μάπα από τα σκουπιδοκάναλα που ΤΟΛΜΑ να τα αποκαλεί Μ.Μ.Ε.
Ανρθωπε του Θεου:
Πληροφοριακα, εγω εχω μαθει να εχω ΣΕΒΑΣΜΟ για τα μνυματα ΟΛΩΝ των ανθρωπων και στρατιωτων που εχουν αποθανει για οποιοδηποτε λογο.
Π.χ. ποτε ουτε καν θα σκεφτομουν να πω τιποτε καν αρνητικο (let alone κακία και δηλητιριο) για μνυματα Τουρκικων στρατιωτων που απεθαναν ακομη και σε πιθανες και υποθετικες ή οχι 'μαχες' εναντια των Ελληνων.
Σας λυπαμαι, δεν λεει τιποτε...
-
....Σας λυπαμαι, δεν λεει τιποτε...Καλο θα ηταν να λυπασαι για τα χαλια σου κακομοιρη
-
Και σε αυτό εδώ το σημείο μπορούμε να δούμε ότι τα ανακλαστικά που είχε ο Gavriil στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στο σέβας σε ότι αφορά τα μνήματα του Arlington δείχνουν την προπαγάνδα που έχει φάει στην μάπα από τα σκουπιδοκάναλα που ΤΟΛΜΑ να τα αποκαλεί Μ.Μ.Ε.
Ανρθωπε του Θεου:
Πληροφοριακα, εγω εχω μαθει να εχω ΣΕΒΑΣΜΟ για τα μνυματα ΟΛΩΝ των ανθρωπων και στρατιωτων που εχουν αποθανει για οποιοδηποτε λογο.
Π.χ. ποτε ουτε καν θα σκεφτομουν να πω τιποτε καν αρνητικο (let alone κακία και δηλητιριο) για μνυματα Τουρκικων στρατιωτων που απεθαναν ακομη και σε πιθανες και υποθετικες ή οχι 'μαχες' εναντια των Ελληνων.
Σας λυπαμαι, δεν λεει τιποτε...
You know...I was thinking...
Ισως αυτος ακριβος ο λογος ειναι αυτος που δεν καταλαβαινετε την διαφορα μεταξυ ενος ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και ενος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.
Ενας στρατιωτης αξιζει σεβασμο διοτι ακολουθει νομους, αγραφους και μη. Ενας νομιμος στρατος, το ιδιο.
'Εσεις' δεν εχετε σεβασμο για τιποτε ιερο πισω απο το παραπανω. Πως ειναι δυνατον να δητε ποτε τι σημενει τρομοκρατης εαν δεν καταλαβεται τι σημενει στρατιωτης?
-
'Εσεις' δεν εχετε σεβασμο για τιποτε ιερο πισω απο το παραπανω. Πως ειναι δυνατον να δητε ποτε τι σημενει τρομοκρατης εαν δεν καταλαβεται τι σημενει στρατιωτης?Τι λες ρε [kouk]!!!!
[kouk] που θα μας πει οτι δε ξερουμε τι ειναι στρατος και στρατιωτης
Που υπηρετησες εσυ [kouk] ?? -
στρατιωτης....χμ.... φανταρος εχεις παει γαβριελ?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μπορεις να κουρευεις το γκαζον σου να βλεπεις FOX και να οδηγεις το φτηνο suv σου.
Φτηνο as in: inexpensive, or as in cheap/dinky?
-
ρε φανταρος εχεις παει?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δε μπορεις επειδη ετυχε να την κοπανησεις για την Αμερικη να μας κανεις μαθηματα πολιτικης επιστημης βαφτιζοντας το ασπρο μαυρο και οταν σε ξεμπροστιαζει καποιος να μυξοκλαις σαν Καλιφορνεζα Κατινα.
Hey Niko, παλι καλα. Τουλαχιστον εγω αποκαλεσθει 'αδερφη που τσιριζει'
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε φανταρος εχεις παει?Οι μειωμενης πνευματικης αντιληψης και τα λαμογια
ειτε υπηρετουν ως Ι4
ειτε βγαινουν Ι5
ειτε τη κοπανανε ως ανυποτακτοι..... -
Δε μπορεις επειδη ετυχε να την κοπανησεις για την Αμερικη να μας κανεις μαθηματα πολιτικης επιστημης βαφτιζοντας το ασπρο μαυρο και οταν σε ξεμπροστιαζει καποιος να μυξοκλαις σαν Καλιφορνεζα Κατινα.
Hey Niko, παλι καλα. Τουλαχιστον εγω αποκαλεσθει 'αδερφη που τσιριζει'
Καλα τωρα....
Σιγα μη ριξουμε τις αδερφες τοσο χαμηλα -
Ενας στρατιωτης αξιζει σεβασμο διοτι ακολουθει νομους, αγραφους και μη. Ενας νομιμος στρατος, το ιδιο.Ένας αντάρτης δε δικαιούται σεβασμού;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Αν ο Λευκός Οίκος κλείσει το Αλ Τζαζίρα, θα είναι λογοκρισία or not?
Εν μερη ναι, ομως οχι ολικως. Διοτι υπαρχει νομικο θεμα (το οποιο ειναι εναντια την συνθηκης την Γενευης μεταξυ αλλων) οταν εκπεμπουν συμμοριες που επιασαν ομηρους (ΗΠΑΜερικανους και μη) και το τι λενε και κανουν.
Επισης, βιντεο απο Μπιν Λαντεν και Αλ Ζαγουαχίρι ειναι επισης νομικα εναντια της Εθνικης Ασφαλειας των ΗΠΑ.
Ολα μαζι μαζεμενα, ειναι αρκετα για κανα δυο 500καλ τομαχωκ χωρις νομικες παρενεργειες. Το θεμα ειναι ομως πολιτικο κυριως (του γιατι δεν της 'κλεινουμε το στομα'), οχι τοσο νομικο ομως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λοιπόν, ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!Παρετησε απο τι ακριβως?
Επηδει δεν σε βολευει οτι το Αφγ/σταν δεν ειχε αναγνωρισμενη κυβερνηση?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
'ανοητε' μου φιλαρακο,
Αντε παλι τα επιθετα
οι usa σου ελεγχονται απο το παγκοσμιο κεφαλαιο.
Πω! Φισολοφος δηλαδη? ΟΚ.
Ερωτηση 674 απο τις 1726 που θα μπορουσα να λισταρω μονο και μονο μετα απο το παραπανω:
Και εσυ ποσα χρονια εζησες στις ΗΠΑ που σε εκαναν να ξερεις ακριβως 'απο που ελενχονται'?
θα σου πω ενα παραμυθι..
Κι αλλο? Τα παραπανω δεν φτανουν?
απο παλια στην ιστορια υπηρχανε βασιλιαδες. αυτοι ητανε αρκετοι, και παντα πεζανε ξυλο μεταξυ τους καποια στιγμη.
μετα το ξυλο, απο του χαμενου τα πλουτη και τα εδαφη ολο και κατι ετρωγε και η φτωχαδειά και κατι γινοτανε..ομως με την αναπτυξη των επιστημων, οι βασιλιαδες σιγα-σιγα πονηρεψανε.
κι αν οχι αυτοι οι ιδιοι, οι συμβουλατορες τους..
και ετσι μια μερα ειπανε:
ρε σεις jerks, αντι να τρωγωμαστε μεταξυ μας που ειμαστε 200 στους 10000000,
δεν κοιταμε απλα να μεινουμε οπως ειμαστε και να διατηρηθει αυτο for ever?
τσαααακ!! επεσε η καλη ιδεα στο τραπεζι και ψαρωσαν ολοι..
και να'σου τα σχεδια απο εδω και απο εκει.. κοινο συμφερον for evah'!!ετσι λοιπον αρχικα καταλυθηκε η αλλη υπερδυναμη, γιατι ΑΝ γινοτανε ποτε πολεμος τετοιου μεγεθους,
πιο πολυ απ'ολους θα χανανε αυτοι οι βασιλιαδες, μιας και λιγο-πολυ ΟΛΑ σε αυτους ανηκουν.
παει λοιπον η αλλη υπερδυναμη, και μετα τι εμεινε? η αμερικη ως παγκοσμιος μπουλης
και οχημα σιγουρης προωθησης των συμφεροντων τους.
και παντα παγκοσμιοποιημενα πραγματα, right? no more ψιλικοκό dude. only big bucks ...global!!
μεχρι να αποικισουμε αλλους πλανητες, πιο μεγαλο market απο αυτο δεν γινεται:Dτο παραμυθι βεβαια ειναι μεγαλο και συνθετο, αλλα ετσι κι αλλιως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι 'αδυνατεις' να το συλλαβεις απο ενα σημειο και μετα (π.χ. ηδη ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολευτεις ακομα και μεχρι εδω), οποτε here's the small version για το υπολοιπο..
.....και ζησανε αυτοι καλα, κι εσυ ..gabriel
Εισαι οντως entertaining. Thanks.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Διοτι ως γνωστο ο εγκεφαλος ενος μεσου αμερικανου περιεχει:
30% κιμα χαμπουργκερ
15% ντονατς
20% φυστικοβουτυρο
10% κετσαπ
5% ζελε
20% αερα κοπανιστο.[b][color=red]Ναι ε?
Φαντασου δηλαδη εσεις απο Ελλαδα που θα μπορουσατε να πατε εαν θελατε αφου οι παραπανω πηγαν μεχρι τον Αρη. Πω!
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ