-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Ιδιως για το smart τι να σου πω.....μια χαρα πατωσε-εκλεισε η παραγωγη και λογω τιμης και λογω 'κοψιματος'.Το Κa?Μια ομορφια.Αναπηρη χελωνα......(χωρις ποδια και χερια,α!!!και ουρα ).
Corsair ευτυχως που δεν τα σχεδιασαν αλλοι......(πονεσε επειδη συμπεριελαβα και το Ibiza σου,ε?),(τι αμαξι εχω το εχω δηλωσει και δεν ανοιγω συζητησεις για αυτο πλεον,ιδιως για αυτοκινητα μικροτερης κατηγοριας,ιπποδυναμης,τιμης γιατι θα με πεις και κομπλεξικο ,και θα εχεις και δικιο).
Κορεάτικο ποιο ειναι και δεν το καταλαβα...?(κολλημενος με τα μπαζα....)
Το πάνω αριστερά είναι το Chevrolet Rezzo
-
To οποίο, αν και design disaster, και παρά το γεγονός ότι ακόμα και τα μούτρα του mirage μου αρέσουν περισσότερο (σχήμα λόγου, ε; -μια που μερικοί μας πήραν για αδέρφια!) είναι απλά ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ όσον αφορά τους χώρους...έπαθα σοκ όταν μπήκα! Και δεν είχε αρχίσει να κουνιέται!!!
-
Γεία σου φίλε -αδερφέ αν προτιμάς - μετά που άρχισε να κουνιέται άρχισες να ξερνάς επειδή κουνιόταν σαν βαρκουλα μες του Αιγαίου Αιγαίου ( πάμε όλοι μαζί ) τα 10 μποφόρ? Η δεν σε πιάνει εσένα η θάλασσα...γιατί αν είμαστε αδέρφια ( είμαστε? ) τότε δεν πρέπει να σε πιάνει
-
Μπήκα στην ΔΕΘ οπότε δεν κουνήθηκε καθόλου!!! Ούτε σεισμός δεν έτυχε εκείνη την ημέρα, οπότε...
Όσο για το αν είμαστε αδέρφια, εξαρτάται από το αν ξυρίστηκες! Εγώ όχι πάντως!!! Νομίζω ο HUNTER το είχε πετάξει το ατυχές σχόλιο...!
edit: Zαλίζομαι από τη στιγμή που σκέφτομαι κρουαζιερόπλοια, μεταγωγικά, τάνκερ πετρελαίου, υδροφόρες, ιστιοφόρα, καραβάκια, ψαράδικα, γρι-γρι και βαρκούλες!!! Κατά τ'άλλα, η θάλασσα δεν με πιάνει, όταν πλατσουρίζω και όταν κολυμπάω!!!
-
Μην τα μπερδεύουμε όλα, εγώ είμαι ο αδερφός του, ο adis ο κολλητός σου και εσύ είσαι ο μακρινός ξάδερφος από την αμερική!
-
Ρε συ drdino, γιατί θεωρείς το 307 σου design disaster; Απλά ουδέτερο σαν το νετρόνιο είναι, δεν είναι καταστροφή!!! Να βγάλεις τη φωτογραφία από το avatar, ωστόσο γιατί όπως είπα ζαλίζομαι με τα πλεούμενα...
-
Ποιός σου είπε ότι το θεωρώ desigν disaster; Εδώ ο μάνος μπέρδεψε το 807 με το 206, έλεος δλδ!
Εγώ και η βάρκα μου μια χαρά είμαι... να δεις κρατήματα που έχει με 7 μποφόρ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ ο μάνος μπέρδεψε το 807 με το 206, έλεος δλδ!Μάλλον η εταιρική μάσκα τον εξαπάτησε...γιατί, το μέγεθος είναι περίπου ίδιο, ο σχεδιασμός είναι πραγματικά σαν αδερφάκια...!
Ποιός σου είπε ότι το θεωρώ desigν disaster; Εγώ και η βάρκα μου μια χαρά είμαι... να δεις κρατήματα που έχει με 7 μποφόρ...
Είδα που έβαλες φωτογραφία του 307 σου στο θέμα και νόμισα ότι μπήκες για να το κράξεις!
Πλάκα πλάκα, από τα αυτοκίνητα που έβαλε ο ppkknos (μπερδεύτηκα), εμένα μου αρέσουν πολλά...
Μα τόση κακογουστιά, χρυσό μου;;;
-
Και εμένα... αγορίνα, πάμε αλλού!
Α, και καμία σχέση 206-807. Το ένα είναι γλυκούλι, και το άλλο είναι σαν νεκροφόρα που την έβαλες σε τρόμπα penis-enlarger.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εμένα... αγορίνα, πάμε αλλού!Α, και καμία σχέση 206-807. Το ένα είναι γλυκούλι, και το άλλο είναι σαν νεκροφόρα που την έβαλες σε τρόμπα penis-enlarger.
Θυμήθηκα το σκηνικό απο το πρώτο Austin Powers...
-
Και εγώ
-
Allegro και τα μυαλα στο μιξερ.Οντας οικογενειακο αυτοκινητο ειχαμε γυρισει με αυτο ολη την κεντρικη Ευρωπη.Στην Γερμανια εγω χαζευα τις Porche και τις Mercedes και οι αλλοι το Allegro.
-
Ο χρήστης ιακωβοςντ έγραψε:
Allegro και τα μυαλα στο μιξερ.Οντας οικογενειακο αυτοκινητο ειχαμε γυρισει με αυτο ολη την κεντρικη Ευρωπη.Στην Γερμανια εγω χαζευα τις Porche και τις Mercedes και οι αλλοι το Allegro.Το πολιτισμικό σόκ ποιός το έπαθε;Εσείς ή οι Γερμανοί;
-
Mα είναι δυνατόν να αντικαταστήσεις το πολύ όμορφο Lupo με αυτό?
-
εαν βγεί 4x4 fox πόσο ψηλό θα είναι ??
-
Δεν ξέρω που να το ποστάρω αυτό, αλλά σήμερα είδα
ένα ...nissan note 'φτιαγμένο' χαμηλό με ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ μεμβράνες
Προσέξτε, μιλάω για το NOTE.
Μάλλον έχει χαλάσει και ο μέσος οικογενειάρχης ...
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Δεν ξέρω που να το ποστάρω αυτό, αλλά σήμερα είδα
ένα ...nissan note 'φτιαγμένο' χαμηλό με ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ μεμβράνες
Προσέξτε, μιλάω για το NOTE.
Μάλλον έχει χαλάσει και ο μέσος οικογενειάρχης ...
-
ε οχι και ασχημο το fox ρε παιδια!!
το σχημα του lupo θα ηταν παρωχημενο ακομα κι αν παρουσιαζοταν στην εκθεση του Παρισιου του 1930!!!
το βασικο μειονεκτημα του fox ειναι οτι δεν μπορει να παραβει τα ορια ταχυτητας... -
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
ε οχι και ασχημο το fox ρε παιδια!!
το σχημα του lupo θα ηταν παρωχημενο ακομα κι αν παρουσιαζοταν στην εκθεση του Παρισιου του 1930!!!
το βασικο μειονεκτημα του fox ειναι οτι δεν μπορει να παραβει τα ορια ταχυτητας...Αν αλλάξεις τα ονόματα μεταξύ τους, συμφωνώ!
Το Lupo κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καθόλου άσχημο, για την ακρίβεια και σήμερα να έβγαινε πάλι θα μου έκανε καλή εντύπωση. Η τιμή του ήταν το κύριο πρόβλημα...
Το Fox πάλι το βρίσκω ασύμμετρο (για να μην λέω βαριές κουβέντες) και μου φαίνεται ότι ακόμα και ιαπωνικά των μέσων 80s ήταν πιο πρωτότυπα...
-
απορω γιατι θεωρειτε το lupo ομορφο
αλλα οπως και να το κανουμε γνωμες ειναι, και ειναι σεβαστες
Παντως αν υπηρχε δεικτης ασχημιας/χωροι το fox θα ηταν στο κλασμα του κλασματος της υποδιαιρεσης του χιλιοστου.Εχετε μπει μεσα σε lupo;
Design Disasters...