-
Ωχ, την ανοίξανε κιόλας!
Πάναϊα μ' , Πάναϊα μ'! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωχ, την ανοίξανε κιόλας!
Πάναϊα μ' , Πάναϊα μ'!Να στελνω τους γνωστους απο Αχλαδοκαμπο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωχ, την ανοίξανε κιόλας!
Πάναϊα μ' , Πάναϊα μ'!Να στελνω τους γνωστους απο Αχλαδοκαμπο;
Μώρε κάνε ό,τι νομίζεις! Εγώ από αυτό το έργο απέχω με κάθε τρόπο!
-
Έκανα κι εγώ το Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα και πίσω.
Συνοδηγός κυρίως, αφού στο τιμόνι ήταν η που είναι Ν και πρέπει να αποκτήσει εμπειρία.Με ρυθμούς κοντά στα όρια ταχύτητας κάναμε 3 άνετες και ξεκούραστες ώρες.
Ο δρόμος είναι καταπληκτικός (αν και τα τούνελ στο καινούριο κομμάτι όπως είπε ο Γρηγόρης έχουν τα πολύ... βασικά), κάποια στιγμή έχασα τη μπάλα από το μπες-βγες. Εντυπωσιακό έργο.Και σίγουρα οι αγαπημένοι μου Παξοί πλέον έγιναν πολύ πιο κοντινός προορισμός.
Απλά πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή κι εγώ στο τιμόνι.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Έκανα κι εγώ το Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα και πίσω...........Καλημέρα,
Αύριο θα το κάνω εγώ, οι κάμερες δουλεύουν??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Έκανα κι εγώ το Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα και πίσω...........
Καλημέρα,
Μόνο στον Πολύμυλο κι αν... Βουρ!
Προσοχή στο κομμάτι Γρεβενά-Παναγιά: σε περίπτωση στραβής, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, οπότε οδηγούμε προσεκτικά... . Λίγη προσοχή και μετά την Σήραγγα της Δωδώνης προς Ηγουμενίτσα, μόνον οι σήραγγες Αγ.Νικολάου και Βασιλικού έχουν αυτοματισμούς και SCADA. Οι άλλες είναι τυφλές, ούτε κάμερες ούτε τίποτε! Οπότε, αν έχει συμβεί κάτι, δεν θα το ξέρουν στα Κέντρα Ελέγχου...Γι' αυτό, μην το παρακάνεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έκανα κι εγώ το Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα και πίσω...........
Καλημέρα,
Μόνο στον Πολύμυλο κι αν... Βουρ!
Προσοχή στο κομμάτι Γρεβενά-Παναγιά: σε περίπτωση στραβής, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, οπότε οδηγούμε προσεκτικά... . Λίγη προσοχή και μετά την Σήραγγα της Δωδώνης προς Ηγουμενίτσα, μόνον οι σήραγγες Αγ.Νικολάου και Βασιλικού έχουν αυτοματισμούς και SCADA. Οι άλλες είναι τυφλές, ούτε κάμερες ούτε τίποτε! Οπότε, αν έχει συμβεί κάτι, δεν θα το ξέρουν στα Κέντρα Ελέγχου...Γι' αυτό, μην το παρακάνεις.
Thanks......Γρεβενά δεν περνάω νομίζω....ε? Θεσνίκη Ηγουμενίτσα πάω....
-
Μάριε συνελήφθεις ανενημέρωτος
-
Thanks......Γρεβενά δεν περνάω νομίζω....ε? Θεσνίκη Ηγουμενίτσα πάω....Περνάς απ' έξω ... από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά, Ιωάννινα, για να φτάσεις Ηγουμενίτσα!
Δες και τον χάρτη στο http://www.egnatia.eu/page/ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μάριε συνελήφθεις ανενημέρωτοςΚαλημέρα,
Ε, τι να πω, με τέτοιο αμάξι δεν κοιτάς τις πινακίδες στο δρόμο αλλά απολαμβάνεις τη διαδρομή......
.....δικαιολογίες...
-
Ε, τι να πω, με τέτοιο αμάξι δεν κοιτάς τις πινακίδες στο δρόμο αλλά κρατάς το βλέμμα καρφωμένο στο trip computer
-
άσε τις δικαιολογίες και καλό δρόμο
-
Καλησπέρα από Ηγουμενίτσα, όλα καλά μέχρι στιγμής, περιμένοντας το πλοίο να έρθει να 'φορτωθούμε'....
-
άσε τις δικαιολογίες και καλό δρόμοThanks φίλε, τα δύσκολα είναι αύριο με τα 1320ΚΜ έως το σπίτι.....
ΥΓ: Καμμιά μασα-μπούκα θα κάνουμε πάνω??
-
Eίμαι σε δίαιτα
-
Eίμαι σε δίαιταΩχ ωχ.......
-
Εδώ κακομοιριάζουμε μόνο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενα περιεργο πραγμα, στην Μαλακασα το εφτιαξαν απο την αρχη και αψογα το προβληματικο κομματι αλλα μια καλη κουβεντα δε γραφτηκε.Ως όφειλαν
να γράψουμε καλή κουβέντα τότε και για τα υπόλοιπα κομμάτια που τα πέτυχαν με τη πρώτη?!είναι συμβατική τους υποχρέωση. μην φτάσουμεε να εκθειάζουμε το προφανές.
-
Μετά από μπόλικα χιλιόμετρα αυτή την εβδομάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα-Ρίο-Αθήνα), να γράψω κι εγώ τα δικά μου.
Είχα 7 χρόνια να πάω μέχρι Θεσσαλονίκη οδικώς, και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη το ότι έκανα 4 ώρες περίπου χωρίς να είμαι κανίβαλλος! Απλά βαρέθηκα να πληρώνω διόδια, αφού πληρώνεις πλέον σε όλα στο ανέβασμα (+Τέμπη) πλην της Τραγάνας.
Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα σε 2 ώρες και κάτι ψιλά από Εγνατία, οπού οφείλω να ομολογήσω πως ενθουσιάστηκα. Είναι ασύλληπτο το πόσο κοντά έρχονται τα Ιωάννινα και η Ηγουμενίτσα στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι πως το πάτησα λίγο παραπάνω, αλλά ήμουν κυρίως μόνος μου μετά την Κοζάνη. Οι κάμερες δεν ξέρω ποιές δουλεύανε, αλλά όπου τις έβλεπα έκοβα και στα τούνελ πήγαινα με +20-40 παραπάνω.
Επιστροφή σήμερα από Ηγουμενίτσα, και αφού είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να κάνω κανένα 10ώρο για το σπίτι (το χωριό μου είναι 1 ώρα περίπου μετά την Ηγουμενίτσα), είδα μερικές ευχάριστες εκπλήξεις κι εδώ. Πρώτον ο δρόμος ήταν αρκετά άδειος για τα δεδομένα της ημέρας και της περίστασης, ενώ στο αντίθετο ρεύμα γινόταν της ανωμαλίας! Κουράστηκα αρκετά στο κομμάτι Βόνιτσα-Αμφιλοχία, όπου πέρασα ένα τρενάκι πάνω από 50 αυτοκίνητα. Καθάρισα λίγο πριν φτάσω Αμφιλοχία όπου σταμάτησα για καφέ και πρωινό για 15' περίπου. Στο ξεκίνημα ακόμα το τρενάκι δεν είχε περάσει ολόκληρο, χώθηκα πάλι κάπου ανάμεσα και έκανα κάποιες προσπεράσεις. Οχι πολλές, γιατί στο αντίθετο δεν κουνιόταν φύλλο. Και πάνω που είχα απογοητευτεί, πως θα πρέπει να τους ξαναπεράσω όλους (σιγά μην μπορούσα να τους περάσω βασικά), ήρθε η έκπληξη: παράκαμψη Αγρινίου! OMG! 240-250 όλος ο δρόμος για κανά πεντάλεπτο, άψογος, και φτάνεις περίπου 30χλμ πριν το Αντίρριο!
Στο Ρίο γινόταν της κακομοίρας, αφού έκανα να περάσω τα διόδια 30' (έχω e-pass) και μετά γρήγοροι ρυθμοί, χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα (πέρα από έναν τρόμπα με παλιό Megane sedan που δεν έλεγε να κάτσει δεξία με τίποτα στο Αίγιο, στο κομμάτι με μπαριέρα στη μέση και 2 λωρίδες), όλοι προσπερνούσαν και κάνανε δεξιά, χωρίς να εμποδίζει κανέναν κανένας. Μετά από 5 ωρίτσες από Ηγουμενίτσα, ήμουνα σπίτι, χωρίς κανένα ευτράπελο και χαρούμενος που φτιάχνονται οι δρόμοι επιτέλους, έστω και σιγά-σιγά!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
, ήρθε η έκπληξη: παράκαμψη Αγρινίου! OMG!Α, αν διάβαζες αυτό το topic, δε θα ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη!
Χάζευα τη διαδρομή από το Google Earth, που έχει φωτογραφίες από όταν ήταν το μισό μόνο έτοιμο. Δεν έχω περάσει από εκεί τελευταία, αλλά πρέπει να είναι μεγάλη ανακούφιση να ξεκουράζεσαι για λίγο, ανάμεσα σε δύο τόσο δύσκολους δρόμους.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...