-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σημερα Σαββατο ακουγα στη τηλεοραση για ουρες στο πεταλο του Μαλιακου μηκους επτα χιλιομετρων.Τα ίδια έκαναν και το Σ/Κ 28ης Οκτωβρίου, βράδυ Παρασκευής, με πολύ βροχή όλα τα αυτοκίνητα σημειωτόν μέσα απο το χωριό (Καμμένα Βούρλα), οι κάτοικοι στα μπαλκόνια λες και έβλεπαν την παρέλαση 2 μέρες πριν την ώρα της και Αθηνα Θεσ/νίκη 9 ώρες ... Τροχαία? Σε μια καφετερεία μέσα στο χωριό. Στο νέο κομμάτι οργασμός εργασιών με προβολείς και την βροχή ...
Το ίδιο συμβαίνει το καλοκαίρι στον δρόμο για Χαλκιδική, Σ/Κ στον δρόμο για Σέρρες ή Καβάλα κλπ. Πάντα σε περιόδους που θα έχουν πολύ κίνηση ...
Τελικά να πιστέψουμε ότι δουλεύουν, μπας και πάμε σε καμιά αργεία φυσιολογικά ... στον προορισμό τους -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Άσχετο, αλλά πολύ Ακρόπολις μου θυμίζουν όλα αυτά.Περασμένα μεγαλεία
Σωστα μαντεψες.Τι στο διαλο.Πανω απο 20ετια τα γυροφερναμε ολα εκεινα τα βουνα.
Υ.Γ.Αλλα δεν του ειπα να κατεβει και απο τον παλιο δρομο!!!!Τον κρυβω απο βεβηλα ματια.
-
Για κάποιο λόγο σήμερα...μόλις κατεβήκαμε από Δομοκό...και πριν τη Λαμία...μας έβαλαν από τη παλιά Ε.Ο. και μας ξανάβγαλαν λίγο πριν τις Θερμοπύλες...σημειωτόν πηγαίναμε λόγω έργων.
-
Γνωρίζει κανείς τίποτα για το μέλλον της Ε.Ο. Λαρίσης-Τρικάλων; Ειδικά τα κομμάτια όπου έχει 1+1 λωρίδα (περισσότερο προς τα Τρίκαλα) είναι 'χάρμα'. Έχουν και πινακίδες 'Ε-65' τρομάρα τους...
-
Κι ένα ολισθηρό τσιμεντένιο έρεισμα (ή ό,τι τέλος πάντων είναι) στην άκρη...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σημερα Σαββατο ακουγα στη τηλεοραση για ουρες στο πεταλο του Μαλιακου μηκους επτα χιλιομετρων για τους λογους αυτους ακριβως που αναφερατε πιο πανω,δυο λωριδες σε μια κλπ.αυτο δεν ηταν το 'εργο' που εγκαινιασαν πριν απ' τις εκλογες?
-
Τωρα δεν εχει εκλογες
Μετα την απομακρυνση εκ της καλπης ουδεν λαθος αναγνωριζεται!!! -
Ο χρήστης medos έγραψε:
Σημερα Σαββατο ακουγα στη τηλεοραση για ουρες στο πεταλο του Μαλιακου μηκους επτα χιλιομετρων για τους λογους αυτους ακριβως που αναφερατε πιο πανω,δυο λωριδες σε μια κλπ.
αυτο δεν ηταν το 'εργο' που εγκαινιασαν πριν απ' τις εκλογες?
Λίγο δύσκολο να εγκαινιάστηκε πρίν τις εκλογές γιατί τον Αύγουστο κάναν ακόμα χωματουργικά.
-
Παιδιά το έτοιμο κομμάτι του Μαλιακού που τελειώνει πριν τις Θερμοπύλες είναι εκπληκτικό!
Τη Κυριακή που πηγαίναμε το αντίθετο ρεύμα είχε ατέλειωτη ουρά επειδή γινόταν ΕΝΑ ρεύμα...μια έδιναν στη κάθοδο...μια στην άνοδο! Απίστευτοι...
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
[Λίγο δύσκολο να εγκαινιάστηκε πρίν τις εκλογές γιατί τον Αύγουστο κάναν ακόμα χωματουργικά.
καλα αυτο δεν λεει και τιποτα. Εδω εγκαινιαζουν εργο πριν αρχισουν οι εργασιες.
Αν θυμαμαι καλα ειχαν εγκαινιασει το κομματι περιφερειακα του Αγ Κωσταντινου. Αυτο ειχε δωθει στην κυκλοφορια? -
Το καινουργιο κομματι Της Ε.Ο. στο Μαλιακο ειναι γυρω στα 80 χιλιομετρα.Ετοιμο ειναι μονο το κοματι που περνα εξω απο Αγ.Κωνσταντινο και Καμμενα Βουρλα.ΟΛΟ το αλλο μεχρι τη Στυλιδα ειναι υπο κατασκευην.Οποτε οι μονες λωριδες,οι παρακαμψεις και οι εκτροπες ειναι στο προγραμμα.
Στη προχθεσινη εξοδο ,οπως και ανακοινωθηκε,η τροχαια της Λαμιας θελοντας να αποφυγει το γιγαντισμο του μποτιλιαρισματος μονοδρομουσε ενα τμημα της οδου προς Λαμια και χρησιμοποιουσε τη παλια παλια Εθνικη που ειναι παραλληλη με αυτη που ξερουμε για αυτους που πηγαιναν προς Αθηνα.Καποιος φιλος ηδη το ανεφερε λιγο παραπανω.
Μεχρι να τελειωσουν τα εργα,(υπολογιστε γυρω στις 4 φορες κοψιμο κορδελας και εγκαινια μιας και ο νεος δρομος θα παραδιδεται τμηματικα) σε αυτο το μερος της Εθνικης θα υπαρχει προβλημα. -
Στην Λεωφόρο Αθηνών (Κηφισσός) υπήρχε ένα μπάλωμα στη δεύτερη λωρίδα κοντά στη διαχωριστική γραμμή στις 3 γέφυρες στο ρεύμα προς Λαμία. Πριν από μία εβδομάδα, περνώντας από εκεί για τη δουλειά πρόσεξα ότι το μπάλωμα είχε διαλυθεί και η τρύπα στο οδόστρωμα είχε αδειάσει από την επιπλέον άσφαλτο και είχε μετατραπεί σε κρατήρα. Ανατρίχιασα στη σκέψη τι θα μπορούσε να πάθει ένα αυτοκίνητο αν έπεφτε εκεί μέσα, ή ακόμα χειρότερα ένας μοτοσικλετιστής και πήρα τηλέφωνο το 1521 (τμήμα έργων οδοποιίας του ΥΠΕΧΩΔΕ απ'ό,τι μου είπαν). Ανέφερα τον κρατήρα, μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου (!) και την επόμενη μέρα ο κρατήρας είχε γεμιστεί με καινούργια άσφαλτο. Ημίμετρο μεν αλλά όσο καιρό κρατήσει, ας μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις. Βέβαια τους τρόμαξα με την περιγραφή μου (π.χ. ατάκα: 'χαλαρά σκοτώνεται μοτοσικλετιστής', όχι ότι δεν ήταν αλήθεια βέβαια) αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι ανταποκρίθηκαν γρήγορα, ίσως γιατί 'η συνομιλία καταγράφηκε' ή γιατί έπεσα σε ευσυνείδητο υπάλληλο στην άλλη άκρη της γραμμής.
Εγώ έκανα την πρώτη καλή μου πράξη για το 2008. Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να διορθωθεί το οδικό δίκτυο, μην τα περιμένουμε όλα από το 'κράτος'. Πολλές φορές έχω ενημερώσει την αστυνομία μέσω του 100 για επικίνδυνες καταστάσεις σε δρόμους (π.χ. λυγισμένες-κομμένες μπαριέρες, εξαρτήματα αυτοκινήτων από τρακάρισμα και άλλα αντικείμενα στο οδόστρωμα κτλ.) και πάντα έχουν ανταποκριθεί άμεσα και έχουν διορθώσει την κατάσταση.
-
'Δρόμος - εφιάλτης'
http://www.skai.gr/master_story.php?id=71394
Ναι, μπορειτε ευκολα να μαντεψετε για ποιον λεει.
Μου εκαναν εντυπωση οι εξης δυο προτασεις απο το παραπανω αρθρο:
-
Το μπαλάκι στην αστυνομία πετά το ΥΠΕΧΩΔΕ.
-
[Το ΥΠΕΧΩΔΕ] Σημειώνει παράλληλα ότι οι παρεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία θα αρχίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.
Παρεμβασεις;; Τι παρεμβασεις;;;!! Θα μπουν αραγε κι αλλες πινακιδες 'η σκεφτονται τιποτα πιο δραστικο;
-
-
Για τον Μαλιακό υπάρχει τίποτα καινούριο σε πληροφορία;
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια τμήματα γλιτώνουμε;
-
Εχει παει κανεις προς Δραμα; Τι γινεται με τον σαλιγκαρο στο Στρυμωνα; Ανοιξε η διασταυρωση ή ακομα μεσα απο Ασπροβαλτα παμε;
Επισημανση: Ειδικα το χειμωνα, 1000 φορες να πας απο Ασπροβλατα παρά απο το φαναρι της Τουζλας που λενε οι πινακιδες, Ελα ομως που οι πινακιδες που ενημερωνουν πως η διασταυρωση για Δραμα ειναι κλειστη ειναι μετα την εξοδο της Ασπροβαλτας!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει παει κανεις προς Δραμα; Τι γινεται με τον σαλιγκαρο στο Στρυμωνα; Ανοιξε η διασταυρωση ή ακομα μεσα απο Ασπροβαλτα παμε;Επισημανση: Ειδικα το χειμωνα, 1000 φορες να πας απο Ασπροβλατα παρά απο το φαναρι της Τουζλας που λενε οι πινακιδες, Ελα ομως που οι πινακιδες που ενημερωνουν πως η διασταυρωση για Δραμα ειναι κλειστη ειναι μετα την εξοδο της Ασπροβαλτας!
Δεν θα πας από την έξοδο που είναι στις στροφές της Καβάλας; Νομίζω πως είναι η πιο ξεκούραστη διαδρομή. Στον Στρυμόνα έχει ολοκληρωθεί 2η γέφυρα και γίνεται ένα τουρλουμπούκι έργων. Κάθε φορά που περνάω είναι διαφορετικά.
-
Oχι βεβαια ειναι πανω απο μιση ωρα παραπανω, ασε που η διαδρομη απο Κρηνιδες, Δοξατο, Αγιο Αθανασιο ειναι χαλι φουλ στα αγροτικα και τα μπλοκα, ενω τα χωρια του πρωθυπουργουλη μας, εχουν λεφτα (προς το παρόν) και περνάς air-father
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τον Μαλιακό υπάρχει τίποτα καινούριο σε πληροφορία;Μπορεί κάποιος να μου πει ποια τμήματα γλιτώνουμε;
Αυτη τη στιγμη ειναι ετοιμα 32 χιλιομετρα απο την αρχη του πεταλου (οπως ανηφοριζεις ) και μερικα αλλα μικρα κομματια στο υπολοιπο κομματι. Γλυτωνεις Αγιο Κωνσταντινο, Λεβεντη, Καμμενα Βουρλα και σχεδον φτανεις Θερμοπυλες κυριλε.
-
Thank you very much, Pole!
Ειδικά για αυτό τον καρκίνο τον Λεβέντη, δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι!
-
Ε ναι, ολοι τον αγαπαγαμε. Θα ξαναπερασω το δρομο το ΣΚ αν εχει τιποτα φρεσκο τη Δευτερα θα σας το γραψω
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...