-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Eνα ενδιαφερον Review, για το Scirocco R, απο το Αγγλικο Car:
(αφιερωμενο ειδικα, σε ολους οσους, το θεωρουν υποδυεστερο οδηγικα, σε σχεση με το S3... )http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... nt-block=1
Kαποιες χαρακτηριστικες φρασεις του δοκιμαστη:
...'On balance, we'd prefer this to the added weight of lugging around a 4wd system.'
...'it rides far better than a bobbly Focus RS or Audi S3.
Body control is never an issue and the uprated brakes are well up to the job of hauling down all that speed.'
'VW seems to be enjoying a strong run of sporting excellence at the moment, after losing the plot in the 1990s. The Scirocco R is another reminder they can build cracking sports cars at democratic prices. Bravo.'Γρηγόρη δε γράφει πουθενά ότι είναι οδηγικά ανώτερο από το S3.
Γράφει ότι '...it rides far better...' που σημαίνει ότι έχει καλύτερο 'ride' δηλαδή ουσιαστικά κύλιση.
ρε πήγαινε πίσω στο σχολείο...
ακόμη επιμένεις! το κόλλημα είναι αυτό!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε δε γενικευω!
απλα σε οτι εχει να κανει με το Οδηγικο κομματι, οι Γαλλοι εχουν το τροπο τους....Τον εχουν, αλλα οχι παντου και παντα. Περα απο τα 'φρεσκα', clio RS ( ), απο 'παλια κομματια' εχω επαφη με
106 XSI ( ) , 106 Rallye (1.6 8βαλβιδο), και συνοδηγος σε 206 RC με μπλοκε...Αν προστεθει και η πλυση εγκεφαλου απο πρωην κατοχους 205 Rallye, 306 Race, με το που θα κατσεις σε ενα 207 Rallye, ή εστω
και RC, θα ψαχνεις...γκρεμο για να το ριξεις...
Αν οχι με το RC, με το RCZ παντως, ΣΙΓΟΥΡΑ...εννοειται οτι δεν ειναι ολα καλα!
σκεψου ομως ποσα Γερμανικα θα ειναι ηδη κατω στο γκρεμο που θα πας για να ριξεις το Γαλλικο
κανε μια ιστορικη αναδρομη στα Γερμανικα της τελευταιας 10ετιας, που να ανηκουν στη κατηγορια αυτη, και θα καταλαβεις το μεγεθος του ...γκρεμου!χάλια παιδί μου! χάλια....
όλα στον γκρεμό!
μετά ένα μήνα θα σας δώσω και το δικό μου να το κάψετε εσείς οι γάλλοι...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
κανε μια βολτα με κανα τετοιο αμα βρεθει κανενα στο δρομο σου (ή περιμενε τηλ μου ) και θα ξεχασεις, οxι το R, αλλα **ακομη και το που πεφτει η Γερμανια **:lipsealed:
Μην λες 'βαριες κουβεντες', υπαρχουν και μικρα παιδια στο forum...
...παραλληλα υπαρχουν και καποια σχεδια για 'βολτα' προς Κολωνια μερια και χρηση Γερμανικου προιοντος (σε ενδεχομενη φιλοξενια, οπου βολευει σχετικα, η αποσταση με την 'παιδικη χαρα'), ή σε γνωστη τοπικη περιοχη της Ιταλιας, με αποκλειστικο σκοπο φυσικα, τι αλλο?
Ιδωμεν...άμα ξεχάσεςι που είναι η Γερμανία δε σε βλέπω καλά...
-
εγω Γαλλοφιλος?
η συμπαθεια μου σε οτιδηποτε Γαλλικο ξεκινα και τελειωνει στον Πλατινι του 1980
-
-
vw Scirocco R FRONT2 by Eric-photo-automobile, on Flickr
http://www.flickr.com/photos/vongerman/4786818857/
Aυτό είναι το σωστό χρώμα..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
αναλυση επι αναλυσης
να ρωτησω κατι απλο?
γουσταρΝεις οδηγηση. Τι παιρνεις R ή Μegane RS?
δε θελω συμπερασμα περιοδικου. Θελω ξεκαθαρα λογια.
για να πω και την δικη μου αποψη, το μονο σημειο υπεροχης του R ειναι το DSG.
το S3 εχει παλιωσει πλεον, οχι οτι δε παραμενει εξαιρετικη προσταση φυσικα.Και στο S3 μπαίνει dsg και στο Golf R αν θέλει κάποιος ντε και καλά VW.
αμα θες να Οδηγεις γιατι να πας στο γκρουπ VW?
οχι οτι δε ξερουν να φτιαχνουν αυτοκινητα, απλα δε τους ενδιαφερει να προσφερουν λυσεις αντιστοιχες των Γαλλωνκαι τα Golf R, Sc R ειπα ειναι εξαιρετικες επιλογες, αλλα οι Γαλλοι ειναι ενα βημα μπροστα, μαλλον παντα ηταν
Καλά στα 40Κ βασικά δε νομίζω να έπαιρνα κανένα από όλα αυτά...αλλά κουβέντα να γίνεται...
ρε μίλησαν πάλι οι οδηγάρες που τα κατέχουν όλα τα αυτοκίνητα γιατί πήραν μια μεταχειρισμένη μπέμπα όλο τουπέ και κρίνουν ότι δεν αξίζει τίποτα στον όμιλο VW κάτω από τα σαράντα χιλιάρικα...
ΗΗΗΗηηηήμαρτον!
-
E μα τώρα.
Εγώ ούτε που θα έκανα τα ποστ του quote γιατί γεμίζουν και τα δικά μου μικροαστίλα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
E μα τώρα.
Εγώ ούτε που θα έκανα τα ποστ του quote γιατί γεμίζουν και τα δικά μου μικροαστίλα.+Vag...
-
+1000
πηραν καποιοι αμαξι με 30-40Κ και νομιζουν οτι επιασαν το παπα απ'τα @ρχιδια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
+1000πηραν καποιοι αμαξι με 30-40Κ και νομιζουν οτι επιασαν το παπα απ'τα @ρχιδια
μεταχειρισμένο ή 1ο; έχει διαφορά
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
+1000
πηραν καποιοι αμαξι με 30-40Κ και νομιζουν οτι επιασαν το παπα απ'τα @ρχιδια
μεταχειρισμένο ή 1ο; έχει διαφορά
οι ανθρωποι ειναι ιδιοι, ανεξαρτητα του ποσα λεφτα εχουν. Ο κομπλεξικος πχ, θα ειναι κομπλεξικος οτι και να εχει, απο sunny 20ετιας εως 911 GT2 RS '2011.
οπως λεει και η υπογραφη μου 'One man's trash is another man's Ferrari'.
-
δεν κατάλαβες... παπά από τα κακαλα πιάνεις με ~4ο.οοοΕ με καινούριο ή με μεταχείρα όχημα;;
καθότι το μεταχειρισμένο μπορεί κάλλιστα στα νιατα του να στοιχιζε πολλαπλάσια χρήματα = πιανεις τα κακαλα ολης της ενορίας
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
αναλυση επι αναλυσης
να ρωτησω κατι απλο?
γουσταρΝεις οδηγηση. Τι παιρνεις R ή Μegane RS?
δε θελω συμπερασμα περιοδικου. Θελω ξεκαθαρα λογια.
για να πω και την δικη μου αποψη, το μονο σημειο υπεροχης του R ειναι το DSG.
το S3 εχει παλιωσει πλεον, οχι οτι δε παραμενει εξαιρετικη προσταση φυσικα.Και στο S3 μπαίνει dsg και στο Golf R αν θέλει κάποιος ντε και καλά VW.
αμα θες να Οδηγεις γιατι να πας στο γκρουπ VW?
οχι οτι δε ξερουν να φτιαχνουν αυτοκινητα, απλα δε τους ενδιαφερει να προσφερουν λυσεις αντιστοιχες των Γαλλωνκαι τα Golf R, Sc R ειπα ειναι εξαιρετικες επιλογες, αλλα οι Γαλλοι ειναι ενα βημα μπροστα, μαλλον παντα ηταν
Καλά στα 40Κ βασικά δε νομίζω να έπαιρνα κανένα από όλα αυτά...αλλά κουβέντα να γίνεται...
ρε μίλησαν πάλι οι οδηγάρες που τα κατέχουν όλα τα αυτοκίνητα γιατί πήραν μια μεταχειρισμένη μπέμπα όλο τουπέ και κρίνουν ότι δεν αξίζει τίποτα στον όμιλο VW κάτω από τα σαράντα χιλιάρικα...
ΗΗΗΗηηηήμαρτον!
Κωνσταντίνε μ'αυτό το ποστ έχω χάσει πραγματικά κάθε εκτίμηση που είχα για σένα.
Έπιασες πάτο. Πιο κάτω δε πάει.
Λυπάμαι πραγματικά για λογαριασμό σου.
Btw...δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά δε πήρες Ferrari.
Πήγες από Audi, σε Volkswagen.
Περαστικά εύχομαι.
-
Πιστεύω αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
-
-
Ταύρε επειδή δεν έχεις χέρια δεν σημαίνει οτι στα δουλεμένα χέρια του βελερεφόντι δεν θα πηγαίνει.
-
Τα χέρια μου δεν ταιριάζουν με γερμανικά υποστροφικά ψυγεία κύριος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα χέρια μου δεν ταιριάζουν με γερμανικά υποστροφικά ψυγεία κύριος....ε, οχι και ψυγειο , να μου πεις ενα πενταπορτο λευκο Golf Vi , ΝΑΙ , ειναι ψυγειο, αλλα οχι και ψυγειο
το Scirocco. Οσο για υποστροφη, οδηγησε ενα σβελτα, και θα δεις μονος σου...
VW Scirocco