-
Απλα οταν καποιος αναπαραγει 'αληθειες' κυριως του παρελθοντος για να πεισει τον εαυτο του (και μονο αυτον στην τελικη) οτι το ψοροκο δε σπαει δε χαλαει και το μονο μειον ειναι τα πλαστικα του,πρεπει να πεσει ραβδος.Ο busso σε αλλο θεμα ειπε με κοφτα λογια την φιλοσοφια των αλφιστι και οσων εντασσονται τελος παντων σε μια 'κατηγορια' υποστηρικτων της αλφα. κανεις δεν ειπε οτι η αλφα μαμαει κλπ αηδιες σε ολες τις κατηγοριες παντου και παντα.Οταν θα γραφονται τα παραπανω ομως,τοτε θα υπαρχει και ο αντιλογος που θα κλεινει το θεμα.
-
κ τι θα αλλαξει ρε πασχο αν ο γρηγορης η ο καθε γρηγορης παραδεχθει πραγματα?σε τι θα αλλαξει η ζωη κ η καθημερινοτητα σου?σε τιποτα(εκτος του οτι θα μεινεις μονο αγκαλια με τον αμετανοητο βαγ-κιουση να τρολλαρετε αγκαλια.. πλακα κανω!!)..οποτε γιατι να πεσει ραβδος?ελευθερος ειναι ο καθενας να νομιζει οτι θελει.
αλλο η συζητηση κ η ανταλλαγη αποψεων,αλλο πρεπει με το ζορι να υιοθετησεις τις δικες μου διαφορετικες αποψεις!! -
Δεν αναγκαζει κανεις κανεναν να υιοθετησει καμια αποψη. Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ομως αποψη,αποκτα αντιλογο.και οι υπολοιποι που θα googlaρουν ψοροκο και βρεθουν εδω,θα διαπιστωσουν την αληθεια και οχι το τι πιστευει καποιος για τα ιταλικα.Ας το ληξουμε το οφφ τοπικ ομως,καλο χρυσο το ψοροκο,αλλα μεχρι ενα σημειο οι βλακειες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γενικευμενες, ειναι η απωλεια (παστελ) χρωματος, πολυ σοβαρες ειναι να στραβωσει φτερωτη τουρμπινας...
Δεν μετραω τα στοιχεια να τα βαλω σε Excel και να βγαλω στατιστικο αποτελεσμα,
αλλα με ενα 'περασμα' στα αντιστοιχα Forum καταλαβαινεις τι παιζεται...αρα μιλας εντελως αυθαιρετα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, 'με ενα περασμα στα αντιστοιχα forums.. ' χωρις καν να εξετασεις τη συχνοτητα του προβληματος εστω σε σχεση με τα μελη ενος φορουμ..*
To 'εντελως αυθαιρετα' ειναι αρκετα βαρια κουβεντα, και εν πασει περιπτωσει,
εχω την αισθηση οτι κανουμε συζητηση-αντιπαραθεση εστω, και δεν αναλυουμε με επιστημονικα εργαλεια το ποιος ειναι χειροτερος/καλυτερος, εχοντας καποια
μετρησιμα δειγματα. Αν θες να το αναλυσουμε και ετσι μεταξυ μας, να ψαξω ενα ΣΚ
καποιες πηγες να κανω αντιπαραβολη στοιχειων να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα...μπορω να σου πω οτι οσο παραλογο κ αν ακουγεται εκ πρωτης οψεως, η πιθανοτητα σ'ενα χ φορουμ να εμφανιστει ενα γενικως σπανιο προβλημα 2-3 φορες, ειναι παρα πολυ μεγαλη (χωρις καν να χρειαζεται η θεωρια του χαους ), οπως εξισου πιθανο ειναι να παρουσιαστει μια αναλογια που δεν αποτυπωνει την πραγματικη αναλογια επι του συνολου.
στα φορα μπαινουν συχνα ατομα να αναζητησουν βοηθεια. θυμαμαι αρκετες φορες στο mx5 club να εμφανιζεται το ιδιο προβλημα στην πρωτη σελιδα σε εντελως random προβληματα.*Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απο τα παραπανω προβληματα που αναφερεις (παρ'ολο που γνωριζω προσωπικα και διαδικτυακα μερικα ατομα με MiTo, η μονη προβληματικη περιπτωση που πετυχα ηταν του new mito στο forum των 4T, και αυτου ακομα το προβλημα ηταν διαφορετικο), ομως γνωριζω το προβλημα του Σιροκο που εγραψε ο eleos, ακριβως επειδη ετυχε να το διαβασω εδω. Μια τετοια προσεγγιση 'με ενα περασμα βλεπεις τι παιζεται' θα μπορουσε να σημαινει σε μενα οτι 'ενα Σιροκο ειναι πιθανοτερο να μεινει απο φρενα στα 120 απ'οτι να υπαρξει καποιο πραγματικα γενικευμενο προβλημα σε καποιο αλλο αυτοκινητο το οποιο δεν ετυχε να ακουσω'. Ομως κατι τετοιο θα οδηγουσε αποδεδειγμενα σε λαθος συμπερασμα.
Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι καποιο απο τα προβληματα που αναφερεις δεν ειναι γενικευμενο. Μπορει να ειναι, μπορει και οχι. Οταν φυσικα ενα προβλημα σε ενα εξειδικευμενο forum εμφανιζεται πολυ συχνα (αναφορες 10% των μελων ή πιο συχνα) τοτε ειναι πραγματι πιθανο να προκειται για καποιο γενικευμενο προβλημα επι του συνολου των πραγματικων πωλησεων. Ακομα πιο πιθανο γινεται οταν υπαρχει γενικοτερη παραδοχη του προβληματος απο τα μελη της κοινοτητας. Για παραδειγμα, γενικευμενο προβλημα ειναι το RRoD στα Xbox 360. Αντιστοιχα, δεν ειναι γενικευμενο προβλημα τo crashαρισμα των macbook pro, παρ'ολο που σε διαφορα mac fora θα βρεις πολλα τετοια θεματα.Γνωριζω πολυ καλα, οτι παιζει και ο παραγοντας τυχη αρκετα μεγαλο ρολο,
ως προς την αψεγαδιαστη ή οχι τελικη παραδοση του προιοντος.
Μπορει πχ καποιος να παρει αυριο ενα rocco, και να του βγαλει ενα σωρο μ@λακιες, σοβαρες ή οχι, αλλα να του σπασουν τα νευρα και να ειναι συνεχεια συνεργεια.
Απο την αλλη μπορει να παρει μια Mito QV, και να ειναι το αυτοκινητο, ΧΑΡΤΙ, να μην κανει κιχ, να ειναι αλεξισφαιρο, και να μην βγαλει κανενα προβλημα απολυτως.
Εγω, παρολο που πιστευω οτι ακομα και με μετρησιμα στοιχεια η Mito θα υστερει, ισως λιγοτερο απ' οτι περιμενουν πολλοι, αλλα θα υστερει, (σε σχεση με το rocco0 εξεταζω περισσοτερο στην ΑΙΣΘΗΣΗ που αποκομιζω ως προς την εμπιστοσυνη αν θες
που αποκτω με το καλημερα, για το τι μελει γενεσθαι πχ σε 2-3 χρονια κατοχης, απο τωρα.
Αυτο λοιπον που μου βγαζει το Rocco, MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στην εκδοση 155, η Mito, δεν μου το βγαζει. Εχει μεν πολυ καλη απτη ποιοτητα, αλλα συνολικα δεν κινειται σε ΟΛΑ τα επιπεδα
σε ενα υψηλο μεσο ορο (για τις δικες μου προτιμησεις), οπως κανει το Rocco.
Για παραδειγμα, φοβερο το carbon look υφασμα σε ταμπλω-πορτες,
αλλα τι να το κανω με την 'σακουλαρία' στο τελος της κολωνας τιμονιου, και την επισης χαλια ποιοτικα 'φουσκα' κατω απο τον λεβιε κιβωτιου. Να μιλησω για την αισθηση στο λεβιε του χειροφρενου?
Αφρολεξ ντυμενο με ψευτο-δερμα βυνιλιο, αλλα με ραφες για να δειχνει
ψαγμενο...
Βαλε ρε π@υστη μου σκετο πλαστικο αν ειναι, να κρατησει και περισσοτερο, μην το κουραζεις...
Η κεντρικη κονσολα με τις δυο τρυπουλες αναμεσα στο υψος του ραδιο-cd, τι ειναι, ντιζαιν,
πλακα μας κανουν, ας ηταν φορετο σε δυο-τρια κομματια.
Για τον λεβιε που μου εμεινε στο χερι, ενταξει ηταν test drive με 10κ, αλλα η πισω κ@λοαναρτηση
που χτυπαγε κανοντας θορυβο χειροτερο απο του 500 πχ, ειναι αυτη αποσβεση αναρτησης
αυτοκινητου 20κ? Ελεος...
Για να μην αναφερω το μαλακο αφρολεξ με το 'κοψιμο' που συγκρατει την βεργα του καπω
οταν ειναι κλειστο...Βαλε ενα πλαστικο δαχτυλιδι, οπως κανουν ολοι οι αλλοι, το αφρολεξ
σε 2-3 χρονια θα διαλυθει!
Λενε οτι ειναι αλλη κατηγορια, το (edit:) Mito ειναι πιο φτηνο. ΛΑΘΟΣ.
Το rocco καταρχας ερχεται 'φορτωμενο' σε σχεση με αυτα που πουλανε στην Γερμανια
στην ιδια τιμη!!!
Η Mito 155 για να ερθει στα ιδια επιπεδα εξοπλισμου του rocco (που θελω εγω)
φτανει ΑΝΕΤΑ στα 23.5κ μολις 1κ λιγοτερο απο το rocco, αφου χρεωνει αναδιπλουμενα καθισματα( ), διζωνικο κλιματισμο, σπορ πακετο(900ευρω αντι 545 rocco), τα ξενον που θελω πχ στα ιδια σχεδον με Rocco, με την διαφορα ομως της πολλαπλων συνδεσμων αναρτησης πισω, με ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιοτητα κυλισης, λιγο μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ
καλυτερους χωρους μπροστα και πισω ξεκουραστες 2 θεσεις για ταξιδι, ασχετα
αν φαινεται εξισου ανετο και ευρυχωρο το mito, αφου οι βασεις των πισω καθισματων ειναι πολυ κοντυτερες, απ' οτι στις μελετημενες του Rocco... -
πασχο σε παρακαλω σταματα να μοιραζεις υπογραφες, δεν χωραει αλλο κειμενο
με εκφραζεις απολυτα
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εχετε αντιληφθει τι συμβαινει εδω?προσπαθειτε να πεισετε εναν δηλωμενο κ περηφανο σιροκακια-βαγκελη(δεν ειναι κακο αυτο),που εχει ανακοινωσει οτι θα γινει κατοχος του μοντελου στο μελλον,οτι δεν ειναι τελειο..κ περιμενετε κ να σας πει-παραδεχθει οτι εχει προβληματα(η εστω προβληματα τουλαχιστον το ιδιο σημαντικα με αλλων εταιριων,αν οχι σημαντικοτερα)..
για να το παρουμε αλλιως λιγακι,μηπως κ δουμε κ τιποτα διαφορετικο..γιατι οπως το παμε ειναι φαυλος κυκλος οπως ειπε κ ο στεφανος..Σου το εχω ξαναπει, και δεν θα κουραστω να το λεω: Για διαβασε τις εντυπωσεις
απο Test drive Που εγραψα για την 159 tbi...Διαβασε για το 500Abarth αλλα
και για το GP SS...Ετσι θεωρεις εσυ τους vagελληδες?
Ανακοινωση δεν εχω βγαλει καμμια. Ζητω και συγνωμη, αν γινομαι ενοχλητικος, ή και προκλητικος, αλλα απευθυνομουν σε χρηστη-φιλο με τον οποιο μοιραστηκα καποιες σκεψεις...
Tελος εχω ηδη παραδεχτει και προβληματιστει στο παρελθον με καποια απο αυτα και
δεν τα εχω κρυψει κιολας.
Οτι μου εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη, επισης δεν το κρυβω και θα το λεω, και
οποιος δεν θελει να το βλεπει καν (ή ας κανει μια αντιπαραθεση με παραδειγματα-στοιχεια)ας προσπερασει και εμενα και τις αποψεις μου... -
γρηγορη οκ,δεν εισαι βαγκελης..δεν ειχα σκοπο να δηλωσω αυτο αλλωστε..κ οταν λεω ανακοινωσες,δεν ειπα οτι βγηκες σε τηλεοπτικο πλατο κ το δημοσιοποιησες,αλλα το δηλωσες οτι ειναι στα μελλοντικα σχεδια σου..αν αυτο σε συνδυασμο με το γεγονος οτι θεωρεις τα προβληματα ασημαντα κ μη αξια αναφορας δεν σε καθιστα δηλωμενο σιροκακια,τοτε τι σε καθιστα?κ δεν βλεπω το κακο στην ολη υποθεση..
απο την αλλη πες μου κατι γιατι μαλλον αντιληφθηκα λαθος..το ροκο εσενα με χενον κ σπορ πακετο κτλ σου στοιχιζει μολις 1.000€ πανω απο τη μιτο με τον αντιστοιχο εξοπλισμο?κ μαλιστα 24.500€?
συνεχιζω να λεω οτι ειναι αλλης κατηγοριας αυτοκινητα..οχι μονο σε μεγεθη..κ μονο οτι η μιτο full extra πλησιαζει ενα ροκο βασικου εξοπλισμου σε τιμη,αρκει..
αλλιως κ ενα iq μπορει να συγκριθει π.χ. με μια μιτο,μιας κ full extra iq στοιχιζει περιπου οσο μια μιτο..γυρω στα 20.000€.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πασχο σε παρακαλω σταματα να μοιραζεις υπογραφες, δεν χωραει αλλο κειμενομε εκφραζεις απολυτα
+1..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πασχο σε παρακαλω σταματα να μοιραζεις υπογραφες, δεν χωραει αλλο κειμενο
με εκφραζεις απολυτα
+1..
love is in the air..love at first sight..pasxos-qsis
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα, καποιος να εχει βαλει συναγερμο ΜΕΤΑ, και να βραχυκυκλωνουν τα ηλεκτρικα, και να μ2λακιζονται τα παραθυρα-ηλιοροφη κλπ,
αλλος να ακουει τον ηχο της εμπλοκης του κομπρεσσορα μεσω της αντλιας νερου και να νομιζει οτι κατι ασχημο συμβαινει στον κινητηρα, και στην αλλη περιπτωση, να κρεμονται
λαστιχα-τσιμουχες στο πλαινο παραθυρο, να μην κλεινει σωστα η πορτα, να μπαινει σε safe mode ο κινητηρας για πλακα, να βγαινει check engine επισης για πλακα...
Μπορει το συνολο των αναφερθεντων προβληματων να συμπιπτει.
Οι πραγματικες αιτιες ομως ειναι διαφορετικες, και εν πασει περιπτωσει για να παω και ενα βημα παραπερα, τουλαχιστον οι Γερμανοι για τα τριζατα αμορτισερ πισω εκαναν ανακληση, οι Ιταλοι με το πλαδαρο μπροστινο συστημα και το τιμονι που εμφανιζοταν
αρκετα πιο ασαφες γυρω απο την ευθεια στα μοντελα του 08' , την εκαναν 'γαργαρα',
τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Για το χρωμα που ελειπε βεβαια σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, ουτε λογος να γινεται...Μου την δίνει αυτό που κάθομαι και σου γράφω αλλά ειλικρινά μου την δίνουν περισσότερο οι ανασφαλείς δηλώσεις σου
ΟΚ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...Ξεκινάμε...
1)να κρεμονται λαστιχα-τσιμουχες
http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=307
2)να μπαινει σε safe mode ο κινητηρας για πλακα, να βγαινει check engine επισης για πλακα... (εδώ τα θέλει ο κώλος σου , το πιο ευαίσθητο σημείο του βαγκ...)
http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=628
3)Για το χρωμα που ελειπε βεβαια σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, ουτε λογος να γινεται...
http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=575
και σου έχω και άλλα , πιο σοβαρά... http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic. ... 56&start=0 (έμεινε)
http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=478
το θέμα είναι οτι εσύ τα ήξερες και δεν τα αποκαλυπτες στο 4τ φορουμ για να υπερασπιστείς την επιλογή σουΚατσε ρε συ Κωστα, σε πμ που ειχαμε αλλαξει μου ελεγες αυτα:
'Το δικό μου με τις 17αρες έχει περί τα 7000 και όπως ειναι φυσικό δεν τρίζει καθόλου...Βέβαια για να σου είμαι ειλικρινής μου βγάζει μια αίσθηση οτι στο μέλλον όλο και κάποιο τριγμό θα ακούσω ...'
'Το σιρόκο πέρα από τα στροφιλίκια είναι μια κατηγορία πάνω ...ποιότητα-χώροι-ταξίδι εθνική.'
Για τα λαστιχα-τσιμουχες safe mode δεν ειπα εγω οτι ΔΕΝ εμφανιστηκαν σε scirocco, μιλησα συγκριτικα για το τι ειδους προβληματα πρωταγωνιστουσαν στην καθε περιπτωση,
ανεφερα τα συγκεκριμενα για την Mito, και εν πασει περιπτωσει, εγω καταλαβα
να εμφανιζονται σε μια μεγαλυτερη συχνοτητα, και ειδικοτερα
στα mito πριν το 09 (εσενα ειναι 09 απ' οσο θυμαμαι), τα οποια ειχαν εεπισης θεμα με το πλαδαρο μπροστινο συστημα ζυγισμα και μεγαλυτερη ασαφεια στην αισθηση τιμονιου γυρω απο την ευθεια, καταστασεις οι οποιες επ' ουδενι δεν εμφανιστηκαν σε rocco. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lipsealed:Ντροπη red_monster , θα πρεπε να μιλας στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ σε παρακαλω πολυ......
Δεν νομιζω οτι εχω δωσει τετοια εντυπωση σε κανενα...
Στον C.L.A.B μιλαγα στον πληθυντικο μεχρι προτινος. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
:lipsealed:
Ντροπη red_monster , θα πρεπε να μιλας στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ σε παρακαλω πολυ......
Δεν νομιζω οτι εχω δωσει τετοια εντυπωση σε κανενα...
Στον C.L.A.B μιλαγα στον πληθυντικο μεχρι προτινος.αα,για εμας το ελεγαν ρε γρηγορη?ουτε που μου περασε απο το μυαλο ..αφου εχουμε πει να μιλαμε στον ενικο πλεον..(η δεν το ειπα με εσενα? )
-
Αρχιζει να μ αρεσει αυτο το θεμα...ειναι γενικα...ακροβατικο...
ρε μην καθεστε και λετε βλακειες για το ψοροκο.Ολα αυτα απο τα οποια εχει ΦΛΟΜΩΣΕΙ το ψοροκοκλαμπ ειναι ψευδη και ανυποστατα,εχουν μπει μελη του αλφιστι με ψευτικα νιΞ και αντιγραφουν τα προβληματα που αντιμετωπισαν στη μιτο στο ψοροκοκλαμπ..ΝΟΘΕΙΑ σας λεω,ψοροκο uber alles,YO.
Η φαση ειναι ΖΝ.
Υγ:Κυριε Κικιζα,προφανως και μιλαω για τον γνωστο πλεον διαλογο με την Alba.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξερω κι ενα με τον τοτο,σαν το παραπανω του κιουση..να το πω;βασικα σε γραφουμε ο,τι και να πεις.. Απο περιεργεια θελω να δω απαντηση Κικιζα...σορρυ,του Κυριου Κικιζα εννοω..
Α να μην ξεχασω με τη σειρα μου να πω οτι το αυτοκινητο που θα παραγγειλει ειναι οντως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..
To ποσο καταπληκτικο θα ειναι ή οχι, δεν το ξερω οτιδηποτε και αν ειναι
αφου πολλες φορες αυτα ειναι λαχεια...
Αυτο με την 'δυναμικη αυτοκινητου' παντως που ειπες θα μου μεινει
αξεχαστο... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το καταπληκτικο της υποθεσης δεν ειναι το σιροκο(που ειναι παρεπιπτοντως μια χαρα πολυ καλο καθημερινο αυτοκινητο κ το κορυφαιο all around στα χρηματα του αυτη την εποχη..) αλλα το οτι οι μεν προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι ανωτεροι των δε,οχι με βαση την αξια των αυτοκινητων τους,αλλα με βαση τα αρνητικα του αντιπαλου!!με λιγα λογια ''ριχνω'' εσενα για να ''κερδισω'' εγω!!οπως κ να εχει πολυ καλο το ροκο,πολυ καλη η μιτο,**ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς **ΟΜΩς..αλλες κατηγοριες,αλλα χρηματα..αν θελετε παμε στην θεματικη ενοτητα του πολο κ αρχιζουμε συγκρισεις με την μιτο..ως τοτε,υπομονη μεχρι να εμφανιστει η μιλανο κ να αρχισουμε παλι ποιο ειναι καλυτερο κ ποιο οχι κ.ο.κ.
η αλλιως ας συγκρινουμε ροκο με 147(ασχετως αν ειναι παλαιο μοντελο,η κατηγορια ειναι ιδια..)
δεν κουραστηκατε πια με αυτη την ιστορια?που να ειχατε κ μετοχες απο τις πωλησεις δηλαδη..η να ειχατε ως επιθετα ''βαγκελης'' κ ''αλφαδης'' ανηκωντας στην εκαστοτε οικογενεια..Για το συγκεκριμενο απαντησα στον skye 4 post κατω απο -αυτο το πρωτοτυπο- δικο σου...
-
Βασικα,επειδη το εχετε αναφερει αρκετες φορες,απλα μια σημειωση για την ορθοτητα των λεγομενων μου:Ουδεποτε χρησιμοποιησα τον ορο 'δυναμικη αυτοκινητου',αλλα τον ορο 'δυναμικη οχηματος'.Αν ψαξετε στην εκεινη συζητηση μας θα το δειτε.και βεβαιως (ο red_monster θα το ξερει) προκειται για σημαντικο αντικειμενο.Προφανως και δεν περιμενω να το αντιλαμβανεστε,εδω μπερδεψατε τον ορο που χρησιμοποιησα. θελει λιγο ψαξιμο ως αντικειμενο η αληθεια ειναι και ΟΝΤΩΣ αν το ψαξετε θα σας μεινει αξεχαστο.Φιλικα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν αναγκαζει κανεις κανεναν να υιοθετησει καμια αποψη. Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ομως αποψη,αποκτα αντιλογο.και οι υπολοιποι που θα googlaρουν ψοροκο και βρεθουν εδω,θα διαπιστωσουν την αληθεια και οχι το τι πιστευει καποιος για τα ιταλικα.Ας το ληξουμε το οφφ τοπικ ομως,καλο χρυσο το ψοροκο,αλλα μεχρι ενα σημειο οι βλακειες.Eιπαμε: 'ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ'...
-
παρακρουση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανώς και υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα της βαφής. Σε C4 πχ ξαδέρφου μου έτσι και δεν φύγει η κουτσουλιά άμεσα, μένει στάμπα. Πάλι στο δικό μου, η συγκεκριμένη ρουκέτα έμεινε για 5-6 μέρες.
Ε, μετά δεν έμεινε τπτ περίεργο.
μηπως το πτηνο,στην περιπτωση του ξαδερφου σου,ειχε φαει κατι περιεργο που το χαλασε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
παρακρουση;Oχι, αποκρουση (λεγομενων)...
VW Scirocco