-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Nα το γραψω με κεφαλαια?
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!
Μπορει να γλυστραει λιγο, πολυ, μπορει απλα να 'ελαφρωνει' σε αποτομες διαδοχικες στροφες, και αυτο υπο πιεση κρατοντας γραμμες, μπορει να το κανει.Επειδη ομως φαινεται οτι η προσωπικη διαπιστωση μου δεν πειεθει...
Μηπως και ο Tim Shricκ εχει ψευδαισθησεις με την ουρα του Scirocco?
(Ακομα και για Abt 2λιτρο/240ps με 20αρες ζαντες σε βρεγμενο
δρομο 'γυαλοχαρτο' με καλοκαιρινα ελαστικα...Εχει αναρτηθει και παλαιοτερα το συγκεκριμενο Video)
Απο το 2:50-4:50 αναφερεται αναλυτικα στην οδικη του συμπεριφορα...άλλο να προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ανοίξει την ουρά του , και άλλο να την ανοίγει από μόνο του για καλύτερο πλασάρισμα...
το ρόκο είναι ουδέτερο , τρομερά ουδέτερο , και αν επιμείνεις στο γκάζι θα υποστρέψει...
είναι από τα λιγότερο υπερστροφικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, χωρίς να είναι αυτό κακό... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nομίζω ότι υπερβάλλετε. Όταν ένα προσθιοκίνητο μπορεί να διώξει τον πισινό του ελαφρώς ΚΑΙ ελεγχόμενα ΚΑΙ όταν του ζητηθεί (είτε με esp off είτε με esp on, λιγότερο στην τελευταία) για να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση ή απλά να σε διασκεδάσει τότε ΝΑΙ μπορείς να το πεις συμμετοχικό. Επίσης αυτό δεν μπορείς να το πεις υπερστροφή ισχύος αλλά μπορείς να το πεις υπερστροφή αδράνειας. Και αυτή ανάποδο θέλει όπως και η 'γνήσια' απλά λιγότερο και μικρότερη διάρκειας.Το νόημα ποιο είναι όμως? Ότι το Σιρόκο είναι ξενέρωτο?
ο εσπ του ρόκο δεν βγαίνει τέλείως off ...ορθα κατά την γνώμη μου...
τα περιθωρια πρόσφυσης του είναι μεγάλα και όταν σπάσουν είναι απότομο... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το νόημα ποιο είναι όμως? Ότι το Σιρόκο είναι ξενέρωτο?Δεν ξέρω, αλλά αν πάρουμε σαν δεδομένο το βιντεάκι με τα Michelin, φαίνεται όντως απελπιστικά βαρετό. Κρατάω και μια πισινή όμως, επειδή το βίντεο προφανώς είναι διαφημιστικό για τα λάστιχα και το αυτοκίνητο πρέπει οπωσδήποτε να φαίνεται... όπως φαίνεται στο βιντεάκι αυτό, τέλος πάντων, σε αυτές τις περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το νόημα ποιο είναι όμως? Ότι το Σιρόκο είναι ξενέρωτο?
Δεν ξέρω, αλλά αν πάρουμε σαν δεδομένο το βιντεάκι με τα Michelin, φαίνεται όντως απελπιστικά βαρετό. Κρατάω και μια πισινή όμως, επειδή το βίντεο προφανώς είναι διαφημιστικό για τα λάστιχα και το αυτοκίνητο πρέπει οπωσδήποτε να φαίνεται... όπως φαίνεται στο βιντεάκι αυτό, τέλος πάντων, σε αυτές τις περιπτώσεις.
μιλας και συ με το γαμπριατικο?
-
το γεγονος οτι το αυτοκινητο που δοκιμασε ο σρικ ειχε μεγαλυτερες ζαντες(αρα κ βαρυτερες) χαμηλοτατο προφιλ(αρα σε γλυστερο δρομο οπως στη δοκιμη τα λαστιχα οπως ειπε κ ο ιδιος βρισκουν ευκολοτερα τα ορια τους γιατι δεν λειτουργουν σαν αναρτηση),αλλαγμενο συστημα πεδησης(αρα διαφορετικη κατανομη πεδησης) κ ολα αυτα μαζι να δημιουργουν εστω κ ελαφρως διαφορετικη κατανομη βαρους(ειδικα οταν πισω εχουν πλεον περισσοτερο βαρος λογω μεγαλυτερων φρενων κ ζαντας),αυτο σημαινει οτι δοκιμασε ενα καθημερινο κ νορμαλ σιροκο???κ με βαση αυτο πρεπει να κρινουμε ολα τα σιροκο???
οκ τοτε το μινι ρ53 εχει 343 αλογα,πιω κινηση κ ειναι διαβολεμενα γρηγορο κ αποτομο(απο μια μετατροπη μινι σε μ3ε46,που μου ειχε δειξει γνωστος μου καποτε σε περιοδικο)..
δεν μπορουσε να με βρει πιο συμφωνο η αποψη που παρεθεσαν ανωτερω οτι η υπερστροφη λογω αδρανειας μπορει να συμβει σε ολα τα αυτοκινητα.κ εννοειται για το ροκκο..ειναι σαν να λεμε οτι με χειροφρενο προκαλειται υπερστροφη.χαιρω πολυ θα απαντησω..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το ροκκο(μιλαω παντα για το νορμαλ) εχει υπερστροφικο χαρακτηρα η πλασαρεται ευκολα..
εγω σταματαω εδω..δεν εχω ορεξη να αποδειξω τιποτα για το αυτοκινητο,αφου τα ειπε ολα ο σρικ(ασχετως που ο ανθρωπος εκρινε κ δοκιμασε ενα διαφοροποιημενο σε πολλα σημεια ροκκο..)..
γουσταρω ομως που σε αλλη θεματικη ενοτητα οτι θετικο κ να ειπωθει χριζει αμφιβολιας κ περαιτερω αναλυσης κ σε αυτη τη θεματικη ενοτητα προσπαθουμε κ τα ιδια αρνητικα(?) να τα αλλαξουμε κ να τα κανουμε να φαινονται τελεια(οπως μας αρεσει)..αυτο σημαινει αντικειμενικοτητα,σοβαροτητα κ κριτικη ικανοτητα.. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Scirocco (μαλλον 160αρια...) υπο πιεση με τα νεα Michelin Pilot Sport 3...
στη σελιδα που παραπεμπει στο youtube μαλλον τα σιροκο που συμμετεχουν στο τεστ ειναι diesel
Το TT στο 8 : 03 από λίγα ρυθμίσιμα μπροστοκούνιτα .
-
-
Άλλο ένα πληρωμένο θέμα, άψογα παρουσιασμένο.
'...το αυτοκίνητο για περισσότερη φιλικότητα, αντί για μηχανικό μπλοκέ διαφορικό έχει ηλεκτρονικό'
'...ο λαμπερός μαύρος διαχύτης κάτω από τον προφυλακτήρα'
Κρίμα για τον Στεφανή, δεν του αξίζει... -
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άλλο ένα πληρωμένο θέμα, άψογα παρουσιασμένο.
'...το αυτοκίνητο για περισσότερη φιλικότητα, αντί για μηχανικό μπλοκέ διαφορικό έχει ηλεκτρονικό'
'...ο λαμπερός μαύρος διαχύτης κάτω από τον προφυλακτήρα'
Κρίμα για τον Στεφανή, δεν του αξίζει...η εγκαθετιλα σου εχει χτυπησει κοκκινο.
εμενα μου εμεινε η 'συμμετοχικοτητα' του πισω μερους, που ξεπερασε καθε προηγουμενο
-
Ρε παιδιά και εγω που δεν είμαι εγκάθετος δεν μπορώ να ακούω μ@λ@κίες από ανθρώπους του χώρου που έχουν τεχνικές γνώσεις να λένε ότι για λόγους φιλικότητας έβαλαν ηλεκτρονικό μπλοκέ (που στην τελική καμία σχέση δεν έχει με πραγματικό μπλοκέ).
Έλεος. -
Ενταξει τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι 'χεραδες' να κανουμε συνεχεια διορθωσεις
απο τα 'τραβηγματα' του μηχανικου μπλοκε, οπως πχ του Focus RS MKI...
Ο ανθρωπος ειπε 'φιλικοτητα' δεν ειπε 'καλυτερο σε αποτελεσματικοτητα'...@spiros
Οσοι ηταν παροντες στην συγκεκριμενοι δοργανωση, και ειδικα στο νεο διαμορφωμενο χωρο
-με μπαλκονι- για τους θεατες, ειδαν και καποιους οδηγους να μπαινουν στην Κ8 με ΠΟΛΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ πισω μερος. -
Ενταξει τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι 'χεραδες' :γρηγόρη???
εσύ είσαι?? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ενταξει τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι 'χεραδες' :
γρηγόρη???
εσύ είσαι??Σε σχεση με τα παιδια πιο πανω που κοροιδευουν-παραπονιουνται το ηλεκτρομπλοκε, και εχουν μαθει(?) σε μηχανικο μπλοκε -για προσθιοκινητα μιλαω-,
οχι βεβαια! -
γρηγόρη???
εσύ είσαι??Σε σχεση με τα παιδια πιο πανω που κοροιδευουν-παραπονιουνται το ηλεκτρομπλοκε, και εχουν μαθει(?) σε μηχανικο μπλοκε -για προσθιοκινητα μιλαω-,
οχι βεβαια!μεταξυ μας τώρα , μεγάλο φαουλ να μην βάλουν μηχανικό μπλοκέ...
από εσένα ειδικα δεν περιμενα τέτοια αντιμετώπιση
όταν το golf r έχει 4κίνηση , το σιροκο r όφειλε να έχει τουλάχιστο μηχανικό μπλοκέ...
τα ηλεκτρονικά της μίτο δείχνουν το δρόμο... -
Ενταξει τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι 'χεραδες' να κανουμε συνεχεια διορθωσεις
απο τα 'τραβηγματα' του μηχανικου μπλοκε, οπως πχ του Focus RS MKI...
Ο ανθρωπος ειπε 'φιλικοτητα' δεν ειπε 'καλυτερο σε αποτελεσματικοτητα'...Του Focus RS ηταν Quaife 1 way με μέγιστη 40% και από τα φτηνότερα και πιο δύστροπα που κυκλοφορούν απορώ για πιό λόγο το χρησιμοποιείς ώς παράδειγμα....
Eγω δεν με θεωρώ χερά και δεν έχει χρειαστεί να κάνω διορθώσεις (έτσι όπως το εννοείς) και το αυτοκίνητο είναι πιο φιλικό και από γυναίκα την ώρα που της δίνεις το μονόπετρο.Όσο μπλοκέ είναι το ηλεκτρονικό που δoυλεύει με ABS άλλο τόσο Traction control είναι και το ESP
-
γρηγόρη???
οχι βεβαια!Eμένα επέτρεψε μου να έχω άποψη για δυνατό μπροστοκίνητο 345 αλόγων με μηχανικό μπλοκέ.
http://drexler-drivetrain.com/article-6 ... 8820a8938a
Για να μην συγκρίνουμε τις βούρτσες........ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γρηγόρη???
οχι βεβαια!μεταξυ μας τώρα , μεγάλο φαουλ να μην βάλουν μηχανικό μπλοκέ...
από εσένα ειδικα δεν περιμενα τέτοια αντιμετώπιση
όταν το golf r έχει 4κίνηση , το σιροκο r όφειλε να έχει τουλάχιστο μηχανικό μπλοκέ...
τα ηλεκτρονικά της μίτο δείχνουν το δρόμο...Kαλα ας το εβλεπες στην πιστα πως εμπαινε -στα πλανα του Traction δεν υπηρχαν περασματα απο την Κ8... - και μετα ας ερχοσουν να μου πεις και για ηλεκτρομπλοκε
και για μηχανικο με 25% στο γκαζι και 40% στα φρενα... -
Ο χρήστης JDL έγραψε:
γρηγόρη???
οχι βεβαια!Eμένα επέτρεψε μου να έχω άποψη για δυνατό μπροστοκίνητο 345 αλόγων με μηχανικό μπλοκέ.
Βεβαιως! Αλλωστε 345 προσθιοκινητα αλογα (after market να υποθεσω... ) πολυ δυσκολο
να περασουν σωστα στο δρομο. Aλλα εδω μιλαμε για 265εργοστασιακα, με τεχνολογια -εστω ηλεκτρονικων- του 2009.Εσυ, ATB της Quaife?
-
Βεβαιως! Αλλωστε 345 προσθιοκινητα αλογα (after market να υποθεσω... ) πολυ δυσκολο
να περασουν σωστα στο δρομο. Aλλα εδω μιλαμε για 265εργοστασιακα, με τεχνολογια -εστω ηλεκτρονικων- του 2009.Εσυ, ATB της Quaife?
http://drexler-drivetrain.com/article-6 ... 8820a8938a
VW Scirocco