-
Oι εργοστασιακοί με οπτική απεικόνιση στο ηχοσύστημα πόσο είχαν?
-
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
Παιδια εγω το παρηγγειλα 18/11/08 ασπρο 160ps και εβαλα:
18αρες
ηλιοροφη
cruise control
rcd 510
πιεση ελαστικων
πηγα για να δς αν ξερει εβδομαδα παραγωγης και μου ειπε 16η αλλα δεν καταλαβα 16η απο τοτε που το παρηγγειλα η 16η του 2009?Κατι παιζει με τον κωδικου του cruise control. Νομιζω εχει αλλαξει. Επικοινωνησε με την εκθεση που εκανες την παραγγελια και πες τους να το κοιταξουν για να μη σε παει πολυ πισω.
Καλη αναμονη.
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Καλή υπομονή φίλε!
Τι προσφορά πήρες?Σε ευχαριστώ
Κατάφερα 850Ε εκπτωση.Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου και από εμένα το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό το έχω από 11/2008. Πολύ καλή προσφορά από που το πήρες Αθήνα ή επαρχία?
Φιλε galimanis, από Αθήνα έγινε η καλύτερη προσφορά. Πολύ καλός άνθρωπος ο πωλητής, και πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε.
Θα χαρώ να δώσω περαιτέρω πληροφορίες μέσω προσωπικού μηνύματος, σε όποιον θέλει -
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
Το παράγγειλα και εγώ!!!Μέτα από αρκετό ψάξιμο για καλύτερη την καλύτερη δυνατή προσφορά σε αντιπροσωπίες της Αττικης και όχι μονό... (μέχρι Καρδίτσα έφτασε η χάρη του) κατέληξα, και ιδού τα αποτελέσματα:
Χρώμα Ασπρο, 1.4 160Hp, πρόσθετα:
1)Πίεση Ελαστικών
2)Ηλιοροφή
3)Sport Πακέτο
4)RCD 510/me Μετράει αντίστροφα
μήνες ειναι, θα περάσουν!Μπραβο φιλε καλοριζικο!Καλωσηρθες στην παρεα μας.Μονο ρε φιλε τις βενζινες και την ταλαιπωρια να εβαζες κατω δεν αξιζε το τοσο ψαξιμο Εγω βαρεθηκα και σταματησα στις 5 αντιπροσωπειες 500 ευρω μου ειχαν κοψει σε αγορα μετρητοις.Βασικα τους ειπα να μου κανουν δωρο τους γνησιους αισθητηρες που εχουν 465 € και μου το στρογγυλεψαν σε 500 ευρω.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Oι εργοστασιακοί με οπτική απεικόνιση στο ηχοσύστημα πόσο είχαν?465€
-
Ένα tip από μένα:
παιδιά οι μεταλλικοί μαρσπιέδες που γράφουν Scirocco υπάρχουν σαν ανταλακτικό προς το παρόν με κόστος 124 ευρώ περίπου. Επειδή όπως μου είπαν σήμερα υπάρχουν και αύριο μπορεί να χρειάζεται παραγγελία με δίμηνη καθυστέρηση όσοι πιστοί προσέλθετε...
-
Δεν ξερω τι γινεται και αργει τοσο πολυ!μαλλον θα παω να τους πιεσω πιο πολυ μηπως και το αλαξουν!εσεις ποσο περιμενετε?βασικα αναλογα και με τι εξτρα εχει!αργουν η ηλιοροφη και οι interlagos...16η ειναι του 2009 ε?τουλαχιστον θα το εχω τοτε η θα αργησει κι αλλο!16η ειναι η εβδομαδα που τελειωνει απο το εργοστασιο?η τοτε θα ειναι εδω?γιατι αν φευγει τοτε απο γερμανια θα κανει αλλον ενα μηνα!!!
-
είναι πολιτική πολλών εταιρειών να αργούν την παράδοση νέων μοντέλων... για φανταστείτε αν κυκλοφορούσαν ήδη 2πλάσια ή 3πλάσια scirocco, πόσο πιο γρήγορα θα γίνονταν ένα ακόμα πολυφορεμένο σχήμα στους δρόμους??
δικαιολογίες του στυλ υπάρχει μεγάλη ζήτηση είναι off-the-question ειδικά με την κρίση που υπάρχει στην Ευρώπη αυτόν τον καιρό.... και όσο για τα parts του scirocco δεν είναι ούτε custom-made ούτε τίποτα... η vag ξέρει να κάνει τράμπες μεταξύ των μοντέλων των εταιρειών της... -
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
Δεν ξερω τι γινεται και αργει τοσο πολυ!μαλλον θα παω να τους πιεσω πιο πολυ μηπως και το αλαξουν!εσεις ποσο περιμενετε?βασικα αναλογα και με τι εξτρα εχει!αργουν η ηλιοροφη και οι interlagos...16η ειναι του 2009 ε?τουλαχιστον θα το εχω τοτε η θα αργησει κι αλλο!16η ειναι η εβδομαδα που τελειωνει απο το εργοστασιο?η τοτε θα ειναι εδω?γιατι αν φευγει τοτε απο γερμανια θα κανει αλλον ενα μηνα!!!Κατ'αρχην , οσο και να πιεσεις δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα.
Πλεον , αργουν η ηλιοροφη , οι Interlagos (αν και καπου πηρε το αυτι μου οτι πλεον υπαρχει διαθεσιμοτητα) , το cruise control (λογω αλλαγης κωδικου) και δεν ξερω τι αλλο.
Η εβδομαδα που σου ειπανε ειναι η εβδομαδα κατασκευης του αυτ/του. Απο'κει και περα υπολογισε 3 με 4 εβδομαδες για παραδοση , αναλογα με το ποτε εχει προγραμματισει το εργοστασιο (στην Πορτογαλια) να φορτωσει το αυτ/τα στο καραβι για Ελλαδα.Καλη αναμονη!
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
είναι πολιτική πολλών εταιρειών να αργούν την παράδοση νέων μοντέλων... για φανταστείτε αν κυκλοφορούσαν ήδη 2πλάσια ή 3πλάσια scirocco, πόσο πιο γρήγορα θα γίνονταν ένα ακόμα πολυφορεμένο σχήμα στους δρόμους??
δικαιολογίες του στυλ υπάρχει μεγάλη ζήτηση είναι off-the-question ειδικά με την κρίση που υπάρχει στην Ευρώπη αυτόν τον καιρό.... και όσο για τα parts του scirocco δεν είναι ούτε custom-made ούτε τίποτα... η vag ξέρει να κάνει τράμπες μεταξύ των μοντέλων των εταιρειών της...επειδη διαφωνω με τα λεγομενα σου, μπορεις να παραθεσεις μια επιχειρηματολογια;
ευχαριστω προκαταβολικα. -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Δεν ξερω τι γινεται και αργει τοσο πολυ!μαλλον θα παω να τους πιεσω πιο πολυ μηπως και το αλαξουν!εσεις ποσο περιμενετε?βασικα αναλογα και με τι εξτρα εχει!αργουν η ηλιοροφη και οι interlagos...16η ειναι του 2009 ε?τουλαχιστον θα το εχω τοτε η θα αργησει κι αλλο!16η ειναι η εβδομαδα που τελειωνει απο το εργοστασιο?η τοτε θα ειναι εδω?γιατι αν φευγει τοτε απο γερμανια θα κανει αλλον ενα μηνα!!!
Κατ'αρχην , οσο και να πιεσεις δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα.
Πλεον , αργουν η ηλιοροφη , οι Interlagos (αν και καπου πηρε το αυτι μου οτι πλεον υπαρχει διαθεσιμοτητα) , το cruise control (λογω αλλαγης κωδικου) και δεν ξερω τι αλλο.
Η εβδομαδα που σου ειπανε ειναι η εβδομαδα κατασκευης του αυτ/του. Απο'κει και περα υπολογισε 3 με 4 εβδομαδες για παραδοση , αναλογα με το ποτε εχει προγραμματισει το εργοστασιο (στην Πορτογαλια) να φορτωσει το αυτ/τα στο καραβι για Ελλαδα.Καλη αναμονη!
Καλησπέρα φιλοι μου! Απο τις 4/2 είμαι πλέον και εγω στο club!
1.4 tsi 122hp με extra
Μάυρο περλέ
Συναγερμό plus
cruise control
RCD 510 Dynaudio
Media In
Αισηθτήρες πίεσης ελαστικώνΤο αυτοκίνητο μου είπαν θα κάνει 3 με 4 μήνες και ότι σε περίπου ένα μήνα θα ξέρουμε εβδομάδα παραγωγής αλλά δε μου ανέφεραν κάτι για το cruise control. Πότε προέκυψε το θέμα με το cruise control? Είναι απο έγκυρη πηγη? Πόσο μπορεί να καθυστερήσει?
-
Η πληροφορια προερχεται απο αντ/πια της VW .
Ουτε οι ιδιοι δεν ειχανε παρει χαμπαρι για την αλλαγη. Φιλος που εχει κανει παραγγελια απο 28-11 - και ακομα περιμενει εβδομαδα παραγωγης - το εψαξε και οταν τους το ειπε ηρθε η απαντηση απο τον πωλητη: 'Δικιο εχετε κυριε Ταδε , εχει ερθει σχετικη ενημερωση απο το εργοστασιο την οποια δεν ειχαμε λαβει υπ'οψη μας'. (!!!!!)
Συγκεκριμενα η αλλαγη εχει να κανει με τον τροπο και τις δυνατοτητες του συστηματος. -
παιρνεις την kosmocar απλό ειναι, εμένα μου απάντησαν το αργότερο 20 Μαρτίου το αμάξι θα είναι ελλάδα
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
παιρνεις την kosmocar απλό ειναι, εμένα μου απάντησαν το αργότερο 20 Μαρτίου το αμάξι θα είναι ελλάδαΤι εβδομάδα παραγωγής είχες;
Γιατί η δική μου ήταν αυτή η εβδομάδα και ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι μέχρι 20 Μαρτίου θα το έχω παραλάβει όχι οτι θα είναι Ελλάδα (αυτό σημαίνει 10 περίπου επιπλέον μέρες καθυστέρηση για εκτελωνισμό κλπ). -
http://www.youtube.com/watch?v=PTN58uZQjxU Αυτη τελειωνει διαφορετικα,δεν ειναι ιδια με την πρωτη που ειχε βγει!
-
-
Δεν έπιασα το νόημα της διαφήμησης αλλά πλάκα είχε
-
Aν ακουσεις τους χτυπους της καρδιας που ακουγονται θα καταλαβεις...εμφραγμα
-
Παιδια να ρωτησω κατι μολις ερθει το αμαξι θελω να του βαλω ξενον και σκαστρα!κατευθειαν στην αντιπροσωπια οχι ομως φαναρια απλο μηχαχισμο...μηπως εχει βαλει κανεις και ξερει τιποτα,γιατι οσο να ναι εχω εναν ενδιασμο και περισσοτερο με την σκαστρα για να μην βγαλει κανενα προβλημα!θελς και πενταλ αλουμινιου και οπως φαινεται θα βαλω απο το gti γιατι ειναι ιδια και εχει και το πλαινο εκτος απο τα 3 τα στανταρ!και το μεταλλικο περιβλημα στην εξατμιση απο το διλιτρο!μηπωσ ξερει κανεισ τιμες για αυτα τα πραγματα?
-
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να πέσει θύμα καγκουρισμού...
Ήλπιζα ότι θα τη γλίτωνε. Μάταια όμως.
VW Scirocco