-
chrismk2
Καλα τα 350 αλογακια αλλα οταν θα ερθει η ωρα της ακινητοποιησης πως θα πραγματοποιηθει κατι τετοιο???
Με τα εργοστασιακα φρενα των 312mm???
Χλωμο το βλεπω...οταν εισαι ομοσταβλος με την audi τοτε απο φρενα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
chrismk2
Καλα τα 350 αλογακια αλλα οταν θα ερθει η ωρα της ακινητοποιησης πως θα πραγματοποιηθει κατι τετοιο???
Με τα εργοστασιακα φρενα των 312mm???
Χλωμο το βλεπω...οταν εισαι ομοσταβλος με την audi τοτε απο φρενα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...
οταν ανηκεις στη porsche ειναι που πραγματικα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα
-
εμενα ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος ποσο εχει σαν ανταλακτικο η απλη αναρτηση και ποσο η ριθμιζομενη?να δω αν συμφερει η αναρτηση να την περασω. H οταν χαλασει ή εργοστασιακη (απλη αναρτηση)να περασω καποια after market ριθμιζομενη οπως KW?
-
εγω θελω τισ πεταλιερεσ εξω κανουν 99 απο οτι ειδα εδω ποσο να κανουν? και πωσ μπορω να τισ παρω , με παραγγελια? το δικο μου ρισινγκ μπλου ερχεται αυτη τη βδομαδα, πολλα σιροκο βλεπω στο δρομο ενα κοκκινο χτεσ κολωνακι και ενα ασημι πανεπιστημιου, ομορφα και τα δυο
-
[quote='tourbisios']εμενα ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος ποσο εχει σαν ανταλακτικο η απλη αναρτηση και ποσο η ριθμιζομενη?να δω αν συμφερει η αναρτηση να την περασω. H οταν χαλασει ή εργοστασιακη (απλη αναρτηση)να περασω καποια after market ριθμιζομενη οπως KW? [/quote
αν και το έχω απαντήσει ξανά όταν έκανα την παραγγελεία υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο με dcc.Ρώτησα λοιπόν πόσο έχει σαν ανταλλακτικό αν πάθει κάτι και μου είπαν : η απλές μου είπαν οτι έχουν περίπου 500€ και το dcc 2000€+.Κ σε έναν ανεξάρτητο μηχανικό που γνώρισα και του είπα το θέμα το τις ίδιες τιμές μου είπε περίπου.
Έτσι θεώρησα πως δεν αξίζει να για τους δρόμους που έχουμε.Αντε και αύριο παραλαμβάνω λέμε!!!!!!!
-
ευχαριστω φιλε μου.πηρα την τελειωτικη αποφαση απλη αναρτηση.και σου ευχομαι καλα ταξιδια με την sciroccia!παντα με πολυ προσοχη
-
ρε παιδια μπορει κανενας να μου πει αν στο σπορ πακετο που εχει 17αρες μπορω να βαλω επιπλεον 18αρες?γιατι στην κατερινη που πηγα λενε οτι δεν γινετε και ευχομαι σε ολους τους sciroccades καλες βολτες με τα γρηγορα εργαλεια τους
-
Ο χρήστης tourbisios έγραψε:
ρε παιδια μπορει κανενας να μου πει αν στο σπορ πακετο που εχει 17αρες μπορω να βαλω επιπλεον 18αρες?γιατι στην κατερινη που πηγα λενε οτι δεν γινετε και ευχομαι σε ολους τους sciroccades καλες βολτες με τα γρηγορα εργαλεια τουςΜια χαρά μπορείς να τις βάλεις και επιπλέον πληρώνεις μόνο την διαφορά που είναι λίγο πάνω από τα 200 ευρώ. Μπες και στο γερμανικό, ελβετικό κτλ site και δες το, μην δεχτείς για 200 ευρώ και επειδή δεν ξέρει/βαριέται ο έμπορος να μην είναι το αυτοκινητό σου όπως το θέλεις.
-
Βλέπω καγκούρικες διαθέσεις.
-
καγκουρικες διαθεσεις οι μεμβρανες και τα ζαντολαστιχα???
-
Μου αρέσει πολύ το σιρόκο( και ήμουν υποψήφιος αγοραστής του) αλλά όταν είχα πει σε ορισμένους φίλους και γνωστούς για το συγκεκριμένο μου λέγανε ότι 'έχει δυνητικές τάσεις για καγκουριά'. Χωρίς παρεξήγηση και καμία εριστική διάθεση( κυρίως προς τους κατέχοντες και μέλλοντες ιδιοκτήτες του σιρόκο) συμφωνείτε ή όχι οτι θα γίνουνε πολλές καγκουριές (χωρίς να μπλέξουμε πάλι σε συζητήσεις 'τί είναι καγκουριά', 'την καγκουριά την κάνει ο οδηγός' κτλ. ) στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο? Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πολύ επιθετικό από τη μάνα του και σχεδόν μη πρακτικό (17 αρες ζάντες στο στάνταρ εξοπλισμό= όχι και μεγαλύτερη άνεση στους γνωστούς δρόμους της Ελλάδας).
-
Καλησπέρα φίλε μου και σε όλο το forum, το ότι κάποιοι κάνουν κάποιες μετατροπές εξωτερικές στα αυτοκίνητά τους χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς και όχι το ίδιο το αυτοκίνητο, εγώ προσωπικά σε όσα αυτοκίνητα αγόρασα δεν έκανα καμία μετατροπή η οποία δεν ήταν εργοστασιακή, π.χ. Στο golf v που είχα πριν πάρω το scirocco έβαλα προφυλακτήρα πίσω και μασπιέδες από gti, αυτό δεν το θεωρώ γκαγκουριά, το να μην πάρεις το scirocco επειδή κάποιοι θα του βάλουν φτερούγες θα είναι κάτι που εσύ θα χάσεις. Το αυτοκίνητο στην βασική του έκδοση είναι υπέρ πλήρες, εγώ σκέφτομαι να το αφήσω όπως είναι και δεν θα πειράξω τίποτα από το αυτοκίνητο.
-
Ωραίο κριτήριο για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο ...
-
Να προσθέσω ότι ο λόγος που δεν το αγόρασα δεν ήταν βέβαια αυτός.
-
το αμαξι ειναι μο*****ρος απο μόνο του δεν χρειαζεται το παραμικρο εξωτερικα, οτι photo εχω δει απο βελτιωτικους οικους το εχουν βιασει κανονικότατα....
-
Το αυτοκίνητο παιδιά δεν θέλει ούτε ένα ευρώ το μόνο που θέλει είναι χρόνο να κάνεις ταξιδάκια και βόλτες
-
Ο χρήστης jingler έγραψε:
Να προσθέσω ότι ο λόγος που δεν το αγόρασα δεν ήταν βέβαια αυτός.Πες μας έναν λόγο εκτος απο τον οικονομικό και απο το να μεταφέρεις πάνω απο 4 άτομα που να σε κάνει να μην δώσεις 24000 ευρω να πάρεις το αυτοκίνητο αυτό.
-
Επειδή από άυριο μπάινει η εβδομάδα παραγωγής του DSG μου θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που παρέλαβαν πόσο περίπου μεσολάβησε μεταξύ εβδομάδας παραγωγής και παράδοσης του αυτοκινήτου;
Όχι οτι αγωνιώ αλλά πρέπει να ετοιμάζω και το ζεστό μαρούλι σιγά σιγά για την πληρωμή
-
Δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από άλλα χαρακτηριστικά και όχι τόσο από σχέση ποιότητας/τιμής. Σε αυτο το σιρόκο σκίζει. Βέβαια αυτο που ήθελα εγώ έφτανε τα 28.000 και βάλε αν θυμάμαι καλά.
Κάπως το εσωτερικό (ίδιο με το έος),λίγο η ορατότητα που απλά δε βλέπεις τίποτα πίσω ( λογικό κάπως για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας αλλά και πάλι υπερβολικά χάλια), λίγο η σκέψη σχετικά με αξιοπιστία του κινητήρα 1.4-160 άλογα (είχα ρωτήσει και πιο παλιά στο φόρουμ αλλά είχα ακούσει πάρα πολλές απόψεις, από 'δε μου έχει βγάλει τίποτα' μέχρι 'σε 2 χρόνια έχω αλλάξει τα πάντα', αναφερόμενοι στο Golf GT), λίγο η κατανάλωση που σίγουρα απέχει παρασάγγας από την εργοστασιακά προβλεπόμενη σε κίνηση στην πόλη (απ΄ότι είχα δει κι εγώ στο τεστ-ντράιβ) και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά του. Τέλος σκέφτηκα το θέμα της μεταπώλησης (καθώς δεν μου αρέσει να παντρεύομαι αυτοκίνητα) κι όταν σκέφτηκα ότι σε 2 χρόνια τα 28.000 ευρώ θα γίνουνε 18.000 άντε 20.000 σίγουρα το απέκλεισα ( όχι ότι άλλα αυτοκίνητα δεν δέχονται απομείωση αξίας -γι' αυτό και στράφηκα σε μεταχειρισμένο)καθώς τα έξτρα δεν πιάνουνε μία στη τιμή μεταπώλησης και μέτραγε για μένα ότι ήθελα αυτοκίνητο μεγαλύτερου κύρους.
Γενικά είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και με πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής (αυτό είναι αδιαμφισβήτητο). -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Επειδή από άυριο μπάινει η εβδομάδα παραγωγής του DSG μου θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που παρέλαβαν πόσο περίπου μεσολάβησε μεταξύ εβδομάδας παραγωγής και παράδοσης του αυτοκινήτου;Όχι οτι αγωνιώ αλλά πρέπει να ετοιμάζω και το ζεστό μαρούλι σιγά σιγά για την πληρωμή
1 μηνας περιπου
VW Scirocco