-
Ο χρήστης sigouros έγραψε:
εγω θελω τισ πεταλιερεσ εξω κανουν 99 απο οτι ειδα εδω ποσο να κανουν? και πωσ μπορω να τισ παρω , με παραγγελια? το δικο μου ρισινγκ μπλου ερχεται αυτη τη βδομαδα, πολλα σιροκο βλεπω στο δρομο ενα κοκκινο χτεσ κολωνακι και ενα ασημι πανεπιστημιου, ομορφα και τα δυο130 ευρω περιπου original
-
Ο χρήστης jingler έγραψε:
Δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από άλλα χαρακτηριστικά και όχι τόσο από σχέση ποιότητας/τιμής. Σε αυτο το σιρόκο σκίζει. Βέβαια αυτο που ήθελα εγώ έφτανε τα 28.000 και βάλε αν θυμάμαι καλά.
Κάπως το εσωτερικό (ίδιο με το έος),λίγο η ορατότητα που απλά δε βλέπεις τίποτα πίσω ( λογικό κάπως για αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας αλλά και πάλι υπερβολικά χάλια), λίγο η σκέψη σχετικά με αξιοπιστία του κινητήρα 1.4-160 άλογα (είχα ρωτήσει και πιο παλιά στο φόρουμ αλλά είχα ακούσει πάρα πολλές απόψεις, από 'δε μου έχει βγάλει τίποτα' μέχρι 'σε 2 χρόνια έχω αλλάξει τα πάντα', αναφερόμενοι στο Golf GT), λίγο η κατανάλωση που σίγουρα απέχει παρασάγγας από την εργοστασιακά προβλεπόμενη σε κίνηση στην πόλη (απ΄ότι είχα δει κι εγώ στο τεστ-ντράιβ) και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά του. Τέλος σκέφτηκα το θέμα της μεταπώλησης (καθώς δεν μου αρέσει να παντρεύομαι αυτοκίνητα) κι όταν σκέφτηκα ότι σε 2 χρόνια τα 28.000 ευρώ θα γίνουνε 18.000 άντε 20.000 σίγουρα το απέκλεισα ( όχι ότι άλλα αυτοκίνητα δεν δέχονται απομείωση αξίας -γι' αυτό και στράφηκα σε μεταχειρισμένο)καθώς τα έξτρα δεν πιάνουνε μία στη τιμή μεταπώλησης και μέτραγε για μένα ότι ήθελα αυτοκίνητο μεγαλύτερου κύρους.
Γενικά είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και με πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής (αυτό είναι αδιαμφισβήτητο).Το ότι είναι όπως απο το eos, είχες eos? είναι κορυφαίο γιατί σε ενοχλεί ένα τόσο ποιοτικό εσωτερικό αφού δεν είχες eos?
Η ορατότητα πίσω δεν θα σε προβληματήση καθόλου τι βλέπεις πίσω? αν έρχεται αυτοκίνητο? μια χαρά το βλέπεις τα πίσω καθίσματα στα προσκέφαλα έχουν τρύπες για να βλέπεις τους πίσω.
Κατανάλωση λιγότερη απο το fsi 1,6 v sportline, 6,5 σε ταξίδι ήρεμα και 8,5 σε πόλη (Λαμία)
Για το θέμα αξιοπιστία ξέρεις προσωπικά κατόχους vw? είχα το 4άρι 1998 άλαξα τρόμπα νερού λόγου θορύβου και παράθυρο συνοδηγού, έπεσε ενώ το κατεβάζαν και εγώ έπεσα σε λακούβα και κατέβηκα να δω αν εσπασε και η ζάντα! στο 5άρι 2003 το μόνο πίσω κλειδαρια πορτ παγκαζ!
Μεταπώληση δεν μπορώ να πώ και πολλά το 4άρι χωρις a/c το 2003 το έδωσα 10500, το 5άρι το 2008 το έδωσα 13500. κρίνε μόνο σου. -
Μη γίνεσαι εριστικός, απλά θεωρώ πως ένα αυτοκίνητο τόσο καινούριο όπως το σιρόκο θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλύτερο εσωτερικό (έστω σαν και αυτό που βάλανε στο GOLF -ο θεος να το κάνει- VI)από ένα αυτοκίνητο σχεδον 4ετίας . Και θεωρώ ότι είναι άτοπο να μου λες ότι δεν έχει σημασία η ορατότητα πίσω. Η ορατότητα είναι κριτήριο ασφάλειας από κάθε άποψη. Κατόχους VW ξέρω 3 εκ των οποίων όλοι ευχαριστημένοι είναι με εξαίρεση ένα που έχει Golf GΤ ο οποίος βρίζει για το λάδι που καίει και για κάτι άλλα που έχει αλλάξει ( δε θυμάμαι τι ακριβώς) ευτυχώς εντός εγγύησης. Σχετικά με τη κατανάλωση και σε περιοδικά είχα δει παραπάνω από αυτό που λες μέσα στην πόλη και εγώ στο τεστ ντράιβ με ήρεμη οδήγηση έγραψε 10.3 . Και δεν μίλησα ποτέ για το αν είχα έος ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, απλά μπορώ να κρίνω από αυτό που βλέπω. Δε θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανένα συζήτηση κάνουμε.
-
Μη γίνεσαι εριστικός, απλά θεωρώ πως ένα αυτοκίνητο τόσο καινούριο όπως το σιρόκο θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλύτερο εσωτερικό (έστω σαν και αυτό που βάλανε στο GOLF -ο θεος να το κάνει- VI)από ένα αυτοκίνητο σχεδον 4ετίας . Και θεωρώ ότι είναι άτοπο να μου λες ότι δεν έχει σημασία η ορατότητα πίσω. Η ορατότητα είναι κριτήριο ασφάλειας από κάθε άποψη. Κατόχους VW ξέρω 3 εκ των οποίων όλοι ευχαριστημένοι είναι με εξαίρεση ένα που έχει Golf GΤ ο οποίος βρίζει για το λάδι που καίει και για κάτι άλλα που έχει αλλάξει ( δε θυμάμαι τι ακριβώς) ευτυχώς εντός εγγύησης. Σχετικά με τη κατανάλωση και σε περιοδικά είχα δει παραπάνω από αυτό που λες μέσα στην πόλη και εγώ στο τεστ ντράιβ με ήρεμη οδήγηση έγραψε 10.3 . Και δεν μίλησα ποτέ για το αν είχα έος ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, απλά μπορώ να κρίνω από αυτό που βλέπω. Δε θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανένα συζήτηση κάνουμε.jingler για όνομα του θεου δεν είμαι εριστικός και συγνώμη αν έδειξα κάτι τέτοιο απλά να βοηθείσω ήθελα στην απόφασή σου
-
Η απόφαση έχει ληφθεί και υλοποιηθεί προ πολλού και ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Σε τελική ανάλυση προς θεού παιδιά μην το καγκουρέψετε το αυτοκίνητο και βγουν αληθινές οι προφητείες
Κρίμα είναι -
Η απόφαση έχει ληφθεί και υλοποιηθεί προ πολλού και ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Σε τελική ανάλυση προς θεού παιδιά μην το καγκουρέψετε το αυτοκίνητο και βγουν αληθινές οι προφητείες
Κρίμα είναιΑπο την πλευρά μου δεν θα το γκαγκουρέψω, όσο αφορά για την επιλογή σου εύχομαι πολλά απροβλημάτιστα χλμ να χαίρεσε το αυτοκινητό σου και σε περιμένω Λαμία να πιούμε και καφεδάκι
-
Το γκολφ ειχε λογους να καγκουρευτει,το σιροκκο κανενα.Περα απ'αυτο εμενα το εσωτερικο του μου αρεσει μιας και δεν εχω EOS,οπως και πολλοι,και ξαναλεω πως εσωτερικο δεν ειναι μονο το κεντρικο ταμπλω αλλα και τα καθισματα (που ειναι 4 bucket )και ολο το περιβαλλον που δεν νομιζω πως θυμιζει Εος...τεσπα,μην τρελαινομαστε,δεν ειναι και το μονο αμαξι που συμβαινει να εχει ομοιο εσωτερικο με αλλο αμαξι ιδιας εταιρειας,μην τρελλαθουμε,κοιταχτε λιγο και προς mercedes(cls με Ε) που εχουν ολοιδιο ταμπλω.Το μονο (-) που αναφεροταν απο τα περιοδικα για το αυτοκινητο ηταν αυτο και αυτο για μερικους εχει γινει πιπιλα...που να ειχε και ημιακαμπτο
-
το scirocco δεν είναι made in germany αλλά made in portugal..
http://www.handelsblatt.com/unternehmen ... al;1095675αντίθετα το golf vi συναρμολογείται κανονικά στο Wolfsburg..
-
Η άποψή μου σχετικά με το Γκολφ έχει να κάνει σχετικά με τους λόγους που ώθησαν την εταιρεία στην παραγωγή του (σχεδόν αποκλειστικά μείωση κόστους παραγωγής μέχρι λανσαρίσματος του καινούριου το 2011-σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρείας) και το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να το αποκαλέσουν Golf VI αλλά Golf facelift ή Model Year 2009(ΜΥ- κατά τα αμερικανικά πρότυπα). Η αμφισβήτησή μου έγκειται μόνο σε αυτό. Κατα τα άλλα παραμένει αξία ό,τι και να λέμε και ας μη το συμπαθώ.
Και άσχετο αλλά δε νομίζω ότι έχει και τεράστια σημασία η χώρα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τη στιγμή που πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας παραγωγής και ελέγχου της μητρικής εταιρείας. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
το scirocco δεν είναι made in germany αλλά made in portugal..
http://www.handelsblatt.com/unternehmen ... al;1095675αντίθετα το golf vi συναρμολογείται κανονικά στο Wolfsburg..
Ναι,οπως και το Εος...διαφορα κομματια του αυτοκινητου που εψαχνα λεγαν ολα made in germany..
-
Ρε παιδια να σας ρωτησω,τωρα πρεπει να πληρωσω εκτελωνισμο για το αμαξι?
-
Ρε παιδια ξερει κανενας τι μαρκα ειναι οι ζαντες που θα φοραει το scirocco??καποιοι λενε bbs καΙ αλλοι RONAL???
-
Η άποψή μου σχετικά με το Γκολφ έχει να κάνει σχετικά με τους λόγους που ώθησαν την εταιρεία στην παραγωγή του (σχεδόν αποκλειστικά μείωση κόστους παραγωγής μέχρι λανσαρίσματος του καινούριου το 2011-σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρείας) και το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να το αποκαλέσουν Golf VI αλλά Golf facelift ή Model Year 2009(ΜΥ- κατά τα αμερικανικά πρότυπα). Η αμφισβήτησή μου έγκειται μόνο σε αυτό. Κατα τα άλλα παραμένει αξία ό,τι και να λέμε και ας μη το συμπαθώ.
Και άσχετο αλλά δε νομίζω ότι έχει και τεράστια σημασία η χώρα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τη στιγμή που πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας παραγωγής και ελέγχου της μητρικής εταιρείας.γιατι facelift? εχεις μπει μεσα? το εχεις οδηγησει?
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Ρε παιδια ξερει κανενας τι μαρκα ειναι οι ζαντες που θα φοραει το scirocco??καποιοι λενε bbs καΙ αλλοι RONAL???Bbs δεν ειναι παντως...η Vw παντως χρησιμοποιουσε ΒΒs πχ polo gti 6n2.
-
Αν ψαξεις ολα τα βρισκεις
**
Name: Interlagos
Source: European Passat CC
Manufacturer: VW (private label)
Size: 18x8
Offset: ET41
Bolt Pattern: 5x112
Weight: 25 lbs, 12oz (w/cap)
Center Cap: Included
Recommended Tire: Passat - 235/40-18
MkV Golf & Jetta - 225/40-18**
http://oempl.us/index.php?main_page=pro ... cts_id=707
11 κιλα η μια ειναι τελικα και τις φτιαχνει η VW. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αν ψαξεις ολα τα βρισκεις
**
Name: Interlagos
Source: European Passat CC
Manufacturer: VW (private label)
Size: 18x8
Offset: ET41
Bolt Pattern: 5x112
Weight: 25 lbs, 12oz (w/cap)
Center Cap: Included
Recommended Tire: Passat - 235/40-18
MkV Golf & Jetta - 225/40-18**
http://oempl.us/index.php?main_page=pro ... cts_id=707
11 κιλα η μια ειναι τελικα και τις φτιαχνει η VW.μηπως εννοει οτι τις κανει παραγγελεια η vw???δεν νομιζω οτι κατασκευαζει ζαντες η ιδια///.....
-
Σε αυτες τις ζαντες του Α3 λεει manufacturer,BBS http://oempl.us/index.php?main_page=pro ... cts_id=686 ,
σε αυτες που ειναι του πασσατ λεει manufacturer Rial http://www.oempl.us/index.php?main_page ... cts_id=433 ,τωρα δεν ξερω απο κει και περα...
ολη η λιστα http://oempl.us/index.php?main_page=ind ... 20a&page=1 -
δηλαδη με αυτο μπορουμε να συνδεσουμε ipod και να χειριζομαστε απο το rcd-510??
-
Παιδιά το λογότυπο SCIROOCO στις πόρτες το έχουν στις αντιπροσωπείς ή πρέπει να το παραγγείλουμε να μας το φέρουν. Ρώτησα εγώ απο εκεί που το πήρα και μου λένε πως πρέπει να το κάνουν παραγγελία. Ξέρεις κανεις που το έχει βάλει αφού παρέλαβε το αμάξι?
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
Και άσχετο αλλά δε νομίζω ότι έχει και τεράστια σημασία η χώρα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τη στιγμή που πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας παραγωγής και ελέγχου της μητρικής εταιρείας.γιατι facelift? εχεις μπει μεσα? το εχεις οδηγησει?
Ναι και τα δύο. Αλλά άσχετα με προσωπικές και αισθητικές εμπειρίες καθαρά λογικά είπα την άποψή μου.
Και ας σταματήσουμε τα σχετικά με το έχεις δει? το έχεις οδηγήσει? το είχες ποτέ? Για να εκφράζει κάποιος τη γνώμη του έχει προσωπική κι εμπεριστατωμένη άποψη διαφορετικά είναι το λιγότερο ανεπαρκής.
VW Scirocco