-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
@ndsnks**Καλύτερα μη σου πω τι μου έτυχε εμένα που ήμουν και ψείρας και που κοιτούσα και το αμάξι μία ώρα γύρω-γύρω, από πάνω από κάτω, από μέσα, πόσα km έχει κάνει ως τώρα, πόσο πάχος βαφής έχει σε καπώ-ουρανό-πόρτες κτλ. Άσε που θα χαλάσω το topic μιας και το αμάξι μου δεν είναι Scirocco. (ας μην ξύνω και 'παλιές' πληγές ) Τελικά μάλλον ισχύει ότι όλα τα στραβά στον παράξενο θα τύχουν.
Πως μπορώ να τσεκάρω το πάχος της βαφής κατά την παράδοση?
-
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!
ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!
Α, να προσθεσω οτι τα λαστιχα ειναι michelin primacy HP 225/45/17 με δεικτη W. Aρκετα πιο τουριστικα σε σχεση με τα PZERO ROSSO (Υ) και τα GOODYEAR F1 ASSYMETRIC (Υ) ιδιας διαστασης που κατα σειρα φορεσε το λεον μου, αλλα σιγουρα ταιριαζουν με το χαρακτηρα του αυτοκινητου, ειναι πιο ησυχα και διωχνουν αποτελεσματικοτατα τα νερα (τις τελευταιες μερες βρεχει καρεκλοποδαρα εδω στη δυτικη ελλαδα).
Το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο κεντρικος καθρεφτης που εχει αυτομετη αντιθαμβωτικη λειτουργια. Απλα τελειος!!
Και τελος η προς τα πισω ορατοτητα που ολοι λενε οτι ειναι χαλια, βελτιωνεται παρα πολυ απο τους τεραστιους πλαινους καθρεφτες, οποτε δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα! -
-
Ο χρήστης kostas margas έγραψε:
Α, να προσθεσω οτι τα λαστιχα ειναι michelin primacy HP 225/45/17 με δεικτη W. Aρκετα πιο τουριστικα σε σχεση με τα PZERO ROSSO (Υ) και τα GOODYEAR F1 ASSYMETRIC (Υ) ιδιας διαστασης που κατα σειρα φορεσε το λεον μου, αλλα σιγουρα ταιριαζουν με το χαρακτηρα του αυτοκινητου, ειναι πιο ησυχα και διωχνουν αποτελεσματικοτατα τα νερα (τις τελευταιες μερες βρεχει καρεκλοποδαρα εδω στη δυτικη ελλαδα).
Το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο κεντρικος καθρεφτης που εχει αυτομετη αντιθαμβωτικη λειτουργια. Απλα τελειος!!
Και τελος η προς τα πισω ορατοτητα που ολοι λενε οτι ειναι χαλια, βελτιωνεται παρα πολυ απο τους τεραστιους πλαινους καθρεφτες, οποτε δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα!Η αντιθαμβωση ειναι μεσα στο πακετο καθρεφτων που εχεις βαλει...εχεις δικιο σχετικα με την ορατοτητα των πλαινων καθρεφτων,εν τω μεταξυ μου κανει εντυπωση που δεν φαινονται μεγαλοι!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Και τελος η προς τα πισω ορατοτητα που ολοι λενε οτι ειναι χαλια, βελτιωνεται παρα πολυ απο τους τεραστιους πλαινους καθρεφτες, οποτε δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα!Η αντιθαμβωση ειναι μεσα στο πακετο καθρεφτων που εχεις βαλει...εχεις δικιο σχετικα με την ορατοτητα των πλαινων καθρεφτων,εν τω μεταξυ μου κανει εντυπωση που δεν φαινονται μεγαλοι!
Aπ' 'οτι διάβασα ο φίλος δεν έχει βάλει πακέτο καθρεφτών. Μόνο xenon και αισθητήρες φωτός-βροχής.
Άρα να υποθέσω ότι ο καθρέφτης είναι αντιθαμβωτικός ούτως η άλλως και να χαρώ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Aπ' 'οτι διάβασα ο φίλος δεν έχει βάλει πακέτο καθρεφτών. Μόνο xenon και αισθητήρες φωτός-βροχής.
Οι αισθητηρες φωτων και βροχης ειναι στο πακετο φωτισμου...διορθωση:πακετο φωτισμου ηθελα να πω πριν.
Άρα να υποθέσω ότι ο καθρέφτης είναι αντιθαμβωτικός ούτως η άλλως και να χαρώ -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Άρα να υποθέσω ότι ο καθρέφτης είναι αντιθαμβωτικός ούτως η άλλως και να χαρώΟι αισθητηρες φωτων και βροχης ειναι στο πακετο φωτισμου...διορθωση:πακετο φωτισμου ηθελα να πω πριν.
-
Ο χρήστης kostas margas έγραψε:
ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΤΟΥ!
Καλοριζικο φιλε μου...αλοιμονο σε αυτον που το βλεπει να πλησιαζει στον καθρεφτη του
ΝΑΙ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ... ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ!!!!
Εμένα το ανθρακί μου θύμιζε άστον μάρτιν από μπροστά και χαμηλά άμα το έβλεπα
-
Γεια σας και απο εμένα,
/me Νέο μέλος!
Χαίρομαι που σας συναντώ διαδικτυακά. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread, και συμμερίζομαι την αγωνία τον περισσότερων.Θα προχωρήσω σύντομα σε παραγγελία του Scirroco.
Εχω καταληξει σε λευκό 1.4, 160hp, με πρόσθετα: ηλιοροφή-RCD510-και δερμάτινα καθίσματα... έχω ερωτευτεί το δέρμα τρούφα.Μέτα από ένδειξη ενδιαφέροντος σε αντιπροσωπία, η πωλήτρια μου ανέφερε ότι υπάρχουν 2 επιλογές για την εγκατάσταση του δέρματος.
- Τοποθέτηση στο εργοστάσιο, με προσθήκη ηλεκτρικής εγκατάστασης για να είναι θερμαινόμενα τα καθίσματα. Κόστος πάνω από 2100Ε
- Τοποθέτηση στην Ελλάδα αφότου έρθει το αυτοκίνητο, χωρίς προσθήκη ηλεκτρικής εγκατάστασης (μή-θερμαινόμενα). Κόστος μόλις 800Ε.
Και μπαίνω σε σκέψεις-προβληματίζομαι για την ποιότητα συναρμογής-δέρματος, και για το αν αξίζει να μπέι τελικά. 2100+ για την εργοστασιακή τοποθέτηση είναι υπερβολικό ποσό. Εχει κανείς εμπειρία από το 'Ελληνικό' δέρμα?
Ευχαριστώ,
-
Για καποιον νεο χωρις κανενα προβλημα στην οραση και που μπορει να οδηγησει το μεγιστο 2 φορες το μηνα σε μερος χωρις καλο φωτισμο ( ή και χωρις φωτισμο) πιστευετε αξιζει η προσθηκη των φωτων xenon?? Δενουν ομορφα με το αμαξι αλλα το κοστος των 1060 ευρω δεν ειναι και οτι καλυτερο για τη χρηση που μπορει να μου χρειαστουν...
Τα στανταρ φωτα ειναι ικανοποιητικα στο φωτισμο τους? -
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
Γεια σας και απο εμένα,/me Νέο μέλος!
Χαίρομαι που σας συναντώ διαδικτυακά. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread, και συμμερίζομαι την αγωνία τον περισσότερων.Θα προχωρήσω σύντομα σε παραγγελία του Scirroco.
Εχω καταληξει σε λευκό 1.4, 160hp, με πρόσθετα: ηλιοροφή-RCD510-και δερμάτινα καθίσματα... έχω ερωτευτεί το δέρμα τρούφα.Μέτα από ένδειξη ενδιαφέροντος σε αντιπροσωπία, η πωλήτρια μου ανέφερε ότι υπάρχουν 2 επιλογές για την εγκατάσταση του δέρματος.
- Τοποθέτηση στο εργοστάσιο, με προσθήκη ηλεκτρικής εγκατάστασης για να είναι θερμαινόμενα τα καθίσματα. Κόστος πάνω από 2100Ε
- Τοποθέτηση στην Ελλάδα αφότου έρθει το αυτοκίνητο, χωρίς προσθήκη ηλεκτρικής εγκατάστασης (μή-θερμαινόμενα). Κόστος μόλις 800Ε.
Και μπαίνω σε σκέψεις-προβληματίζομαι για την ποιότητα συναρμογής-δέρματος, και για το αν αξίζει να μπέι τελικά. 2100+ για την εργοστασιακή τοποθέτηση είναι υπερβολικό ποσό. Εχει κανείς εμπειρία από το 'Ελληνικό' δέρμα?
Ευχαριστώ,
Καλως ήρθες φίλε.
Στο 160άρι νομίζω κανουν 1950€ τα δέρματα. Δική μου επιλογή θα ήταν σπορ πακέτο με αλκαντάρα/ύφασμα στα 600€ (το πολύ). Βέβαια λες ότι σου αρέσει η τρούφα άρα μάλλον την αποκλύεις την επιλογή αυτή. Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να δώσεις τα παραπάνω γιατί γίνονται διάφορα. Νέο αμάξι είναι και δεν έχουν τόση εμπειρία. Αλλά σκέψου τώρα αν θες τα θερμαινόμενα τόσο ή την ηλεκτρονική ρύθμιση μέσης. -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Για καποιον νεο χωρις κανενα προβλημα στην οραση και που μπορει να οδηγησει το μεγιστο 2 φορες το μηνα σε μερος χωρις καλο φωτισμο ( ή και χωρις φωτισμο) πιστευετε αξιζει η προσθηκη των φωτων xenon?? Δενουν ομορφα με το αμαξι αλλα το κοστος των 1060 ευρω δεν ειναι και οτι καλυτερο για τη χρηση που μπορει να μου χρειαστουν...
Τα στανταρ φωτα ειναι ικανοποιητικα στο φωτισμο τους?Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα ξεκούρασης των ματιών και καλύτερης ορατότητας το βράδυ. Ειδικά σε ταξίδι εκτός πόλης...ακόμα και η 'εθνική' οδός δεν είναι φωτισμένη επαρκώς, πόσο μάλλον κανένας επαρχιακός δρόμος.
Εάν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο αποκλειστικά στην πόλη ίσως να είναι περιττά αλλιώς ακόμα και 2 φορές τον χρόνο να κάνεις ταξίδι θα σε αποζημιώσουν.
Πιστεύω θα στα πεί καλύτερα ο φίλος που το απέκτησε με Xenon.
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Τα στανταρ φωτα ειναι ικανοποιητικα στο φωτισμο τους?Eμενα δεν μου ειχαν φανει ικανοποιητικα αλλα μην ανησυχεις,δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις xenon,αλλαζεις τις λαμπες και βαζεις πιο δυνατες...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις xenon,αλλαζεις τις λαμπες και βαζεις πιο δυνατες...Πέρασε χτες ένα βλάκας με ένα Qahqai ή Xtrail και είχα αλλάξει λάμπες και φώτιζε μέχρι και πίσω του... Τις είχε και ψηλά ρυθμισμένες και
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις xenon,αλλαζεις τις λαμπες και βαζεις πιο δυνατες...
Πέρασε χτες ένα βλάκας με ένα Qahqai ή Xtrail και είχα αλλάξει λάμπες και φώτιζε μέχρι και πίσω του... Τις είχε και ψηλά ρυθμισμένες και
Καλα ασε τα τζιπ δεν παιζονται σε αυτο το θεμα,ειναι που ειναι ψηλα τα αμαξια βαζουν και ψηλα τη ρυθμιση και χεσε μεσα...στο σιροκκο αν αλλαξεις απλα τις λαμπες και οχι τη ρυθμιση δεν υπαρχει προβλημα,δεν λεω να βαλεις ''xenon'' απλα αλλες λαμπες,πχ Philips nightbreaker.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γεια σας και απο εμένα,
/me Νέο μέλος!
Ευχαριστώ,
Καλως ήρθες φίλε.
Στο 160άρι νομίζω κανουν 1950€ τα δέρματα. Δική μου επιλογή θα ήταν σπορ πακέτο με αλκαντάρα/ύφασμα στα 600€ (το πολύ). Βέβαια λες ότι σου αρέσει η τρούφα άρα μάλλον την αποκλύεις την επιλογή αυτή. Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να δώσεις τα παραπάνω γιατί γίνονται διάφορα. Νέο αμάξι είναι και δεν έχουν τόση εμπειρία. Αλλά σκέψου τώρα αν θες τα θερμαινόμενα τόσο ή την ηλεκτρονική ρύθμιση μέσης.Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
Δεν με ενδιαφέρει η ηλεκτρονική ρύθμιση μέσης, η τα θερμαινόμενα. Με ενδιαφέρει το αν είναι ίδιας ποιότητας το δέρμα και η συναρμογή στην Ελληνική τοποθέτηση. Εαν δεν μπορέσω να το επιβεβαιώσω αυτό, τότε μάλλον θα ακολουθήσω την πρόταση σου, για το σπορ πακέτο με αλκαντάρα/ύφασμα. Υπάρχει κάποια 'φωτεινή' επιλογή για τον συνδυασμό αλκαντάρα/ύφασμα? Γενικά θέλω να αποφύγω το μουντό (μαύρο-γκρι) εσωτερικό...
-
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
Γεια σας και απο εμένα,
/me Νέο μέλος!
Ευχαριστώ,
Καλως ήρθες φίλε.
Στο 160άρι νομίζω κανουν 1950€ τα δέρματα. Δική μου επιλογή θα ήταν σπορ πακέτο με αλκαντάρα/ύφασμα στα 600€ (το πολύ). Βέβαια λες ότι σου αρέσει η τρούφα άρα μάλλον την αποκλύεις την επιλογή αυτή. Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να δώσεις τα παραπάνω γιατί γίνονται διάφορα. Νέο αμάξι είναι και δεν έχουν τόση εμπειρία. Αλλά σκέψου τώρα αν θες τα θερμαινόμενα τόσο ή την ηλεκτρονική ρύθμιση μέσης.Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
Δεν με ενδιαφέρει η ηλεκτρονική ρύθμιση μέσης, η τα θερμαινόμενα. Με ενδιαφέρει το αν είναι ίδιας ποιότητας το δέρμα και η συναρμογή στην Ελληνική τοποθέτηση. Εαν δεν μπορέσω να το επιβεβαιώσω αυτό, τότε μάλλον θα ακολουθήσω την πρόταση σου, για το σπορ πακέτο με αλκαντάρα/ύφασμα. Υπάρχει κάποια 'φωτεινή' επιλογή για τον συνδυασμό αλκαντάρα/ύφασμα? Γενικά θέλω να αποφύγω το μουντό (μαύρο-γκρι) εσωτερικό...
Καλως ηρθες κι απο εμενα,
Το θεμα εχει να κανει με το οτι θα λυθει το αυτ/το στην Ελλαδα για να βαλουν τα δερματα και μετα θα το ξαναδεσουν (?)...
Αυτο απο μονο του ειναι ανησυχητικο .
Αν αντεχεις οικονομικα παρτο εξαρχης με εργοστασιακα δερματα. -
Όχι ότι τα αφτερμαρκετ δέρματα δεν είναι καλά αλλά νομίζω ότι αν κάποιος θέλει δέρμα πρέπει να βάλει εργοστασιακό και ας πληρώσει 1 χιλιάρικο παραπάνω. 'Κερδίζεις' τη θέρμανση η οποία το χειμώνα είναι πολύ καλή κατάσταση σε ένα παγωμένο από το βραδινό κρύο δέρμα (σε 2-3 λεπά ο πισινός σου και η πλάτη γουστάρουν πολύ!) και τη σιγουριά ότι ο πλαϊνός αερόσακος θα ανοίξει όπως πρέπει. Εμένα μου είχαν πει ότι αν τα έβαζα εδώ θα 'έχανα' τους πλαϊνούς αερόσακους και θα 'κέρδιζα' ένα αναμμένο λαμπάκι για τους αερόσακους στο ταμπλό. Εκ των υστέρων έμαθα ότι και τα άφτερμάρκετ τα φτιάχνουν με λιγότερες ραφές στον αερόσακο για να ανοίξει κανονικά. Και πάλι όμως είπα να εμπιστευτώ το εργοστάσιο σε αυτό πάρα να φοβάμαι μήπως στο άφτερ δε 'σπάσουν' οι ραφές και ο αερόσακος σε κάποιο ατύχημα 'ανοίξει' τελικά στην πλάτη μου! Η τελική ποιότητα του εργοστασιακού δέρματος επίσης μου έχει φανεί πολύ καλή και καθόλου 'φτηνιάρικη' όπως περίμενα.
Τα ξένον επίσης αξίζουν τα λεφτά τους νομίζω. Μπορεί να φαίνονται πολλά τα 1000+ αλλά αν οδηγήσεις ξένον για καιρό και μετά οδηγήσεις βράδυ με κλασσικά φώτα τότε 'Βλέπεις' πόσο μεγάλη είναι η διαφορά !
VW Scirocco