-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σήμερα παρέλαβε το δικό του scirocco ένας γείτονας σε κόκκινο χρώμα:
(για τους περίεργους, είναι 1.4Τ με τους 160ps, χειροκίνητο κιβώτιο και χωρίς κανένα απολύτως extra )
Ακόμα και σκέτο, χωρίς κανένα extra, το αμάξι είναι πολύ όμορφο...πολυ φουσκωμενο πισω θα ελεγα παχυσαρκο,και αυτο το τζαμακι στο πλαι δεν λεει .
προτιμω golf τριθυρο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
(για τους περίεργους, είναι 1.4Τ με τους 160ps, χειροκίνητο κιβώτιο και χωρίς κανένα απολύτως extra )
Ακόμα και σκέτο, χωρίς κανένα extra, το αμάξι είναι πολύ όμορφο...πολυ φουσκωμενο πισω θα ελεγα παχυσαρκο,και αυτο το τζαμακι στο πλαι δεν λεει .
προτιμω golf τριθυρο.ετσι ετσι φουσκωμενο... τουμπανο ειναι
ντοπε
παντως πολλοι κατηγορουσαν το γκολφ βασικα κατηγορουν το γκολφ οτι ειναι σαν κουτι......
ωραιο και το κοκκινακι ομως.. σ αυτο το αμαξι πανε πολλα χρωματα τελικα!
-
Παιδια κανενας να εχει παραγγειλει ηλιοροφη και interlagos και να πηρε εβδομαδα παραγωγης?
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
προτιμω golf τριθυρο.ετσι ετσι φουσκωμενο... τουμπανο ειναι
ντοπε
παντως πολλοι κατηγορουσαν το γκολφ βασικα κατηγορουν το γκολφ οτι ειναι σαν κουτι......
ωραιο και το κοκκινακι ομως.. σ αυτο το αμαξι πανε πολλα χρωματα τελικα!
τα γερμανικα 'φουσκωμενα' τα λεμε παχυσαρκα.
τα ιταλικα 'φουσκωμενα' τα λεμε καλλιγραμμα... -
εδω κολλαει η εκφραση:
τα παχη μου.. τα καλλη μου
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Εχει δεί ή διαβάσει κανείς δυναμομέτρηση του νέου 2.0 TSI (Scirocco) πόσο πραγματικά βγάζει ...??? Κάπου άκουσα το τρελλό νούμερο των 195ps στους τροχούς (αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 220-225ps στον κινητήρα)...Δεν φοράει τον νέο 2.0Τ το scirocco αλλά τον γνωστό 2.0Τ και όντως κάπου εκεί βγάζει τροχό...
Αυτό ισχύει γιά όλους τους BWA...
Τώρα για στρόφαλο, υποτίθεται πως είναι περίπου στα 215... -
kalispera se olous!eimai kainourgio melos kai endiaferome gia to scirocco!thelo na to paro 1.4 me 160 ps.thelo na tou balo xenon,hliorofi,18ares,parktronik,kathreftes anoigomenous,kathrefti antithampotiko mazi me esthitira fotos kai broxis,kai thelo na me enimerosei kapoios gia tin anartisi ama einai praktiki, ama einai poli akribi se sxesi me tin apli se sxesi timis san antalaktiko,kai ama prepei na mpei se sundiasmo me tin 18 kai tha einai xrisimo.a kai cd prayer 510 afis.kai gia auto an kserete an to parktronik exei kamera pou fenete me tin othoni autin.sas zalisa ligo alla exo merikes apories an mporeite na me boithisete.ta xenon lete na ta balo apo tin vw i emporiou giati kostizoun 1060 euro,ama balo emporiou ta fanaria ta apla tis eterias einai diaforetika kai den exoun to idio mati?sas parakalo boithiste me se auta ta liga!!!!!!euxaristo kalo bradi
-
Με λόγια. Όσο και αν μου βγήκαν τα μάτια δε μπόρεσα να καταλάβω τι θες. Οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι καλώς ήλθες και γράφε Ελληνικά.
-
Ο χρήστης tourbisios έγραψε:
καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούργιο μέλος και ενδιαφέρομαι για το scirocco!θέλω να το πάρο 1.4 με 160 ps.θέλω να του βάλω ξένων,ηλιοροφή,18ares,'παρκτρονικ',καθρέφτες 'ανοιγομενους',καθρέφτη 'αντιθαμποτικο' μαζί με αισθητήρα φωτός και βροχής,και θέλω να με ενημερώσει κάποιος για την ανάρτηση άμα είναι πρακτική, άμα είναι πολύ ακριβή σε σχέση με την απλή σε σχέση τιμής σαν ανταλλακτικό,και άμα πρέπει να μπει σε συνδυασμό με την 18 και θα είναι χρήσιμο.a και cd prayer 510 αφής.και για αυτό αν ξέρετε αν το 'παρκτρονικ' έχει κάμερα που φαίνεται με την οθόνη autin.sas ζάλισα λίγο αλλα έχω μερικές απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε.τα ξένων λέτε να τα βάλω από την vw η εμποριου γιατί κοστίζουν 1060 euro,άμα βάλω εμποριου τα φανάρια τα απλά τις εταιρίας είναι διαφορετικά και δεν έχουν το ίδιο μάτι?σας παρακαλώ βοηθήστε με σε αυτά τα λίγα!!!!!!ευχάριστο καλο βραδυ -
Σημερα πηρα το μαγικο τηλεφωνημα!Σε 15 μερες ειναι εδω Ελλαδα ,στη Μαγουλα στη γνωστη μαντρα της Κοσμοκαρ που κανω τα Spy ...Pso_george εμενα εχει Interlagos και εχει ηδη κατασκευαστει...φιλε tourbisios τι να σου πουμε?Η ηλεκτρονικη αναρτηση ειναι μια χαρα,αλλα και χωρις αυτη μην περιμενεις να κοπαναει το αμαξι...σαν ανταλλακτικο πρεπει να ειναι ακριβο αλλα για μενα αν ειναι να την βαλεις μην το σκεφτεις αυτο...Δαγκωτο για μαμα xenon απο μενα,αλλα και να μην τα βαλεις μην τρελαινεσαι,βαλε πιο καλες λαμπες(οχι ξενον),osram,philips,σιγουρα θα εχεις αριστο αποτελεσμα...
-
Φίλε jntara μάλλον το ίδιο καράβι θα φέρει τα αυτοκίνητά μας.Πότε έκανες την παραγγελία;Εβδομάδα κατασκευής είχες την 4η;
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Φίλε jntara μάλλον το ίδιο καράβι θα φέρει τα αυτοκίνητά μας.Πότε έκανες την παραγγελία;Εβδομάδα κατασκευής είχες την 4η;Ναι!Μαζι θα μας τα φερουν.. ...ασπρο δεν το εχεις παρει?Να τα!
-
Όχι άσπρο σε γκρι σκούρο το πήρα!!!Θα ανεβαζα και φώτο αλλά δεν ξέρω πως!Βάλε και καμιά εβδομάδα μέχρι να έρθει Θεσσαλονίκη!Θα προλάβω να φύγω εκδρομή το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας;
-
Όχι άσπρο σε γκρι σκούρο το πήρα!!!Θα ανεβαζα και φώτο αλλά δεν ξέρω πως!Βάλε και καμιά εβδομάδα μέχρι να έρθει Θεσσαλονίκη!Θα προλάβω να φύγω εκδρομή το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας;viewtopic.php?f=11&t=22303
-
σε 5 λεπτά θα ανεβάσω δυο φωτο για να σε ρωτήσω κάτι.νομίζω πως το σκουρο γκρί beryllium σε κάθε φώτο φαίνεται διαφορετικό.με έχει μπερδέψει!
-
σε 5 λεπτά θα ανεβάσω δυο φωτο για να σε ρωτήσω κάτι.νομίζω πως το σκουρο γκρί beryllium σε κάθε φώτο φαίνεται διαφορετικό.με έχει μπερδέψει!Mε τα μεταλλικα δεν βγαζεις ακρη.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σημερα πηρα το μαγικο τηλεφωνημα!Σε 15 μερες ειναι εδω Ελλαδα ,στη Μαγουλα στη γνωστη μαντρα της Κοσμοκαρ που κανω τα Spy ...Pso_george εμενα εχει Interlagos και εχει ηδη κατασκευαστει...φιλε tourbisios τι να σου πουμε?Η ηλεκτρονικη αναρτηση ειναι μια χαρα,αλλα και χωρις αυτη μην περιμενεις να κοπαναει το αμαξι...σαν ανταλλακτικο πρεπει να ειναι ακριβο αλλα για μενα αν ειναι να την βαλεις μην το σκεφτεις αυτο...Δαγκωτο για μαμα xenon απο μενα,αλλα και να μην τα βαλεις μην τρελαινεσαι,βαλε πιο καλες λαμπες(οχι ξενον),osram,philips,σιγουρα θα εχεις αριστο αποτελεσμα...thanks φιλε μου απλα εγω εχω και ηλιοροφη...επομενως αφου εχεις 18αρες δεν υπαρχει προβλημε με το εργοστασιο στις interlagos
-
μου έσπασε τα νεύρα το θέμα με τισ φώτο!δεν μπορώ να ανεβάσω!
μαλιστα έχω δει και ένα στην καλαμαριά και επειδή το παιδί που το έχει το εχει λίγο άπλυτο και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι γκρί ή σκούρο μπλέ
-
μαλιστα έχω δει και ένα στην καλαμαριά και επειδή το παιδί που το έχει το εχει λίγο άπλυτο και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι γκρί ή σκούρο μπλέΝα μου έλεγες μαύρο ή καφέ πάει στα κομμάτια αλλά γκρι ή σκούρο μπλε!! Αυτό δεν είναι βρόμα αυτό είναι όλο το χώμα του παρνασσού!!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σημερα πηρα το μαγικο τηλεφωνημα!Σε 15 μερες ειναι εδω Ελλαδα ,στη Μαγουλα στη γνωστη μαντρα της Κοσμοκαρ που κανω τα Spy ...Pso_george εμενα εχει Interlagos και εχει ηδη κατασκευαστει...φιλε tourbisios τι να σου πουμε?Η ηλεκτρονικη αναρτηση ειναι μια χαρα,αλλα και χωρις αυτη μην περιμενεις να κοπαναει το αμαξι...σαν ανταλλακτικο πρεπει να ειναι ακριβο αλλα για μενα αν ειναι να την βαλεις μην το σκεφτεις αυτο...Δαγκωτο για μαμα xenon απο μενα,αλλα και να μην τα βαλεις μην τρελαινεσαι,βαλε πιο καλες λαμπες(οχι ξενον),osram,philips,σιγουρα θα εχεις αριστο αποτελεσμα...Πότε έκανες την παραγγελία και από ποιά αντιπροσωπεία? Αντε με το καλό να σου έρθει!
VW Scirocco